• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SRBIJA!!!

Started by Tex Murphy, 20-09-2009, 11:50:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Road_warrior

Taman u  subotu vukodlaci cetnici vs povampirene ustase...
океј,платићемо њима ако имају дуг...

Albedo 0

a šta mi povampireni partizani da radimo?

Albedo 0

jedan Srbin (Popović) nas zamalo sahranio, ali nas drugi Srbin (Bogdanović) izvadio iz govana. U svakom slučaju, bio bih ponosniji da smo izgubili a igrali kao Hrvati, jer ovo naše kilavljenje nije ni za šta.

Boban

gledao sam naravno hrvatski prenos i kako divno pizde Hrvati što deceniju već gube od Srba za dlaku u poslednjim sekundama. Ali doslovno pizde, jer to jeste frustrirajuće.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Albedo 0

dva puta ove godine :lol:

Plottz

Quote from: Albedo 0 on 04-09-2010, 20:14:01
jedan Srbin (Popović) nas zamalo sahranio, ali nas drugi Srbin (Bogdanović) izvadio iz govana. U svakom slučaju, bio bih ponosniji da smo izgubili a igrali kao Hrvati, jer ovo naše kilavljenje nije ni za šta.
Kakvo bre kilavljenje,`de si gled`o??Prva petorka našeg tima još nije bila zajedno na parketu,igramo ako ne najbolju onda sigurno odličnu odbranu,protiv nas čak i turci navijaju(zato što smo sila i izazov),sudije nam sude kao da je NBA u pitanju,sve su  ekipe maksimalno i više od toga motivisane kad smo mi preko puta,daju 120% svojih mogućnosti i pri tom ga izduvaju- iako mi igramo sa samo 60% i naravno dobijamo!!!!!!!!!
To je ne sjajno nego ................ znaš!
subota 14

Karl Rosman

Dobili smo ih bez Savanovica. Za to treba imati ono-sto-se-pokazuje-rukama.
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Plottz

............i muda!
subota 14

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Plottz

Pa da,možda ih nemamo mlogo,al` su veeeeeeeeeeeeeeeel`ka 8-)
subota 14

SIMERIJANAC

Ovi Hrvati su baš mazohisti.Mogli su ko ljudi da izgube sa deset razlike ali oni baš vole da ih uvek ovako naguzimo u zadnjoj sekundi.Al dobro,tradicija je tu da se poštuje.
Rašić se ovim majstorski promašenim drugim bacanjem upisao u legendu i pridružio se Đorđeviću i Kecmanu.

Od svega je naravno najjači Slavkov komentar

Hrvatski komentator : " To mogu samo Srbi " Srbija - Hrvatska 73-72

Protiv Španaca će biti vrlo teško,jedino da odigramo iznad svojih mogućnosti i naravno da se Teodosić ispuca za ovu katastrofalnu partiju.Ali svejedno,čak i da ispadnemo,ova pobeda protiv kockastih sija kao medalja,tim pre što je ovo labudova pesma ove španske generacije a vreme naših klinaca tek dolazi.Zato su mi idiotske primedbe kako je trebalo da kalkulišemo i namerno gubimo kako bismo izbegli Špance jer evo videli smo svi kako su Grci prošli sa takvom taktikom.

Boban

ma Špance dobijamo glatko; dužnici su nam, a nema im matorog Gasola...

Plottz

Trebalo bi da bude ok.Navaru samo zavališ dva prstenca i on se pogubi,gotov je za tu utakmicu.Garbahosa uvek donosi sigurnost u skoku i šutu sa poludistance,no malo je star i umoran može da đuska jedno 15 min,u skoku im je najbolji Fran Vaskez-mi imamo dvojicu boljih.
Dečaci će biti napaljeni kao zverovi,vreme je da krene šut spolja.........španjci su prsli sve u svemu.
subota 14

Tex Murphy

Da, pridružujem se optimizmu. Prvenstveno se uzdam u to da oni nemaju igrača koji može da zaustavi naše centre. Nekoliko spuštenih lopti pod koš i laganih poena Krleta ili Perovića i već će da se pogube i iznerviraju i počnu da prave nepotrebne prekršaje.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Plottz

