• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 13 Guests are viewing this topic.

Josephine

Loni

Čekaj malo Lilit, hoćeš da kažeš da postoje žene i sa Y hromozomom?
To je za mene novi momenat.

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 21-04-2012, 16:43:58
može, čim se vratim iz grada:)

Девет бесмислених постова касније...

Још увек чекамо.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

scallop

Malo kasnije. Sad čita moju priču i sprema komentar. Misliš da je tol'ko zaludna samo s tobom da se maje?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Джон Рейнольдс

Не маје се са мном, пошто у расправи нисам ни учествовао. Хоћу само да чујем аргументе у прилог томе да су сви фетуси били женски, па се то онда некако промени. Поготово како их то уче на медицинском факултету.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

scallop

Pa, jesu. Ja da ti kažem. In principio bejah samo nekolko ćelija koje se dele, dele, dele... Da nastavim još nekoliko puta? E, pa onda nekoj gužvi ćelija naraste kita, a nekima ne. E, sad ti meni lepo kaži: Šta si bio pre nego što ti je... znaš već... ono... narasla... :roll:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Джон Рейнольдс

Чуј, мене су својевремено неки верници питали како то да ови данашњи мајмуни не еволуирају у људе.

#Τζούτσε

scallop

Tih čudesnih 1,5% razlike DNK od šimpanze traže pet miliona godina korekcija. A kita nije na tom spisku. I muve je imaju.

Josephine

Quote from: Джон Рейнольдс on 22-04-2012, 00:10:36
Девет бесмислених постова касније...

Још увек чекамо.

E, jbg, sad sam pijana. Sutra, ili neki drugi dan, mada nemam mnogo šta da dodam. Meni je sasvim jasna tvrdnja da je svaki fetus "ženski" ako se ne izmene okolnosti. Prepucavanje me smara... Kraj.

Albedo 0

ako kita ne može da evoluira onda šta je uopšte smisao života? 8-)

Quote from: D. on 21-04-2012, 16:22:57Nažalost, nisam bila u prilici da konzumiram fetus.

fixed  8)

Albedo 0

Quote from: D. on 22-04-2012, 04:49:39
jbg, sad sam pijana

to je taj novi sistem vrijednosti, to je ta Evropa!

Josephine

Quote from: Бата Животиња on 22-04-2012, 04:55:05
Nažalost, nisam bila u prilici da konzumiram fetus.

ti si, izgleda, popio više od mene. pojma nemam šta ovo znači.

Albedo 0

pitaj Bobana, čim on zna za glagol naplaviti mora da zna i za konzumirati! 8-)

Josephine

Pa dobro, onda tebi prepuštam konzumiranje fetusa, pošto ti znaš šta je to.

Albedo 0

Ja još nisam sreo ljubomorniju osobu od tebe. Stalno kradeš tuđe fazone, a ne shvataš da oni imaju poentu samo kad ih Bata izgovori 8-)

Josephine

Misliš - zvuče glupo samo kada ih bata izgovori? Aha, ok.  8)

raindelay

I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Anomander Rejk

Quote from: Loni on 21-04-2012, 14:31:22

Nešto razmišljam i dolazim do zaključka da smo ipak svi mi (čak i kad spavamo sa ženama) gay.
   Jedini izuzetak i jedini seks u kome nismo gay je onaj gde žena doživi vaginalni orgazam!

Ako s tobom doživljavaju samo klitorisne orgazme, nisi se izvuk'o od gejstva.
   Šta je klitoris?
   Zakržljali penis.
   Kad se priroda opredeli da prelomi fetus na žensko, taj penis ostane takav, ali to je to.

Naložiti klitoris i proizrokovati njegovo svršavanje je isto ko da si neki penis naložio. U čemu je razlika?
   Napalio si njen muški deo.
   Svršila dva penisa i to je kao neka heteroseksualnos'?
   I'te molim vas.

Vaginalni joj prouzrokuj pa onda reci da nisi peder.
   Jedino tad si probudio i uzbudio baš tu žensku stranu.

