• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 16 Guests are viewing this topic.

Albedo 0

dunja, ideš ulicom i vidiš osobu koja je kleknula, isplazila jezik i cjelivala nečije dupe. Nađi ljepše termine za opis takve situacije.

Nisam ja kriv što smaram i ometam njeno palacanje po dlakavim guz'cama, neka prekine s tim pa neće morati ni da čita komentar na tu temu...

Josephine

Koga bre briga i za tebe? Ti si potpuno irelevantan lik...

Albedo 0

da sam relevantan sad bi mi bila olizana bulja

Boban

Quote from: Bata Živojinović Karan on 02-10-2011, 01:19:44
Mislim da si pogrešno shvatila kritiku koja se može svesti na tri riječi: ''lizanje Bobanovog dupeta''.

Druga riječ nije problem, problem su prva i treća riječ.

Odmori malo i razmisli zašto iz čista mira potežeš stvari koje nemaju nikakve veze sa temom... da bi bio provokativan, a?
Pa budi, ali negde drugde...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

dunja

Ne znam... ima ona situacija kad se neko blamira a tebe blam od njegovog blama.
E sad, ovde nije to u pitanju, nego kao da te neko osamari a osamario je sasvim drugu osobu.
No, nebitno, to je po svoj pilici ,ipak,moj problem preosetljivosti.
Budite obazrivi kada sudite o tudjoj pameti.
Nisu glupi svi koji su pametniji od vas.

Dusko Radovic

Stipan

Dunja, Bata i Princeza su stari intimni partneri u razmenjivanju šamara.
Niko pri zdravoj pameti njihovo prepucavanje ne uzima zaozbiljno.  :mrgreen:

Tex Murphy

QuoteDunja, Bata i Princeza su stari intimni partneri u razmenjivanju šamara.

Ne sjećam se da je Dunja s nekim razmjenjivala šamare!  :?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Stipan

Ah da Stipan je pomalo neprecizan. Dunji namenjeno, na ostalima primenjeno...

Josephine

Nisi neprecizan, nego je Harvić nepismen. Stavio si zapetu gde treba.

Franz Xaver von Baader

pa nisi ni ti najpismenija. iako se iz konteksta može zaključiti da se autor obraća dunji, pravilno bi bilo "Dunjo, Bata i Princeza su itd."
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

Josephine

Ma niko ne govori "Dunjo". Bezvezno je. To bi bilo kao da Vanju zoveš "Vanjo"...

Franz Xaver von Baader

stoji, ali ti si pričala o pismenosti, štoviše denuncirala harvestera na konto pismenosti

Josephine

ma ti si ljut što sam denuncirala tebe, a harvi je prvi isto to uradio nekom drugom...

lilit

ovo ko zona sumraka. da li niko ne oseca suptilnost harvijevog humora? ili je ovo zajebancija na nivou koji ja ne mogu da pojmim? :cry:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Josephine

дејан

Quote from: lilit_depp on 02-10-2011, 12:47:26
...je ovo zajebancija na nivou koji ja ne mogu da pojmim? :cry:
није  :cry:
...barcode never lies
FLA

Josephine

ma zajebancija je, harvi zna ali neće da kaže :)

Franz Xaver von Baader

Quote from: D. on 02-10-2011, 12:42:57
ma ti si ljut što sam denuncirala tebe, a harvi je prvi isto to uradio nekom drugom...

ja sam već toliko afirmiran ili osporavan, ovdje i drugdje, da tvoji pokušaji izgledaju dražesni... i sitni

Josephine

ali šta će kada te više pogađa što su dražesni, nego što te ne zanimaju jer su sitni  :lol:

Franz Xaver von Baader

priznaj da svim silama nastojiš produžiti ovu prepisku, samo da bi bila u dometu mog pogleda i pera... i tko zna čega drugog

Stipan

Obožavam svoje nepreciznosti. Koliko samo pažnje privuku!  :mrgreen:

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Meho Krljic

Dobro kontemplira. Mislim, sad samo treba nastaviti sa dobrom praksom i zabranjivati javne skupove svakog dana pa će svaki dan biti divan dan.

mac

Ili skupove održavati samo kad je kijamet.

Josephine

QuoteSPS je jedina stranka koja u svom rukovodstu ima i gej aktivistu, i on je podržao moju odluku, pa znači da ni gej populacija nema jedinstven stav - kazao je Dačić.

O, jebote, kada se granica IQ-a za političare spustila na ispod 50??

Jedan gej aktivista, u stranci, na položaju koji mu obezbeđuje partija, sa platom koju mu obezbeđuje partija, podržao je odluku neprikosnovenog šefa partije, i to je dokaz da gej populacija nije jedinstvena??

