• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gluposti

Started by Melkor, 30-10-2009, 02:39:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Mark

Ge-ni=jal-no!
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Josephine

shrike

"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

shrike

"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Savajat Erp

Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Gaff

Sum, ergo cogito, ergo dubito.

Gaff

Gaff

How to Make Ceramic Mugs : How to Pull a Handle on a Clay Mug

How to Make Ceramic Mugs : How to Pull a Handle on a Clay Mug

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Gaff

zakk

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

zakk

probaj opet, istekla sesija.

tomat

Za 3,9 promila alkohola u krvi 10.000 dinara nagrade!?

QuoteBLACE - Prvu nagradu od 10.000 dinara za najviše popijenog alkohola na Danima šljive u Blacu danas je osvojio Bojan Krpić (31) iz sela Stubl kod koga je komisija u utvrdila 3,9 promila alkohola u krvi.

Stručni žiri sastavljen od trojice saobraćajnih policajaca i dvojice članova organizacionog odbora manifestacije "Dani šljiva" ocenili su da je Krpić, od svih učesnika popio najviše.

Alko test je pokazao da je Krpić imao 3,90 promila alkohola u krvi. Takmičari - predstavnici udruženja, su, pored šljivovice ispijali i sve druge vrste alkohola.

"Predstavljam lovačko udruženje iz Blaca. Zbog takmičenja sam pio prethodna dva dana i očekivao sam nagradu. Bez obzira na to koliko sam popio odlično se osećam, jer sam ovo radio zbog druženja i zabave", kaže pobednik Bojan Krpić.

Policajci iz žirija rekli su Beti da je kod skoro svih učesnika izmereno više od dva promila alkohola u krvi.

Član organizacionog odbora Miloš Čolić kazao je da je takmičenje organizovano u cilju održavnja tradicije topličkog kraja u "ispijanju velike čaše rakije".

"Ovde je tradicija da se ispija hladna rakija šljivovica, velika čaša od deci ili dva na eks. Prednost smo dali onome ko popije najviše alkohola. Očekujemo da će takmičenje postati tradicionalno na narednim manifestacijama", kazao je Čolić.

Dani šljive počeli su u petak a završiće se večeras koncertom Riblje čorbe. Manifestacija je koštala preko 3,5 miliona dinara a finansirala je opština Blace uz pomoć donatora.

Stručni žiri je proglasio i najboljeg uzgajivača šljiva u opštini Blace.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/273888/Za-39-promila-alkohola-u-krvi-10000-dinara-nagrade
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

zakk

Da citiram drugara sa fb: "Challenge accepted!"  xfrog  xcheers

Albedo 0

Zakk, Challenge Accepted Guy ti je ortak na FB?  :lol:

zakk

Nije to taj :)

A evo malo hiper-fanova:

Leeloo at Burning Man

zakk

I pity the fool who does not want to cooperate.

ovaj Shirtoid postaje sve genijlaniji :)

http://shirtoid.com/46061/robo-t/

Usul

God created Arrakis to train the faithful.

Savajat Erp

:)

Ово није најбоље укомпоновано, али добра је идеја...:)

Zika Antic - Gangster's Paradise

Plut

Российский сестры для сербским братьям... Эта романтика xrofl

Группа «Блестящие». Клип «Брат мой десантник»

Da ne pomislite... umeju one i drugačije. :lol:
Блестящие Агент 007

Savajat Erp

Quote from: Plut on 31-08-2011, 00:09:24
Российский сестры для сербским братьям... Эта романтика xrofl

Па...ово се нигде не помиње! Каква превара...

Plut

A navukao si se брат мой? :mrgreen:

Savajat Erp

Признајем да јесам. Платићеш ми за ово!  :)

Gaff

zakk

Josephine

Josephine

Evo je, nek stoji i ovde.

Boban

Da li igde na gejmerskim turnirima učestvuju ženske?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Josephine

Naravno. Tamo gde ih ne izbacuju, tj.

zakk

Quote from: D. on 01-09-2011, 21:28:57
Grrr  xtwak

Šta me biješ, jesam stavio na gluposti a ne u mudrosti  ;)

Quote from: Boban on 01-09-2011, 21:50:56
Da li igde na gejmerskim turnirima učestvuju ženske?

Ima naravno. Ali kako su dicipline uglavnom CounterStrike i Fifa, što je i meni gnusno, nema ih puno. Na Warcaftu bude znatno bolje.

zakk

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

mac

Heh, bar su potrefili da je država u Sredozemnom moru. Mogli su konflikt da prenesu u Liberiju, u Zapadnoj Africi.

Vampirella

U samom centru Helsinkija.

Zanima me zasto je propao...
Satan my master.

Albedo 0

ovo centar Helsinkija?

Vampirella

Tako reci. Bus stanica poslije Hakaniemija.
Satan my master.

Meho Krljic

Da, ali na finskom "kurva" znači krivina itd...

Vampirella

Naravno, Meho.
Satan my master.

Albedo 0

i na italijanskom - curva

inače, jedino što znam na italijanskom je

Posso andare a fare la pipi 8-)

Vampirella

I na njemackom je nesto slicno (kurve, mislim)...
Satan my master.

Tex Murphy

Quote from: Meho Krljic on 02-09-2011, 14:25:49
Da, ali na finskom "kurva" znači krivina itd...

Moraš li ti baš SVE da pokvariš? :x
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Meho Krljic

Samo ono što je već načeto.

Albedo 0

jebote, mi mislili Finci neka fina gospoda, Evropljani što bi se reklo, kad i oni žderu pljeskavice.

Gaff

mac

Disturbing... U budućnosti će verovatno biti propisano da kućni ljubimac mora izvestan procenat vremena da se druži i sa svojom vrstom.