Gejstvo... to neki novi politički korektan izraz ?
Tajno pišem zbirke po kućama...

scallop

Gejstvo ili gejaštvo, pitanje je sad.  :mrgreen:

tomat

mislim da je gejština pravilan termin.

a šta ako je penis samo prerasli klitoris? kako god okreneš - lezbejština.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

scallop

Idi, bre, Tomat. Gej ili gejak pitanje je sad. (Ako nije bilo jasno prethodno.)

tomat

ma bilo je jasno, nego ja nešto lupetam :)
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Josephine

Quote from: Бата Животиња on 22-04-2012, 04:55:05
ako kita ne može da evoluira onda šta je uopšte smisao života? 8)

Da se u sledećem životu rodiš kao žena. 8)

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Sad je jasnije zašto je Morrison morao da ga ubije.

lilit

nego, da li ste ikad zapazili antagonizam između muških i ženskih gejeva? (jbt, postaću gori politkor od lonija...trebalo bi  glasam za srs).
elem, meni muški gejs vrlo detaljno objasnili da su lezbejke sramota za gejstvo, odnosno, sexa ima prvih mesec dana, posle toga se usele jedna kod druge, gaje kučiće ili mačiće i pretvore se u babe. a muški gejevi žive samo zbog sexa, po principu, kad jednom probaš, ne staješ. kad sve probaš, prelaziš na droge da ti bude interesantnije, a onda umreš od neke STD. takođe, ovi moji (iz filadelfije :lol: ) nit se zalažu za brak niti misle da je usvajanje đece dobra stvar s obzirom na promiskuitet.
toliko o tome s jednog od gej stanovišta. mislim, izbanalizovah do krajnjih granica, al skratih ono što sam slušala nekoliko sati. :lol: :lol:

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

M.M

Quote from: lilit_depp on 02-05-2012, 21:34:51
nego, da li ste ikad zapazili antagonizam između muških i ženskih gejeva? (jbt, postaću gori politkor od lonija...trebalo bi  glasam za srs).
elem, meni muški gejs vrlo detaljno objasnili da su lezbejke sramota za gejstvo, odnosno, sexa ima prvih mesec dana, posle toga se usele jedna kod druge, gaje kučiće ili mačiće i pretvore se u babe.

:-D :-D :-D

a muški gejevi žive samo zbog sexa, po principu, kad jednom probaš, ne staješ.

In the flesh

...

Are there any queers in the theater tonight?
Get them up against the wall!
There's one in the spotlight, he don't look right to me,
Get him up against the wall!
That one looks Jewish!
And that one's a coon!
Who let all of this riff-raff into the room?
There's one smoking a joint,
And another with spots!
If I had my way,
I'd have all of you shot!

:-D
Nijedan poraz nije konačan.

Ghoul

izbanalizovah do krajnjih granica

naravno.
nego, daleko je filadelfija.
sudeći po PARADI, ovi naši žive čedno, ne ljube se a kamoli nešto jače, u krevetu pričaju o filmovima a libido troše na društveni angažman ili stajling.
https://ljudska_splacina.com/

lilit

banalno ili ne, ali kako kupih, tako i prodah. :lol:
i još mi je rečeno: - slušaj pažljivo, niko ti ovo neće ovako otvoreno ispricati. :lol:
kakva parada, kakvi bakrači. kaže ovaj moj drugar da ima i takvih, ali da su u debeloj manjini (max. 5% - njegova procena)
a provod u filadelfiji....moramo jednom zajedno da idemo. ako te budu pipkali, ja ću da ih sredim. xrofl

Ghoul

Quote from: lilit_depp on 02-05-2012, 22:25:03a provod u filadelfiji....moramo jednom zajedno da idemo. ako te budu pipkali, ja ću da ih sredim. xrofl

odnosno, ako me NE budu pipkali!

džin tonik

Quote from: lilit_depp on 02-05-2012, 22:25:03...
i još mi je rečeno: - slušaj pažljivo, niko ti ovo neće ovako otvoreno ispricati. :lol:
...

sad te vise ne spasavaju nikakvi lolovi-smajliji. tko zna na koje si sve "kompromise" pristala.
znas kako kazu stare babe? to su tajne koje se otkrivaju tek nakon devetog piva.
a imaju li pederi neku anal-ogiju?

lilit

Eh Zole,
ich würde sagen: Nicht Kompromiss, sondern mehr...Pläsier. :lol:

Ghoul

u pravu je crnomantijaš: mrtva deca nisu gej.

Loni

elem, meni muški gejs vrlo detaljno objasnili da su lezbejke sramota za gejstvo, odnosno, sexa ima prvih mesec dana, posle toga se usele jedna kod druge, gaje kučiće ili mačiće i pretvore se u babe. a muški gejevi žive samo zbog sexa, po principu, kad jednom probaš, ne staješ. kad sve probaš, prelaziš na droge da ti bude interesantnije, a onda umreš od neke STD. takođe, ovi moji (iz filadelfije :lol: ) nit se zalažu za brak niti misle da je usvajanje đece dobra stvar s obzirom na promiskuitet.
toliko o tome s jednog od gej stanovišta. mislim, izbanalizovah do krajnjih granica, al skratih ono što sam slušala nekoliko sati. :lol: :lol:

Kad kod nekog para zamre seks to se zove bela smrt.
Međutim pitanje je šta je seks? Ako je seks samo penetracija, a dvema ženama su dovoljne emocije, grljenje, maženje, pažnja i obični dodiri, onda to jeste tako. Međutim neko uopšte ne čezne za tom vrstom penetracije (jezik, prst, dildo), a opet mu je jako lepo i dobro. 