Jebote, u kakvom smeću živimo. Da su normalne vrednosti i da su pametni ljudi gde im je mesto, ovaj bi bio na svom mestu - daleko, daleko, daleko od očiju javnosti i funkcije na kojoj je sad, jer je potpuno i nepovratno glup, bled i neobrazovan.

Usul

Da baba ima nesto sto nema zvala bi se deda.
God created Arrakis to train the faithful.

Karl Rosman

Quote from: Meho Krljic on 03-10-2011, 18:28:48
Dobro kontemplira. Mislim, sad samo treba nastaviti sa dobrom praksom i zabranjivati javne skupove svakog dana pa će svaki dan biti divan dan.
Osim, naravno,
Quoteskupova radosti
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Albedo 0

Quote from: Boban on 02-10-2011, 01:44:02
Quote from: Bata Živojinović Karan on 02-10-2011, 01:19:44
Mislim da si pogrešno shvatila kritiku koja se može svesti na tri riječi: ''lizanje Bobanovog dupeta''.

Druga riječ nije problem, problem su prva i treća riječ.

Odmori malo i razmisli zašto iz čista mira potežeš stvari koje nemaju nikakve veze sa temom... da bi bio provokativan, a?
Pa budi, ali negde drugde...

Stvarno ne znam zašto sam banovan 8-)

Quote from: Boban on 11-07-2009, 00:20:40
ljubitelja dexe koji živite u njegovom dupetu

Otkad je zabranjeno ukazati da je neko liz-liz guz-guz personaliti? 8-)

Sad, možda ti
Quote from: Boban on 11-07-2009, 03:36:48u svom dupetu niti šta trpiš niti ikoga tamo puštaš

ali to opet ne znači da neko ovdje nije šup-šup karakter 8-)

Nightflier

Quote from: Stipan on 02-10-2011, 14:17:39
Obožavam svoje nepreciznosti. Koliko samo pažnje privuku!  :mrgreen:

Ova svađa je više posledica toga da D nije u stanju da prizna ni kada očigledno pogreši. Da budemo pošteni. Naravno, može se reći da je "bezveze" to što srpskohrvatski ima toliko padeža, ali šta sad da radimo...
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Nightflier

Quote from: D. on 03-10-2011, 20:33:51
QuoteSPS je jedina stranka koja u svom rukovodstu ima i gej aktivistu, i on je podržao moju odluku, pa znači da ni gej populacija nema jedinstven stav - kazao je Dačić.

O, jebote, kada se granica IQ-a za političare spustila na ispod 50??

Jedan gej aktivista, u stranci, na položaju koji mu obezbeđuje partija, sa platom koju mu obezbeđuje partija, podržao je odluku neprikosnovenog šefa partije, i to je dokaz da gej populacija nije jedinstvena??

Jebote, u kakvom smeću živimo. Da su normalne vrednosti i da su pametni ljudi gde im je mesto, ovaj bi bio na svom mestu - daleko, daleko, daleko od očiju javnosti i funkcije na kojoj je sad, jer je potpuno i nepovratno glup, bled i neobrazovan.

Ajde sve ovo ostalo, ali što neobrazovan?
First 666

Josephine

Najtflajeru, tebi nije dosta guženja dosad? Odmori guzu malo...

Nightflier

Bojim se da mi nije jasno šta me pitaš.

Primedbe glede padeža se držim, pošto mi je već smešna tvoja nemogućnost da kažeš: "Jeste, zajebala sam se, so fucking what?!"

A glede Dačića, zaista sam radoznao otkud to da je neobrazovan? Zar on nije pravnik?
First 666

дејан

дачић је завршио ФПН, просек оцена 10, према речима 'класића' заслужених 10
...barcode never lies
FLA

Josephine

Smešno mi je što neko uopšte razmišlja da li sam se zeznula "glede padeža". Ne, nisam. Meni vokativ od vanje, dunje i sl. nije "vanjo", "dunjo", "jeleno", "dragano".

A Dačić je po tvojim merilima možda obrazovan (i po merilima svih koji veruju u efikasnost bubanja udžbenika), meni je bilo dovoljno da ga slušam kako pojašnjava istoriju Kalemegdana.

Nightflier

Pa, vidiš, to je problem koji imam sa tobom. Ispada da su tvoja merila bitnija i važnija od merila svih ostalih. "Tebi" nešto nije vokativ, "tebi" nešto nije merilo nečega. Ništa drugo nije bitno i niko drugi nije bitan, je li tako? "Ti" si krajnji sudija i "tvoja" je neporeciva?

