• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Azdaja/Azdaha

Started by SuperGoof, 26-08-2009, 15:25:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SuperGoof

Malopre sam na kiosku video magazin pod ovim imenom (nisam siguran da 'l sa j il' h; jbg, zurio sam). Pise da je u pitanju magazin andergraund stripa i da je ovo letnje (valjda) izdanje.

Cena mu 300 din. Bacio sam pogled na brzinu i cini mi se da neke strane ima i u boji. Inace ima dosta propratnih tekstova. Rekose mi da im je stigao taj jedan jedini primerak.

Inace, ne znam ciji su stripovi u pitanju (nasi, strani, oba?). Zna li neko nesto vise o ovome?
We ain't getting any younger, you know!

Alex

Quote from: SuperGoof on 26-08-2009, 15:25:08
Malopre sam na kiosku video magazin pod ovim imenom (nisam siguran da 'l sa j il' h; jbg, zurio sam). Pise da je u pitanju magazin andergraund stripa i da je ovo letnje (valjda) izdanje.

Cena mu 300 din. Bacio sam pogled na brzinu i cini mi se da neke strane ima i u boji. Inace ima dosta propratnih tekstova. Rekose mi da im je stigao taj jedan jedini primerak.

Inace, ne znam ciji su stripovi u pitanju (nasi, strani, oba?). Zna li neko nesto vise o ovome?

Informacije na internetu su više nego šture.

Nego Goofe reci ti na čijem je to kiosku, gde da tražimo?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

SuperGoof

Uh... Znam samo da nije Futura, nego oni drugi (Stampa?). Ne razumem se mnogo u kioske...

Inace, izgleda onako podebelo, A4 format, pise br. 1 i papir je neki reciklirani, cini mi se. Povez: recimo kao Zabavnik, samo par puta deblji. Bela naslovna, prilicno upadljiv. Stoji tamo gde inace stoje stripovi.

Ma odo da vidim, pa mozda i dam ove moje zadnje pare, ako ga neko nije drpio. Kad li ce plata?!

SuperGoof

Revija se ipak zove Azdaha. Ima nesto o tome na forumu stripovi tacka kom, ali nema mnogo informacija. Kazu da je stampana na kunstdruck papiru i niko ne pominje kad je izletela na kioske. U pitanju su nasi andergraund stripovi uz intervju sa Vudu Popajem?!

DušMan

Ja bih to rado kupio, ali ga nisam vidjao po kioscima u Beogradu.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

SuperGoof

Quote from: DušMan on 26-08-2009, 18:41:34
Ja bih to rado kupio, ali ga nisam vidjao po kioscima u Beogradu.

Ako hoces, uzecu ti ja ovaj primerak ako nije otis'o. Dok mi pricamo...

DušMan

Ma jok... Naci ce to vec neki put do mene... Hvala u svakom slucaju. :)
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.