• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 15 Guests are viewing this topic.

PTY

Quote from: lilit_depp on 23-09-2011, 19:46:20
teško vreme došlo za ovaj forum...tonkica se dala u off.
xrofl

... ali, ja to samo da dajvertujem Mehina potezanja pedagoških podobnosti...  :oops: inače ne bih, mamemi...

PTY

Quote from: Father Jape on 23-09-2011, 19:50:13
Ne samo to, nego producirala jedan od svojih boljih postova, ja bih rekao.  :!:
:cry:

PTY

No dobro, kad sam već toliko zglajzala...  :roll:

ko je od vas gledao Viktor/Viktoria, setiće se besmrtne Skvošove replike: ako nećeš da te zovu pederkom, onda ćeš postati raf i taf kurvin sin ragbista.  :mrgreen:

toliko o gejovanju u Srbiji.  :evil:

angel011

Quote from: TonkicaPalonkicaFrrrr on 23-09-2011, 20:04:00
No dobro, kad sam već toliko zglajzala...  :roll:

ko je od vas gledao Viktor/Viktoria, setiće se besmrtne Skvošove replike: ako nećeš da te zovu pederkom, onda ćeš postati raf i taf kurvin sin ragbista.  :mrgreen:

toliko o gejovanju u Srbiji.  :evil:

Sad me podseti na Stivena Kinga, koji je u nekom intervjuu rekao da je kao mlad igrao ragbi, jer u toj njegovoj rupčagi od mesta, ako si visok i krupan, ili igraš ragbi ili si peder.
We're all mad here.

Hiperhik

Upravo se vratio iz NYC.

Utisak meseca:
Vodka+Red bull u gay barovima - 4$
U `straight` barovima, ista kombinacija - 15 do 20$.

Nuff said.

Stipan

Dakle, ili igraš ragbi, ili piješ vodku sa Red bullom za 4$  :mrgreen:

PTY

Quote from: Hiperhik on 23-09-2011, 20:19:48
Upravo se vratio iz NYC.

Utisak meseca:
Vodka+Red bull u gay barovima - 4$
U `straight` barovima, ista kombinacija - 15 do 20$.

Nuff said.

a šta te navelo da zalaziš u gej barove?

Hiperhik

Jel ti stvarno nije jasna matematika?

:)

lilit

kako god da je, ja bih  nyc sutra da ikako mogu.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

tomat

Quote from: TonkicaPalonkicaFrrrr on 23-09-2011, 19:41:53
xwink2

no dobro, pošto se ovde ionako silno oftopikuje po pitanju gejovanja, evo nešto da vas vrati na pravi put: svecko je prvenstvo u ragbiju, dragi moji, a to baca sasvim ultravajle(n)t svetlo na bilo kakva gejovanja uopšte. Moj favorit je, naravno, NZ, tojest AllBlack, i to samo zbog Hake.

elem, ovo što sledi je KapaOPango Haka, za razliku od malko političnije KaMate ceremnijalne Hake, i ne da vam ona radi radnju, nego glanc možete da vidite na licima ovih mojih sirotana koliko ih se doima taj Maori ratni ples... pokojni Kronje je svojedobno priznao da je tu skroz napunio šorc.  :-D

(izvinjavam se na ilustrativnom oftopičarenju, stvarno, ali dokona sam do večere, skroz...  :mrgreen: )

lako ragbistima da se q**e kad su jaki ko crna zemlja. sada su svi novozelandski sportaši u timskim sportovima uvrtili haku u svoj nastup.

sećam se jednog sveckog prvenstva u košarci gde je učestvovao NZ, i pre svake utakmice su izvodili haku. i svaku utakmicu su izgubili. gejevi!
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

PTY

Quote from: Hiperhik on 23-09-2011, 20:26:29
Jel ti stvarno nije jasna matematika?

matematika mi tu uopšte nije problem ali linearnost sticanja dotičnog ti iskustva jeste.

ili te je neki peder upoznao sa platežnim benefitima u tim mestima (plural, jer ti to tako tvrdiš), ili se taj konkretno platežni benefit pokazao tek kao uzgredni bonus nekom drugom serču.

lično tek treba da pronađem gej bar koji bilo kakve koktele naplaćuje jeftinije od strejt barova (mamicu im derikožnu pedersku!  :evil:) a ako ga ikad nađem, postovaću mu ovde reklamu for šur.   :lol:

Hiperhik

..kad smo kod benefita - provod u gay barovima je bio neeeevidjeno bolji nego u `normalnim`, koji su, manje-više nekako uštogljeni.

A kad smo kod reklame -
Boiler Room, 4 st izmedju 1 i 2 ave.
Ne-vi-dje-no!

