• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Josephine

Quote from: Anomander Rejk on 30-11-2011, 19:32:27
Jaoj , nemoj Savajate...  xtwak sad će D. da nam održi lekciju o kukavnim muškarcima...

D. uopšte ne misli da isključivo muškarcima pripada uloga zaštitnika, te će svaka lekcija ovom prilikom izostati. Ni pored D. niko ne bi (sa uspehom) tukao ženu (niti bilo koga drugog) na ulici.

Savajat Erp

Quote from: Ghoul on 30-11-2011, 20:36:29
tebe, rejka, savajata itd.

Стичем утисак да Гул неме неко високо мишљење о мени...ма, јок, сигурно грешим.
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Josephine

Quote from: Savajat Erp on 01-12-2011, 18:06:35

Koga briga za to?

Stipan

Gul? Koj ti je bre taj?

Savajat Erp

Quote from: D. on 01-12-2011, 18:07:29

Koga briga za to?

Мене, ево стрепим и дрхтурим све ово време...а прангија пуца ли пуца!  :mrgreen:

Ghoul

u pravu si, savajate.
mislim da se tvoji stavovi i sudovi odlikuju visokim stepenom beznačajnosti, kao i stipanovi, dok su tlapnje by d. i onog vepra downright idiotski.
čisto da ne bude zabune i da se ne bavite nagađanjima kad sam već tu da vam lepo i direktno kažem.

a sad slobodno nastavite sa vašim ispraznim spamovima, sigurni da ghoul ne misli povoljno o vašem trovanju ovog foruma.
https://ljudska_splacina.com/

Josephine

Gule, sigurna sam da ti nije baš toliko mali. Ili da te zovemo Gulić?  :lol:

Savajat Erp

@Гул

Прангија и даље пуца! Али, ипак, хвала ти што си ми то разјаснио, живео сам у убеђењу да сам ти омиљени лик овде, па да не бивствујем у илузијама...Сад настави са својим интерпланетарно значајним судовима и ставовима. :)

Хеј, ко је проузроковао један од најдужих Гулових постова од његовог повратка?! Славите ме или убијте, свеједно :)

Josephine

Gulić se samo osetio zapostavljenim, pa se (po)vratio. Ispovratiće se opet. Mitomani su komična bića.

Kada me je upoznao ćutao je ko... kurčić. A sad kenja po forumu. Tu je najjači, jel.

Beznačajan i veoma neinspirativan lik. Takav je utisak ostavio na mene. I predavanje mu je bilo užasno dosadno. Ništa novo.

Stipan

Quote from: Ghoul on 01-12-2011, 18:44:47
ghoul ne misli povoljno o vašem trovanju ovog foruma.

Slušaj prcopevac, idi drkeljaj po svom blogčetu, ne smetaj odraslima kad razgovaraju.

Ghoul

Quote from: D. on 01-12-2011, 18:58:56Kada me je upoznao ćutao je ko... kurčić. A sad kenja po forumu.

bio sam zabezeknut tvojom kiklopskom rugobom - fotografije sa foruma nisu me pripremilu na takvu nakazu. mora da su malo doktorovane u fotošopu.
telesna a i duhovna nakaza prvog stepena...

naravno da sam ćutao - pa o čemu bih uopšte pričao sa iskompleksiranom glupačom poput tebe?
pričao sam sa ljudima s kojima imam o čemu, u društvu kome si se nezvana prišljamčila iako nisi imala šta da mu doprineseš.

Josephine

xrofl

Ti ćeš meni o fizičkom izgledu? Gulić, mani se uvreda o fizičkom izgledu. Plakaćeš u osami svog usamljenog sobička. Jer koliko god da sam ružna, ružnijeg telesnog, a i duhovnog, bića od tebe nema. A još ti je i mali. I još će Džon da se pojavi da ti ljubi bulju, da se osećaš velikim.

Sve što si ispovraćao tada bilo je "pa i nije toliko strašna"... Nisam, jer mi te je bilo žao.

