• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Aleksandar Miljković - Bitke prognanih (2009)

Started by Mica Milovanovic, 03-11-2009, 00:09:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mica Milovanovic

Evo još jednog domaćeg romana fantastike objavljenog u 2009. Naleteo na njega na sajmu i kupio za 200 dinara. Niste mnogo propustili što ga niste primetili...

Liber, Beograd, 2009. 176 str., broš, 21 cm, latinica. ISBN 978-86-85353-90-1

Kada je Tvorac proterao Uzvišene među ljude, oni su bili daleko najmoćnija bića koja su hodila Zemljom. Ali, iako su ih nazivali Uzvišenima, mali broj njih je to zaista i bio. Neki od njih želeli su da vladaju Zemljom, jer su mislili da su ljudi razlog njihovog stradanja...

Mica

zakk

Aleksandar Miljković
Bitke prognanih
Locus solus
Cena: 200.00
Liber, Beograd, 2009. 176 str., broš, 21 cm, latinica. ISBN 978-86-85353-90-1
http://www.liber.org.rs/katalog/locus_solus/080.html

Kada je Tvorac proterao Uzvišene među ljude, oni su bili daleko najmoćnija bića koja su hodila Zemljom. Ali, iako su ih nazivali Uzvišenima, mali broj njih je to zaista i bio. Neki od njih želeli su da vladaju Zemljom, jer su mislili da su ljudi razlog njihovog stradanja...
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Mica Milovanovic

Pa, zar nisam ja postovao ovaj roman prošle godine? Mora da sam izlapeo...
Mica

zakk

Jesi. Postovao, ne izlapeo. Nego sam stavio i topik i sličicu i siže :)
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Boban

Ovakve stvari treba spajati u jedan topik, jer će nas lako neko proglasiti u najmanju ruku potpuno neskoncentrisanim.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

zakk

To bih bio ja, jer nisam video postojeći tipik.