• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 17 Guests are viewing this topic.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Father Jape

http://www.rte.ie/news/vote2015/2015/0523/703205-referendum-byelection/

Ireland has become the first country in the world to bring in same-sex marriage by a popular vote.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Katolici zaista menjaju pesmu otkad je aktuelni papa seo u Vatikan. Mislim, u Irskoj je homoseksualni odnos bio krivično delo do 1993. godine. Rispekt.

Ugly MF

ah, sad je meni jasno zasto pise u Bibliji da u poslednjim danima ni ostrva nece biti postedjena bozjeg gnjeva!
... i to je jedno od ostrva... i GBR....i USA....

ima i neki clanak negde u Kanadi se pobunio normalan narod protiv LGTB i pedofilnog osnovnog skolstva....naturaju tamo maloj deci svakakve gadosti kao normalne....

Albedo 0

budući da su katolici očuvali tradiciju analnog seksa tokom srednjeg vijeka, ovo baš i ne čudi

s druge strane, u jednom naučnom radu sam nekad pročitao da Sloveni tolerišu ljubitelje životinja, al pedere nikad. Vrlo zanimljiva informacija.

Ghoul

dobro, sad ameri smeju da se žene s muževima i udaju za žene, ako im tako ćune, i od toga već par dana ne može da se živi na fejsbuku, ali zato barem imamo ovo:

The 16 Best Cat Reactions to the SCOTUS Marriage Equality Decision

http://www.pride.com/love-cant-wait/2015/6/26/16-best-cat-reactions-scotus-marriage-equality-decision

https://ljudska_splacina.com/

Ugly MF

I da mi neko posle kaze da su svi ti LGTB degenerici normalni?!?
Jao sto volim sto sam primitivaaaaan!!!

http://www.intermagazin.rs/4325464500055/

Ugly MF

Ghoul

jeste, primitivan si.
i budala.
i paradiraš time.

jbg, što samo ti da koristiš blagodeti demokratije?

Ugly MF

hehehehe....jado jadni....
serem ti se na tvoju demokratiju kad ja nemam pravo da ucim decu istini da su svi pederi degenerici i da to sve treba poslati ISIL-u na sud ....

kolko se ti osecas 'velikim' kad mene nazoves budalom jer si 'odbranio' tolke demokratske vrednosti,
tolko meni veca obaveza moralna da negde izjavim da su degenerici...

....posto kolko znam ovde na forumu nema pripadnika LGTB politikanata i sektasa, jel tako....?

Ghoul

Quote from: Ugly MF on 05-07-2015, 15:38:03
hehehehe....jado jadni....
serem ti se

seri, seri.
to ti je demokratija dala, da sereš do mile volje i paradiraš svojim primitivizmom.
jadniče ograničeni.

Ugly MF

koja bre demokratija dala meni,serem ti se na sve tvoje demokratije pederske i izopacene.....

znas ti dobro ko mi je dao ;)

( obozavam ove napredne, moderne, svecke ljude, bezgranicne...)....cim cuju nesto sto im ne odgovara,
odma kanibalizam!  pitam se sto li tako edukovan i obrazovan ne emigriras negde...jos tako plav... recimo u Norvesku....

http://xn--80aaaaaibs0byayigaejhlk6i8q.xn--90a3ac/apokalipsa/709-kosmar-zapadne-evrope

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Ugly MF

Sta je hriscanski?
To sto lepom plavom Guletu zelim sve uspehe u Norveskoj, Svedskoj ili bilo kojoj anglo-saxonskoj koloniji?
Ja svima zelim sve najbolje, cak i ovim gejovima...
zelim im da ih nikad niko ne diskriminise i ne tuce,samim tim zelim im da se uvuku u svoje cumeze i plave ostrige i ne izlaze na videlo da masu kurcevima u lice predskolskoj deci i uvaljuju mi se u lidere i zakone....

Hriscanski bi tom manijaku da mahne onako mom detetu otfikario onu stvar, okacio je na transparent i napiso "sad je okej ovaj gej"....

