• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Poznavaoci Horror filma molim vas pomagajte.

Started by Zipato#333#, 07-01-2010, 17:49:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cenobite

Nije taj film, nazalost  :(...ti mislis na onu masku zabe  xfrog na maskembalu :)...mada je i to odlican film, bese mu je medicinski tim uradio nesto sa zenom pa on ubija sestre i doktore koji su tu noc radili .Na kraju ode sa njom u isti grob...

Cenobite

Mislim da je film koji trazim mozda ovo

http://www.rottentomatoes.com/m/1137341-killer/

ali samo mozda...posto se ne secam da je radnja filma ova opisana na sajtu ali se secam omota kasete...doduse, na ovom sajtu je preradjen tj obojen u crveno za DVD izdanje ali na VHS-u je bio u normalnoj boji...to me je i privuklo kao klinca da je iznajmim :).
BTW, jel zna neko gde ovo moze da se skine...ja gde god ukucam Killer iz 1989 izlazi mi istoimeni film iz iste godine samo u reziji John Woo-a ili kako vec...uglavnom akcioni film, ne horor.

Son of Man

E malo morgen, nije onaj THE OMEGA MAN film koji sam ja trazio, jeste ima sve elemente ali setio bih se ovog glumca...

Inace ko malog me najvise istraumiro film LIMENI DOBOS, e to je horor pustiti detetu da gleda, ja sam ladno istripovo da su oni midzeti deca i da se ljube i sve regularno, otad sam u zbunu, a i mizdeti su mi na meti...

JasonBezArgonauta

Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

Zipato#333#

Ovaj forum je super :)
Sve moje pohvale...

Zipato#333#

Quote from: ddf on 12-01-2010, 07:41:35
Onda nema problema posto sam i ja iz ns.
Stavio sam da se skida. cujemo se, dogovorimo se lako....

Ej drugar da li si uspeo da skines film ,Return of the Family Man,
Ajde ako jesi, pa da se cujemo i razmenimo neke dobre Horror filmove?

Vampirella

Help!

Nemam pojma o cemu se u film radi, jer ga nisam gledala, znam da je glavni lik po zanimanju ili mesar ili veterinar ili patolog ili nesto cetvrto... Netko mi ga je spomenuo dok smo pricali o AU, Guinea Pigu, etc., znaci neka brutala. Zabiljezila sam negdje ime, ali ne mogu to sad naci. Kopala sam po IMDBu, sto nije urodilo plodom. U pitanju je noviji film, od 90-tih pa na ovamo, moguce britanski.
Satan my master.

Cenobite

Ufff...ovo je zaista malo informacija...prvo mi je na pamet pao Teksaski Masakr, treci i cetvrti deo su snimljeni devedesetih ali nisu ni priblizno brutalni kao prvi koji je na mene ostavio veoma jak utisak...da nema tih ogranicenja sto se tice devedesetih cak bih se usudio da predlozim i Barikade kao vrlo brutalan film a tu je i Butcher, House Of 1000 Corpses (ne tako brutalni)...ne znam, da li lici na snaf filmove kao Guinea Pig ili je jednostavno gore varijanta?
Ili pak nesto od radnje filma?

Vampirella

Satan my master.

Vampirella

Radnja filma je vezana uz njegovu profesiju (mesar, patolog, veterinar) i to je sve sto znam. :(
Satan my master.

Cenobite

Ako ti nesto znaci idi ovde

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_horror_films:_1990s

tu imas dosta horora iz devedesetih, mozda ti nesto zapadne za oko ako ti oci ne ispadnu od prelistavanja :).

Sta znam, cak mi je pao na pamet i Bride Of Re-Animator...pa cak i The Resurrected.

Vampirella

Nasla!

http://www.imdb.com/title/tt0159241/

Je l' se vrijedi ovim zamarati? Na IMDB-u kotira dosta dobro, ali to nije nikakav kriterij...

Cenobite, hvala! ;)
Satan my master.

Cenobite

No Problem...ovoga se ne secam tako dobro kao Genesis...valjda idu u kompletu Genesis/Aftermath i nesto kratko traju...jedan je o nekom liku sto ubije devojku u stanu pa joj siluje les a i u ovom bese ima silovanja lesa...zaboravih... :lol:.
Cini mi se da je film zabranjen :).

