• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 17 Guests are viewing this topic.

sandjama

emisija je vr' totalni: trivunac, azdejkovic, vacic + milomir maric, koji u svakoj emisiji deluje kao da je pijan k'o letva.

TV Kosava - Cirilica 09.08.2010. 1/7 Trivunac, Azdejkovic, Vacic

ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

SIMERIJANAC

Hobit

Quote from: Anomander Rejk on 19-06-2011, 20:20:37
Hobite, Karleuša je već dugo simpatija LDP i druge Srbije, neobavešten si ko Koštunica... nemoj da ti kačim fotke i tekstove na tu temu.

Zajebi ti ta prestrojavanja
I Vučić je nosio bedž sa glavudžom Šešelja, na reveru... pa vidi sad
I Dačić je pobeđivao ''snage haosa i bezumlja'' (u Svinjarima), pa sada....
Ima puno tih koji preleću iz prve u drugu Srbiju...
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

Hobit

Quote from: angel011 on 19-06-2011, 20:19:09
Quote from: Hobit on 19-06-2011, 20:10:02
Quote from: Plut on 19-06-2011, 20:07:17
Quote from: lilit_depp on 19-06-2011, 19:54:03
Quote from: Hobit on 19-06-2011, 19:40:29
Ma, ja sve njih podržavam, samo, mislim da nema potrebe da paradiraju naokolo... zašto se oni lepo ne teslače po šumarcima i brdima i dolinama... i puste nas ''nenormalne'' da živimo ovako, ''nenormalno'' kao i do sada...

Čemu ta paradiranja?
Šta to znači: Posle njih treba da paradiraju nekrofili, pa onda oni što vole da kecaju ovce, pa posle pekari, pa mesari, pa
ABH inžinjeri... pa onda Boban, mislim, sam, pošto on nema istomišljenike....
Dokle bre to?

umesto odgovora:  :x

Da pojačamo:  :x :x

Šemu negodovanje?
Podržavate paradu nekrofila....?
Ili Bobana?

Ako idemo tvojom logikom, ne moraš ni ti da paradiraš ovim forumom, možeš da hobituješ u svojoj rupi.

Znači, ako ne idemo tom logikom - podržavaš paradiranje nekrofila...

Stipan

Ispravka - Dačić neprestano pobeđuje snage haosa i bezumlja! Kako nekad - tako i sad.

Midoto

Treba maltretirati homoseksualce. Ne znam ni zašto se prekinulo sa onom odličnom praksom kamenovanja grešnih žena koje su, protiv prirodnog poretka stvari, imale seksualna iskustva pre braka. Znamo svi šta je prirodno.

Plut

Kakve veze imaju nekrofili sa LGBT? Po čemu ih to izjednačavaš?

Josephine

Quote from: Midoto on 20-06-2011, 10:20:17
Ne znam ni zašto se prekinulo sa onom odličnom praksom kamenovanja grešnih žena koje su, protiv prirodnog poretka stvari, imale seksualna iskustva pre braka. Znamo svi šta je prirodno.

Pa, i nije se prekinulo. Ponegde ih, hvala svevišnjem, još uvek kamenuju i muče. Na takvim mestima, takođe sasvim prirodno, državni čelnici izjavljuju da kod njih nema lbgt populacije. Što može da bude sasvim tačno, s obzirom da su ih prethodno isterali iz zemlje ili zabranili povratak (sa studija, na primer) u istu.

Third Eye

^ Iznenađujuće. Očekivao bih da braniš te žene. Svim sredstvima. :)
I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

Josephine

Third Eye

"...praksom kamenovanja grešnih žena..." -> "...ponegde ih..." -> "...te žene...".
I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

Hobit

Quote from: Plut on 20-06-2011, 13:35:25

A nisi me pitala kakve veze ima Boban sa onima što kecaju koze!?
Nikakve (valjda,  ;) )  ... osim što su svi nabrojani.... ''pomereni''...

Hobit

Quote from: Stipan on 20-06-2011, 08:52:29
Ispravka - Dačić neprestano pobeđuje snage haosa i bezumlja! Kako nekad - tako i sad.

