• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Sinovljevi tripovi...

Started by Son of Man, 08-01-2010, 14:40:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

tomat

Sine, sećaš li se koncerta u Ćopiću koji je bio, jebem li ga, tamo negde početkom devedesetih? Je si li svirao u nekom od bendova koji su svirali, i da li se sećaš koji su bendovi uopšte nastupali?

Jedino se jasno sećam onog Žileta na basu, i to je to.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Truba

Quote from: Son of Man on 05-06-2016, 06:23:35
Quote from: Black swan on 04-06-2016, 23:14:47
sine sajt ti je zarazen nekim reklamama...morao sam cistiti tablet
Nije sajt zaražen nego ti nemaš dobro podešen ADBLOCK+, i kvalitetan antivirus program (Aviru npr.) 
sta ce mi to na androidu
nije 2003. i win me
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Son of Man

Quote from: tomat on 05-06-2016, 22:09:07
Sine, sećaš li se koncerta u Ćopiću koji je bio, jebem li ga, tamo negde početkom devedesetih? Je si li svirao u nekom od bendova koji su svirali, i da li se sećaš koji su bendovi uopšte nastupali?

Jedino se jasno sećam onog Žileta na basu, i to je to.
Da, bilo je to npr. u maju 1993. i svirao je Žiletov bend, onda neki dizelaši koji su cepali "Mrak, mrak" od Džej na solazu ACDC, i moj grind core bend MOVING SOUND, imali smo samo bubanj i ja gitaru i glas, bila šutka, stjejdždajving, haos. :mrgreen:

Son of Man

New Vidikovac mural dedicated to Serbian soldiers who died in the battle for "Kosara" in 1999

http://abraxas365dokumentarci.blogspot.rs/2016/06/new-vidikovac-mural-dedicated-to.html

New mural from my neighborhood (Weedikovac) dedicated to young Serbian soldiers who died in 1999 in the battle with Muslim terrorists from Albania whose members later joined ISIS as the most extreme butchers. 1,500 Islamic fighters with the support of NATO aviation on 9 April 1999 attacked the watchtower "Kosara" on the border of Serbia with Albania, where they were welcomed by the figure of 1,200 18-year-old Serbian soldiers who held the mujaheddin forces over 3 months. In the end, thanks to the exclusive bombing by NATO pact, Serbian forces have lost a very important border stronghold after 3 months of constant fighting and therefore my homeland Serbia lost our holy south land of Kosovo. NATO then literally gave 1/3 part of our territory as a gift to the Islamic forces. 108 young Serbian boys were killed in that siege, and more than 500 Islamic fighters (KLA).

Donald Trump said that if he wins the US presidential elections, he will immediately return Kosovo to Serbia. Of course, I know that he lies, he is politician, but I'm glad that at least someone remembered this treacherous action by our "allies" from the West.

All glories to the young heroes who were the first to began defending Europe from new wave of Islamic extremism!

http://youtu.be/PHCsUPKe7X0

Aco Popara Zver

Ђе је Трамп то реко? Ако можеш да ме упутиш.
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Truman

Nisam znao da su to bili muslimanski teroristi...
Ja da valjam ne bih bio ovde.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Truman

Son of Man

Znam, zajebo sam se, treba da piše Islamic terorists, pošto su se kasnije priklonili ISIS-u. Ispraviću. xjap

Son of Man

Quote from: Аранђел Голубовић on 06-06-2016, 16:04:44
Ђе је Трамп то реко? Ако можеш да ме упутиш.

Nije konkretno tako rekao, to sam ja malo preformulisao da bi navuko strance (ko im jebe mater), ali evo šta je sve pričao:

"Donald Trump, influential billionaire and a candidate for the president of United States, back in the 1999, as a guest of the famous host Larry King on CNN, spoke about that time ongoing topic of the bombing of Serbia.

Asked by Larry King, what does he think and what would he do if he was in Clintons place, Trump criticized the decision to bomb Serbia.

"So, I would do something different and I know it will sound ghastly to everybody. But, look at the chaos which we created in Kosovo. I think, we can say that we lost only few people. Of course, we were in the airplanes 75 hundreds of meters above the ground and we were throwing bombs. But, look what we did to that country, to those people and how much death and suffering we have caused" said Trump.

"We should have gone there with the troops. There would be killings probably even then, but less. We would not have that chaos which we have now" said the influential republican.

"I am not sure if that is considered as our success, but I would not call that successful" explains Trump, condemning the bombing of Serbia.

"People are being expelled from their land, from the whole territory, everyone is running away from there, and nobody knows what is happening. There are thousands of dead." said Donald Trump.

We remind, Trump is against most of the US military actions, he criticized bombing and aggression against Serbia on many occasions.

Donald Trump wants to change the course of foreign affairs of the US and highlights that he would be a friend with president Putin, which sparkled great attention by the American public."
  :-|

Son of Man

Jedna 'nako u Nišlija stilu, s tom razlikom da ja sve ovo napisano mogu tim ljudima da kažem i u facu bez ikakvog problema... xjap

Kakva scena, kakvi bakrači, vi ste pičke a ne HCpunkcači...

http://abraxas365dokumentarci.blogspot.rs/2016/06/kakva-scena-kakvi-bakraci-vi-ste-picke.html

PITANJE: Zašto su Vuk Pajković aka Crnogorac, Miloš Stošić aka Stole Ljiga aka "Dobar sa svima" i Srđan Kuzmanović aka Brka Zent (sajsi kobr le) najveće sisaljkice i pušike nekad belog grada?

ODGOVOR: Samo ZATO jbga, a i drug Brada (Brkin buraz) inače velika faca BGD HCpunk scene, može samo da me zamoli da mu dozvolim da mi se napuši kurca prljavoga i da ga oteram u pizdu lepu materinu sa svim članovima buržujske porodice Kuzmanović iz njihove vile u Vojvode Stepe.

