• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 16 Guests are viewing this topic.

Josephine

nemojte da mi plašite harvija!! harvi, ti ćeš nositi strap-on, obećavam!!!  8)

Meho Krljic

:cry: :cry:  Da li si mogla da napišeš nešto od čega bi se on osetio manje muškarcem? A preko proksija i svi mi!!!!! Strap-onovi su za žene, mi imamo dar od boga koji ga funkcionalno zamenjuje!!!!!!!!!!!!!1

Josephine

Quote from: Meho Krljic on 09-10-2012, 14:30:20
:cry: :cry:  Da li si mogla da napišeš nešto od čega bi se on osetio manje muškarcem?

Bože, Meho, i ti postavljaš pitanje kao da me ne znaš... :lol:  Ali zez ionako nije bio upućen harviju, već je imao za cilj da pokaže sav apsurd tog merenja "ko je muško" u bilo kojoj vezi... 8)

Melkor

Naravno da je apsurdno kad se odmah zna. Ili bar posle prve bracne noci...
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Josephine

Quote from: Melkor on 09-10-2012, 15:04:52
Naravno da je apsurdno kad se odmah zna. Ili bar posle prve bracne noci...

To zavisi od toga ko nosi strap-on.  :lol:

Josephine

pa to ne menja situaciju. pogotovo ako je oboma prvi put da nose strap-on.  :lol:

Meho Krljic

Bogami, Harvi bolje da krene sa treningom, da izbegne ozbiljnije povrede tokom primarne konzumacije braka. Da li je ovo sad dovoljno opravdan trenutak da se spomene...

...

...ne, verovatno nije, taman sam isposlovao malo kredita među članovima ovog foruma. Ne treba sve to potrošiti pominjanjem zastrašujućeg web-memea iz ranih godina ovog milenijuma.

Josephine

ha, saboteri! uplašićete mi harvija, a ja sam, u stvari, tako nežna... 8-)

Melkor

@Meho mislim da kredit stecen eksplozivnim babama neces tako lako potrositi.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Meho Krljic

Bojim se da je snaga ovog memea neumanjena vremenom i da bi izlaganje nepripremljenih psiha njemu bilo kobno. Kao što je po nas starije bilo pre desetak godina.

Stipan

Biki

To ti je Stipane za ove malo muskobanjaste kao D , sto bih da su u svakom pogledu ravnopravne sa muskarcima xrofl

Meho Krljic

Koliko je Stipan neiskvareno biće, prosto da ga čovek zagrli (platonski, naravno).

Inače, strap-on je zabavna stvar ali eksperimenti na terenu su pokazali da su za stimulaciju prostate ipak daleko pogodniji prsti - proizvode mnogo bolje rezultate. Mislim, kad već D. i Harvi planiraju prvu bračnu noć, što da im ne bude najlepše što može?

Stipan

Meho Krljic

Čudo je šta minut guglanja sa isključenim safe searchom može da učini na oduzimanju poslednjih tragova nevinosti  :lol:

Biki

Poklon za D i Harvija za prvu bracnu noc KY jelly ;)

Josephine

Quote from: Biki on 09-10-2012, 16:32:50
To ti je Stipane za ove malo muskobanjaste

Ja uopšte nisam muškobanjasta. Ali harvi jeste!!!

Albedo 0

Quote from: D. on 09-10-2012, 16:47:04
Ja uopšte nisam muškobanjasta.

:?

Hm... pa da, bliži se 21.12. a do tada sve je moguće

Josephine

Quote from: Бата Животиња on 09-10-2012, 16:59:19

ma, nije teško biti veći muškarac od tebe. ja govorim o drugima.