Mogi ti reći da je Kosta fantastično napredovao,verovatno najviše od svih,em igra u Španiji pa se svik`o na protivnika,em ima iza sebe fantastičnu zezonu(pazi kad ga je kupila Barsa)+DULE SAVANOVIĆ koji im je totalni streptomicin.
Mislim ne vidim bilo kakav razlog da ih neizodiremo,onako pošteno.
Biće to  xuss
subota 14

pokojni Steva

Nebi da širim negativne talase, al bojim se bre ti španskijeh govana (jesul oni uložili žalbu pa smo popili "sankcije" posle atinske stolice?). Sa njima to nije basket neg ulično šibicarenje, a bojim se da astralna projekcija D. Petrovića nije zainteresovana pomoći nam pa ih u dvokoraku povlačiti za nožne palčeve, da sudije nevide... sve pada klincima na pleća..

Ipak, tu je mastermind, The Čiča, a kako liči da mu je baš mnogo stalo (što je molto bene!),  xtwak   xuzi xfuck5  xcheers
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Eriops

Dobra stvar u našoj ekipi je što ne zavisimo od jednog igrača. Kad ne ide Teodosiću, proradiće Krstić, Rašić, Perović.. imamo ujednačen tim i dugu klupu, što je jako važno u eliminacionim utakmicama. Hrvati su forsirali šest-sedam igrača i pocrkali su već pri kraju, mislim da bi izgubili i da su izvukli produžetke.
E sad, Španci su uvek opasni, i bez Gasola, no nemamo šta izgubiti, eventualni poraz od njih niko neće shvatiti kao neuspeh ili tragediju, a pobedom ulazimo među četiri, realno mi ipak nismo bili favoriti za medalju, više onako iz prikrajka, u drugom ešalonu. Nema razloga više za grč kao protiv kockastih, opustiti ruku, borbeno, pa šta bude.

pokojni Steva

Si siguran da baš niko neće ev. poraz protiv Španaca shvatiti kao tragediju? Seti se "samo srebra" od skoro, kad je palo "ignorisanje"...

Eriops

Ja ni sa EP nisam očekivao medalju, iskreno  :).
Znam da smo mi uglavnom nerealni megalomani, ali mislim da nema pritiska medalje po svaku cenu. Realno smo među osam, sve preko je veliki uspeh.

pokojni Steva

Ej, ipak, Čiča je to...Taj bi i mene naučio da zakucavam!

Znači, ja sam eto prvi sa nerealnim iščekivanjima  :x

Plottz

Ako su nerealna očekivanja zlato,pridružujem se ekipi nerealista :mrgreen: xcheers
subota 14

SIMERIJANAC

Komšije je poraz baš pogodio

QuoteNasima sve cestitke..borili su se kako treba..a ovaj sta je namjerno falia slobodno svaka mu cast..pravi sportas..

QuoteRašić je najveće govno koje sam ikad vidio, ali eto, ima onih koji ga slave kao heroja.

xrofl

Boban

Postoji redosled prioriteta u sportu: pobediti, dati koš, ne primiti koš... dakle sve je bilo na najvišem sportskom nivou, Rašić je žrtvovao svoj procenat šuta zarad sigurne pobede svog tima.

Albedo 0

scallop

Нервира ме кад на крају буде јунак играч који брља целу утакмицу.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

SIMERIJANAC

Eriops

Teo nije normalan  xcheers.
Za ono stvarno treba imati petlje.

SIMERIJANAC

SIMERIJANAC

I Novica i Savan i Bjelica su bili sjajni ali ja bih ipak da izdvojim Keša.

Tex Murphy

Drago mi je što smo počistili najprljaviju (no pun intended) reprezentaciju na prvenstvu. I što konačno imamo igrače koji znaju da trpaju trice. Satraćemo Ruse u finalu!
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Savajat Erp

много добра утакмица, можда једна од најбољих у задњих бар 7-8 година...био сам тотално под утиском све док, пијуцкајући пиво и бацајући јамб, нисам одгледао како су Турци ЗГАЗИЛИ Словенце и тотално ми је то сјебало вече...људи, свашта ће бити...
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Boban

Turcima je sad il nikad... godinama se spremaju za ovo.

Albedo 0

pa sad...

Tanjević - sve što zna naučio je od Ivkovića
Ivković - sve što zna nije rekao Tanjeviću  :)

u svakom slučaju ova reprezentacija je mlada i njeno tek dolazi, Turska će morati da izgura na iskustvo.