Smrt Stand Point metalcima, smrt metaliziranom Unisonu, smrt Let's Growu (naravno bez Bižića, mog brata s Brda) kada ste dopustili da vam Brka svira bubanj samo zato što je gradska faca, smrt SMET-u, smrt Mnjenju (ko su bre ovi?), smrt svima koliko god vas ima, jebo vam Šejtan majku isfoliranu, urbanu onu gradsko-hipstersku. Jajare iz centra, svi kao natural born Beograđani 6. koleno, a zapravo seljadija samo takva i malograđanština sa osvrtom na konzerve mesnog nareska.

JEBO sam vas, JEBEM, JEBAĆU (ko pročita i njega ću) i NIKADA STATI NEĆU dogod ste živi a i posle bogami, jer to je jbga taj Vidikovac mentalita stil, i ja se tu ne pitam baš mnogo, jer to kad jednom krene to ne može da stane nažalost po vas. :)

OBRAZLOŽENJE ZA NEUPUĆENE: Zašto se zapravo raspao Unison?

UNISON: šta reći osim jajare bili - jajare ostali, ali samo mali broj ljudi zna kako i zašto se ovaj bend raspao, pa ima jedno 3 godine ako se ne varam. Ali VIC-BIA sve dozna, jer mali je ovo grad kolki su to hoštapleri. Naime, sećate se kako je onaj Kuzman stariji, Nebojša metalac poznatiji i kao Brada iz Stand Pointa, uleteo u bend tamo pred kraj, ne bi li se i on ogrebao za parče slave? E, krenuo on tako da talasa, utripovo da je to al' bukvalno njegov bend, a doveo ga burazer 15 godina posle osnivanja. Dakle niđe veze. E, sećam se jedared, tako jedno pre par godina otišo ja na stranicu Unisona hteo postavim nešto iz 90-ih, tek javlja se meni ADMIN i kao ne može to zbog toga i toga, i obriše mi post. I ja mu napišem otprilike ovim nekim rečima, alo bre Brko (misleći na Kuzmana mlađeg), ne zajebavaj, ti ćeš da mi kenjaš šta sme a šta ne sme na Unison stranici, a prvi si pljuvao po Unisonu u F.Y.A fanzinu još kad smo snimili prvi demo 1994. da bi se kasnije na kvarno uglavio u bend '96 kada si izvalio da ima potencijala i da mož se pozira. Inače, tako ja komuniciram sa Brkom odvajkada jer to je jedna ljiga od čoveka, sisaljka ona preplašena bez imalo dostojanstva. Uvalio se bre u svaki beogradski bend za koji je procenio da će da snima albume i ide na turneje, jer on je kao stara kajla HC scene (ex-Stand Point) pa ga svi oće za bubnjara, a videćete kasnije i kako se to obilo o glavu članovima Unisona.

No vratimo se mi ovoj prepisci između mene i admina. Piše meni admin da nije on Brka no Brada, inače Brkin stariji burazer i ja automatski upadnem u zbun. Kakav bre Brada sad, okle se i ovaj uglavio u bend bogteubio? Pa to mi bre još gore poniženje, da mi sere tamo neki matori metalac a veze s bendom nema, juče došo. I ja šta ću, očigledno nisam bio upućen da su još jednog mamlaza iz porodice Kuzmanović ugurali da svira, i batalim ja to. Al' eto kurca, posle par meseci samo čujem bend se raspao, a obrazloženja nigde, samo neka prijava kao lepo smo se družili i to je to, kraj. Rek'o braćo mila ovde nešto samo tako smrdi. Raspitam se ja malo po beogradskoj čaršiji i naravno imam šta da čujem. Slušaj sad ovu špansku seriju.

Došo taj Brada da svira drugu gitaru i naravno kao stara kajla logično nije došo samo da statira nego krenuo da pravi i svoje pesme. To naravno crnogorcu kao glavnom autoru odma' zasmetalo, al' je prvo kulirao, ali lagano kako je prolazilo vreme počeo da se nervira jer ipak crnogorac je crnogorac, jebe ga to. I krene ladno podela, taj Brada sa svojim burazerom Brkom na jednu stranu, a crnogorac sa Stankom basistom na drugu, i sad ostao još Stole vokal koji je još od početka bio u fazonu "dobar sa svima", a zapravo uvek bio najnamazaniji folirant. I ladno ih Stole ispali i ode sa "Stand Point" družinom, dakle bez ikakvih problema izda svog saborca crnogorca sa kojim je delio i dobro i zlo čitavih 15 godina. Dakle toliko o tome, izdao je lika sa kim je bio u ekipi 15 godina a neće mene posle tih prvih 5 godina kad smo bili klinci. I tu se Unison logično raspadne. Crnogorac i Stanko odu da sviraju valjda sa Đurom u SMET, a Brada i Stole u Mnjenje, dok je Brka već svirao u tolko bendova da mu novi i ne treba, tako da je njega kontam i najmanje pogodio ovaj raspad. E sad, možda ja i lažem, možda sam samo zloban pa sam sve ovo izmislio, tako da bolje proverite ove moje navode ako je ko voljan da priča uopšte. Zajebana tema jbga.

A sad još malo na temu pošto me ovi iz Unisona kuliraju i kao ignorišu iako sam napisao par jako zanimljivih tekstova o njima sa posebnim osvrtom na istorijat benda od 1994. do 1999. a i nedavno je onaj liberal Daško ex-Uzbudilnik B92, pevač iz Red Union, ona sirotinja sa Limana, pokušao da me prozove kako sam nebitan za tu priču oko Unisona. OK, zaista gledano vremenski jesam nebitan, ali se onda postavlja pitanje kako i zašto su me bukvalno izbrisali iz svake žive biografije benda, dakle gde god, na kome god muzičkom sajtu, pa čak i na "ha-ko bastards" ako odeš, naćićeš sve živo samo mene ne. Znate ono kad piše kao "počeci benda" ili ko je svirao na kom albumu, pa bre ni tu me nema, kao da nikad nisam ni postojao, a ladno Stole i ja osnovali bend, a crnogorca tek kasnije ja pozvao jer smo išli u istu srednju. Dakle, meni neko da priča o kompleksima? Pa šta su kompleksi ako ne ovo, kao kuliramo te jer si budala al' te zato obrišemo bukvalno da ne postojiš. Da su mogli i sa omota albuma da me skinu kontam da bi i to uradili, jer oni su kao kul, ne potresa ih ništa, dok ja ovde divljam, a oni to lagano samo brišu, i to niko i ne izvali na prvu loptu pa oni ispadnu fer a ja ološ, i evo jedino sa Discogs sajta nisu uspeli da me skinu jer nisu oni pravili stranicu no moj ortak Kristian Hajder. Toliko o kompleksima.