Loni

Quote from: Meho Krljic on 07-10-2012, 14:37:49
Quote from: Anomander Rejk on 07-10-2012, 12:29:11
Zato što su prepustili nvo aktivistima, svake godine će im biti isti ishod.
Što se lepo ne organizuju u političku partiju, sa 5-7% kod svake vlasti će se moći izboriti za svoja prava.
Ovako, Parada lepo dođe Dačiću da se kurči kako mu svet ne može naređivati, Dverima za  svoju promociju, LGBT NVO za dve-tri nedelje gostovanja po televizijama, i šta ? Zakazili su sledeću Paradu kojoj se ishod, tj.neodržavanje iste zna već sada, godinu dana ranije.
Ne kontam da je neko toliko uporan da x puta ponavlja jednu te istu stvar, znajući unapred njen ishod.

Da, pa ja sam juče u nekom postu meditirao na sličnu temu. I zaključio da je osnivanje gej partije dosta siguran način da se ode u opskurnost jer naravno da ne bi svaka LGBT osoba glasala za tu partiju. Neka među njima procenat izlaznosti bude isti kao među običnim svetom (dakle nešto iznad 50%) i neka svi glasaju za LGBT stranku, pod uslovom da ih ima deset posto u populaciji, jedva će navući 5% za cenzus. Ali da li bi baš svaka LGBT osoba koja glasa glasala za ovu stranku? Nešto nisam siguran. Dakle, mislim da osnivanje stranke nije dovoljno efikasan način pogotovo ako ti je cilj relativno nezanimljiv za generalnu populaciju. Na primer, ako je centar programa stranke, da kažem merljivi, dostižni cilj projektovan u narednih deset godina legalizacija istopolnog braka, koja je verovatnoća da će stranka sa maksimalno jednim ili dva poslanika u skupštini progurati takav zakon?  Veoma mala. Dakle, stranka bi imala izuzetno mali uticaj na parlamentarni rad a svoje glavne ciljeve ne bi mogli da dostignu. Imam utisak da je lobistička aktivnost kao i naravno aktivnost javnog zastupanja (kojom se trenutno jedino bave, barem da je vidljivo) razumniji način delovanja u ovom trenutku i, iako ne vidimo neke velike rezultate, efikasniji.

Joj pa to je potpuno pogrešno. Svaka interesna separacija na osnovu nevoljne karakteristike - rase, etnosa, pola, seksualne orijentacije ili neke fizičke karakteristike meni miriše na fašizam.
  Kad bi gej partija imala smisla, onda bi imala smisla i gej država. Odvoji se neka teritorija (recimo Republika Srpska  :mrgreen: ), odatle iseliš sve ostale, a ubaciš sve gejeve Evrope.
   Na šta bi to ličilo?

Smisao partija, odnosno svih smislenih ideologija je da insistiraju na IDEJI. Ne na nevoljnoj karakteristici. Čemu gej partije ako ima i strejtera koji ih podržavaju, a gejeva kojima je bitniji neki drugi svoj identitet (profesija, nacija itd)

Ja ne znam ni čemu partije nacionalnih manjina. Šta ima Bošnjaci ili Mađari da se grupišu u odvojene stranke ako već postoje partije koje se zalažu za sva njhiova prava. Čemu onda separacija?

A što se tiče LGBT populacije, MEho preteruješ. Kakvihcrnih 10 %? Pa civilizacija bi drugačije izgledala da ih je toliko. Na jedvite jade ih ima 5 %.

Anonimna anketa na jednom fakultetu dala je sledeće razultate:

STUDENTI
- Muško sam. Privlače me samo žene -----------  92 %
- Muško sam. Privlače me oba pola --------------- 2 %
- Muško sam. Privlače me samo muškarci -------- 6 %

STUDENTKINJE
- Žensko sam. Privlače me samo  muškarci ----- 96,5 %
- Žensko sam. Privlače me oba pola ------------- 3 %
- Žensko sam. Privlače me samo žene ---------- 0,33 %

Dakle kod muškaraca oko 8 %, kod žena 3,3 % u proseku daje tek nešto više od 5 %.

Anketa je anonimna i nema razloga da ne zaokruže tačno. Cifta od 10 % je preseravanje.