Ghoul

jao jao jao, kolko vam se pričinjava, kolko tlapnji i netačnosti, kolko priviđanja i halucinacija u tako malo postova... joj joj joj...
https://ljudska_splacina.com/

Vampirella

Mačkiću, prosvijetli nas, molim te. :puppypogled:
Satan my master.

Agota

ko je reditelj spanskog kratkog flima ,,aftermath,,i iz koje je godine ?
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Ghoul

Vampirella

Treba mi neki šrot na engleskome iz osamdesetih. Slabo me pamćenje služi, kao i uvijek: neki klinci se voze u autu, spominje se nekakva amajlija i mjesec (možda plavi). Tko pogodi, svaka mu dala, osim mene. Hvala! Pusa!
Satan my master.

sandjama

ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Ghoul

evo, imam i ja jedno pitanje:

neki horor, stariji je od 20 godina, ima neke scene koje se dešavaju noću, neka žena u jednom trenutku vrišti, a mislim da ima i neko ubijanje u njemu.
ne sećam se drugih detalja, sem da se pominje neka tajna iz prošlosti.

KOJI JE TO FILM???

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ghoul

Джон Рейнольдс

Quote from: Ghoul on 13-03-2010, 00:54:05

neki horor, stariji je od 20 godina, ima neke scene koje se dešavaju noću, neka žena u jednom trenutku vrišti, a mislim da ima i neko ubijanje u njemu.

KOJI JE TO FILM???

The Beast Within.  :lol:
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Vampirella

Quote from: sandjama on 13-03-2010, 00:46:57"curse of the blue lights"

Moglo bi biti... Zvuci dovoljno glupo.
Stavila sam da se skida pa cemo vidjeti je li to to. Ja sam tipovala na Night of the Demons.
Puno HVALA! :) :)

KOJI JE TO FILM???

Kako mozete mrziti ovog covjeka? Meni on uvijek uljepsa dan odnosno noc! :lol:
Satan my master.

sandjama

@Elle
taj "curse of the blue lights" je nesto najgrdje. mislim da sam imao 12 ili 13 godina kad sam ga gledao, i cak i tad je bilo grdno.
ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Vampirella

Quote from: sandjama on 13-03-2010, 02:51:01
taj "curse of the blue lights" je nesto najgrdje. mislim da sam imao 12 ili 13 godina kad sam ga gledao, i cak i tad je bilo grdno.

Hahaha, ja sam bila dosta mladja, pa mi i nije bilo tako lose. Ali pogledat cu svejedno.

I da, to je film koji sam trazila! :)
Satan my master.

Ghoul

Quote from: John Reynolds on 13-03-2010, 02:22:48

KOJI JE TO FILM???

nije taj, johne, sigurno.

ima li još neki da odgovara opisu?

Джон Рейнольдс

Quote from: Ghoul on 13-03-2010, 16:28:26
Quote from: John Reynolds on 13-03-2010, 02:22:48

KOJI JE TO FILM???

nije taj, johne, sigurno.

ima li još neki da odgovara opisu?

Aufff... Moraću da razmislim.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

stakmen

e  nadjite na facebook Ljubitelji  horor  filmova ujedinite se,komentari su najveci pank koji sam video haha 

Zipato#333#

Dobro vece svima ! Nije me dugo bilo na forumu posto sam zaboravio sifru, ali sada je sve ok. Zelim sve da vas pozdravim i da kazem da mi je drago da forum izgleda bolje nego ikad.

E a sada, imam jedan problem koji me muci godinama ! Kada sam bio klinac gledao sam film o nekim Kanibalima ili nekom plemenu...
Naravno o imenu filma nemam pojma, a o glumcima jos manje.
Secam se samo par upecatljivih stvari iz filma koje sam upamtio bilo je jako davno ali ovoga se secam...