Isto jedan važan detalj. Spot za pesmu "The Untitled" sa "Sunday Neurosis" albuma na kome sam ja svirao bass. Taj spot su izbacili 2-3 godine pošto smo se razišli, dok još nismo ušli u sukob. I sad ja gledam onaj spot jer su mi ga hvalili, gomila fotki nabacanih iz 90-ih, malo i video snimaka preko, i sve čekam kontam od ovih 300 fotki mora da ima i mene barem na jednoj pa da jebe oca, ipak sam svirao tu, čuje se moja bass linija i jasno i glasno. Al' kurac, ladno nema ni u najavi. I aj' sad, dal' to ja paranoišem i tripujem jer sam prso ili su pojedinci (crnogorac i Stole) u jako, jako gadnom gasu tada bili? Pa čekaj bre, ako su hteli da me skroz izignorišu, iskuliraju, pa valjda je bilo logično da me ture tu i tamo, da me malo smire, primire i da teraju dalje, jer ipak je to na kraju ostao njihov bend a ne moj, dakle oni su pobedili, zar ne? Ali ne, nešto ih je očigledno gadno sjebalo, i preko toga nisu mogli da pređu, te su morali da me podjebavaju iako zaista nije bilo potrebe, dakle radi se o čistoj onoj osveti i sujeti crnogorskog tipa.

E, u to ime, kao što sam im i onomad obećao, evo ponovo im obećavam: dogod budem živ i kolko tolko sposoban neću stati, a daćedragiabraxas da se sretnemo i uživo da popijemo po rakijicu, što se naravno posebno odnosi na Brku kao meni najdražu osobu iz cele te priče, il' što bi reko brat Mono: "Iza leđa pričaš da sam uvek drogiran al' tvoju ženu kurcem uvek šlogiram." Hehe, vide sad ove slučajnosti, jer Brka se upravo i razveo jer mu se žena jebala sa najboljim ortakom, i još izjavio posle da nikad više neće moći da veruje ženama. Auuuu, ovo je baš bilo too much. Kak sam zločest, pere mi griža savesti, nisam ovo trebao da pišem jbga. I Brka je čovek iako je ljigavac, zar ne? :(

Al' čekaj, šta ono bi tamo 1999. u januaru kad su me na prevaru izbacili iz benda? Se seća neko? Ja jako slabo, al' se zato sećam da Brka u tome nije učestovao, i svaka mu čast za to, jer je sticajem suludih okolnosti baš mesec dana pre toga napustio bend, i to posle jednog od najjačih koncerata koje smo ikada održali, u St. Jamesu sa kultnim Dorćolskim bendom Tripl Pipl gde su svirali i Marko Gengbenger i moj drugar i mnogo dobar basista Radan Djordjevic poznatiji kasnije i kao DJ Rahmani. Znači posle tog VRH koncerta došo Brka na probu i kreno priču kao iz fazona Unison je dosegao vrhunac, i kao on ne vidi šta još dalje možemo da odsviramo što bi bilo bolje pa bi se on kao povukao. I OK, kako doš'o tako i oš'o, nema ljutnje. Ubacimo mi umesto njega Vojin Klickovic inače originalnog bubnjara legendardnih SXE pionira Stonewall i nastavimo rad, ali se krajem januara desi taj incident i ja zglajznem iz benda iako sam ga lično osnovao i to kod mene gajbi na VIDIKOVCU sa Dusan Spasojevic i Stoletom. Ali OK, prođe i to nekako, dešava se svima jbga, posvađaju se ljudi, a i imali smo drugačije poglede na koncept benda, ja sam hteo da ostanemo lojalni HCpunk zvuku a oni su se primili na metal, hteli da zvuče ko Doom il' tako neki jbmliga koji bendovi, ja to ni ne slušam iskreno pa ni ne znam. I onda jbga počelo bombardovanje, i sve se ugasilo, te sam kontao nema tu više ništa od toga, al' ladno već u septembru čujem Brka se vratio u bend?! Kako bre vratio posle sve one priče?! Al' kažu mi ljudi bliski bendu kao predomislio se, odjednom mu se svira, i ja naravno opet upadnem u zbun. Šta sad ovo treba da znači, jer to u realnom životu ne biva al' nikako, i nešto mi u startu tu bilo jako mutno. I razmislim malo bolje i onda se ladno setim onog mog izbacivanja u januaru i kako sam na demokratskom glasanju uklonjen sa 2:1 a gde je Vojin Klickovic kao novi član benda bio suzdržan, i tek onda skontam činjenicu: da je Brka tad ostao u bendu i on bi morao da glasa pa bi bilo ili 3:1 ili 2:2, a znajući njegov mentalni sklop on za to nije imao jaja, jednostavno uvek se plašio i to ne samo mene, nego i ovako je bio zentara uvek, i tu mu bude jasno da su oni još tada u decembru 1998. rešili da mene uklone, a Brka kad je to čuo zamolio ih je da ne učestvuje u tome jer se plašio da ću da im jebem mame svima, pa su se dogovorili da on kao napusti bend iz gistro razloga pa da se posle vrati.

