• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

Savajat Erp

Ко се боји Д. још?    :lol:
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Meho Krljic

Quote from: Stipan on 30-11-2011, 19:19:04
Izvin'te gos'n Meho, samo jedna osoba je tako reagovala!
Većina nas finih momaka duboko uvažavamo lezbejke, posebno ako nam dopuste da im se nađemu pri ruci kada se razneže!

Ali, Stipane, valjda shvatate da su baš ovakve izjave izraz nipodaštavajućeg i patronizujućeg odnosa prema ženama u društvu generalno, što je povijesno mnogo veći problem za društvo (i žene) od mestimičnih otvorenih napada na lezbijke. Mislim, ne krivim ja vas lično za sva zla koja su ženama istorijski činjena ali vi izražavate taj suštinski problematičan stav koji implicira da svaka lezbijka pravu utehu može da nađe samo u muškarcu, a u daljoj razradi da svaka žena svoju ultimativnu ispunjenost može da postigne samo ako bude u nju inicirana od strane muškarca. Znam ja da to vi niste mislili, ali ste podvukli način na koji milenijima misli društvo.

Ghoul

Quote from: Stipan on 30-11-2011, 19:19:04
Većina nas finih momaka duboko uvažavamo lezbejke, posebno ako nam dopuste da im se nađemu pri ruci kada se razneže!

kad se lezbejka razneži, POSLEDNJA stvar koja joj treba jeste muškarac.
https://ljudska_splacina.com/

Anomander Rejk

A zašto nipodaštavajuće ? Na kraju, ne radi se o nikakvoj prisili, a imaš žena koje iako prvenstveno lezbejke, ne beže ni od muškog pola. Ako je sve to zasnovano na slobodnoj volji, nije u pitanju nikakva prisila, pedofilija niti bilo šta slično, ne vidim šta je tu problematično. A svakako ti je jasno da se i više šalimo na temu uobičajenih muških seksualnih fantazija, nego što zaista verujemo da ćemo se naći u sobi sa dve lepe, za akciju raspoložene lezbejke. :)
Tajno pišem zbirke po kućama...

Stipan

Quote from: Ghoul on 30-11-2011, 19:46:27
kad se lezbejka razneži, POSLEDNJA stvar koja joj treba jeste muškarac.

Ma znam ja da im nisam baš nešto neophodan, ali sam računao na to da me ne isprebijaju k'o vola u kupusu kad me u'vate da gvirim...

angel011

@Rejk: Šalite se dok pričate o nasilju koje je izvršeno nad ženom.
We're all mad here.

Stipan

Ama Angel, sa time se niko ne šali! Nasilje je nasilje!

Uostalom ja se ne šalim kada tvrdim da u ljubavi između dve žene ima nečeg... nečeg...

Bolje da ne nastavljam.

Ghoul

ja se divim mehovom bezgraničnom strpljenju i dobroti u neprestanom bacanju bisera pred... ove ovde...

Stipan

Ghoul

Meho Krljic

Zaludan pop i jariće krsti a zaludan musliman će rado raspravljati o lezbijkama...

Stipan

A zaludne aveti će tražiti kavgu tamo gde ne treba...

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Alex

Quote from: tomat on 30-11-2011, 19:16:14
Quote from: Alex on 30-11-2011, 19:00:25
Quote from: Mariana Dan on 30-11-2011, 15:40:43
Lezbejke u zemlji Srbiji moraju da kriju svoju seksualnost od nekog da ih ne bi prebio, a od familije da se ne poubijaju i obese na tavanu iz ocaja...

Besmislica.

ali, zar nismo pre nekog vremena imali napad na devojku koja se deklarisala kao pripadnik LGBT populacije?

edit: ulete Meho!

A koliko je tek ljudi sa naočarima napadano, pa to ne znači da svako ko javno nosi naočare dobija batine ili da treba da strahuje.

Bilo je napada na cigane, pa ne vidim da strahuju da izađu na ulicu ili farbaju ten i maskiraju se.

Jedan slučaj napada (pa i više njih) na pripadnika bilo čega je daleko od sistematske masovne pojave. Posebno što su aktuelni napadi na homoseksualce kontraefekti parada propagande.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Ghoul

zaludni stipani će kenjati kao foke nesvesni svoje nesvesti...

Stipan

E ovo čudo se baš zakačilo za mene.

Jesi li siguran da ti to treba?

Суба

Овај топик је отишао у мајчину. Нико више не сме да каже да је педерствије и лезбејствије ненормална појава.

Stipan

Pa čekaj malo. Da svi o tome trtljaju, zašta bi nam onda ti kog andraka trebao?!

Meho Krljic

Kako to mislimo "niko ne sme to da kaže"??? Koje će sankcije pogoditi toga što izrekne takvu misao?

Sad, činjenica je da smo dosta izlizali te rasprave i da se definisanje nenormalnosti odavno pomerilo u vrlo apstraktne sfere, ali to je valjda i normalno, ta dvadesetprvi vek je!!!

Nego, kad smo već kod pederastvija:

Supruga Hju Džekmena tvrdi: Moj suprug nije gej 
Već neko vreme se šuška kako je australijski glumac Hju Džekmen homoseksualac, uprkos činjenici da je Hju u dugom braku sa Deborom-Li Furns. Upravo njegova supruga ismejala je glasine i rekla kako se ni ona ni njen suprug ne obaziru na ono što se priča. " Zaista je smešno što ljudi nemaju ništa pametnije u životu pa onda tračare ljude koje ne poznaju", izjavila je Debora. Par inače uživa u porodičnom životu, a imaju i dvoje usvojene dece, Avu i Oskara. Iako je ona dosta starija od svog supruga, kaže, savršeno se nadopunjuju. Naime, Hju je u mnogo čemu zreliji od supruge.