Meho Krljic

Quote from: Loni on 09-10-2012, 17:15:16

A što se tiče LGBT populacije, MEho preteruješ. Kakvihcrnih 10 %? Pa civilizacija bi drugačije izgledala da ih je toliko. Na jedvite jade ih ima 5 %.

Anonimna anketa na jednom fakultetu dala je sledeće razultate:

STUDENTI
- Muško sam. Privlače me samo žene -----------  92 %
- Muško sam. Privlače me oba pola --------------- 2 %
- Muško sam. Privlače me samo muškarci -------- 6 %

STUDENTKINJE
- Žensko sam. Privlače me samo  muškarci ----- 96,5 %
- Žensko sam. Privlače me oba pola ------------- 3 %
- Žensko sam. Privlače me samo žene ---------- 0,33 %

Dakle kod muškaraca oko 8 %, kod žena 3,3 % u proseku daje tek nešto više od 5 %.

Anketa je anonimna i nema razloga da ne zaokruže tačno. Cifta od 10 % je preseravanje.

Dobro, ja sam igrao sa velikodušnom procenom koja uključuje i bi-curious populaciju, pa one što nose žensku odeću samo po kući i tako to, da bih pokazao da ni u najoptimističnijoj projekciji nema leba od partije.

Stipan

Odvoji se neka teritorija (recimo Republika Srpska ), odatle iseliš sve ostale, a ubaciš sve gejeve Evrope.
   Na šta bi to ličilo?

Na prenaseljenu teritoriju?

scallop

Quote from: Stipan on 09-10-2012, 17:23:41
Odvoji se neka teritorija (recimo Republika Srpska ), odatle iseliš sve ostale, a ubaciš sve gejeve Evrope.
   Na šta bi to ličilo?

Na prenaseljenu teritoriju?

Na Izrael?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ghoul

citiram iz BLICA - sasve njihovim kucačkim brljotinama:

Palma "venčao" žirafe i poslao poruku gejevima

Životna saputnica Jovanče, žirafa Ema, stara sedam i po godina, stigla je iz ZOO vrta Beograd, kao poklon Vuka Bojovića i od Jovanče je starija pet godina, ali se nije do sada telila, izjavio je upravnik ZOO vrta, veterinar Vlada Jovanović.
On je podsetio da se žirafe pare "ležeći ili stojeći" a nose devet meseci.

Palma na venčanju žirafa

Pre puštanja "mladenaca" iz štale, Marković je novinarima i odbornicima u ZOO vrtu izjavio da se danas realizuje obećenje koje je dao prošle nedelje, da će oženiti Jovanču.

"To obećanje sam dao jer je bilo najavljeno da će se u Beogradu nešto desiti, neke parade, izložbe, a pošto je poznato da sam ja human čovek i da se zalažem za ljudska prava, a siguran sam da ljudska prava nisu prekršena kod onih koji stalno pričaju kako im neko nešto zabranjuje, obećao sam
ženidbu Jovanče i ispunio", rekao je Marković.

Naravno niko im ništa na brani da rade u četiri zida i šta god žele, dodao je Marković i istakao da "čuveni Jovanča nije poklon Vlade".

"Kako je Jovanča postao polno zreo, dogovorili smo se da ga ženimo, obezbedili smo mu devojku, koju smo dobili od ZOO vrta Beograd od gospodina Vuka Bojovicvha, kome se zahvaljujem na poklonu", rekao je Marković i istakao da je "siguran da Vuk najveću zahvalnost ima od Jovanče".

Milina ih je gledati kako se vole, nežno gledaju, paze, "a mi u Jagodini ne samo da se zalažemo protiv 'bele kuge' kod ljudi već i kod životinja, posebno egzotičnih kakva su žirafe i očekujem da za dve godine imamo četori žirafe u našem ZOO vrtu", dodao je on.

Ovo možda nije trenutak da se priča o ženidbi životinja kada se borimo da svakom čoveku u Srbiji stvorimo uslove da bolje živi, ali mislim da je ovo važno za one koji misle drukčije i "šaljem im poruku da u brak ulazi mužjak i ženka, a ne dva mužjaka".