I zaista je tako bilo, čak su mi mnogi ljudi to potvrdili indirektno, ali mi je najbitnije bilo kad me je moj brat Zabranjeni Grobar Cobe Boris Bulatović (ex-Stonewall, ex-Austerity, ex-Skymaster4) pre jedno godinu dana pitao na koju foru sam ja doznao sve te detalje, jer po njegovim rečima veliku većinu stvari sam pogodio pa je mislio da sam imao insajdera u njihovim redovima, ali jok, zaista mi niko ništa nije pričao, jer su me svi bojkotovali baš iz razloga što su me ovi ocrnili na sve moguće načine ne bi li opravdali pred tolikim ljudima zašto sam izbačen (da sam peder, ološ, klošar itd.etc.), pa mi je najjača vadilica bila kad su mi rekli da je jedan od razloga bio i to što sam svuda po gradu MARKEROM pisao SMRT POLICIJI i pored UNISON, iz fazona ko sam ja da pišem markerom po klupama u parku u ime celog benda, a i kao oni se uopšte ne slažu sa tim SMRT POLICIJI jer kao samo im fali murija na vratu sada kada žele da postanu ozbiljni muzičari (metalci). Hahaha, genijalno, zar ne? Dakle Cobe se pitao dal' sam sve to saznao preko insajdera ili sam intuicijom došao do toga. Naravno da se radi o čistoj intuiciji jer nisam ja siso motku pa da ne mogu da izvalim kad tamo neki amateri, gradska dečica, pokušaju da me izlože. Ipak sam ja prošo i koledž na Lekinom Brdu i PHdoktoriro na katedri profesora Lazarevića. Nije mala stvar jbga. Naravno da za ovo zna i moj brat Aref Zaabi (ex-Stonewall, ex-Austerity, ex-Doghouse) i Владимир Бакић (ex-Hands In Ashes) i Igor Basic (ex-Charlie don't surf) i još baš dosta ljudi, od kojih će neki naravno priznati tačnost ovih informacija a neki će prećutati da se ne zamere ovim facama gradskim. Jbga, al' nažalost je to oduvek bilo tako na beogradskoj sceni, još od početka 90-ih, znači uvek se gledalo ko je veća faca i onda ga uguraš u bend da bi ti koncerti bili puniji. Upravo to i jeste razlog zašto je Brka svirao u preko 30 bendova uključujući i Šaht, Stand Point, Stonewall, Let's Grow, itd.etc. Ali dosta o Brci, žao mi ga jbga, treba mu ostanu trajne posledice bezveze, te stoga završavam ovaj tekst uz poruku ovim mojim bivšim saborcima da ćemo se mi još i slušati i viđati i ćerati, ili što bi reko Koja: JER ZLOPAMTILO JA SAM ZNAJ! :lol:

Meho Krljic

Hahaha, jebote, koja ste vi sapunska opera. Uvek mi je bio sumnjiv taj vaš strejtedž i sad vidim da je razloga za sumnju i i bilo  :lol: :lol: :lol:

Аксентије Новаковић

Одкуд толики утицај опскурног Стенд Поинта на бгхц сцену?
Они су мени увек били друга лига, да се нису нашли на оној силверкросовој компилацији, никад , али стварно никад , не бих обратио пажњу на тај бенд.
Гледао их на једном фестивалу уживо, ништа посебно, реално и јунисон, и стонвол и аустерити су били квалитет у односу на стенд поинт.
T2 irritazioni risuscitare dai morti.

http://www.istrebljivac.com/blog-Unistavanje-pacova.html

Son of Man

Stand Point je bio prvi SxE bend u Beogradu, pa valjda taj neki rad, jbmliga?

Nego evo, ipak nisu mogli da odole pa su krenuli da pizde, širi se reč božija po gradu ko zaraza, tačno kako sam i pretpostavio, samo ne znam dal' je Brka ili Crnogorac, tipujem na Crnogorca pošto je on uvek bio latentni gejlija i homofob, al' bolje obojicu da ih riješim pa nek se oni posle sami dogovore ko je kriv. :lol: 

June 10, 2016 at 3:12 AM
Anonymous said...
Ček, zar se ti nisi jebao sa onim Riletom?

June 10, 2016 at 11:58 AM
Blogger son of man said...
Aha, kako ne, isto kao što sam jebo tvoju mamu mrtvu pa je vaskrsnula pičko anonimna. Jebaću vam ja svima majku majčinu, a posebno tebi Crnogorac, jebaću ti ćeru, viđao sam kako je šetaš po Tašu, dobra pička skroz, a i znam gde živiš, vidimo se. Takođe, i tebi Brko, prvi put kad te navatam u gradu ima da plačeš i moliš a sad mi se ovde kurobecaš, kao ti ćeš mene da prozoveš patetiko neopevana, nisam hteo da te cimam jer si zentara, al' sad si sam sebi presudio. Vidimo se ubrzo. Jedna gej pusa za tebe jer ćeš biti jeban i svideće ti se pa ćeš tražiti još kalašturo. Žareta ću da dovedem da te kara posle mene. Ako je bio dobar Parangalu biće dobar i tebi. Ništa ti ne brini. ;)

Аксентије Новаковић

Јел Жаре гробар још жив?

Son of Man

Naravno, veliki grobarski patrijarh je na svakoj tekmi :lol:

Аксентије Новаковић

Сине тебе да питам јер ти познајеш те догађаје у фулу :
шта је након дешавања на Манцетовом гробу било са Парангалом, јел и даље био вођа торциде?

Son of Man

Ma ko može posle toga da ostane normalan, lik je skroz prso, odlepio, sad kako čujem se samo bavi pecanjem, ima svoj čamac i peca.

Scordisk

Ružna priča o sodomiranju, tu su i moje mlađahne uši čule.