To se ne dešava samo kod nekih lezbejki već i kod strejt parova posle dugog perioda braka.

Inače muški gejevi međusobno se daleko više druže i bolje slažu nego lezbejke.
Na gej žurci, sto tipova igra, pipkaju se, ne obraćaju pažnju na konvencije - ko je zauzet ko free.
A kad se desi prevara, često se i oprosti. Poneki par traži čak i trećeg (ili treću ako je jedan od njih biseks) radi uživanja utroje.
(To sve ne znači da su svi gejevi neozbiljni i promiskuitetni već da oni, koji su vidljiviji i otvoreniji jesu takvi, dok neki drugi tip gejeva više sedi kod kuće)

Kad se organizuje žurka za lezbejke, među 101 ženom bude 50 parova i 1 slobodna.
Atmosfera je takva da svaka zauzeta non stop nadgleda partnerku u strahu da će je startovati baš ova slobodna.
A pošto ta slobodna prema nekoj biti fina mora, doći će do fajta i ljubomorne scene.

Lezbe koje su od muških osobina, uhvatile sklonost za brzo delovanje i fajt, napraviće frku, cela žurka će propasti.
Zato kod lezba velika grupa ne može dugo da funkcioniše i često imate slučaj da se neki lezbo par uopšte i ne druži sa drugim lezbejkama sve dok ne raskine. Krupno lezbejsko društvo nosi tračeve, spletke, raskide i klanove. Daleko je češća agresija kod njih nego kod muških parova.
Ako u gej klubu dođe do tuče, skoro uvek će se ispostaviti da je uzročnik ljubomorna lezbejka. Retko kad gej muškarac.

Međutim to nije specifično samo za lezbe. I kod strejt devojaka, čak i devojčica vidljivo je da svaka ima samo jednu dobru drugaricu (funkcioniše i broj 4, ali tako da svaka zna koja joj je najbolja drugarica,
a koje dve su sporedne). Čim se pojavi treća nastaje razdor.
Velika ženska grupa ne funkcioniše skladno ni kod strejterki, a kamoli kod lezbejki gde je svako svakom i potencijalni partner i konkurencija.

Moje odeljenje u gimnaziji imalo je 9 dečaka i 30 devojčica. Svih devetorica smo bili kolektiv.
Njih 30 se izdelilo na klanove po 4. Klanovi su se međusobno jako mrzeli. Na kraju su i nas
ugurale u svoje klanove, pa ako si dobar sa štreberskim klanom, nemaš šta da pričaš sa ,,ribetinama'' iz poslednjih
klupa, a da te ne spuste. Ako si dobar s klanom šašavih ,,ribetina'', štreberke ti neće dati da prepišeš domaći.

Ženska solidarnost je retka i nema tu spontanih grupisanja u nešto veliko kao što su navijački timovi.
Verovatno je to zbog lovačkog nagona, koji se prenosi samo na muške potomke.

Zato, čak i u metropolama gde ima mnogo lezbejki, njihove žurke i diskoteke retko dobro funkcionišu.
Mnogo je ,,matica'' i klanova  (ozbiljne feminiskinje, narkomanke, sportiskinje, alkoholičarke, intelektualke) koji se ne slažu.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

lilit

pa da, taj rad. :lol:

ja dođoh s predavanja gurua imunologije ruslana medzhitova. nista od vakcine protiv hiva, dižite innate immunity. i pazite šta radite!

loni, tebe obožavam. :)

Tex Murphy

Није ваљда да ти стварно читаш Лонијева лупетања?  :shock:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

lilit

čitam i ne verujem šta čitam. a na kraju mi još, celo to ludilo povezivanja i zaključivanja, bude ekstra simpatično.

zakk

Quote from: lilit_depp on 03-05-2012, 22:32:04
pa da, taj rad. :lol:

ja dođoh s predavanja gurua imunologije ruslana medzhitova. nista od vakcine protiv hiva, dižite innate immunity. i pazite šta radite!

loni, tebe obožavam. :)

Šta je sa zlim HPVom? Sa time smo u epidemiji :/
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

lilit

veći % raka grla od HPV-a nego od pušenja cigareta. no, ima vakcina. solidno efikasna.