Meho Krljic

Nadam se samo da si svestan da ta slika koja je iskorišćena da ilustruje geteborški susret deteta i nagog muškarca, pored toga što je skoro sigurno fotošop montaža, nema nikakve veze sa ovim događajem i pojavljuje se svake godine negde u ovo vreme da pokaže kako izgleda "Glastonberi festival" ili "Pennsilvania State Homecoming" ili "Player festival" i stara je najmanje tri godine i Vaseljenska nije baš najbolji izbor pouzdanih informacija ni o čemu, pogotovo ne o LGBT pitanjima.

Ovo ostalo je naravno tvoje pravo da imaš mišljenje o bilo čemu pa i o tome da li deca treba da gledaju ćune u krupnom planu  :lol:

scallop

Nekako sam u dilemi. Kad se eksponiramo javno, da li decu treba zatvarati u kuću. Da budemo načisto, isto mislim i o huliganima na fudbalskim utakmicama. Da li zbog njih ne treba da decu vodimo na utakmice?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ugly MF

e,Meho,veruj mi da mi je to prvo ispalo na nekoliko 'rvatskih sajtova, od kojih je zadnji bio taj vaseljenski, a ona prica o Ruskinji u Norveskoj, mislim da je sa istog, ja ne pratim ,,,takodje nije svanula prvo na tom vaseljenskom.....

Ali nije poenta ni ta slicica, nit koii je sajt...

Ugly MF

Quote from: scallop on 06-07-2015, 12:02:56
Nekako sam u dilemi. Kad se eksponiramo javno, da li decu treba zatvarati u kuću. Da budemo načisto, isto mislim i o huliganima na fudbalskim utakmicama. Da li zbog njih ne treba da decu vodimo na utakmice?

Pa huligani nisu usli u vrtice da ih indoktriniraju da se mlate potribinama,ali ovi su usli da im objasne da je normalno da ih jebu u dupe.
Mozda bi trebalo huligane ubacit da indoktriniraju decu kako da se ponasaju na gej paradi,hmmmm....

Meho Krljic

Quote from: Ugly MF on 06-07-2015, 12:03:44
e,Meho,veruj mi da mi je to prvo ispalo na nekoliko 'rvatskih sajtova, od kojih je zadnji bio taj vaseljenski, a ona prica o Ruskinji u Norveskoj, mislim da je sa istog, ja ne pratim ,,,takodje nije svanula prvo na tom vaseljenskom.....

Ali nije poenta ni ta slicica, nit koii je sajt...

Ma znam, samo da napomenem da slika nema veze sa tekstom (čudi me da je već nismo videli na ovom topiku jer već ga tolke godine negujemo  :lol: :lol: ) i da verovatno nema veze ni sa čim.

Quote from: scallop on 06-07-2015, 12:02:56

Pa nećemo valjda ljudsko telo i izraze ljubavi porediti sa izlivima mržnje i nasilja koje huligani demonstriaju na utakmicama???  :cry: :cry:

Šalim se, naravno da bi se tu imalo šta diskutovati o tome da bi jedan čovek koji (skoro) go išeta na ulicu nekog nasumičnog dana bio uhapšen zbog opscenosti a da kad je to deo manifestacije onda je okej, i to ne važi samo za parade ponosa nego i za druge situacije - plaže, nudističke plaže, karnevale u Riju itd.  No, za sada barem znamo da u Beogradu niko nije pokazivao intimne delove tela na prajdu 2014. godine a sumnjam da će i ove, pa smo se tih neugodnih pitanja što se NAŠE neke dece tiče, za sada spasli.

Ugly MF

negujemo, naravno,,,najgore je kad ignorises zlo....

scallop

Meho, i dalje mislim da imaš problem sa dometima tolerancije.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Meho Krljic

Možda, možda, ne bi to bio jedini problem koji imam.  :lol: I kažem, može o tome da se diskutuje, nemam ja sasvim cementiran stav o ovim temama.

Ugly MF

Pa kad se ne druzis sa navijacima...

