• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Freelancer

Started by Achenaton, 28-08-2003, 14:28:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Achenaton

Evo da malo osvezim ovu diskusiju :-)

Vec skoro nedelju dana igram ovu igru.Sta da vam kazem, iako ju je pravio mrski Microsoft, igra je fenomenalna ! U pitanju je spoj pucacine u svemiru i nekog kvazi rpg-a.Vas lik je tip poput Han Solo-a, otpadnik i usamljenik koji ne pripada ni jednoj od mnogobrojnih frakcija u svemiru vec samo pokusava da prezivi.Ipak, dogadjaji ga uvlace u pricu epskih razmera i protiv njegove volje.Inace u vecem delu igre imate mogucnost da lutate okolo po univerzumu ali takodje i da pratite glavnu nit price.

Sama prica je veoma dobra, skoro filmska, sa zanimljivi obrtima ali je necu otkrivati da ne kvarim nekome radost igranja.U toku igre imate priliku da kupujete nove letelice, oruzije i opremu a i da trgujete po udaljenim sistemima.Mozete takodje igrati i kao najamnik i prihvatati misije tipa "ukloni tog i tog ili ocisti taj sektor od uljeza".Mozete provozati jedno 40 - ak tipova brodova i svi su zanimljivi na svoj nacin.Takodje mozete otkrivati razne ghost ship-ove po svmiru koji nose zanimljive terete, koje naravno mozete prisvojiti kada ih pronadjete :-)

Grafika je lepa i ne zamara, skriptovane animacije su lepo uradjene i sve skupa vizuelni utisak je stvarno zadovoljavajuci.

Igra je prava "navlakusa" i razlog za neprospavane noci.Vec par dana dolazim na posao sa podocnjacima i podbuo kao krofna :-) Eto, pa ko voli, neka proba, necete se pokajati.

Arasko

Iako je tema odavno pisana imam potrebu da i ja takodje
pohvalim ovu igricu i da napomenem da je ludacki interesantna
u multiplejer varijanti gde bivstvovanje u svemiru dobija pravi
smisao u saznanju da pored vas postoji ceta drugih igraca sa
kojim mozete ostvariti razne konstelacije.
   Ukoliko vam dodje zuta minuta ocas posla se pretvarate u
pirata koji ubija u varijanti "kill on sight" (pod uslovom da ste
bolji od svoje mete naravno)Ako ste dobrica uzivate u pomganju
drugih pozitivnih "pilota" i itd.
   PROBAJTE JE OBAVEZNO

...

Minimalnu konfiguraciju molim? (U prevodu, moj 'sporet' ide na 866 MHZ).
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

taurus-jor

Radiche ti. Meni je sljakala na 750mhz
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com