• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 16 Guests are viewing this topic.

Meho Krljic

Ova Mardžori Liju, čim su joj dali serijal krenula da piše te svoje ljubiće. A ja je onoliko hvalio.  :lol:

Josephine

Tex Murphy

Мислиш на ове што су изашли да спријече скуп? Ко им је крив што не пуштају полицију да уради свој посао.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

Quote from: Харвестер on 29-05-2012, 00:25:28
Мислиш на ове што су изашли да спријече скуп? Ко им је крив што не пуштају полицију да уради свој посао.

eh, ni policijska država nije što je nekad bila, kad pušta amatere da joj se mešaju u ugnjetavanje!  :roll:
https://ljudska_splacina.com/

Truman

Koliko je ovo opterećena, iskompleksirana i zatucana nacija najbolji govori to što je ova tema doživela 121 stranicu. :mrgreen:
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Ghoul

Quote from: Truman on 29-05-2012, 01:37:54
Koliko je ovo opterećena, iskompleksirana i zatucana nacija najbolji govori to što je ova tema doživela 121 stranicu. :mrgreen:

koješta.

to samo govori da ghoul pokreće najbolje i najzabavnije i najpopularnije teme.

Джон Рейнольдс

Quote from: Truman on 29-05-2012, 01:37:54

Јес вала, кад би покренуо тему о Чоли не би било ни две странице!  :evil:
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

zakk

Molim, svakoj temi o Čoli je suđeno da zavši ovde :)
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Dobro, možda vredi i prijaviti da je Sintija Nikson sklopila brak sa svojom partnerkom:

http://omg.yahoo.com/news/cynthia-nixon-marries-girlfriend-christine-marinoni-150413354.html

Congratulations are in order for Cynthia Nixon and Christine Marinoni, who were legally married this weekend in New York!
Cynthia Nixon made the long Memorial Day weekend extra special this year by tying the knot with her long-time partner, Christine Marinoni.
"On May 27, 2012, Cynthia Nixon and her girlfriend, Christine Marinoni, were legally married in the state of New York," Cynthia's rep told People. "Nixon wore a custom dress by Carolina Herrera."
Cynthia, 46, and Christine, 45, have been together for nearly eight years and have a one year old son, Max Ellington.
Congratulations to the happy family!

Josephine

Što sam starija i ja sve više razmatram mogućnost lezbejstva. Srećno Sintiji.

Meho Krljic

Pa, dobro, i Sintija je odlučila da postane lezbijka pod stare dane, u drugoj polovini tridesetih or sumtin. Ne treba žuriti!!!

lilit

postane?
kakve bre to stavove zastupas?!!
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

:lol:

Pa to se pozivam na njenu izjavu od pre nekoliko meseci koju sam kačio na ovaj topik kako ona smatra da je odabrala da bude lezbijka kao što je pre toga odabrala da bude hetero.  :lol:

Джон Рейнольдс

Док се сви ви, модерни, договорите да ли се рађа или постаје, Том Гејбел, педерко из ужасног поп-панк бенда Against Me узима ствар у своје руке... Пардон, више неће узимати ствар у своје руке јер постаје... чек да прочитам име... Лора Џејн Грејс! Иди бегај. Каже, већ неко време се не осећа комотно у мушком телу (не знамо како се осећао раније, пре него што су постале модерне те форе) па ће постати жена, а његова жена (знам, компликује се ко је шта и ко је коме шта  :lol: ) га подржава у томе и остаће му... жена. Ваљда сам убо.

http://suicidepills.blogspot.com/2012/05/secret-life-of-tom-gabel-rolling-stone.html
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Albedo 0

Quote from: D. on 29-05-2012, 11:21:21
Što sam starija i ja sve više razmatram mogućnost lezbejstva. Srećno Sintiji.

kad te i žene ostave kupićeš psa

Джон Рейнольдс

Не верујем. Пси се осећају на патријархат. Боље канаринца.

#Τζούτσε

Tex Murphy

QuoteDobro, možda vredi i prijaviti da je Sintija Nikson sklopila brak sa svojom partnerkom:

Куку мени, ова њена "партнерка" је пљунути Џејсон Сегел  :o
Genetski četnik

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

lilit

danas (fotkano debelim zumom): dve tete od 55-60 godina šetaju držeći se za ruke, obe našminkane maksimalno, uđoše u crkvu.  :)

Ghoul

Quote from: lilit_depp on 03-06-2012, 23:23:27
danas (fotkano debelim zumom): dve tete od 55-60 godina šetaju držeći se za ruke, obe našminkane maksimalno, uđoše u crkvu.  :)

odvratno!
zbog takvih voajera kao što si ti ljudi sad skidaju svoje fotke koje su u trenucima nepromišljene nedužnosti kačili na javni forum a sad pozivaju na cenzuru i teror!

džin tonik

gule prestani. ne zelim stvarati razdor i zlu krv medju ljudima koji se znaju fajn vremena. nisam zato stavljao slike.