Meho Krljic

scallop

zakk

Druži se i sa mnom po prajdovima, pa pričamo o stripovima međ murijom i rajom :)

Nego MFu tedoh reći:

Kad sam rekao "hrišćanski" mislio sam na tvoju želju da nekog ko *tebi* ne odgovara utamane *muslimanski* verski fanatici. Mislim, uzmi motku pa lomi, al odgovaraj za svoje postupke.

Isto tako to brkanje baba i žaba sa homoseksualnošću i kojekakvim egzibicijama/pedofilijom/zoofilijom, tek to veze s mozgom nema.

Dalje, tog silnog orgijanja po našim prajdovima nema, tj na ulicama je sve zakopčano, eto ona dvojica su se ljubnuli za kamere i to je to.

Na trulom zapadu je znatno šarenije i festivalskije (Rio/Guča), ali orgijanja u opštem slučaju i na javnom mestu i izloženo pogledima prolaznika nema. Dete bi se više istraumiralo bedom i beznađem na prosečnoj šetnji štrajkača po Kneza Miloša.

However, zatvoreni delovi ponekad i ponegde postoje, ali za to moraš posebno da se najaviš, i tu nema mame niti da zalutaš, niti da te puste s ulice (drugarica probala pa je vratili, tako da smo ostali uskraćeni za izveštaj sa orgije :( )

Ova "Ruskinja" za Norvešku jede govna.

Što se tiče dece i srednjoškolaca na prajdovima, to zavisi od okruženja. Kod nas realno nije baš bezbedno, ne zbog učesnika prajda već zbog razne "gospode" koja bi to da spreči kamenjem. Decu iz vrtića vode i pred Vučića, ne podržavam.

Srednjoškolci navodno imaju mozga i prava u stanju su sami da odluče gde idu i ne idu... Jedino što nisu informisani da imaju prava... :-/
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

scallop

Zakk, više bih voleo da se nekad založiš i za mene. Ovako, imam utisak da udaraš u pogrešne diple.

Dybuk

Quote from: zakkSrednjoškolci navodno imaju mozga i prava u stanju su sami da odluče gde idu i ne idu

Navodno :)

Quote from: Ugly MFMozda bi trebalo huligane ubacit da indoktriniraju decu kako da se ponasaju na gej paradi,hmmmm

Bolje ne, hmmm? :) Mada, njihovi roditelji verovatno i sami odradjuju pos'o :(

Ugly MF

Zakkke, sad mi ovo dosadno.....ma da ,nasi su fini, nisu se setali goli, ma mi smo divni, ne homoseksualnost i pedofilija i sodomija nisu isto,,,,
ovi oni imaju prava....koja je sve to nebuloza....koja bre prava ima moj klinac dok ga ja 'ranim i oblacim? Mrsh!
Neki debili iz centra za socijalni rad? Sve go sljam i ljudozder!

Neki politicari koji se sprdaju sa zakonom? ...da ih ne opisujem....

I sto me nerviraju mlakonje....nasi su pederi, al samo malko, bwaaaaaaaahahaaaa....

I odakle ti znas da Ruskinja sere kad pre neku godinu tamo po tim zemljama imaju pedofilnu stranku....mani da kenjash...

Ugly MF

Dybuk....jos jedna savremena,tolerantna,politicki korektna,prozapadno indoktrinirana,demokrata,feministkinja, pa jos mlada i lepo se izrazava, uz to voli sve sto vole Sagitashi....
...steta....

Dybuk

E moj Ugly...ja samo prezirem nasilje. :(

Hvala za ovo lepo se izrazava.

Ugly MF

pa i ja ...zato i vristim,jer ne mogu da podnesem nasilje nad normalnim etickim vrednostima....

Ghoul

Quote from: Ugly MF on 06-07-2015, 14:26:02
pa i ja ...zato i vristim,jer ne mogu da podnesem nasilje nad normalnim etickim vrednostima....

važno je da si na pravoj strani: vaseljenska, INFORMER i slični čuvari normalnih etičkih vrednosti... sa vama nam je etika bezbedna!  :-x :-P

Ugly MF

kakve veze ja imam sa informerom i vaseljenskom i svim ovim ovde, tikvo jedna zvekava....?