Ghoul

Quote from: D. on 01-12-2011, 18:53:52
Gule, sigurna sam da ti nije baš toliko mali.

Quote from: D. on 01-12-2011, 19:08:29
A još ti je i mali.

pa odluči se, nakazna kobilo, make up your pitiful excuse for a mind!

Josephine

Pa, mislila sam da nije toliko mali. Sad je jasno da jeste.

Hiperhik

On topic:

Bowie je oduvek bio redovan posetilac mojih erotskih fantazija.

Ghoul

Quote from: D. on 01-12-2011, 19:15:00
Pa, mislila sam da nije toliko mali. Sad je jasno da jeste.

ne, nego si sad i sama otkrila šta tebi zapravo jedino treba, a što tako upadljivo ružna i glupa nikada nećeš dobiti.

sodomizer

Jos da se vrati ona kakose zvase Kler, pa da napravite trojku.  xrofl

Savajat Erp

Гул је ипак негде у праву....боље да се нисам освртао (спамовао) на пост који беше тако давно, гле шта се изроди из свега. 

Stipan

Nisi im verovao da će da pucaju?!
ZAŠTO IM NISI VEROVAO?!!!!

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Anomander Rejk

Meho vrati se na temu, sve ti je oprošteno  :).
Tajno pišem zbirke po kućama...

Meho Krljic

Tu sam ja, ali ne bih da se mešam kad odrasli pričaju.

Stipan

Josephine

Quote from: Meho Krljic on 01-12-2011, 20:11:24
Tu sam ja, ali ne bih da se mešam kad odrasli pričaju.

:lol: Vratim se ponekad i ja u osnovnu školu...

Quote from: Ghoul on 01-12-2011, 19:23:21
ne, nego si sad i sama otkrila šta tebi zapravo jedino treba, a što tako upadljivo ružna i glupa nikada nećeš dobiti.

Vidi, razočarao si me sada. Mislila sam da si mnogo inteligentniji od klinačkog "ružna si". Krele, ja nikada i nisam mislila da sam lepa da bi me sada povredilo klinačko vucaranje za kikice. Niti mi je stalo da me ljudi takvom smatraju. Moj identitet nije izgrađen na mom izgledu. Niti mislim da je nečije negativno mišljenje o mom fizičkom izgledu uopšte uvreda. Jebote, imaš pravo na mišljenje. Imaš pravo da ga izneseš. Ružna sam, pa šta?  :lol:

Da te naučim nečemu, pre nego što nastaviš da me čupaš za kosu: nikada nemoj da iznosiš uvrede-projekcije, tj. uvrede koje bi tebe najviše povredile pa ih udeljuješ drugima misleći da će da ih povrede koliko bi i tebe. Tu meni daješ oružje da te povredim. Kajaću se posle, ali jebiga kada sam impulsivna...

Možemo da nastavimo da se vređamo, ali bih te onda zamolila da to bude na mnogo višem intelektualnom nivou. Ovako smaraš, dosadni stvore.

P.S. Ta osveta devojkama, to treba da preispitaš. Ovako si samo javno jadan.  :)

Ghoul

ti si se prva uhvatila mog 'kurčića' a posle ti kriv đavo.

shvati - dokle god ne budeš dala neki doprinos SERIOUSLY topicima, ostaćeš samo jedan praznoglavi TROL.
ti, i tvoji klipani koje zabavljaš.

Vampirella

Quote from: Ghoul on 02-12-2011, 01:52:07shvati - dokle god ne budeš dala neki doprinos SERIOUSLY topicima, ostaćeš samo jedan praznoglavi TROL.

Reče, i okači link na blog.  :cry:
Satan my master.

Josephine

Kako, posle svega, TI, Ghoule, sebe možeš da smatraš SERIOUSLY osobom u bilo kom smislu?