Boban

domači teren, sudije, publika... biće to četvrti balkanski rat.

SIMERIJANAC

Mnogo mi je drago što smo Špance ovako poslali kući zbog onog masakra u finalu EP, a bogami i zbog nauljenog žabara Skariola koji je posle tuče sa Grcima tražio suspenziju Tea i Krleta sa Svetskog prvenstva.

Rekoh već,momcima rispekt i za ovo što su do sada uradili ali šteta je da sad stanu.
Gde ćeš veću inspiraciju od Osmanlija usred Istanbula.

Vampirella

Ova tema je o kosarci. Zaboga, gdje da vam nabijam na nos cinjenicu da smo vas (svjetske prvake) upravo koljacki pobijedili u vaterpolu!?!?  :evil:
Satan my master.

Plottz

Rekoh da mora da krene spolja i........... krenulo!
Protiv turci ,će biti drugačije.Mnogo su lošiji na kecu,Ašika čim primi loptu treba sekirati,dečkonja ima procenat jedva 30% sa penala i na kraju kad zagusti i šut im ne krene kao do sad,počeće onaj bivši Pazarac(Turkogloudououlou) da šiba sa 8 metara i da gubi lopte pošto je naj iskusniji,te će njemu davati sve lopte,trojke i četvorke  su im najbolji deo tima,tu smo ne ravnopravni nego BOLJI.
Znači brate imamo čime i znamo kako,očekujem Litvaniju u finalu protiv nas ,a nji` ima d` izodiremo također.
subota 14

Plottz

Quote from: Ella on 09-09-2010, 20:18:24
Ova tema je o kosarci. Zaboga, gdje da vam nabijam na nos cinjenicu da smo vas (svjetske prvake) upravo koljacki pobijedili u vaterpolu!?!?  :evil:
Sine smaraš!
subota 14

Džek

Plottzonja, zar ti nije u timovskom rajhu objašnjeno da iza svake interpunkcije staviš razmak, tj, zvizneš na SPACE?

Mislim, napred plavi...hehhehhe....
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Vampirella

Satan my master.

Džek

Mojne tako Ella, jes da se ne znamo, al Plottzonja nije zaslužio to. Ipak, svako hodi putem svojim, pa eto, moram brkajla da branim...šta ću kad mi je jaran sa sftim sajta, gde me šerif odjeba, a bogme i uživo. Rado ću mu zviznut šamar u tvoje ime, (pivski šamar) samo da vidim tog bRezobraznika...
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Plottz

subota 14

Vampirella

Satan my master.

Plottz

subota 14

Vampirella

Quote from: Sal on 09-09-2010, 20:36:05Rado ću mu zviznut šamar u tvoje ime...

To je tako gej. Kad se muski samaraju. Vi se trebate saketati!
Satan my master.

Vampirella

Satan my master.

Albedo 0

Golman je dobio utakmicu. Naš je primio i previše jeftinih golova.

Ipak to za nas nije domaći teren i mora bolje da se igra. Valjda oni znaju da li su mogli bolje. Ne možeš ni na sudije da se vadiš, iako su svirali neki faul u napadu pri kraju utakmice a da nismo ni prešli svoju polovinu.

Ali sve u svemu, koji će nam produžeci kad nismo znali dati gol...

Albedo 0

najjači komentar!

Quotelosa igra,logican poraz...

mislim da se danas nisam po prvi put stresirao zbog nekog poraza...sve te eks ju republike duvaju u svim sportovima od nas,nabili smo im komplekse...logicno je da nekada od tih drzava neko pobedi nas,pa makar to bilo i u ping-pongu...zaslucena pobeda sokaca...mi smo sportsko-alkoholicarska nacija koja uvek u necemu pobedi...nije bilo u vaterpolu,nema veze,bice u basketu...ako ne bude u basketu,onaj nesretnik ce osvojiti ju es open...tako da...nacicemo neki razlog da se opijamo po trgovima i da se deremo: "mogu da ti puse pasplaje"...sta god uradili,u bilo kom sportu,svi mogu da puse paspalju :lol: ...nikada mi to nece biti jasno,al uvek je lepo to cuti i drati se ko magarac...

Plottz

Čoveče ala Litvanci odiru Argentinu neverovatno zasad trojke 11/15
subota 14