Ghoul

Quote from: Ugly MF on 06-07-2015, 14:47:32
kakve veze ja imam sa informerom i vaseljenskom i svim ovim ovde, tikvo jedna zvekava....?

ja bih se zabrinuo da su mi nazori i diskurs identični sa informerom... ili primitivcem kao što si ti.
srećom, to nije slučaj.

to što tebi nije jasno da u istu tikvu duvaš sa ovima gore - deo je tvog slepila koje te i čini time što jesi.

Meho Krljic

Quote from: Ugly MF on 06-07-2015, 13:43:34
ma mi smo divni, ne homoseksualnost i pedofilija i sodomija nisu isto,,,,

Pa... nisu isto. Makar po kriterijumu što u okviru onog što se obično podrazumeva pod homoseksualnim odnosom ima izraženog pristanka obe strane a u pedofilskom "odnosu" ga ili nema ili jednu stranu smatramo nesposobnom da da "informisan" pristanak.

U tom smislu, treba biti vrlo oprezan u ovakvim izjavama:

Quote from: Ugly MF on 06-07-2015, 13:43:34koja bre prava ima moj klinac dok ga ja 'ranim i oblacim? Mrsh!
Neki debili iz centra za socijalni rad? Sve go sljam i ljudozder!

Neki politicari koji se sprdaju sa zakonom? ...da ih ne opisujem....

jer upravo su zlostavljači ti koji smatraju da deca ne treba da imaju nekoga da štiti njihova prava. Kao što sigurno znaš, većina pedofilskog zlostavljanja dece se dešava u okviru porodice i ti socijalni radnici i političari makar imaju dobru nameru da decu između ostalog zaštite i od seksualnog zlostavljanja. Ali i drugih vidova zlostavljanja koji su u suprotnosti sa konvencijom o pravima deteta koja je obavezujuća za sve države potpisnice pa time i za nas. Dakle, da, deca imaju određena prava i dok ih roditelji hrane i oblače i ako im roditelji krše ta prava, pravni sistem naše zemlje je dužan da reaguje. E, sad, ako se s tim ne slažemo, treba da menjamo pravni okvir itd.

Ugly MF

Care, druga tema.
Zajebi sad ove i one, pricamo o gej paradi i pravima pedercina da usvajaju decu,a ponajvise da mi uvlace u skole da je gej okej i ultimativno
je to da oni meni oce da narede da ja nemam svoje misljenje o tome nego njihovo.Objasnio sam sad.

to gde je cega najvise i ko gde sta radi, o tome na drugi nacin,vremme,mesto.....bolje da ti ne pricam kakve stavove imam o nasim ustanovama, zakonima itd....

Meho Krljic

Pa, druga tema koju si ti potegao, ukazujući da su homoseksualnost i pedofilija isto pa da ja ukažem da po jednom važnom kriterijumu (informisan pristanak) nisu isto i da u tom smislu ima rezona da se za jedno od njih u školi uči da je okej. Dakle, da se uči da ljudi imaju pravo da se spare sa osobom koja bi da se spari sa njima, kao i da nije u najmanju ruku solidarno da neke ljude & parove izlažemo poruzi ako su sami odabrali da budu u tom paru (ili, er, grupi) i po nekom širokom kriterijumu ih smatramo kadrim da takvav izbor donesu. 

I uopšte ne shvatam odakle to da neko nekom hoće da zabrani mišljenje. Al stvarno. Ja razumem da je uvek naša prva reakcija da se bunimo, to je svakako prirodno. Jebiga, do juče sam govorio svima da su pederčine onako iz zajebancije, a sada ispada da nekog kao vređam i da mogu da me tuže za to itd. itd. itd., naravno da je to prva reakcija. Ali ne valja ako je to poslednja reakcija na pomen toga da društvo treba da uvažava elemente koji nisu većinska praksa a ne protive se većinskim vrednostima (gorenavedeni informisan pristanak i kadrost za odabir). Onda tu treba da neko arbitrira čiji je stav ispravniji, a to su onda sudovi, kurci palci itd.