Nego, čitao sam ovo što si pisao o bghc sceni, što reče Meho, nisam znao da je to tako ... španski bilo. Inače nisam bio neki fan hard core bendova, al moji su ortaci to baš gotivili, čak imam ovde i taj neki album Let's Grow kod sebe, i uprkos svemu i nekim mojim ukusima, nije toliko loš koliko sam očekivao... Odnosno, nije bio pre deset godina, il kad sam ga već dobio.  Sećam se čak da su bile često te neke svirke u Domu Omladine, sve sa onim ćelavim mesožderom od izbacivača što je samleo dvoje ili troje dobrih ljudi, samo jer su bili pijani... Ili jer im se nije svideo.

Son of Man

Dr. Ognjanović: Hrabra žrtva konstantnih ljubomornih pretnji?
- useravanje u život part 1 -

http://abraxas365dokumentarci.blogspot.rs/2016/06/dr-ognjanovic-hrabra-zrtva-konstantnih.html

Na sličan način sam i ja prošao, dao sam ostavku na mesto admina na Cult of Ghoul blogu i blokiro ga na fejsu, jer logično nisam više hteo da sarađujem sa njim kad je u julu 2011. pregazio naš sporazum o punoj saradnji. Al' ja nisam o tome pisao javno niti ga blatio niti bilo šta slično, samo sam mu putem mejla rekao da ne možemo više da radimo zajedno i povukao se sa bloga u miru, na šta je on napisao onaj svoj prvi pljuvački tekst na blogu. Dakle nit sam ja njemu pretio nit bilo šta kako on sada plasira priča, pa je kao zato podivljao, nego sam reagovo sa pretnjama tek kad sam video taj bolesni tekst na blogu, na istom tom blogu koji sam pre toga 3 godine unazad uređivao svaki bogovetni dan, znači posvaljao fotke, sređivo HTML, ubacivao widgete i sve što treba, pa čak ga i napravio jer ovaj nije znao 2009. kako se to radi. Uostalom zamislite kako bi se vi osećali da pravite nešto 3 godine, da pomažete liku do maksimuma, i on na kraju na istom tom mestu pljulje po vama i to evo već po treći put, znači treći tekst je napisao o meni. I sad kad se setim da sam u svojim rukama imao DELETE dugme celog bloga te tri godine i da ga na kraju ipak nisam upotrebio, iskreno mi je jako žao, a evo i dalje me neki ovde prozivaju zašto sam tako brutalan prema njim i da treba da zaboravim na tu priču. Ali nema veze, sve će to doći na svoje, od karme još niko nije utekao pa neće ni on, može da ga čuva 300 "najboljih drugara" aka fanova, džaba mu sve.

Najveći problem sa njim je što on nema savest, dakle u njegovoj glavi ne postoje reči izvini i hvala a da to bude iskreno, zato se tako i ponaša surovo prema ljudima i nipodaštava ih i vređa. Dakle, kod njega nema osećaja griže savesti za počinjena dela, pa samim tim ni ne može da shvati da će sve to kad tad morati da mu se vrati. On zaista veruje da je el grande ličnost, veliki pisac i prosvetitelj, i da su svi drugi ljubomorni na njega, i stoga svaku kritiku doživljava kao napad na njegov lik i delo. Al' jbga, takvima je nemoguće objasniti da su u problemu, jer kad bi mu sad bilo ko prišao i rekao sve ovo NAJDOBRONAMERNIJE on bi ga ipak obeležio kao neprijatelja i učinio sve što je u njegovoj moći da se ta osoba ponizi i diskredituje. Dakle ti tripovi sa EGOM su zaista surovi, ali to nećeš znati kad je on u pitanju dok ne uđeš u konfrontaciju s njim, jer sad većini vas ovo moje pisanje deluje ko da sam prso, ko da sam zapenio pa ne znam o čemu govorim, ali zato su tu mnogobrojni drugi ljudi iz raznih sfera koji su bili s njim u sukobu i koji su mi potvrdili da nisam sve ovo istripovao, nego da je to nažalost jednostavno tako i kraj priče.

Znači lik je mali, patuljasti psiho, klasičan onaj sindrom niskih ljudi koji te svoje frustracije kroz život leče na razne načine, samo što je ovaj otišao u malo veći ekstrem misleći da će ga fanovi braniti do smrti dok on na drugoj strani ponižava i vređa ljude. Uostalom zamiste tog nišliju bez tih fanova spremnih na sve i razmislite dal' bi smeo da kenja ovako po ljudima? Pa nema šanse, bio bi miran i dobar ko bubica, a ovako stalno ima pratnju gde god da ode, i uvek ima bar jednu budalu u okruženju koja će da podmetne leđa za njega. Žao mi je samo što sam i ja bio jedna od tih budala tamo 2010. kada me je cimao da ga branim od nekog lika iz Beograda koji mu je pretio.

Druga stvar, za sve ove što i dalje misle da on tu nikakvo zlo ne čini no samo piše tekstove a kao sloboda je govora pa treba da ima to pravo, pa kao stoga nije u redu da ga se cima i preti, nek se zapitaju otkud baš tolika brojka ljudi koji su mu pretili do sad, kako to da su baš svi ti ljudi ološ a jedini on borac za slobodu? Pazi, da sam samo ja to radio pa i da se kaže da sam kreten koji je sklon nasilju, ali ovde se bre radi o ozbiljnim piscima, o ljudima koji iza sebe imaju i po više izdatih romana. Kako to da je takve ljude naterao da popizde i da mu prete, na koji način ih je isprovocirao do te mere da urade ono što inače nikad nisu radili do tad?

Pa bre sad kad pogledam, on nema koga nije pljuvao: književnika Zorana Živkovića, s tim što je njemu vređao i decu, pisca Dejana Stojiljkovića, Đorđa Bajića, Radmila Anđelkovića, scenaristu Dimitrija Vojnova, pisca i izdavača Bobana Kneževića, strip-scenaristu Marka Stojanovića, s tim što je njemu vređao i roditelje kod kojih je boravio u Leskovcu dok je služio vojsku, pa onda Miloša Petkovića od koga je posle bežao po Nišu, niškog repera Marconiera je nazvao cepankom i seljačinom a i ne poznaju se, Dejana Kostića urednika Pressinga itd.etc. jer zaista nema kraja tom spisku, i to sve najopuštenije javno tamo kod sebe na blogu. I realno ja sam bre tu najsitnija riba u tom moru plavom i realno skroz nebitan kad sad pogledam sva ova imena.