Neki lik koji je kao neki "Macan" Dobije ponudu da na ostrvo prebaci nekog Doktora i njegovu devojku "Plavusu" da naprave ekspediciju i nadju neki crveno kristal...
Pronalaze taj kristal i ukradu ga od Kanibala.Ali kanibali sa ostrva ne daju taj kristal posto je to njima svetinja. Kanibali uspeju da uhvate Doktora, odseku mu glavu a poglavica siluje plavusu pored odsecene glave njenog momka "Doktora"

Onda "Macan" oslobodi "Plavusu" i bezi sa njom u dzunglu. Nalaze neki splav i beze rekom od Kanibala. Oni ih gadjaju pljucama i otrovna strelica pogadja "Plavusu" sa unutrasnje strane butine ! Onda "Macan" Kaze da ce joj spasiti zivot tako sto ce joj isisati otrov. LOL

Kraj filma se zavrsava tako sto "Macan" I "Plavusa" Beze avionom, "Macan" onda baca crveni kristal iz avionoa. Poglavica hvata kristal u ruku i smeje se... KRAJ

Nadam se da ce ovo sve mekome biti dosta podataka da mi kaze koji je ovo film.
Podatci mozda nisu svi bas ovako kako sam ispricao, kao sto sam rekao ovaj film sam gledao jako jako davno.
U napred hvala

ex pistol

Momentalno dobijaš nagradu za kambek decenije!

A ovo što si opisao je epizoda Mister Noa 'Južni dijamant'

Zipato#333#

ok, da li neko zna ? Posto film trazim godinama  :cry:

Dybuk

Quote from: Zipato#333# on 22-02-2016, 09:47:42
ok, da li neko zna ? Posto film trazim godinama  :cry:

Nazalost ne, ali mogu da ti ponudim sledece liste, pa prouci, vidi jel nesto zvuci poznato

http://www.imdb.com/list/ls000025224/

https://en.wikipedia.org/wiki/Cannibal_film

Zazvucao mi  je kao Cannibal Ferox ali nisam gledala pa ne mogu da tvrdim. Srecno u potrazi!

Truba

i ja sam krenuo studirati te liste ali sam vidio da bi mi oduzelo dosta vremena
a možda je i opis pogrešan
cannibal ferox sam gledao i nije garant
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Dybuk

Ja sam prostudirala ove sa vikipedije xnerd i nijedan film se ne poklapa, probala cak i "key words" da guglam, nista. Znaci, mora da je opis neprecizan. Ili je film "worst of" u kom slucaju je u pitanju neki opskurni s dna kace, u ionako losem podzanru. :lol:

C Q

To sto si napisao podsjeca na sinopsis filma The Mountain of the Cannibal God.

Nema taj 'podzanr' previse bisera - osim naravno masterpisa Cannibal Holocaust ali treba to sve pogledati. To su jako zabavni i oku ugodni filmovi, mjesecni gore-fix ako nista drugo. Danas u doba mlitavaca, samo-zaglupljivaca i histericni-cenzora moje postovanje prema tim filmovima je definitivno poraslo.

Zipato#333#

Scene koje nema ni u jednom drugom filmu, toga se dobro secam. Kada su ih Divljaci jurili ovi su pobegli splavom. Divljaci su ih gadjali otrovnim strelicama. Jedna od tih strelica je "Plavusu" pogodila kod VAGINE ! Vrisnula je a od tog cina i mesta gde je dobila strelicu cak se i Poglavica plemena namrstio u bolu.

I jako upecatljiva scena, ona je u kolibi zarobljena, poglavica dolazi i baca odsecenu glavu njenog momka na nju. Onda je siluje pored glave dok ona gleda u tu glavu.

ratiger

@Son of Man Da li si ikako našao film sa ljudima sa crnim naočarima? Ja sam isto čačkao taj film po netu, bezuspešno. Ako mislimo na isti film, ima tih nekih belih ljudi što nose naočare i kad im skineš oni nešto polude i umiru. Sećam se nekih scena bežanja čamcem kroz močvaru i puškaranja, a ti ljudi iz vode izviru.

Edit: Ooo evo ipak ga nadjoh malopre! Shock Waves (1977) se zove (guglovao 'goggles' namesto 'glasses' :))
Ima trava okolo,
i korenja okolo.