• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gluposti

Started by Melkor, 30-10-2009, 02:39:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Dr00d

There's no saint like a reformed sinner.

Gaff

Sum, ergo cogito, ergo dubito.

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

дејан

...barcode never lies
FLA

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

shrike

"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

Usul

Sto ti je cyber pravoslavlje...
God created Arrakis to train the faithful.

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

lilit

samo za šmrklju!!!

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Ghoul

ha! morali da mu nacrtaju X da bi znao de da stane!  :|
https://ljudska_splacina.com/

Kimura

Ljubomorni Ghoul!

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Gaff

Melkor

Usul

http://seesmod.com/groovymovie/

Ovo bas izgleda kao mega glupost

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

zakk

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=584595698224762&id=337296072954727

QuoteMatrix & Tama

Trenutnoj matrix (struktura) se bliži svome kraju kroz obnovu naše majke prirode i nas osobno. Sadašnja mutna struktura diljem svijeta bazira na osnovu laži, zavjere, lažni svetaca, lažni molitva, lažnoga križa, lažne biblije i korana, bolesni sekti, lažni religija, lažni vladi, lažni politićki stranki, lažni škola i fakulteta.

Nekima je to svjesno a lakovjernim te izmanipuliranim intelektima nije i zato se odma bune, bjesne i pjene u sebi, bez da su svjesni da kroz negativne emocije sebi osobno brutalno naškode, a nevidljive sluge tame se raduju, jer se hrane od negativni emocija ljudi. Poznato?

Zbog aktivne obnove majke prirode i nas osobno želim onima koji ne znaju i za one koji su nesvjesne sluge lažne matrix nešto važnoga podjeliti.

Tko su takozvani Demo-ni?

Riječ DEMOS = vladati, nadvladati, imati nekoga pod svojom kontrolom – a riječ NI = bezuvjetno. Znači nekoga bezuvjetno imati pod svojom kontrolom i s njim raditi što god netko kreteni to poželi. Takvu situaciju imate na balkanu i u lažnim vladama diljem svijeta, koji narod izgrabljuju na osnovu lažne propagirane krize.

Večinom su to duše poput nas koji su živjeli na planeti zemlja koji si bili od nekoga zlonamjerno izbačeni iz fizičkoga tijela (ubijeni) te osobe koje su bile pod nečijom komandom (braku, familiji) koji se žele osvetiti i osobe bolesni sekti (ateisti, mornoni, svjedoci  jehove, gnosticari, subotari..... i ostali lažni religija).

Masa takvi osoba ostanu na zemlji planeta da se osvete a neki od njih uopće nisu svjesni da nisu više u svom fizičkom tijelu zbog narkoze manipulacija.

Rekao sam masa a ne da su sve duše takozvani demo-ni. Neki od njih su zlonamjerni a neki su mutavci koji se daju nagovoriti da druge osobe nerviraju i straše. Oni nemaju nikakvu moć nad vam, apsolutno nikakvu, a vaše glupave emocije straha vas naprave svojim osobnim plašljivim miševima, jer niste poučeni o njima. Zato sada znate da vam tupci ne mogu ništa.

Ponavljam, oni nemaju nikakvu moć nad vama, neka vam to bude temeljito svjesno, jasno i glasno.

U svakoj sekti imate kreteni fanatičara u kojima se nalaze takozvani demoni jer su im kreteni te izmanpulirani članovi sekte dozvolili da uđu u njihovo fizičko tijelo koje je zapravo hologram – takozvani demoni dobiju puno lakše dozvolu kod pijani i drogirani osoba.

To znači da oni samo mogu u vama praviti sranja ako vi to osobno dozvolite, jer oni zakon ,,slobodne volje" ne smiju prekršiti, jer ako ga prekrše onda se sami totalno unište, a to znači da zauvijek i stvarno prestanu egzistirati. Jednostavno postanu prazni lonac bez jela i života. 

To oni kod normalni osoba samo mogu ako im netko osobno dozvoli inače ne mogu. Neka vam to bude temeljito svjesno, glasno i jasno.

Ako se još sječate, Ivo Josipović i Zoran Milanović su u javnosti otvoreno rekli da nisu pobožni pa malo svjesno razmislite tko se u njima nalazi i u ostalim članovima vlade, pojedinim budalama politički stranki, policiji i u vojsci.