I to što ti smatraš "ozbiljnim topicima" običan je kukavičluk. Ti si kukavički ljubitelj strave. Onaj koji stoji po strani i divi se zlu, znajući da nikada neće biti ono što žudi da bude. Ne zato što nemaš želudac da budeš, nego zato što nemaš muda. Takvi su ti tekstovi. Nikada ništa ne izvodiš do kraja. Povlačiš se pred ultimativnim zlom jer je jače od tebe. Ti si podanik strave, a ne njen vladar.

I šta ja da radim na tom vašem klinačkom igralištu?

Mene zanima da stvaram, a ne da rušim. Ja imam druga polja izražavanja. To što se ne poklapaju sa tvojim može u tvom sistemu da me čini trolom, ali mene za to zabole, razumeš? A igre onih koji ne mogu da se suoče za zlom, nezanimljive su mi.

I, na kraju, ja bih ti se izvinila. Ne mislim da si fizički ružan (za to bi morao da me povrediš, a meni si samo jadan). Ali mislim da treba da radiš na svom odnosu sa ljudima. Pogotovo zato što ti je apsolutno uvek stalo do njihovog mišljenja.

Josephine

Quote from: Ghoul on 02-12-2011, 01:52:07
ti si se prva uhvatila mog 'kurčića'

niko ti ne brani da sanjariš... kurčići za koje se ja hvatam mnogo su hrabriji od tvog.

Ghoul

Quote from: Trasharella on 02-12-2011, 02:02:29
Quote from: Ghoul on 02-12-2011, 01:52:07shvati - dokle god ne budeš dala neki doprinos SERIOUSLY topicima, ostaćeš samo jedan praznoglavi TROL.

Reče, i okači link na blog.  :cry:

tako je.
okačio sam link na temu prevoda delova moje knjige na češki.

a šta imaju da okače klipani iz radionice?
šta - osim još trolovanja?

Mariana Dan

Quote from: Agota on 01-12-2011, 15:26:42
koji odliv  :evil: ova pod hitno kod spermovicke :lol:

A dobra je to lekarka.
Radi na odeljenju za vantelesnu, prezime joj je slicno,
pa su zene obrnule, kakav cirkus...

Mnooogo dobra lekarka, najozbiljnije, fenomenalna dijagnosticarka.

Ja znam samo jednu devojku i jednog muskarca koji su homoseksualcci.
Oboje su zaplaseni , i uvek ono - jao, da mi familija ne sazna.

I oboje su super ljudi, primer normalnosti i dobrote za mnoge.

Iskrena da budem, i meni bi sigurno bilo tesko da saznam to o svom detetu, najpre zato sto znam da je to tezak izbor, teska sudbina, tezak zivot. Tesko je biti u manjini, uvek.

Ja mislim da je tim ljudima jako tesko, i samo im mi falimo da ih ne razumemo i zlostavljamo.
Bog voli da dodiruje stvari kroz naše ruke

Josephine

Quote from: Ghoul on 02-12-2011, 02:22:40

Dopusti da postoje i ljudi koji tvoja podanička i neoriginalna naklapanja ne nalaze interesantnim.

Josephine

Quote from: Hiperhik on 01-12-2011, 19:21:45
On topic:
Bowie je oduvek bio redovan posetilac mojih erotskih fantazija.

Sjajno.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

zakk

Da, al to nije problematični muški homoseksualni roditeljski par kojeg se prost narod plaši.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Father Jape

Da, to je tačno. Mislim te dve lezbijke su samo učinile ovog mladića još muževnijim. Ali kladim se da i on sad u svakoj ženi traži svoju majku!

Josephine

Quote from: Father Jape on 02-12-2011, 12:17:28
Ali kladim se da i on sad u svakoj ženi traži svoju majku!

A ko je ne traži?  :)

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Vampirella

Quote from: Ghoul on 02-12-2011, 02:22:40tako je.

Protiv tvog bloga nemam ništa, štoviše to je jedan od blogova koje češće posjećujem, i to vrlo rado. Stvar je u tome da mi se čini da se kačenjem samog linka ne potiče diskusija. Da ukratko prepričaš to što si na blogu napisao, mislim da bi to više ljudi prokomentiralo, ovako ili ljudi ostave komentar na blogu  ili ne naprave ništa.