Ugly MF

eto mene pak....
Sta ja potegao?
Pa nisu otisli u srednju skolu da objasnjavaju tinejdzerima nego u predskolsko,eeeeeej...
Ali opet, ja ionako verujem da je 98,999% naroda normalno, ali tunjavo kao i svi vi "worldpis" proleteri,
pa guta kao okej dokle god im se mazi , a bez da se bije,,,ali dobro....
ja opet verujem isto tako da se samo ostatak procenta ovog sveta bavi time da aktivno zarazi ove ostale ....
govno i dno dna umotano u dugine boje....

A to da se utice na misljenje,evo ti ga Gule, cim ja naserem pedere, eto njega, papka, doktora da ih brani....
i dal ce se pre veruje meni ili doktoru...
U ovoj Srbiji, uffffff....

Najzalosnije sto se vi przite da ta odobravanja pedera je nesto najvece dosada na evolutivnoj lestvici, a ustvari je staro par iljada godina....
:) i dosada su sve takve nuspojave na ovaj ili onaj nacin bile efikasno istrebljene ;)
jedva cekamo novi metod
:D

Meho Krljic

Ali nisu nikada istrebljene. Svi podaci koji su nam na raspolaganju vele da je udeo ajde da kažemo homoseksualaca u populaciji bio relativno ujednačen kroz istoriju. Samo je razlika u tome koliko su mogli ili smeli da ispolje ovaj element svoje ličnosti u različitim kulturnim miljeima. Aktuelne procene od 20 do 25% u američkoj populaciji su svakako groteskno predimenzionirane i pravi su primer kako većinska populacija ima tendenciju da manjinsku višestruko precenjuje. Slično je, recimo sa muslimanima u Evropi. Dakle, u strahu su velike oči i tako to. Al nema mesta strahu, nema indicija da će homoseksualnost ikada biti toliko prevalentna da bi biološki ugrožavala ljucku vrstu ili išta slično. Više nas ugrožava "savremeni" stil života - kasniji ulazak u brak, tendencija da se ima manje potomaka, želja da se umesto podizanja dece ljudi bave sobom i nekim drugim temama koje ih zanimaju itd. Al zato i imamo imigrante.

Ghoul

Quote from: Ugly MF on 06-07-2015, 22:32:07
A to da se utice na misljenje,evo ti ga Gule, cim ja naserem pedere, eto njega, papka, doktora da ih brani....
i dal ce se pre veruje meni ili doktoru...

evo, papkaru, da ti doktor preporuči jednu knjigu, za slučaj da to tvoje zaglupljivanje ne urodi plodom, odnosno ako tvoja joooj-što-volim-što-sam-primitivan zatucanost proizvede kontraefekat:

Tex Murphy

Топик о играма је закон.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

Очигледно, мислио сам на ПОДФОРУМ о играма.
Genetski četnik

Meho Krljic

Korisne distinkcije:
Being Christian Doesn't Give You the Right to Discriminate

Conservatives have spent a lot of time recently asserting their right to illegally discriminate, which they like to call "religious freedom". The problem is that these conservatives seem to have different standards depending on whose rights are being discussed.

A perfect example of this issue comes from an article titled "How the far left's legal goals put everyone's freedoms at risk" recently penned by the director of the Freedom of Conscience Initiative for Alliance Defending Freedom, Jeremy Tedesco. The basis for this opinion piece is a lawsuit where Tedesco's client, Masterpiece Cakeshop, was determined to have discriminated against a same sex couple for refusing to bake them a cake for their wedding.

Tedesco believes that his clients should be able to discriminate based on their biblical belief that homosexuality is a sin despite the fact that such actions are against the law. The reality is that Masterpiece Cakeshop has the right to refuse service. They just don't have the right to do so based on who the person is. To counter this, Tedesco argues that his client is an artist and that "Like many cake artists and individuals in other artistic professions, Jack objects to artistically designing and creating cakes that celebrate things that violate his beliefs."
Unfortunately, like many other defenders of biblical bigotry, Tedesco doesn't seem to fully grasp the difference between the company's first amendment rights and discrimination. Artist or not, the cake is the product or service that his client provides. Jack and the staff at Masterpiece Cakeshop are free to refuse to make any cake they see fit. No customer can force them to make a cake they don't offer. For example, if Masterpiece Cakeshop only makes vanilla cakes, they cannot be sued for refusing to bake a chocolate cake. Having said that, if a homosexual couple and a heterosexual couple entered Masterpiece Cakeshop and requested the same cake it would be discrimination to bake that cake for the heterosexual couple but refuse to make that same cake for the homosexual couple simply because they're gay.