Posle ove rečenice Marković se obratio čuvarima u ZOO rečima: "Otvrite vrata da vidimo kako izgleda jedan prelepi par koji se zove Jovanča i Ema"!

http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/346879/Palma-vencao-zirafe-i-poslao-poruku-gejevima

https://ljudska_splacina.com/

Milosh

Quote from: D. on 09-10-2012, 17:00:09
Quote from: Бата Животиња on 09-10-2012, 16:59:19

ma, nije teško biti veći muškarac od tebe. ja govorim o drugima.

Mistaken for a man
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

zakk

Nadamo se da Eriops nema problema kao mučeni Geri :)
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

raindelay

Kakav FENOMENALAN intervju Timoti Lirija Plejboju iz 1966. Protiv pederluka uz pomoc LSD-a!!! :lol: :lol: :lol:

PLAYBOY: According to some reports, LSD can trigger the acting out of latent homosexual impulses in ostensibly heterosexual men and women. Is there any truth to that, in your opinion?

LEARY: On the contrary, the fact is that LSD is a specific cure for homosexuality. It's well known that most sexual perversions are the result not of biological binds but of freaky, dislocating childhood experiences of one kind or another. Consequently, it's not surprising that we've had many cases of long-term hom sexuals who, under LSD, discover that they are not only genitally but genetically male, that they are basically attracted to females. The most famous and public of such cases is that of Allen Ginsberg, who has openly stated that the first time he turned on to women was during an LSD session several years ago. Bui this is only one of many such cases.

PLAYBOY: Has this happened with Lesbians?

LEARY: I was just going to cite such a case. An extremely attractive girl came down to our training center in Mexico. She was a Lesbian and she was very active sexually, but all of her energy was devoted to making it with girls. She was at an LSD session at one of our cottages and went down to the beach and saw this young man in a bathing suit and flash! for the first time in her life the cellular electricity was flowing in her body and it bridged the gap. Her subsequent sexual choices were almost exclusively members of the opposite sex.

For the same reasons, LSD is also a powerful panacea for impotence and frigidity, both of which, like homosexuality, are symbolic screw-ups. The LSD experience puts you in touch with the wisdom of your body, of your nervous system, of your cells, of your organs. And the closer you get to the message of the body, the more obvious it becomes that it's constructed and designed to procreate and keep the life stream going. When you're confronted with this basic cellular fact under LSD, you realize that your impotency, or your frigidity, is caused by neuropsychological hang-ups of fear or shame that make no sense to your cells, that have nothing to do with the biochemical forces inside your body urging you to merge and mate with a member of the opposite sex.

Ceo intervju na ovom blogu:

http://tomavaibuscar.blogspot.com/
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Father Jape

Prvi deo posta je gej-rilejtid, mada je ceo divan (SEK predaje na različite načine stvari vezane za književnost na UC Irvineu):

http://acephalous.typepad.com/acephalous/2012/11/history-is-only-one-second-old.html
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

I, sad, iz članka:

Gay rights activist David Kato was murdered in Uganda in January 2011 shortly after a local newspaper published images of him and other gay people under a headline urging readers to 'hang them.'

Despite this, Uganda's LGBT community held a weekend of gay pride events this summer.

Dok u Srbiji to već dve godine ne ide tako lako.  :lol:  Dobro, imali smo ivente ove godine, samo ne mejn ivent.

Джон Рейнольдс

Заиста, мејн ивента - вешања - факат није било.  :twisted:
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

lilit

moja firma nas i ove godine obradovala sastankom!!!!

Sehr geehrte Mitarbeiterin, sehr geehrter Mitarbeiter!

Die Regenbogengruppe der XXX trifft sich am Donnerstag, 22.11., 19:00 im Café Berg und freut sich über rege Teilnahme!
Aus organisatorischen Gründen bitten wir um Anmeldung bis 21.11.: regenbogengruppe@xxx.at oder regenbogengruppe_xxx@yahoo.com.
Eine Teilnahme ohne Anmeldung ist natürlich ebenfalls möglich!