Al' naravno da nisu svi reagovali na isti način, neki ga i dalje samo ignorišu, ali jbga ima i nas koji nismo taj tip ličnost da možemo da iskuliramo, da se izdignemo iznad situacije i nastavimo dalje ne osvrćući se, jer znam po sebi, mene neko kad bi tako prozivao na ulici zna se šta bi se desilo, al' ovako dobro sakriven u svojoj Niškoj Banji iza monitora on je uveren da mu niko ništa ne može, jer ko je lud da se cima čak u tu jebenu banju samo da bi njega jurio, aj da živim u Nišu pa i OK, to bi već bilo rešeno, ali ovako mi je nedostupan za bilo kakav razgovor uživo, jer kad bi razgovarali uživo ne bi mogao da vređa i da talasa, nego bi bio prinuđen da se izvini iako je to ubedljivo najveća muka za njegov EGO.

Još gore je što su neki ljudi zaista pomislili da mi jurimo da ga bijemo, pa čekaj, stani, valjda su videli na šta liči taj lik, pa njemu kad bi bilo ko šamar lupio on bi umro što od udarca što od straha. Nisam lud bre da robijam zbog budale pobogu. I zato i kažem da sam uveren da bi jedan razgovor uživo u četiri oka sve te stvari doveo u red, ali džaba i to kad uvek ima pratnju tj. tu svitu fanova koje vodi okolo naokolo sa sobom i koji su ko članovi neke sekte. Zaista ne kapiram kako neko toliko može da se loži na nekoga iako ga zna samo iz viđenja i iz ta dva romana što je napisao, šta im je to uradio pobogu? Koja je to taktika manipulacije i kupovine ljudi da ih do te mere pridobiješ za sebe? Nemam ideju zaista, u svakom slučaju se radi o jako zajebanom igraču, nema šta.

Znači dečko je ladno utripovao da je nedodirljiv u toj Niškoj Banji, al' naravno da je sve to iluzija, jer jednom je jedan niški pisac čak i uspeo da navata ali je ovaj toliko brzo bežao da nije bilo šanse da ga ovaj stigne, a ko bi rekao da sa onoliko kratkim nogama može tako brzo da trči, ja sam bre bio ubeđen da je skroz fizički nespreman onako rahitičan i zakržljao, kažnjen od maćehe prirode, al' očigledno da sam ga podcenio, a najgore je kad tako nekog podceniš jer onda može da te uvati u zasedu kad se najmanje nadaš. Uglavnom, svi ovi ljudi su na kraju digli ruke od njega jer su shvatili kolko je jadan, ali to su razumni ljudi, ugledni autori, a ja u tu grupu definitivno ne spadam, jer mene kad neko nagazi...ma bolje da ne pišem o tome, jer ovaj će iovako svaku moju reč da kopira kod sebe na blog kao još jedan dokaz u prilog teoriji kako ga svi mrze jer su ljubomorni na njegov grandiozan uspeh. Jbga brate, al' ja zaista ne vidim rešenje za ovo ludilo.

P.S. Ghoul u stvari laže da živi u Niškoj Banji, on živi u prigradskom naselju/selu koje se kolokvijalno zove Rampa jer je pored pružnog prelaza.

Son of Man

Svaki pa i najsitniji detalj u tekstu je tačan, svi ljudi pomenuti u tekstu su kontaktirani i potvrdili su da ih je javno vređao i nipodaštavao, kao i sve ostale stvari koje je radio njihovim članovima porodice. Takođe, detalj sa Rampom je proveren kod čoveka koji živi u Nišu i koji isuviše dobro zna malog, jer ja sam do danas bio 101% ubeđen da on živi u Niškoj Banji, al' eto...čovek se uči dok je živ. Isto tako strip-scenarista Marko Stojanović koji malog zna sigurno najduže od svih nas, od 1997. godine, mi je rekao da mu je čak bio i na ispraćaju 1999. kada je išao u vojsku u Leskovac, pa pošto su bili jako bliski prijatelji tj. najbolji drugovi, pri svakom izlasku iz kasarne mali je dolazio u porodičnu kuću njegovih roditelja i tamo ručavao i obitavao. Sve to je mu je Guliša par godina kasnije uzvratio javno pljujući po njegovim roditeljima i njemu.

Ako ovako lepo o njemu govori njegov najbolji prijatelj iz mladosti, šta onda da kažemo mi koji smo i bukvalno samo slučajni prolaznici u celoj toj priči? :lol:

Son of Man

Baba Yaga & Bab Yaga are back, ko će kome dohakati, pitanje je sad? :lol:

Son of Man

SEBIČNJAK je takođe njegov specifičan izraz jer to ama baš niko više ne koristi u Srbiji osim njega. Gde je i kako pokupio te forice ja zaista ne znam, ali mogu da pretpostavim da je to posledica hrvatskih prevoda raznih knjiga koje je čitao od malih nogu, jer SEBIČNJAK se koristi baš masovno u Hrvatskoj a kod nas je ta reč skoro pa izumrla, mada možda i grešim, jbmliga?     

A čak je uvatio i da hvali sebe u tom komentaru gde se kao pljuje, jbga omaklo mu se ahahaha, ali to je jače od njega pa ga u neku ruku i kapiram:
"a on je realno i uspeo u nekim stvarima (tipa postao DOKTOR NAUKA, objavio romane i postao pisac i književni i filmski kritičar, ima poznat blog, ima sledbenike)"

Takođe ovo kako muva tinejdžerke mi je ubedljivo najjače, jer to samo njemu može da padne na pamet, njemu koji pojma nema o ženama, da ne iznosim sad jbga vulgarne detalje o njegovom izuzetno anti-seksualnom životu, u prevodu he's virgin as Mary. :)

Meho Krljic

Šta god da je, mislim da Sagita nije mesto na kome treba da kačiš sve ovo. On ima blog, ti imaš blog, ratovanje preko blogova ili komentara na njima je okej, ali ovde gde on ne može ni da odgovori (niti bi trebalo...) jer je banovan nije mesto gde treba da ga napadaš. Samo se dalje zagađuje i inače dosta toksična atmosfera na forumu.