(edit - broj ulice)

PTY

Quote from: Hiperhik on 23-09-2011, 20:51:11
..kad smo kod benefita - provod u gay barovima je bio neeeevidjeno bolji nego u `normalnim`, koji su, manje-više nekako uštogljeni.

A kad smo kod reklame -
Boiler Room, 9 st izmedju 1 i 2 ave.
Ne-vi-dje-no!

hm. koliko ja znam, sve u Vilidžu uglavnom funkcioniše na principu ulaznice.

Hiperhik

Hm, pa... My face is my passport, izgleda..

PTY

Quote from: Hiperhik on 23-09-2011, 20:56:33
Hm, pa... My face is my passport, izgleda..

hm. pre će biti da ti je neko platio ulaznicu od blizu 50 evrića, pa otud i sitna lova za koktele.

Alex

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Hiperhik

Vidi ovako: odnekud slabo kapiram sta egzektli hoces da kazes.

Dakle, Boiler Room, Urge, Therapy, Cloister, uglavnom sam se tuda muvao.

Sve u Vilidzu.

I nista ne funkcionise na principu ulaznica.

Udjes i platis svoje pice.

I to je to.

lilit

lilit

hiperhik,
daj kakve fotke njujorka da me želja mine.

PTY

Quote from: Hiperhik on 23-09-2011, 21:03:03
Vidi ovako: odnekud slabo kapiram sta egzektli hoces da kazes.

Dakle, Boiler Room, Urge, Therapy, Cloister, uglavnom sam se tuda muvao.

Sve u Vilidzu.

I nista ne funkcionise na principu ulaznica.

Udjes i platis svoje pice.

I to je to.

Moguće je da smo se negde mimoišli, verovatno mojom krivicom. Dešava mi se to, tu i tamo.  :roll:

U tom smislu, daj da se bar oko onog najglavnijeg nađemo: da bi neki bar bio "gej bar", on mora da ima gej striptiz.

Ako si u njujork baru, koji ima gej striptiz, pio bilo kakvo piće koje je tri puta jeftinije nego u baru koje nema nikakav striptiz - to ni gej ni strejt, da se razumemo - onda ćeš morati iscrpno da nas prosvetliš o svenu tome, makar da ti ja ovde javno ne spotčitvam da haluciniraš.   

Father Jape

Quote from: TonkicaPalonkicaFrrrr on 23-09-2011, 22:46:09
U tom smislu, daj da se bar oko onog najglavnijeg nađemo: da bi neki bar bio "gej bar", on mora da ima gej striptiz.

Erm... mislim da se oko toga neces naci sa mnogima, pa ni sa Hiperhikom ovdasnjim.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

PTY

a, dođavola...

da li bi pomoglo da ja prva objasnim šta je to gej bar?

Savajat Erp

Quote from: TonkicaPalonkicaFrrrr on 23-09-2011, 22:56:18

Cut Throat Haka vs South Africa   

Ово ме подсети на једну од симпатичнијих реклама :)

New Zealand vs Scotland in rugby
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

PTY

Da, jedino su Velšani manijakalno stoički izdržali Haku...  :D plus onaj meč protiv Tonge, koji su uzvratili istim ratnim ceremonijalom.

Poenta je da se ne poklekne pred tako silovitim displejem pretnje, to je sve.

lilit

otišla tonkica   :shock: :cry:, vratila se, hm, netonkica  :mrgreen:. otišla sam.  :lol:

PTY

Gaff

Sum, ergo cogito, ergo dubito.

PTY

angel011

Quote from: TonkicaPalonkicaFrrrrr on 23-09-2011, 22:56:18
a, dođavola...

da li bi pomoglo da ja prva objasnim šta je to gej bar?

Moguće da grešim; ako je tako, neka mi objasni neko upućeniji. Ali, koliko znam, ovde se pod "gej barom" misli na bar u koji izlaze gejevi. Striptiz or not.
We're all mad here.

PTY

"u koji izlaze"?  :mrgreen: kako se izlazi U nešto?

ali, okej, znam šta hoćeš da kažeš, samo nije tačno. Osim što su nakaradno nenormalni, pa ne idu u "normalne" barove, gejevi preferišu barove sa golotinjom, baš kao i strejt narod. Dakle, da bi bar poneo dičan naziv "gej bar", on mora da ima gej striptiz, inače će bez striptiza to biti jedan običan bircuz u koji svraćaju i pederi, to između svih ostalih.

Father Jape

Da, ja sam to oduvek shvatao kao, sto Vikipedija kaze, "drinking establishment that caters to an exclusively or predominantly gay, lesbian, bisexual, and transgender (LGBT) clientele".