Loni

Ko želi stoprocentno realistične propovedi i zaključke o bilo čemu, nek ih čita na forumima koji veličaju realizam.
Ovaj forum neguje kult mašte, SF imrovizacije...   ;)
   Mada nisam sve izmaštao. Imam psihologe i prijatelje LGBT-ovce, koji se ozbiljno time bave i oni će vam reći da je u korenu otprilike ovako kao što sam izneo.
   Da je ponašanje gejeva i lezbejki proporcijalno obrnuto u odnosu na ponašanje strejt sveta. Kod strejtera, devojke će bezazleno plesati, a neki muškarci pokvariti žurku tučom i provokacijom. Kod lgbt-ovaca je obrnuto, kad izbije frka
uglavnom znaš da ju je napravila ljubomorna lezba. Retko kad gej. To može da vam potvrdi svaki psiholog koji se bavi tim pitanjima.

LM Ova tema se dosad bazirala na sukob lgbt-ovaca i okoline.
   Međutim previđaju se takozvane unutrašnje diskriminacije.

Često se misli - Eto ti gejevi, omraženi su od okoline, ali ako je njih samih oko 5 % imaju sebe same. Kad ne može bolje i geto je dovoljan. Nek se druži sami među sobom. Ni drugi nemaju beskrajno mnogo društva.

Ipak nije tako. Postoje orgomne diskriminacije unutar samog LGBT sveta.
   Naime samo gejevi koji su mladi, zgodni, lepi (u fizički izgled spadaju sve dimenzije), muževni u pristojnoj meri i donekle situirani,  mogu da se uteše time da su omiljeni. Pa ako ih ne voli okolina, bar se teše da si faca u okviru geta.

Ako neko izgleda kao likovi u filmu ,,Parada'', onda ne trpe samo spoljnu već i unutrašnju diskriminaciju.
Velika većina oglasa na ljubavnim sajtovima u kojima momak traži momka nosi odrednice - STOP DEBELI. Stop fem. Nek se ne javlja niko ko je prešao 35 godina. Nek se ne javljaju oni koji nemaju slobodan stan i koji ne rade i sl.

Jedan od lgbt aktivista rekao je na TV-u da njegovi gej prijatelji njega mole da im se ne javi na ulici kad ga sretnu u društvu. Otprilike kao da je reč o bivšem robijašu, prostitutki... U stilu - Podržavam te, ali kad se vidimo na ulici, ako može da se ne javljamo kad sam u društvu...
   Sličan problem imaju transvestiti i fem muškarci kojima se muževniji partneri ne javljaju na ulici da neko ne bi posumnjao.

Posebno diskriminisanu grupu čine gejevi sa hivom. Po statistici svaki 27. gej muškarac ima hiv, što je daleko više od strejtera koje bolest pogađa tek 1 u 1000 slučajeva.
   Gejevi sa hivom su u posebno teškoj situaciji. Oni se nalaze u diskriminaciji unutar diskriminacije što množi osećaj nepripadanja puta deset. 
   E sad, teško iko od nas može da zamisli kako li takav život može da izgleda. Neko je recimo odavno odbačen od porodice, braće, nekadašnjih prijatelja, pa je kasnije, po istom principu, postaje prećutna persona non grata i u manjoj zajednici koja mu je bila jedino utočište.
   Interesantno je da takve osobe pre stradaju psihički nego zbog same bolesti. Sida ih, uz savremeno lečenje, dokrači tek za 20, pa čak i 30 godina, ali sociološka smrt dolazi mnogo brže.

Ja doduše znam samo slučaj heteroseksuane žene sa hivom, koja je čak i držala časove aerobika dugo godina posle zaraživanja. Lekari su joj rekli da će sa terapijom, sve odlično da ide, biće u super formi i moći da drži aerobik još minimum deceniju. Ta devojka je ipak umrla. Odabrala je da se ne leči i umre onog momenta shvativši da dečko (koji je bio negativan jer je insistirala na kondomima, a uzimale je terapiju koja joj smanjuje hiv do mere da ne bude zarazna) ipak ne može da ostane s njom. Shvativši da ne može da ima porodicu, nikoga na duže staze, odlučila je da prestane s lečenjem i nekoliko godina kasnije preminula.

Mnogi gejevi i lezbejke i sami su frustrirani diskriminatori. Neki ne trpe Rome, druge nacije, a u samoj LGBT zajednici diskriminišu, one koji se tu ne uklapaju.

Father Jape

Father Jape

Tex Murphy

This topic is so GAY!!!!!!!!!!111111111  :!:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!