Son of Man

Da, sad reaguješ a njemu nisi ništa rekao kada je mene gazio ovde godinama (tebe bi jedinog poslušao ako ćemo realno). Ali OK, kapiram ortak ti je pa ti bedak, al skapiraj i ti mene jbga. Imaj razumevanja. Zamisli samo da je o tebi napisao onakav tekst 2011. kakav je o meni...samo zamisli, i zamisli da je sve to još dva puta ponovio. Uostalom ovo je moj topik, lepo piše da su moji tripovi, i tu postavljam šta god, nikog ne bijem po ušima da čita, zar ne?

Meho Krljic

Pa i ti si mi ortak. A mislim da sam relativno jasno napisao da nemam ništa protiv da se vas dvojica junački rvete jedan sa drugim ali da nema smisla to raditi na Sagiti sa koje je on banovan jer se samo kvari atmofera na Sagiti a nema nikakvog načina da se na njoj i komunicira.

Son of Man

Ja sam ti ortak iz 90-ih, a danas se vidimo jednom u pet godina, a sa njim se ipak viđaš tu i tamo, valjda...ma lupetam...nemam pojma zapravo.Ma nebitno je to. :lol:

Ja zaista nisam u fazonu da s njim na ovaj način komuniciram, jer što smo komunicirali komunicirali smo, sad je kasno, i nema tu nikakvog junačkog rvanja kad se u priču ubace agresivni fanovi. Znači moj jedini cilj je da ga skroz raskrinkam, da te ljude koji ga gledaju ko boga malo uzdrmam, da se zapitaju o kakvoj ličnosti se zapravo radi, da ne gledaju samo površnu sliku koju on plasira putem bloga. Jbga, lako je tebi, on tebe baš poštuje, i ti si jedan od retkih koji nije fan uz našeg brata Rejnoldsa naravno, jer vi se ipak družite s njim na istoj ravni. Nema ponižavanja i foliranja. On zna da si ti autoritet u Beogradu, uostalom autoritet si bio još dok si radio Warpigs a ne danas, tako da sa tobom mora da bude dobar sve i da neće.

Jbga, ja sam solo u toj priči, u tom ratu, a on uz sebe ima te fanatike, pa nekako imam potrebu da taj svoj užas još sa nekim podelim...barem ovde gde se svi u principu znamo, jer ako samo pišem ovako i nemam potvrdu da te reči imaju težinu pa svako bi odlepio a ne ja koji sam labilan što bi reko Gul. Zato sam i jurio sve te ljude koji su imali sličan problem, jer sam zaista u jedno trenutku pomislio da to samo ja tripujem i da je on zapravo OK a ja sam odlepio što ga ganjam jer niko nije hteo da se meša, svi se pravili ludi. Niko da mu kaže E ČOVEČE STANI, tako da sam morao sve solo. I evo, tek juče se pokazalo da ipak nisam jedini i sad mi je malo lakše. Valjda ću iskulirati...zavisi od stanja uma, trenutno su mi misli britke i samo sečem što ne znači da se već sutra neću smoriti (jbga pišem ovo ovako otvoreno a on će sve to da iskopira na blog u prilog mojoj dijagnozi)...treba me pustiti pa će me proći. Sinoć sam celu noć četovao i razgovarao telefonom sa Kristinom Đuković (Otaku), uglavnom smo pričali o pokojnom Maretu i tako nekim bedacima, ali smo se dotakli i ove teme. Jbga gde god da odem iza svakog ćoška vreba Dragan Kojić Keba...što bi rekli cigani. :mrgreen:   

Agota

A good friend will help you bury the body. A best friend won't ask why it's still alive... :)

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Son of Man

Ladno me nazvao MUCAVCEM? :?

E jbga sad, preko svega mogu da pređem al' preko ovoga malo teže, tako da će za ovo morati da usledi poseta njegovog sledećem predavanju u Beogradu. Dakle, obavesti telohranitelje jer dolazim(o)...da malo porazgovaramo u četiri ili koliko već očiju uspeš da okupiš. Samo bih zamolio raju koja prati njegov blog da me obavesti o sledećem gostovanju u inbox, diskrecija zagarantovana.

I naravno, moj komentar koji logično nije hteo da objavi:
QuoteOpet pričaš sam sa sobom? TITRAJU JAJCA i BEDNO PISKARALO su tvoji autohtoni izrazi koji vrlo dobro poznajem, a i dovoljno je otići na profil ovog "milomira" pa izvaliti da je skroz fejk. Ajmo to za promenu malo maštovitije sledeći put, ipak si ti doktor nauka a vamo ne možeš da osmisliš ni lažni profil kako valja. Ne blamiraj se jbga, ne radi to zbog sebe ako ne zbog drugih.

Inače, ovaj iza u crnom će iz prvog reda sve vreme da te gleda istim ovim nježnim pogledom, ovaj čelavi u prvom planu će da ti pridržava mikrofon da se ne mučiš, dok će ovaj visoki levo da animira fanove da im ne bude dosadno jbga. Ja dolazim tek na kraju predavanja, da mi se izviniš što si nizak, upadljivo ružan, zakržljao, što nisi jebo, što si u večitom kompleksu više vrednosti, što si opsednut brojem poseta na blogu, što si patuljasta verzija Šešelja, što si konzervativni smor koji glumi da je slobodnih shvatanja, što lažeš, što ogovaraš, što nemaš obraza, što si sve nas lagao da živiš u Niškoj Banji a selo se zove Rampa, što maltretiraš ljude (isključivo preko interneta) kada drugačije razmišljaju od tebe, što nipodaštavaš sve i svakoga samo da bi sebe uzdigao, što vređaš i prozivaš al' nemaš jaja da staneš na crtu i to uživo bilo kome kažeš, što si velika kukavica a izdaješ se za horor gurua, ma jednostavo da mi se izviniš što uopšte bre postojiš.