Dakle to moze biti bilo sta od neke vrste paba pa sve do nocnog kluba sa ili bez striptiza.

EDIT: Upade Libetonkica.  :mrgreen:

lilit

još kad bi meni neko pojasnio kakva je razlika između strejt i gej striptiza?

lilit

ontopic  xrofl: blic je priceless novina!

QuoteUbio i pojeo čoveka kojeg je upoznao na gej sajtu
Tanjug | 29. 08. 2011. - 22:46h | Foto: AFP-Ilustracija | Komentara: 46

MOSKVA - Ruska policija uhapsila je muškarca koji je priznao da je ubio i pojeo čoveka kojeg je upoznao na jednom gej sajtu, saopštili su danas istražitelji.
Muškarac star 21 godinu uhapšen je u petak, nekoliko dana pošto su u severnom gradu Murmansk, pronađeni ostaci ljudskog tela, rekao je za AFP zvaničnik lokalne Istražne komisije.
Osumnjičeni je policiji rekao da je na internetu upoznao 32-godišnjeg muškarca i pozvao ga u svoju kuću, gde ga je ubadao nožem do smrti.
Kada se uverio da je čovek mrtav, osumnjičeni, čije se ime ne navodi, raskomadao je telo i pojeo njegove ostatke, navodi se u saopštenju Istražne komisije.
"Jedini motiv za ubistvo bila je želja da se okusi ljudsko meso", dodaje se u saoppštenju koje su prenele RIA novosti.
Osumnjičeni za kanibalizam, koji je imao nameru da nastavi sa ovom praksom, tražio je žrtve među homoseksualcima, ocenivši da oni brižljivije čuvaju svoju privatnost i kontakte.

ajd sad budi gej u rusiji!  :lol: :lol: :lol:

PTY

@ papa jape - Pa naravno da može da bude sve to što nabrajaš, ali to samo teoretski.  :roll:

za razliku od strejt populacije, koja u barove ide da se isključivo naljoska, gej populacija u barove ide uglavnom zbog seksualnog doživljaja. Jedino ako si kompletan moron dovešćeš sebe u situaciju da polupijan stisneš neke hetero guzove i time bajgoniraš rođene zube po cenu od tri napumpana martinija.

PTY

Quote from: lilit_depp on 23-09-2011, 23:48:13
još kad bi meni neko pojasnio kakva je razlika između strejt i gej striptiza?

da si ikad bila u gej baru, znala bi da je razlika u publici.

Gaff

Zaboravljaš, Frrrrr, na raznolikost gej barova u zavisnosti od svojih prostorno-društvenih mesto-položaja.

Siguran san da se vrata gej barova u tvojoj okolini ne zaključavaju dok ne dođe policija da rastera razularenu gomilu koja pokušava palicama upasti u pomenuti establišment (doduše, to se dogodilo pre par godina, pa je možda trenutno stanje drugačije, ali slabo nešto verujem u to).

PTY

Quote from: Gaff on 24-09-2011, 00:07:49
Zaboravljaš, Frrrrr, na raznolikost gej barova u zavisnosti od svojih prostorno-društvenih mesto-položaja.

Siguran san da se vrata gej barova u tvojoj okolini ne zaključavaju dok ne dođe policija da rastera razularenu gomilu koja pokušava palicama upasti u pomenuti establišment (doduše, to se dogodilo pre par godina, pa je možda trenutno stanje drugačije, ali slabo nešto verujem u to).

Oh, da, ali eto, to se po pravilu događa i strejt kurvarnicama, kad se iste zbog para uzohole pa odbiju da plate reket policiji... ne zaboravi da je sve to još uvek underbelly društvenog života, bez obzira što sam Ustav garantuje raavnopravnost partnerstva  sa hetero brakom... na terenu je sve to još uvek drugačije, pa je i Tizersov advokat eto skoro ukokan... kejtering za seksualne apetite uvek podrazumeva koridor zakonskog sivila, pa bio on strejt ili gej, svejedno. 

Gaff

Jasno. Ja sam samo želeo da ukažem da kol'ko gejeva, tol'ko barova i ne mora svaki biti striptiz-gej-bar.