Da
On je moj idol

Josephine

Quote from: Third Eye on 20-06-2011, 14:03:14
"...praksom kamenovanja grešnih žena..." -> "...ponegde ih..." -> "...te žene...".

Ah, da, te grešne žene...

Third Eye

Ne te grešne žene nego prosto grešne žene. Ne neke određene grešne žene. Grešne žene u globalu. :D

Josephine

Pa da, one grešne žene što imaju seks pre braka. To sam i ja rekla i mislila.

Dobro, lažem - mislila sam i na grešne muškarce. One što imaju odnose sa drugim muškarcima. I na one žene što imaju odnose sa drugim ženama.

Pretpostavljam da su svi grešni.

Third Eye

Ok, ok. Razumesmo se.

Svejedno, nema dovoljno kamenja na svetu. A nema ni ko čestit da ga baca.  xrofl

Josephine

Jeste, nema dovoljno kamenja. Možda bi trebalo poslati nekoga da ga tuca...

džin tonik

zene koje imaju seks prije braka nisu grijesne vec prljave.

Josephine

Tako je! I muškarci koji imaju seks pre braka su prljavi.

Josephine

Third Eye

Morbo is always right! Puny human female!!!!!  xrofl

Mislim da sve to ima veze sa činjenicom da žena može da bude sa jednim muškarcem pa da bude trudna 9 meseci dok muškarac za to vreme može da obrađuje druge žene. Tako i filozofija sa "više žena za jednog muškarca" ima više smisla.

džin tonik

muska priroda izrazava se kroz muzevnost, zenska kroz zenstvenost. muskarac koji ima sto vise seksa je muzevniji, zena prljava, t.j. manje zenstvena.

Josephine

Pa dobro. Onda sam ja muževna. Meni je to super. Pogotovo zato što me boli dupe za muževnost i ženstvenost.

džin tonik

zato si osudjena na izumiranje. ne zivis u skladu sa prirodom.

Third Eye

Ma, danas je sve obrnuto od scene pre par vekova. Muškarci su bili nosioci sexualne moći. Danas su to većim delom žene.  Ona izreka "pre su žene bile neravnopravne sa pravim muškarčinama a danas su ravnopravne sa nikakvim". Karikira ali je suština tu. Uostalom, pederi imaju daleko više problema nego lezbejke.

Quotemuska priroda izrazava se kroz muzevnost, zenska kroz zenstvenost. muskarac koji ima sto vise seksa je muzevniji, zena prljava, t.j. manje zenstvena.

Mada, u životinjskom svetu to nije baš tako. Moju mačku ganja po 10 mačora  :o ...baš zato što je ženst... mačkasta.
Naš problem je što se ne krešemo samo radi produžetka vrste nego iz egoizma.

Josephine

Quote from: zorbo on 20-06-2011, 16:23:56
zato si osudjena na izumiranje. ne zivis u skladu sa prirodom.

Pa da. Kao što su izumrle i sve one žene što su imale seks pre braka. Crkle su onako prljave i zahtevne.

Ja, u stvari, živim u skladu sa prirodom. Brak je društvena tvorevina (ugovor).

džin tonik

kod vecina sisavaca bliskih covjeku muzjak ima stado zenki; sto srodniji, to vece stado.

Josephine

Ajde, bre, Zosko, odustani. Ne ide ti. Nisi iskren.  :)

džin tonik

Quote from: D. on 20-06-2011, 16:33:45
Pa da. Kao što su izumrle i sve one žene što su imale seks pre braka. Crkle su onako prljave i zahtevne.

Ja, u stvari, živim u skladu sa prirodom. Brak je društvena tvorevina (ugovor).

prljave zene, ako i ulaze u "brak", obicno dobivaju zenskaste nesposobne muskarce, jer ih pravi nece, te im loza i opstanak nisu zajamceni.

edit: svidja mi se ova izjava. da joj je samo dati publicitet koji zasluzuje unistila bi nekoliko tisuca sretnih brakova.

džin tonik

cuj, d., pogledaj si samo avatar. i ti mamis zenstvenoscu. nisi stavila scene svojih seksualnih dozivljaja sa x muskaraca prije braka, ne, velike oci, zenstveni izraz, nemoc, nevinost... i naravno da manjkavi i ograniceni nasjednu.

