• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gluposti

Started by Melkor, 30-10-2009, 02:39:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Plut

AHA! A kakve veze sekretarica ima sa knjigovodstvenim programom? Dobro, ova očito nikakve, ali... posao sekretarice i nije da se bavi knjigovodstvom već da pomaže svom pretpostavljenom i ispunjava njegove naredbe, tako da... ova je ispravno uradila. xcheers

Karl Rosman

:lol:
Bogme ova je imala. Mislim da je platni promet bio u pitanju, ali davno to bese. A sto se ovog drugog tice, sreca je da joj niko nije rekao da "skoci do prodavnice"!  (firma se nalazila na IV spratu)
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Dr00d

There's no saint like a reformed sinner.

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

M.M

Za one koji propuštaju stvaralački opus Džona Lažua. Reklama za Retapin:
Drug Commercial (Jon Lajoie)
Nijedan poraz nije konačan.

Usul

God created Arrakis to train the faithful.

Meho Krljic

Hmda... Treba otići u stilu

Joey Quits

Perin

Baš sam, onako usputno, bacio oko na nekakav srbijanski kviz na PINKu. Pitanje glasi:

Koji od ovih gradova ne pripada RS:

BIJELJINA
MODRIČA
DOBOJ
BOSANSKI PETROVAC.

Toliko srbijanci znaju o srbima u RS, da su učesnici kviza stavili novac na 3 grada i to na:

DOBOJ (koji malo reći pripada RS)
MODRIČU (i to najviše novca: a grad je u RS i to malo je reći)
BOSANSKI PETROVAC (koji ne pripada RS)

Najžešća mi je opaska učesnika:

"Uhhh...a možda je Bijeljina ipak, trebali smo staviti nešto novca tamo..."

Mislim, u redu je da neko ne poznaje sve to, ali ono što mene isfurava jeste činjenica da bi narod iz RS dao krv za Srbiju, a srbijanci nas ne bendaju ni pet posto.

Al' to je zato što smo glupi.

Father Jape

Quote from: Perin on 18-10-2011, 23:43:47
činjenica da bi narod iz RS dao krv za Srbiju [...]

Fakat.

No, imaj u vidu na Srbijanci poznaju geografiju Srbije tek marginalno bolje. Posebno Beograđani, rekao bih.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Perin

Quote from: Father Jape on 19-10-2011, 01:53:22
činjenica da bi narod iz RS dao krv za Srbiju [...]

Fakat.

No, imaj u vidu na Srbijanci poznaju geografiju Srbije tek marginalno bolje. Posebno Beograđani, rekao bih.

Svestan toga bejah, te nađoh za shodno da postavim ovo upravo ovde - u gluposti! :lol: :lol:

M.M

tomat

kako bre znak pitanja, a pored "Ja bih Kosovo srce Srbije" dobilo plus.  xrofl
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

M.M

Tomate, zakeraš. :D

pokojni Steva

Quote from: Miljan Markovic on 19-10-2011, 09:46:00

:!: :!: :!:

Bio sam u sličnoj muci, ako koga interesuje najbolja je flaša od Fante. Izdelje se kašika, prva liga  :)
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Melkor

evo nesto za maca :)

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Father Jape

mac

Treba nam univerzalni translator koji bi ljudima prevodio izraze u istom jeziku :-)

дејан

Baš sam, onako usputno, bacio oko na nekakav srbijanski kviz na PINKu. Pitanje glasi:

Koji od ovih gradova ne pripada RS:

BIJELJINA
MODRIČA
DOBOJ
BOSANSKI PETROVAC.

Toliko srbijanci znaju o srbima u RS, da su učesnici kviza stavili novac na 3 grada i to na:

DOBOJ (koji malo reći pripada RS)
MODRIČU (i to najviše novca: a grad je u RS i to malo je reći)
BOSANSKI PETROVAC (koji ne pripada RS)

Najžešća mi je opaska učesnika:

"Uhhh...a možda je Bijeljina ipak, trebali smo staviti nešto novca tamo..."

Mislim, u redu je da neko ne poznaje sve to, ali ono što mene isfurava jeste činjenica da bi narod iz RS dao krv za Srbiju, a srbijanci nas ne bendaju ni pet posto.

перине, друг пописник, који је пописивао моју мајку, није знао да је чајетина општина, ужице град а златибор планина...код њега оно прво не постоји, друго је недефинисани географски појам за који је можданекаднекомприликом чуо а треће општина!?!
али, завршио је факултет! префиксни! од оних супер, хипер, ултра, мега, гига, тера, пета, специјал, де лукс врсте!
...barcode never lies
FLA

Gaff

Sum, ergo cogito, ergo dubito.

pokojni Steva

pokojni Steva

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Melkor

Melkor

Melkor

Berserker

Ne kapiram u cemu je stos.

Melkor

Na sta mislis?

mac

Quote from: Berserker on 21-10-2011, 09:54:34
Pa nije zabavno, samo je glupo. Ne znam da li si prepoznao, ali ono što nisu Zvezdani ratovi uzeto je iz Dana nezavisnosti. Čovek se malo igrao montaže.

Agota

PRELJUBNICI E35 3/3 Pogrebne usluge?

PRELJUBNICI E32 4/4 Seoska idila

postoji emislija u kojoj je karamela navodno izboden ,al na zalost ne mogu da nadjem snimak,prvi put gledam ovu glupost te ne znam koja epizoda je u pitanju.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

tomat

prajsles! ja sam gledao na Zone Reality neku amerikansku verziju (ne znam da li je Karamelina varijanta licencirana verzija tog šoua), vrlo zanimljivo :)
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Dr00d

Mica Milovanovic

Pa šta? I ja umem da slikam, a ne umem da pevam...
Mica

Melkor

Melkor

Melkor

bah, bem ti formatiranja, trebalo je ovo:

'Walt Disney's SIN CITY' A Trailer Mash Up

PTY

Berserker

Quote from: mac on 21-10-2011, 11:30:48
Quote from: Berserker on 21-10-2011, 09:54:34
Pa nije zabavno, samo je glupo. Ne znam da li si prepoznao, ali ono što nisu Zvezdani ratovi uzeto je iz Dana nezavisnosti. Čovek se malo igrao montaže.

aha, sad sam ukapirao. Nisam dogledao dan nezavisnosti, morao sam da idem i ispovracam se pa sam propustio kraj. U svakom slucaju, jeste u kategoriji gluposti.

Melkor

Mariana Dan

Bog voli da dodiruje stvari kroz naše ruke

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Melkor

pokojni Steva

zakk

Udžbenik za 8. razred, predmet "Tehničko i informatičko obrazovanje". Obratiti pažnju na IE6 i Favorites.

pokojni Steva

M.M

Dr00d

Carevi. Moram iscimati buraza da vidim jel mu prezivela ova knjiga, ovo vredi imati  :lol:

Father Jape

Melkor

7H15 M3554G3 53RV35 7O PR0V3 H0W 0UR M1ND5 C4N D0 4M4Z1NG 7H1NG5! 1MPR3551V3 7H1NG5! 1N 7H3 B3G1NN1NG 17 WA5 H4RD BU7 N0W, 0N 7H15 LIN3 Y0UR M1ND 1S R34D1NG 17 4U70M471C4LLY W17H 0U7 3V3N 7H1NK1NG 4B0U7 17, B3 PROUD! 0NLY C3R741N P30PL3 C4N R3AD 7H15. PL3453 F0RW4RD 1F U C4N R34D 7H15.

Midoto

Ima slična verzija i na srpskom (sa jednom slovnom greškom, istina).