PTY

pa, ne mora. Ali ako nema niti striptiz niti prostor za rekreaciono druženje, onda postaje ono što su kod mene gej barovi ponedeljkom i četvrtkom - fag hag okupljališta. U to vreme se u barovima ne zbiva ama baš ništa egzotičnog što bi ono "gej" u nazivu podrazumevalo, nego se serviraju precenjeni kokteli suburbian posetiocima, to pretežno ženskim, i to oko pedesete pa nadalje, koje vole da se hvale komšinicima kako su bile u gej baru i tamo pile blođab i absint preko kocke. IJU!   

lilit

tonkice,
ne mogu da pročitam između redova, znaš me vec, ali da li si ti pro ili kontra gej barova, bili oni stiptizerski ili ne? i ako si za, zbog čega si za, a ako si protiv, isto pitanje.  :lol: :lol: :lol:

PTY

ajao, kad god se prisilim da budem maksimalno koherentna, pojave se dileme oko sadržaja "između redova"... šmrc.

naravno da sam PRO kad su u pitanju gej barovi, gej lajfstajl, gej ovo ili ono... to važi i za sve ostale meni tako fascinirajuće društvene uzlete. Ali grozomorno je gledati kako se vi opredeljujete PRO ili CONTRA sa tako malo znanja o materiji, to po pravilu... otkrivam da su vam "drugosrbi" preispoljni zabludnici, "feministkinje" su uglavnom sponzoruše, "pisci" su uglavnom ignoramusi, a "progresivci" su uglavnom tupavci, a i sve više se zatičem kako su mi poštovanja vredni jedino konzervativni stavovi čoveka kao što je Džon Rejnolds, recimo, jer me sve nekako smeta da ono malo intelekta što je zalutalo u neke od vas odlazi na žovijalna preseravanja u kakvima Meho provodi svoje dane na sagiti, pa ... šta ono beše tvoje pitanje...??? jebiga, izgubih se u sopstvenoj sintaksi. :(

lilit

ma moje pitanje je bilo retoričko i pomalo neozbiljno i šaljivo, kao i ostala na poslednjoj strani, al čim se ovoliko pojašnjavam biće da je vreme za spavanje. sutra je novi i nadasve tezak dan! (gora sam od meha, znam :lol:)

biljan@

zalutala sam, i kasno je, ali zar tu nije bio neki Mehin post kojeg sada nema?

Have no fear of perfection - you'll never reach it.        Salvador Dali

pokojni Steva

Quote from: TonkicaPalonkicaFrrrrr on 24-09-2011, 01:09:21
ajao, kad god se prisilim da budem maksimalno koherentna, pojave se dileme oko sadržaja "između redova"... šmrc.

naravno da sam PRO kad su u pitanju gej barovi, gej lajfstajl, gej ovo ili ono... to važi i za sve ostale meni tako fascinirajuće društvene uzlete. Ali grozomorno je gledati kako se vi opredeljujete PRO ili CONTRA sa tako malo znanja o materiji, to po pravilu... otkrivam da su vam "drugosrbi" preispoljni zabludnici, "feministkinje" su uglavnom sponzoruše, "pisci" su uglavnom ignoramusi, a "progresivci" su uglavnom tupavci, a i sve više se zatičem kako su mi poštovanja vredni jedino konzervativni stavovi čoveka kao što je Džon Rejnolds, recimo, jer me sve nekako smeta da ono malo intelekta što je zalutalo u neke od vas odlazi na žovijalna preseravanja u kakvima Meho provodi svoje dane na sagiti, pa ... šta ono beše tvoje pitanje...??? jebiga, izgubih se u sopstvenoj sintaksi. :(

Krastave Zabe-Piknik
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Meho Krljic

Quote from: biljan@ on 24-09-2011, 01:20:49

Nije, svi su na broju. Nemam šta da kažem na temu gej barova jer ni u strejt ni u gej barove ne izlazim u strahu da ću tamo možda sresti druge ljude.

Father Jape

Plus, kad bi izlazio ne bi ti ostalo dovoljno vremena da se žovijalno proseravaš.

Meho Krljic

Presumably, ne bih imao ni tu potrebu jer bi me socijalizacija sa 3D ljudima od krvi i mesa ispunjavala.

biljan@

Quote from: Meho Krljic on 24-09-2011, 08:21:58
Quote from: biljan@ on 24-09-2011, 01:20:49

Nije, svi su na broju. Nemam šta da kažem na temu gej barova jer ni u strejt ni u gej barove ne izlazim u strahu da ću tamo možda sresti druge ljude.
mda, a meni bi bilo bolje da ne turam nos u ovakve stvari.
Zavela me ona Haka, rasplačem se na ovo
QuoteKa mate! Ka mate! Ka ora! Ka ora!
Ka mate! Ka mate! Ka ora! Ka ora!
Tenei te tangata puhuru huru
Nana nei i tiki mai, Whakawhiti te ra
A upane! ka upane!
A upane! ka upane!
Whiti te ra! Hi!

I die! I die! I live! I live!
I die! I die! I live! I live!
This is the hairy man
Who has caused the sun to shine again
The Sun shines!
puno testosterona, kako da ne napuniš gaće ,bio strejt ili gej?

Have no fear of perfection - you'll never reach it.        Salvador Dali