Josephine

Uh, ja sam ti sva nemoćna. I tiha. I nemoćna.

Ja u ovom avataru vidim tužno, a ne ženstveno lice. To što ti upisuješ mojoj internetskoj projekciji, je tvoj umišljaj.

"Muževnost" i "ženstvenost" su sasvim lične i subjektivne kategorije.

Ja sam još juče saplela mrcinu koja me je svom silinom svojih 120kila i 190cm gurnula ramenom.  :evil:

Savajat Erp

То си била ти?! Сунце ти... :lol:
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Hobit

Quote from: Savajat Erp on 20-06-2011, 18:00:12

A, ko je "mrcina"?    :)

Stipan

Savajate?! Zar ono žgepče tebe tak'og opakog i muževnog?

Savajat Erp

Имам лош центар за равнотежу, јбг...мало је промашила килажу, додуше, лакши сам за неких свага 15ак кила...али, мрцина и даље. :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Josephine

Quote from: Hobit on 20-06-2011, 18:10:52
A, ko je "mrcina"?    :)

Nebitan lik koji mi se našao na putu...

Plut

Quote from: Savajat Erp on 20-06-2011, 18:00:12

E, idi u očin više! :)

Quote from: Hobit on 20-06-2011, 14:55:30
Quote from: Plut on 20-06-2011, 13:35:25

A nisi me pitala kakve veze ima Boban sa onima što kecaju koze!?
Nikakve (valjda,  ;) )  ... osim što su svi nabrojani.... ''pomereni''...

A da ih vratimo. :idea:

Anomander Rejk

Karleuša : Ja za vas nisam pevačica, već javna ličnost doktore :).
Džaba su zvali onu trojicu u emisiju, JK je i gost i voditelj...
Tajno pišem zbirke po kućama...

Josephine

Zato je Karadžić simpatičan, staložen i elokventan. Iako mi njegova stranka nije bliska.

Marić je isti ljigavac kakav je bio kada sam kod njega polagala ispit.

Ovaj radikal je prosto glup. Niko ga nije naučio da u raspravu ne ulazi sa jednim jedinim argumentom (smrt države na transparentu, na sumnjivoj fotografiji; a pri tom taj transparent ima veze sa antimilitarističkom ideologijom i teorijom, a ne sa pozivom na konkretnu smrt konkretne države (RS)).

Karleuša je neobrazovana, al je bar glasna. I treba nadglasati nazadne.

Alex

Karleuša je idiot - pitanje "može l' biti gluplja?" u njenom slučaju ima samo jedan odgovor - "ne može!".
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Anomander Rejk

Glasnost, da odavno je kod nas pobedila glasnost, pa na tv više nemamo pametne i kreativne, nego glasne bukadžije.

Josephine

Ovaj, mi više ni u državi nemamo pametne i kreativne. TV je manifestacija realnog stanja stvari.

Jedini pametan u studiju je Karadžić (i pri tom - kulturan).

Karleuša i nije glupa (ima dobru logiku), koliko nema znanja da logiku podrži argumentima.

Third Eye

Quote from: D. on 20-06-2011, 16:13:39
Tako je! I muškarci koji imaju seks pre braka su prljavi.

Pa kad onda da nauče kako se to radi?!?!?!?!?? Ko hoće da se uda za smotanka u krevetu? :(

QuoteKarleuša i nije glupa (ima dobru logiku), koliko nema znanja da logiku podrži argumentima.

:shock:

Josephine

Isto kao i žene što uče kako se to radi. Ako ne želiš smotanog muškarca u krevetu, nećeš želeti ni takvu ženu.

Anomander Rejk

Imamo, itekako, posebno mladih i kreativnih ljudi. Samo ne mogu da dođu na ekran od Karleuša, Bokija13, Ekrema, i sličnih ,, zvezda ''.

Third Eye

Aha. Nađi mi ženu koja ne ume da leži.  xfrog
:evil:

Josephine

Nađi mi muškarca koji ne ume da gura.

Anomander Rejk

Hju Hefner je ogluvio na jedno uvo zbog preterane upotrebe vijagre  :).