Tex Murphy

Или, како је то лијепо рекао Лу Дајмонд Филипс у филму Big Hit: "Damn lesbians!"
Genetski četnik

Josephine

Slatke su, ali nisam ubeđena baš da su lezbejke. :) Zašto ljudi ne bi mogli da se drže za ruke, a da ne budu u seksualnoj vezi? :)

Ghoul

slikati ovako krišom ljude u trenucima intime i onda to kačiti javno radi sprdnje zaista je nešto najodvratnije što sam u skorije vreme video na ovom forumu.  xuss

lilit

hm, sad, nisam slikala baš sve što sam videla, a, veruj mi, bilo je prilično nedvosmisleno. plus, imala sam utisak da je ona viša bila muškarac u prethodnom životu, koji se pronašao pod stare dane. meni su bile slatke. :)

Josephine

Žene su fotografisane sa leđa, nema govora o "najodvratnijem činu na forumu", a pogotovo nema sprdnje u činu postavljanja fotografije. To možda jedino za doktore kojima bi, umesto doktorata na temu horora, više koristio doktorat o ljubavi.

Fotka odiše baš lepom emocijom i iskrenom ljubavlju. :)

Meho Krljic

Ma pustite to. Evo jednog apsurdnog skandala:

Jason Alexander Apologizes for Calling Cricket 'Gay' Dakle, čovek je komičar koji je na svom blogu objavio javno izvinjenje posle protesta gej i lezbijskih organizacija što je, eto, dao politički nekorektan komentar. Njegov grijeh? Sledeća izjava:

"It's the pitch," Alexander told Ferguson. "It's the weirdest... It's not like a manly baseball pitch; it's a queer British gay pitch."

Sad, ja sam sav za paranoidno reagovanje na govor mržnje i razapinjanje krivaca na križ, ali c'mon. To što je rekao da nije bacanje u kriketu muževno i da je gej teško da je govor mržnje, teško da je uopšte negativna kvalifikacija.

Father Jape

Vredi pročitati njegovo izvinjenje u celini:

http://outsports.com/jocktalkblog/2012/06/03/jason-alexander-offers-the-greatest-apology-in-history-for-gay-cricket-jokes/

QuoteComedian Jason Alexander last week repeatedly joked on The Late Late Show with Craig Ferguson that cricket is a 'gay sport.' He went on to mimic cricket bowlers in a stereotypically gay fashion. When Twitter followers called him on it, he told them they have no sense of humor. Reversing course, Alexander has reflected and issued a deeply instructive comment that goes miles beyond the simple "I apologize to anyone offended" that we usually get.

Meho Krljic

tl;dr, ali svakako rispekt što je otišao bijond end abav.

Father Jape

džin tonik

uvijek je zanimljivo procitati zutilo klaunova poput dezulovica. bar se covjek nasmije.

Ghoul

Quote from: zagor-te-gay on 04-06-2012, 21:43:58
uvijek je zanimljivo procitati zutilo klaunova poput dezulovica. bar se covjek nasmije.

tipičan ustaški komentar.
i mega-većinski, sudeći po ovome:

Veliko istraživanje o homoseksualnosti: Čak 65,8% Hrvata misli da gay nije OK!

Ukoliko dvije odrasle osobe istog spola stupaju u seksualne odnose, to je uvijek pogrešno, smatra 65,8 posto Hrvata, dok 19,4 posto drži kako to uopće nije krivo. Istodobno, 74,10 posto ispitanika smatra ispravnim ukoliko žena i muškarac imaju spolne odnose prije braka. Također, da je uvijek krivo ukoliko osobe u braku imaju spolne odnose s nekim drugim osim s bračnim partnerom, smatra 68,2 posto Hrvata.

U neprihvaćanju istospolnih odnosa među europskim narodima prednjače Turci jer ih je 93,1 posto odgovorilo kako je uvijek krivo ukoliko dvije osobe istog spola imaju odnose. Slijede Ukrajinci (86,3 posto), Rusi (72,8), Latvijci (71,9 posto), Ciprani (71,5 posto) dok se izvan Europe ističu stanovnici Južnoafričke Republike (85 posto), Filipinci (79,8 posto) i građani Dominikanske Republike (73,6 posto).

Homoseksualni odnosi moralno su najprihvatljiviji Nizozemcima jer ih je 73,9 posto odgovorilo da uopće nije krivo ukoliko dvije osobe istog spola imaju spolne odnose. Slijede ih Belgijanci (62,7 posto), Danci (62,5 posto), Norvežani (61,5 posto), Švicarci (60,8 posto), Šveđani (57,7 posto), Finci (56 posto) i Španjolci (55,6 posto).

http://www.jutarnji.hr/istrazivanje-o-homoseksualnosti--u-madarskoj--italiji-i-irskoj-znacajno-se-u-posljednjih-20-godina-povecala-razina-tolerancije-prema-istospolnim-odnosima--dok-je-u-rusiji-netrpeljivost-cak-i-porasla--/1032305/

mora da su i ovo istraživanje neki klaunovi obavili.

baš je smiješno!