This is also true of wording for the cake. Masterpiece Cakeshop has the first amendment right to refuse to write anything supporting gay marriage, just as they have the right to refuse to depict bible verses or the Confederate flag. The reality is that denying service based on the service is not the same thing as denying service based on the person.

Of course beyond that, Tedesco makes no mention of the hypocrisy his client is displaying. Being gluttonous is also a sin according to the bible. Would Tedesco be willing to defend Masterpiece Cakeshop if their sincerely held religious belief was that they won't provide wedding cakes for overweight couples? Beyond that it should be noted that the bible never says gay marriage is a sin. If Masterpiece Cakeshop was following their religious tenets, they would inquire about the sexuality of all patrons before providing service. Not doing so compromises their religious beliefs and exposes how fraudulent their religious convictions really are.

Not surprisingly, like most biblical discrimination advocates, Tedesco thinks he has a situation that exposes the hypocrisy of those demanding equal treatment for all. Tedesco writes, "Suppose a fine art painter advertises to the public that he or she will make oil paintings on commission, and then a patron contacts the artist and requests that the artist paint a commissioned picture that celebrates gay marriages, and the artist refuses, saying, 'I won't do that. I don't believe that." - Is that discrimination? The answer again is no.

The artist can deny service based on the content of the service. In this case the "celebrating gay marriage" is the content and is therefore protected by the first amendment. What the painter can't refuse to do is paint a picture for a homosexual couple simply because they are homosexual. That is discrimination and that is what his client, Masterpiece Cakeshop, did and why they lost their case.

Perhaps the best way for people like Tedesco to understand the implications of the position is to ask them if they would support a bakery that refused to provide a cake for a Christian wedding that didn't include any wording, despite making that same cake for an atheist couple. If Tedesco got his way, this sort of discrimination would be perfectly legal.

In the end, the fight here is not about religious freedom. The courts have already determined what is and isn't covered, and arguments like the one presented by Jeremy Tedesco show an ignorance to the facts in order to feign oppression. The real fight is over who is protected by discrimination laws. So while Tedesco can lament adding "sexual orientation" to the protected classes of race, color, religion, national origin, or sex, his concern over "protecting only those with 'acceptable' views and permitting the government to present dissidents with a terrible choice: coerced agreement or forced silence" should fall on deaf ears since nearly every law on the books does this exact same thing.

Tex Murphy

Ахем, кад неко текст почне реченицом "Conservatives have spent a lot of time recently asserting their right to illegally discriminate, which they like to call "religious freedom"", одмах видиш гдје му је објективност на листи приоритета :-)
Genetski četnik

Tex Murphy

Ах, то је са Хампингтон Поста! Што одмах не рече? :-)
Genetski četnik

Meho Krljic

Ghoul

Ortodoksni Židov nožem izbo 6 osoba na jeruzalemskom gay prideu

POLICIJA je uhitila muškarca nakon što je šest ljudi ozlijeđeno u napadima nožem na gay prideu u Jeruzalemu. Dvoje ozlijeđenih u teškom su stanju.

Glasnogovornica policije kazala je za BBC kako je osumnjičeni ista osoba koje je 2005. na paradi ubola četiri osoba nožem.
xuss xtwak xuzi

Yishai Schlissel, ultra-ortodoksni Židov tada je osuđen na 12 godina zatvora, a otpušten je prije tri tjedna.

Gay pride velik je izvor tenzije između većine Židova i židovskih ortodoksnih zajednica.

Stotine policajaca osiguravaju rutu kojom prolazi parada, kako bi spriječili eventualno izbijanje nasilja.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ortodoksni-zidov-nozem-izbo-6-osoba-na-jeruzalenskom-gay-prideu/833667.aspx