• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gej Riči radi LOBOA!

Started by Ghoul, 03-09-2009, 01:12:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

Gej Riči radi LOBOA!

JEDINA STVAR GLUPLJA OD ČINJENICU DA SU TAKO DUHOVIT, DUŠEVAN I OTKAČEN STRIP DALI TOM IIIIIDIIIIOTU DA RADI JESTE TA – DA CILJAJU PG-13 REJTING!

ne znam dal su stvarno ozbiljni, ali u tom debilnom pg-13 zapletu LOBO ima partnera.
a u skladu sa meni i dalje nepojmljivom idiotarijom kretenskih producenata – taj partner s kojim se Lobo timuje je – tinejdž devojčica.

pa ne, missim, stvaaarno – ima li IKO u tom holivudu bar malo mozga ili poštovanja prema materijalima koje bi da, kao, prenosi na film?

LOBO je jedan od retkih stripova koje sam baš voleo – i dalje volim – da čitam, i ova vest me, kao što možete naslutiti, vrlo nervira.

vest:
Guy Ritchie is set to direct LOBO at Warner Bros. for producers Joel Silver, Akiva Goldsman and Andrew Rona. The screenplay is being written by THE SIMPSONS' Don Payne, and could go into production in early 2010.

In the film, he is a seven-foot tall, blue-skinned, indestructible and heavily muscled anti-hero who drives a pimped out motorcycle, and lands on Earth in search of four fugitives who are bent on wreaking havoc. Lobo teams with a small town teenaged girl to stop the creatures.

:cry: :x :P
https://ljudska_splacina.com/

Meho Krljic

Hmmm.... Sam strip JESTE PG-13 i sav njegov "edginess" je bio zamišljen kao parodija na nezavisne edgy stripove tog vremena u kojima se nasilje više naglašavalo a psovalo se slobodno. DC ipak nije nameravao da napravi strip koji bi bio istinski uznemirujući or something... No, to na stranu, i ja se plašim da će film biti bezveze jer mi je Lobo suviše "stripovski" strip da bi bio uspešan film. Doduše, Riči ume da režira naglašeno farsične priče, kao što je Lobo tako da za moj groš on i nije najgori izbor.

Ghoul

ček, kako to misliš da je strip pg-13?
možda po psovanju, gde se umesto 'fuckin' kaže 'fraggin' itsl.
ali, bate, po splatteru to ne može biti pg-13: pa taj lobo mora da pravi ozbiljne štete na telima svojih žrtava i kolateralnih šteta: glave moraju da se razmrskavaju, oči da ispadaju, creva da se istresaju, udovi da lete na sve strane, krv da lije u vodoskocima...

to bi MIIKE morao da radi, ili barem ferhufen, nema trećeg, kakvo jebano gej riči, ta madonina podsuknja ne mož od ovog da napravi duhu stripa veran film pa da jebe oca, mada, priznajem, on its own, to bi moglo biti gledljivo - osim ako nisu 'ozbiljni' s tim delom u kome se lobo udruži sa tinejdžerkom, ženama u crnom i nevladinim organizacijama u svojoj poteri za zlikovcima!
https://ljudska_splacina.com/

Ugly MF

JA jedino mooolim boga i sve koje treba uz njega,
da urade Loba u kompletan jeak i kvalitetan CGI,,, kao hulka, shreka itd...
Budu li stavili sminku na Vini Jonesa ili slicno, bice sranjeeeeee

Meho Krljic

Taj splatter (i konstante reference na Lobov genocidni track record) je manje-više sasvim u skladu sa stanjem u mejnstrim stripovima. I Wolverine ide unaokolo sekući ljudima udove pa ga niko ne smatra za edgy strip. Lobo je možda malčice pushovao envelope ali samo malčice. Miike bi možda snimio ozbiljnijeg Loboa nego što ga je Giffen uopšte zamislio.