Dakle, to je vrsta vesti koje (misle proizvođači žute štampe) zanimaju mase u Srbijici.

Plut

Izvinjam se svima, ali ovo je bilo jače od mene. Nije za ovu temu, ali svašta je ovih dana na nju sletalo, pa računam da može i ovo. Jes' ono pravo šovinistički...

Slovenac:
- Šta radi žena kad dobije jabuku?

Mujo:
- Ne znam ti ja , bolan!

Slovenac:
- Napravi kolač od jabuke!

Gleda ga Mujo:
- A znaš li ti šta radi žena kad dobije šljivu?

Slovenac:
- Ampak, ne vem!

Mujo:
- Sve radi, jarane, SVE!!!!!!

Father Jape

Da bismo učinili vic on-topičnim, samo treba da zamislimo kako se Mujo i Slovenac nakon gornje razmene uzmu, onako vruće i strasno, tu na licu mesta. -_-
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Plut

Uz obavezno grickanje kriške jabuke položene na vrh bradavice. Pa se onda obrnu.

Meho Krljic

Istina je dakle da se devet od deset žena loži na prizore (makar i zamišljene) gej snošaja?

Father Jape

Nije stvar u gej snošaju per se, stvar je u tome da su to dva muževna muškarca koji rade ono što rade najbolje.

scallop

Vas dvojica ste obični provokatori.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Loni

Kad Marijana reče da se lezbejke moraju kriti, sećam se slučaja koji su mi prepričali, o biseksualki - ćerki jednog sveštenika, koja se nije baš najubedljivije krila, ali se vrlo ubedljivo izvukla iz nebranog grožđa.
    Otac je digao slušalicu i prislušnuo razgovor koji je vodila sa drugaricom koju je pitala za savet kako da se opredeli između dečka i devojke jer ih voli i želi oboje, pa nikog ne bi da izgubi.

Šokirani otac ju je pozvao na razgovor i pitao: - Da li je moguće da je Sotona, u želji da meni napakosti jer ja sam mu, kao rab božiji, cilj osvete, a ti kćeri moja samo sredstvo, uspeo?! Da li je moguće da je on preko tvoje slabe vere i volje ušao u naš dom da me uništi?!

Na to mu je ona odgovorila sledeće...š

- Vidi oče, radi se o tome da sam ja, pod tvojim učenjem i vaspitanjem, postala toliko duhovna osoba, tako spiritualno razvijena, da sam prestala da gledam na ljude na osnovu njihovih tela i fizičkog izgleda. A time i pola. Došla sam u onu fazu duhovnog razvoja kad značaj tela previđam i gledam kroz telo direktno u dušu. A pošto duša pola nema, onda mi je postalo svejedno kome ću da pružim ljubav i s kim se, na taj način, približim Bogu. Razumeš?

Meho Krljic

Quote from: scallop on 01-12-2011, 13:18:47
Vas dvojica ste obični provokatori.

Ali šarmantni obični provokatori!!!

Stipan

Šarmantni provokatori koji neprestano bacaju bisere pred... ove ovde...

Father Jape

Skalop kaže provokator kao da je to nešto loše.

Meho Krljic

angel011

Quote from: Суба on 01-12-2011, 08:46:41
Овај топик је отишао у мајчину. Нико више не сме да каже да је педерствије и лезбејствије ненормална појава.

Na ovom forumu svako može da kaže šta 'oće.

Slobodno možeš da kažeš i da sunce izlazi na severu i da si nastao bezgrešnim začećem i da je Fruška gora načinjena od posebne tvari koja ima tu osobinu da tebi izgleda kao smaragd a svima ostalima kao obična planina.
We're all mad here.

Ghoul

najviše provociraju ovi... ovde.
sa životinjskim avatarima.

angel011

We're all mad here.

Meho Krljic

Suba je jedini koji u avataru ima životinju kompatibilnu sa bacanjem bisera...  8)

scallop

A mutavi bolje da nisu progovorili.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ghoul

Meho Krljic

Nemojmo na topiku koji promoviše toleranciju još i da se pisci svađaju!

Father Jape

Ček polako, da nam prvo dođu neki pisci na topik.  :lol:

scallop

Meho, ja bih se uplašio da mi je Jape stalno od pozadi. :evil:

Father Jape

Ali gore^ sam tebi otpozadi, a Mehu spreda. ^_^

scallop

Jedino što si meni incident, a Mehi pravilo.

Meho Krljic

Father Jape je, što bi rekli mrski anglofoni, streping jang led - ako bih mogao da biram ko će da mi čuva leđa ili šašolji oko pozadine, svakako bih umeo da napravim i grđe izbore od njega. Ja se, hvala Alahu ne sramim homoseksualnih konotacija ičega što radim tako da... keep 'em cumming.

Agota

koji odliv  :evil: ova pod hitno kod spermovicke :lol:
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Ghoul

čisto da meho ne bude usamljen ovde, i ja bih frontovao đejpa.

scallop

Stipan

Quote from: angel011 on 01-12-2011, 14:20:38
Stipan i ja smo ti isti? 

Kad poraste, kašće mu se samo da postoje minimalne razlike.

Father Jape

Iju, kakve idecentne propozicije.
Moja majka bi bila ponosna.

Ghoul

Quote from: Father Jape on 01-12-2011, 17:14:43
Iju, kakve idecentne propozicije.
Moja majka bi bila ponosna.

toliko ponosna da te povede na paradu ponosa?