Btw, čestitam ti na uspjehu u Češkoj. :)
Satan my master.

Loni

Jooooj ako je na jednom forumu koji skuplja koliko toliko elitne ljude (načitane, obrazovane) ovakav nivo međusobnog vređanja
šta tek pomisliti o čitavom narodu i njegovim kulturološki nižim slojevima?

Iza tolerancije i poštovanja LGBT-ovaca ne stoji ništa drugo do:
1) opšta humanost
2) filozofija po kojoj niko ne sme biti sankcionisan zbog nevoljnih karakteristika.

Pošto u nevoljne karakteristike spadaju i veličina penisa i fizički izgled, oni koji se pozivaju na to automatski ruše i svoju homofrendičnost i kompletnu korektnost.
Oboje ste ipak iznad toga.

A, by the way, niti šta fali D... inom izgledu. Čak naprotiv.
Niti Gulovom pevcu (kladim se).

Father Jape

Quote from: Loni on 02-12-2011, 16:54:31
A, by the way, niti šta fali D... inom izgledu Čak naprotiv. (kladim se).
Niti Gulovom pevcu (kladim se). Čak naprotiv.

fixed

Na marginalno ozbiljniju notu, reklo bi se da je odlika dobrog dela srpske kulturne i intelektualne elite to što deli izvesne paterne ponašanja sa običnim pukom; konkretno, one koji dolaze do izražaja pri raspravama i razmiricama.

Neki bi sigurno rekli da je umesto 'deli' bolje reći da se tih paterna prosto nikad nije odrekla, tj. da je ta elita previše bliska svojim paorskim korenima.

Loni

Nema šta da pretpostavljam.
Video sam uživo!
Mislim ovo prvo.

I nije ugly Bety
već Alfa Lady.
Šarm, ličnos', energija, stav, a bome i stajling.

A da sam znao da će Gulov pevac biti tema i to se moglo lako proveriti.
Na festivalu srpskog filma fantastike u Domu Omladine
bešika nam je otežala u istom času.
U četvrtu kabinu toaleta ušao je, a ja u prvu.

Jedan pogled kroz ključaonicu,
eventualno penjanjem do ptičje perspektive
rešio bi sve dileme.

Al' jebiga.
Nisam znao da će biti tema.

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Oooo, adourabl:

Michele Bachmann vs. the 8-Year-Old 
GOP presidential candidate Michele Bachmann learned that protesters often come in adorable packages. A video captures the Minnesota congresswoman greeting 8-year-old Elijah and his mom at a signing event for Bachmann's book, "Core of Conviction: My Story," in South Carolina.
The candidate, who is an outspoken opponent of same-sex marriage, met her match with the soft-spoken, pint-sized activist. The video shows Bachmann leaning in to listen closely as the youngster whispers, "My mommy's gay, but she doesn't need fixing."
Bachmann bolts back up and manages a "bye bye" as mother and son walk away.
This isn't the first time that Bachmann has faced challenges to her stand on gay rights from the younger set. Last week, Bachmann was questioned by a teen about her opposition to gay marriage.
You can watch the video of Bachmann and 8-year-old Elijah in the video above.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2K8CGeC2M_U

Naravno, tekst ima preko 20 hiljada komentara a ovi koji siu najnoviji kritikuju gejeve što koriste decu za svoju političku agendu!!! Doduše, pošto gejeve često i napadaju zbog dece, ovo nije sasvim nerazuman pristup problemu...

Ghoul

lilit

danas me obavestise da mi je bivsi kolega, pored toga sto je uspesni naucnik u berlinu,
- ozenjen izvesnim hermanom,
- zvezda gey filmova i umetnicko ime mu je danny fox!!!!!!!

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

lilit

Milosh

Sagita prekonzervativna? Meni ovaj "Gaytanamo" samo na osnovu naslova zvuči kao nešto što bi moglo da zainteresuje veliki broj stalnih učesnika na političkim topicima ovde.  :mrgreen:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

zakk