Svi koji su na glavnim funkcijama su članovi bolesni sekti, jer jedan normalno zdravi čovjek ne bi mogao neprestano izgrabljavati svoj narod. To se događa diljem svijeta, a ne samo kod vas na balkanu.

To znači da oni nisu pod svojom kontrolom i da nemaju slobodnu volju, njihova snaga volje nije pod njihovom kontrolom. Brutalno ali je istinuto i sasvim logično.
Oni su sebi sami krivi što su sebi zbog prokletstva i karijere to dozvolili da postanu član sotonizma. Visoko pozicionirane osobe se dodatno upravljaju tajnim kodovima.

Mutavim demonima je lako nekoga posvadjati ako netko nije svjestan i zato je mudro prije nego sto dodje do svadje da se partnera pita, da li je on svjestan sto je upravo rekao, da ne dodje do brutalne rasprave i negativni posljedica.

Sada znate zasto neki otac ili neka majka svojoj osobnoj djeci brutalni stvari pocine bez da su svjesni sto su uradili. Prije nego sto se naljutite na nekoga pitajte ga da li je siguran i svjestan sto je upravo rekao. To je jako mudro da ne dodje do katastrofalni posljedica te da ne ispadnete svoje budale i igracke mutavi demona.

Dodatno imate puno pjevača, glumaca i muzički grupa koji su također članovi sotonistički sekti. Oni se prepoznaju kroz crnu boju, čudne tetovaže, piercing i kroz pokazivanje roga sa dva prsta. To sada ne znaci da je svaki pjevac ili glumac ili bends član sotonizma, ali večina jesu.

Zašto je to tako?
Zato što sotonisti trenutno kontroliraju tržiste glumaca, pjevača i glazbe.

Sada bi vam trebalo postati jasnije  zašto super  talentirane pjevačice, pjevači i super bends grupe, nemaju šanse da postanu popularni. Zato što nisu kretene sluge sotonizma.

Naši juniori a i poneki nedorasli odrasli kopiraju te navodne zvijezde, jer si misle da je to moderno bez da slute da se radi o ratu protiv svoga tijela i o sotonizmu.

,,Vjere i simboli"

Križ je simbol sotonizma a ne krsćanstva, koji je zamjenit sa rimo-katolicismom bez da su masa ljudi toga uopće svjesni. Imena poput Bog, Isus i Marija su samo fasade za njihov sotonizam koji se svake nedjelje prakticira u navodnim misama.

Sliku koju u ponekim crkvama vidite koja pokazuje lažnoga Isusa je zapravo jedan osmišljeni anti-krist. U Vatikanu nije ništa drugačije, samo što nemate pristup Vatikanu pa se ne možete osobno uvjeriti. Toliko ukratko o sektama i lažnim religijama. 

Tko je zapravo mutavi Lucifer?

On je bio Arhanđeo svijetlosti koji se je suprostavio Bogu nakon sto je Bog ostvario duše u ljudskome biću, pa ga je Bog izbacio iz raja svijetlosti u tamu.

Blesavi Lucifer najviše mrzi Arhanđela Mihaela, s kojim je nekada bio u raju svijetlosti, jer je Bog Arhanđelu Mihaelu dao veliku moć ljubavi da mu Lucifer sa njegovim demonima ne može ništa. Arhanđeo Mihael ima veliku vojsku svojih anđela s kojima zajedno ratuje protiv mutavi demona tame, koji namjeravaju da nas i našu planetu zemlja totalno kroz svoje sluge na zemlji (izmanipulirane djelatnike vladi, policije i vojske) unište, a o tome mogu samo sanjati i maštati.

Još nešto dodatnoga vezano anđele svijetla. Njihove oružje su svijetlo ljubavi, koje je neizmerno jako, moćno i utjecajno, te su bez emocija sa kojima se mi služimo na planeti zemlja. Oni su nekoliko puta inkarnirali na planeti zemlja tako da im emocije nisu potrebne u višjoj dimenziji svijetlosti te uopće nisu korisni. Emocije su više napast nego pomoć kada vam se nešto negativnoga dogodi i one vam služe na planeti zemlja zbog osobnoga mentalnoga razvoja.

