• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SRBIJA!!!

Started by Tex Murphy, 20-09-2009, 11:50:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Petronije

Hrvati nas nikad vise nece dobiti u kosarci, valjda je to jasno. Jos kad sam video da imaju crnca pleja...

Tex Murphy

Pa nisu nas nikad ni dobili. Klubovi da, ali reprezentacija ne.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Petronije

U pravu si, zaboravio sam. Mogu da zamislim koliko ih to frustrira, ne mogu da nas dobiju ni na nekom bezveznom turniru a kamoli na zvanicnim takmicenjima  xrofl

Karl Rosman

Dodao bih jos i uzivanje u prenosu na HRT-u. Prajsles...

Navikli da gube...Srbija-Hrvatska
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

SIMERIJANAC

Svaka čast za majstora koji je ovo postavio pošto naši pajseri uvek isključe signal UTV-a za vreme ovakvih tekmi jer znaju da naši ljudi više vole da slušaju hrvatske komentatore kako plaču nad nesretnom sudbinom njihovih repki nego domaće kojima je zabranjeno da navijaju protiv hrvata.

Shozo Hirono

totalno si u pravu. e sad, ako si korisnik sbb-a, provalio sam ili je to slučaj samo kod mene, da ako ti je pušten htv operater bezuspešno pokušava da blokira prijem signala. sve do trenutka promene kanala. kada se nakon šetnje vratiš na htv, on je skremblovan.

znači, ostati na dotičnom kanalu... ili ovi u nišu ne znaju da ga isključe? :)

Boban

Pošto velike sportske događaje prate brojne i skupe reklame, onda ponekad postavljači reklama uslovljavaju da ne bude prenosa iz okruženja da bi svi gledaoci npr. iz Srbije morali da gledaju srpski prenos i srpske reklame, to je pravi razlog što se ograničavaju hrvatski prenosi; važi i obrnuto. Kako bi inače videli 200 reklama za Jelen pivo na HTV-u?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Shozo Hirono

jasno je da postoji bezvezni ekonomski razlog, ali postaje mutnije ako se uzme u obzir da većina plaća i kablovskog operatera i reket rts-u.

Albedo 0

IMA LI GDJE STREAM ZA BASKET?

Shozo Hirono

Petronije

Quote from: Petronije on 10-08-2011, 17:05:09
Hrvati nas nikad vise nece dobiti u kosarci...

Izbaksuzir'o sam  :P Mada uvek nam ostaju zvanicne utakmice na pravim takmicenjima...

Tex Murphy

Petronije, molim te da se tokom prvenstva uzdržiš od prognoza.

I ja ću probati :evil:
Genetski četnik

Josephine

E, jbg, nemam tv...

Edit: ne mogu da verujem da i košarkaše novinari zovu orlovima. Fudbaleri su već dovoljno nisko (s)leteli.

Albedo 0

Krunoslav Simon u olimpijskom hramu slomio Srbe

Konačno smo i taj teret skinuli s leđa. Kazao je to Krunoslav Simon, naš najbolji strijelac (17 koševa) u uvjerljivoj londonskoj pobjedi Hrvatske nad Srbijom (83:71) odigranoj na predolimpijskom turniru

haha

http://www.vecernji.hr/sport/kosarka/krunoslav-simon-olimpijskom-hramu-slomio-srbe-clanak-319071

SIMERIJANAC

Krstić na tviteru:

Hvala svima na podrsci! Treba znati i izgubiti ovakav mec! Idemo dalje tek sad krece borba! SRBIJA!

Boban

Tradicija kaže da u 90% situacija tim koji pobedi u predtakmičenju gubi od istog tima u razigravanju; naime, gotovo nikada se nije desilo da neko nekoga dobije dvaput na istom takmičenju, osim kada su Ameri u košarci u pitanju i takve neke baš ekstremno jake ekipe. I uvek je bolje biti bolji u kasnijoj fazi takmičenja.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Mica Milovanovic

To i nije bila tako laka situacija kako izgleda. On je, kao i svi mi, očekivao šut Markovića. Nije lako prebaciti se iz ideje o tome kako se skokom dočepati lopte u slučaju promašaja u ideju o šutu sa poludistance...
Mica

Tex Murphy

Quote from: Boban on 06-09-2011, 17:47:53
Tradicija kaže da u 90% situacija tim koji pobedi u predtakmičenju gubi od istog tima u razigravanju; naime, gotovo nikada se nije desilo da neko nekoga dobije dvaput na istom takmičenju, osim kada su Ameri u košarci u pitanju i takve neke baš ekstremno jake ekipe. I uvek je bolje biti bolji u kasnijoj fazi takmičenja.

Tačno, ja sam upravo o tome prije nekoliko sati pisao na jednom drugom forumu. Izgubili smo od Francuske i Litvanije, još da sutra pustimo Špance i titula nam je osigurana.
Genetski četnik

Tex Murphy

Kao što rekoh!
Genetski četnik

Albedo 0

kako su očajni igrali, mislim da ni oni propaliteti od 2003. do 2008. nisu odigrali lošiju utakmicu

SIMERIJANAC