E pa baš mi je žao - ali nije tako. Srpski jezik ima sedam padeža i pravila kako se imenice po njima menjaju. Srbija ima obrazovni sistem i pravila po kojima se meri da li je neko obrazovan ili nije.

Možeš da kažeš da je srpska gramatika zrela za promenu, možeš da tvrdiš da je obrazovni sistem loš, ali ne možeš da sebe postavljaš kao nepogrešivog arbitra za sve i svašta, a da pri tom očekuješ da ostali ćute i klimaju glavom. To jest, možeš - ali zaludno.
First 666

Josephine

Quote from: Nightflier on 05-10-2011, 00:55:10
ali ne možeš da sebe postavljaš kao nepogrešivog arbitra za sve i svašta, a da pri tom očekuješ da ostali ćute i klimaju glavom. To jest, možeš - ali zaludno.

Mogu kada ja govorim. Moje reči, moja (estetska) pravila. Uopšte ne očekujem da ostali ćute i klimaju glavom. Ja i ne mislim o ostalima. A pogotovo ništa ne očekujem od onih kojima se nisam obratila. Možeš samo da nastaviš da se guziš.  :lol:

Nightflier

Mogu i da te guzim, ako misliš da na taj način razgovaraš sa mnom. Dobro vodi računa o tome kakvim se jezikom služim. Nijedna reč koju sam ti uputio za sve ovo vreme nije bila psovka. Biće mi veoma neprijatno da razgovaram na taj način, ali ako počnem na kraju će Boban banovati ili mene ili tebe, ili će ovaj forum da propadne više nego što već jeste.
First 666

Albedo 0

Harvi je definitivno pismeniji od D, i to smo naučili na prethodnoj stranici, nema tu šta da se doda

A Dačić ima prosjek 10,00, ali nije diplomirao u roku. Što se politike tiče mislim da mu nema premca na našoj sceni, plus je najveća varalica u Srbiji poslije Dinkića, što ga čini savršenim političarem. A kako stoji sa istorijom Kalemegdana, pa pretpostavljam da pojma nema, i da mu je neko iz MUPa pisao govor

Josephine

A zašto bi to radio letaču po mraku? Guženje je (očigledna) metafora za ovo što večeras radiš na dva topika. Iskuliraj. :)

Nightflier

Kada razgovaraš sa mnom - koristi metafore koje se daju koristiti u pristojnom društvu. U suprotnom, smatraću te nepristojnim društvom i ponašati se shodno tome. I služiti se jezikom shodnim tome.
First 666

Josephine

Nepristojno je i što si me ničim izazvan nazvao nepismenom, ali nisi bio dovoljno hrabar da mi to kažeš direktno, nego si uvio u sarkastičan paket "bezveze je što srpski ima toliko padeža, ali šta da radimo".

Ne glumi nevinašce. Nisam ti ja za te igre. :)

Nightflier

Da ti pojasnim, licemerni šovinisto: Nije nepristojno da ti kažem da si nepismena, niti da si licemer, niti da si šovinista - zato što te smatram zlom i niskom osobom kojoj je pošlo za rukom da ovaj forum sroza do neslućenih bezdana. Bilo bi veoma nepristojno da ti kažem da se, na primer, "kurvaš".

I ne glumim ja nevinašce. Dakle, ne obraćaj mi se takvim jezikom, inače ću ti odgovoriti takvim jezikom.

I u slučaju da je moja hrabrost i dalje upitna - ne smatram da si nepismena, već da si bahata preko svake mere.
First 666

Josephine

Eto. Nije bilo teško da kažeš ono što si odmah hteo. :) Sad možeš mirno da spavaš. Laku noć. :)

Nightflier

Prerano mi je za spavanje, ali hvala na lepim željama.
First 666

Stipan

:shock: Koji vam je?! 
Ja sam bio neprecizan u izražavanju i pomenuo sam D. - možda je zato reagovala.
Vama dvoma izgleda svaki povod dobro dođe da započnete obračun.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Josephine

Quote from: Stipan on 05-10-2011, 05:43:05
Vama dvoma izgleda svaki povod dobro dođe da započnete obračun.

I sada si se izrazio neprecizno. D. se uopšte nije obratila osobi koja je započela. :)

Midoto

Anketirala svoju decu (u Matematičkoj gimnaziji - osnovac i gimnazijalac): ogromna većina đaka na paradu ima samo sledeću primedbu - ne mogu normalno da idu gradom, jer su očekivani neredi. Racionalni klinci pitaju - je li to najbolji način skretanja pažnje, kad isporvociraš najgori šljam da reaguje, pa svi postaju njihovi taoci? Inače, razgovarali su o tome na nekoliko časova. Vrlo simpatična ustanova, ta MG!