Pri kraju još nešto važnoga u vašu osobnu dobrobit vezano za blesave i mutave te navodne demone.

Navodni demoni se uzašno plaše SOLI a ne tamljana, kako narod inače zna reči. To je laž da se tupci demoni plaše tamljana, njih se pomoću tamljana poziva za vrijeme mise, bez da vi to uopće znate a zvono na crkvi koje zvoni je njima posvećeno kao čast i priznanje.

To znači da si možete kupiti SOL U ZRNU i njega staviti unutar kuće ispred ulazna vrata, pod prozore i naravno možete uz sebe nositi nekoliko zrna soli.
Ako netko ima osjecaj da mu se netko nalazi u kući onda samo prema tome pravcu bacite soli i tupac demon bježi vrišteći van kao da ste ga opekli vratom.

Mala djeca ih mogu puno lakše vidjeti, jer nemaju zamaglenu percepciju i jako je važno da se dijete posluša ako vam se  potuži.  Od sada znate sto trebate uraditi i kako sebe možete zaštiti.

Evo primjera kako se to radi kada bi vam dijete reklo da vidi neku budalu sivoga oblika u kutu svoje sobe. U takvoj sitauciji uzmete soli izgovarate odlučno i glasno ovo:

JA JESAM svijetlo od JA JESAM i zapovjedam ti da odma napustis kuću ili stan i zatim bacite soli prema njegovom smjeru. I podmukli mulac demon briše iz kuće punom parom kao brzi vlak. Te gore navedene mocne rijeci govorite pet minuta ako je potrebno a moze i vise, dok se smirite u sebi. JA JESAM djeluje odma bez obzira da li ste vi toga uopće svjesni ili niste.

Te dvi svemoćne rečenice ,,JA JESAM" su vaše atomsko-nuklearno duhovno oružje s kojim se sve duše svijetla služe i na koje se uvijek iznova možete osloniti i uvijek imate podrsku u svakome trenu života. Svjesno i nesvjesno.

Pojedini tupci (demoni) jedva čekaju da se netko drogira ili napije jer onda im je puno lakše da dobije od drogirane ili pijane osobe dozvolu da može uči u njihovo hologramsko tijelo (fizičko tijelo). Imajte na umu da svatko od vas ima sedam tijela a ne samo jedno. To vam piše u mom postu ,,Bog, terminologije....".

Isus je jednom rekao ovo ,,vi ste sol ovoga svijeta" a to znači da ste svijetlo svoga osobnoga svijeta i svoje duše. Sol simbolizira čistoću i svijetlo kao i bijela boja. Pitajte se zašto su 33 govora od Isusa osobno izbrisana iz evangelija i pitajte se, zašto skoro ništa ne znate o Isusu.

Da li ste ovo svjesno razumjeli?

Nadam se da sam vam otvorio oči i da ste shvatili što se odvija diljem svijeta a ne samo na balkanu. Nema razloga za brigu, jer će se sotonisti na kraju medjusobno eliminirati.

Naša trenutno nevidljiva braća i sestre svijetlosti zajedno sa civiliziacijama višje dimenzije svijetlosti ih uspjesno drmaju. Imaju oni puno posla, oni moraju sve polako i pažljivo obavljati svoj posao, jer kada bi ubrzali tempo onda bi vas odma izbacili iz htjela a to nije smisao njihove pomoći, nego je smisao da opstanemo na planeti zemlja.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Alexdelarge

Alexdelarge

Melkor

Palmer

Perin

Gaff

дејан

...barcode never lies
FLA

Dr00d

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Melkor

Usul

Sram te bilo Bono :)

Melkor

дејан

...barcode never lies
FLA

Gaff

hehehe! Dobar!

Gaff

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Melkor

Dobro je da je jos nekom smesno sem meni, vec sam se zabrinuo... Ne, nisam stvarno, al' znate na sta mislim. Nego:

Gaff

tomat

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Gaff

Dr00d

Close Call Compilation 2012 - 2013

A sto se tice saobracaja vecina snimaka je ruska, oni su bas nenormalni po tom pitanju...

Džek

Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Melkor

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

дејан

...barcode never lies
FLA

дејан

...barcode never lies
FLA

zakk