Wir sind derzeit eine Gruppe von bisexuellen, heterosexuellen, intersexuellen, lesbischen, queeren, schwulen, transgender und transsexuellen* Menschen - Neuzugänge auch anderer Orientierungen und Identitäten höchst willkommen! Als Studierende und Mitarbeiter_innen aus verschiedensten Berufen bilden wir die Regenbogengruppe der XXX Wien.

Unsere Treffen stehen allen offen, bieten die Gelegenheit, neue Kontakte zu knüpfen und wir diskutieren Themen mit Bezug zu unseren Zielen.

Wir freuen uns auf Ihr Kommen!

Mit freundlichen Grüßen,
XX YY für die Regenbogengruppe
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Hiperhik

Quote from: lilit_depp on 16-11-2012, 19:25:08
Neuzugänge auch anderer Orientierungen und Identitäten höchst willkommen!

Pa, ako će klopa/piće biti dobri...mislim..   xcheers

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Loni

To što Uganda propisuje ubistvo gejeva nije samo krivica Ugande
već i Britanije s ozbirom da je Uganda bivša britanska kolonija.

Zna se da Britanija i SAD više pomažu anglofone zemlje Afrike, a Francuska frankofone.
E sad... Britanija ne pritiska dovoljno anglofone države i daje im pomoć bez obzira na odsustvo demokratije.

To se Francuskoj ne bi desilo.
Frankovone zemlje Afrike nagrabusile bi od bivše matice kad bi pomislile na tako nešto kao Uganda.
Francuska bi građanima odatle zabranila ulaz, zaposlenje, pomoć...

Mapa frankofonih država:

.
Mapa gej prava

Nijedna država Afrike u kojoj je oficijalni francuski jezik, nema kaznu za gejeve.
Nije to slučajno.

Francuska se drži svojih principa i pritiska tirane. Engleze baš briga.
Da zaprete Keniji, Tanzaniji i Ugandi i uskrate im useljivanje u London i odsustvo pomoći, ne bi tamo smeli tako da rade protiv fundamentalnih ljudskih prava.
Tu se vidi doslednost Francuske.

Anomander Rejk

Loni, ako ikad budem pisao epsku fantastiku, angažovaću te da mi crtaš mape.  :)
Tajno pišem zbirke po kućama...

Melkor

Quote from: Anomander Rejk on 17-11-2012, 20:38:06
Loni, ako ikad budem pisao epsku fantastiku, angažovaću te da mi crtaš mape.  :)

Stipan

Quote from: Loni on 16-11-2012, 21:54:08
Francuska se drži svojih principa i pritiska tirane.

ŠTA!!! Tiranu pritiska Francuska!!! Prokleta šiptarska narko mafija!!!

Melkor

Loni

Quote from: Stipan on 17-11-2012, 20:47:58
Quote from: Loni on 16-11-2012, 21:54:08
Francuska se drži svojih principa i pritiska tirane.

ŠTA!!! Tiranu pritiska Francuska!!! Prokleta šiptarska narko mafija!!!

Ej, kao klinac zapazio sam Tiranu i u pesmi grupe ,,Eurythmics'' - To run (run run run) away from you...
Ovo ti je ništa.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

zakk

zapanjujuća sličnost sa Melkorom i Dekcem, kažu zlobnici
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Milosh

Quote from: zakk on 24-12-2012, 17:32:42zapanjujuća sličnost sa Melkorom i Dekcem, kažu zlobnici

Neko još zlobniji bi okačio ovo na fejsbuku i tagovao ih...  :idea:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Melkor

Dekac

Nisam ni sumnjao da su vaši komentari, čim su ovako jedan za drugim pa još i na ovom topiku, beskrajno pokvareni i zli.
Ja uopšte ne ličim na ovog "dasu" levo. Podseća me na jednog bolesnika...