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Tex Murphy

Потписујем!
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: Father Jape on 04-06-2012, 10:55:50
Vredi pročitati njegovo izvinjenje u celini:

http://outsports.com/jocktalkblog/2012/06/03/jason-alexander-offers-the-greatest-apology-in-history-for-gay-cricket-jokes/

QuoteComedian Jason Alexander last week repeatedly joked on The Late Late Show with Craig Ferguson that cricket is a 'gay sport.' He went on to mimic cricket bowlers in a stereotypically gay fashion. When Twitter followers called him on it, he told them they have no sense of humor. Reversing course, Alexander has reflected and issued a deeply instructive comment that goes miles beyond the simple "I apologize to anyone offended" that we usually get.

:x :x :x :x :x

What a PUSSY!!!!  :x :x
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: Meho Krljic on 04-06-2012, 10:59:04
tl;dr, ali svakako rispekt što je otišao bijond end abav.

Не могу да вјерујем да је дегенеричност Империје Зла стварно дотле дошла да човјек мора да се извињава за ОНО.
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: Ghoul on 04-06-2012, 21:50:46

tipičan ustaški komentar.
i mega-većinski, sudeći po ovome:

Veliko istraživanje o homoseksualnosti: Čak 65,8% Hrvata misli da gay nije OK!

Ukoliko dvije odrasle osobe istog spola stupaju u seksualne odnose, to je uvijek pogrešno, smatra 65,8 posto Hrvata, dok 19,4 posto drži kako to uopće nije krivo. Istodobno, 74,10 posto ispitanika smatra ispravnim ukoliko žena i muškarac imaju spolne odnose prije braka. Također, da je uvijek krivo ukoliko osobe u braku imaju spolne odnose s nekim drugim osim s bračnim partnerom, smatra 68,2 posto Hrvata.

U neprihvaćanju istospolnih odnosa među europskim narodima prednjače Turci jer ih je 93,1 posto odgovorilo kako je uvijek krivo ukoliko dvije osobe istog spola imaju odnose. Slijede Ukrajinci (86,3 posto), Rusi (72,8), Latvijci (71,9 posto), Ciprani (71,5 posto) dok se izvan Europe ističu stanovnici Južnoafričke Republike (85 posto), Filipinci (79,8 posto) i građani Dominikanske Republike (73,6 posto).

Homoseksualni odnosi moralno su najprihvatljiviji Nizozemcima jer ih je 73,9 posto odgovorilo da uopće nije krivo ukoliko dvije osobe istog spola imaju spolne odnose. Slijede ih Belgijanci (62,7 posto), Danci (62,5 posto), Norvežani (61,5 posto), Švicarci (60,8 posto), Šveđani (57,7 posto), Finci (56 posto) i Španjolci (55,6 posto).

http://www.jutarnji.hr/istrazivanje-o-homoseksualnosti--u-madarskoj--italiji-i-irskoj-znacajno-se-u-posljednjih-20-godina-povecala-razina-tolerancije-prema-istospolnim-odnosima--dok-je-u-rusiji-netrpeljivost-cak-i-porasla--/1032305/

mora da su i ovo istraživanje neki klaunovi obavili.

baš je smiješno!

Не видим Србију?! По неким мојим прорачунима, она би требало да је међу првима, заједно с Босном.
Genetski četnik

Father Jape

lilit

Ghoul

Quote from: lilit_depp on 06-06-2012, 09:37:30
Quote from: Father Jape on 06-06-2012, 01:04:39
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/326967/Socni-poljubac-dva-androgina-modela-Andreja-Pejica-i-Erike-Linder

zašto je ova lepa vest na ovom topiku?

zato što, kako reče jedan 'komentator' na nju - "ne zna se ko je muško a ko žensko", a ta panika, ta strava, to neznanje u korenu je užasa zbog koga ovaj topik ima 120+ strana!

Agota

Prelep je Andrej, sreca njegova pa moze tu svoju lepotu da  unovci. :)
U ovoj odvratnoj Srbiji verovatno bi bio kamenovan ili nedaj boze silovan bejzbol palicom.Grozno,ali istinito.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Tex Murphy

А "тај" Андреј је на слици лијево или десно?
Genetski četnik

Tex Murphy

Бтњ, Агота, ти си женско, па наравно да не можеш да знаш шта је прелијепо, али ево ти један хинт:

Genetski četnik

Agota

lilit

eh, harvi, kakva bela, priznaj da bi ti srce zaigralo da vidis naseg zemljaka uzivo.  :lol:

Agota

znas sta mi nije jasno, na primer:
cerka od ser hoce da promeni pol a u vezi je sa devojkom dugooooooo, e sed njena devojka je jasno lezbijka , a  sta je onda cerka od ser ??
to mi nije jasno ili jesi ili nisi ,mislim ako je njena devojka cista srca usla u vezu pa ne treba joj valjda sad ovo ,to me potpuno zbunjuje ??
onda valjda ako hoce da menja pol je str8 ... cudno je to