Inače, kod naših predaka, u stara vremena, kad bi se takvo dete rodilo u kući odma' bi ga eliminisali da ne muči bezveze ni sebe ni druge. Pa čak i Hitler koji je uglavnom bio jako loš, imao je tu jednu dobru akciju u celoj priči, a to se odnosi na bogalje i decu koja su rođena sa očiglednim nedostacima pa im je već na rođenju skraćivao muke eutanazijom. Al' jbga, ti si nekim čudom očigledno preživeo i sad svi mi to mora da trpimo. E neš ga vala majci, jer ja nisam od tih koje si vređao na sva zvona pa su se povukli iz fazona da te treba samo ignorisati. Ja te druže moj nikada neću ignorisati, uvek ću ti posvetiti pažnju, kao što posvetim i svakome ko mi se obrati na fejsu a ima bilo kakav problem psihološke ili psihijatrijske prirode.

Dakle, ja provereno mogu da ti pomognem sa svim tim tripovima koji te muče ali samo i isključivo ako ti to želiš, a za to je prvi preduslov da čovek prizna sebi: "DA, IMAM PROBLEM", jer ne možeš večito živeti u poricanju i praviti se lud kao da se ništa ne dešava dok te svi okolo izvaljuju al' im neprijatno da ti to kažu. Znači, ako imaš problem npr. sa ženama treba da ga rešiš jbga što pre, a ne večito da potireš to, da okrećeš glavu na drugu stranu, jer kad tad će to isplivati na površinu iz tvoje podsvesti i sjebati te gadno, tako da je bolje suočiti se sa tim što pre, jer što si stariji to će ti biti sve teže, bićeš sve više isfrustriraniji i to se onda obično jako loše završi, znam primere jbga. Takođe, ne kapiram zašto me prozivaš u komentaru da me ostavila devojka, pa jbte ja sam bar imao devojke pa nek su me ostavljale i po sto puta, a ti nisi imao niti jednu, zar ne? Ma nimalo mi nisi jasan tu. Pa jebote nije blam kad te ostavi devojka, to se svima dešava, no je nešto drugo blam, nešto mnogo zajebanije, zar ne? I umesto da tražiš neku curu ti ladno mene prozivaš što me ostavila. Jel' kapiraš koliko ne vidiš sebe i svoj problem? Suoči se sa samim sobom pobogu, suoči se dok ne bude isuviše kasno...za tvoje dobro ti ovo kažem, jer kad bi navatao neku ribu da vidiš kako bi se očas posla smirio, i kako više ne bi gledao sve ljude kao konkurencenciju i neprijatelje, ma skroz bi se preporodio, veruj mi na reč. Znam likove koji su imali sličan problem. E sad, jedino ako imaš neku fizički manu za koju mi ne znamo, al' to je već druga priča, ne bih da nagađam jbga. No o tom potom.

ŠTA JE ZAPRAVO KOMPLEKS VIŠE VREDNOSTI?
"Osoba koja pati od kompleksa ili osecaja vise vrednosti ima konstantnu potrebu da drugima dokazuje svoju nadmoc, da namece svoje misljenje iako zna da nije u pravu, omalovazava druge itd. Obicno su to ljudi koji u stvari pate od kompleksa nize vrednosti ali da bi dokazali da to kod njih nije slucaj, tretiraju druge kao niza bica. Isticu da su najpametnij, najlepsi, najbogatiji, naj, naj, naj... Necete naici na obrazovane, uspesne, bogate ili bilo koje druge ljude koji su svesni svojih kvaliteta i zadovoljni time sto jesu da se hvale i da konstantno dokazuju to. Sa druge strane obicno onima koji pate od ovog kompleksa su uzor upravo ljudi koje sam gore naveo. Ljudi sa kompleksom koji ne uspeju da dostignu svoje uzore ponasaju se kao da su ravni njima ali im je ipak sujeta slaba tacka. Ponizavanje, diskriminacija, pogled sa visine je nacin da nahrane svoju sujetu. Ko se usudi da im predoci pravu sliku, bice istog trenutka prozvan, vredjan, pa cak i napadnut fizicki. Sve u svemu, obicni snobovi koji umisljaju i prave se da su nesto jer znaju da su niko i nista."

P.S. Aj sad sve ovo fino kopiraj, imaš i fotku i sve, a ja ti dajem ekskluzivnu dozvolu da fotku postaviš na blog, jer ovde ima materijala za skroz novi post, i za tvoju tiradu ispod. Ajmo, ajde jbga, kao nekad.

Aco Popara Zver

Сине, кад дирнеш говно оно смрди, тако то иде...

Son of Man

Ako nešto trebam e ja baš ne trebam

http://abraxas365dokumentarci.blogspot.rs/2016/06/ako-nesto-trebam-e-ja-bas-ne-trebam.html

Ne znam zaista šta se ovo dešava sa ljudima ovih dana, dal' je takvo vreme ili sam ja magnet za dokone budale, ali svakodnevno mi se bar po jedna osoba javi sa nekim gistro najdobronamernijim savetima, što na temu zdravlja što na temu šta i kako treba da pišem i da se ponašam, a nit znam te ljude lično, nit bilo šta, nego su eto osetili potrebu da mi pomognu i slično. Najjači su mi ovi što se javljaju pa se čak i zapute ovde čak na jbni Vidikovac da se vide sa mnom da kao porazgovaramo ko ljudi. Ko po pravilu takvi mi prosipaju onu čuvenu teoriju da je psihijatrija prevara, da treba da prestanem da pijem lekove, da sve to može da se sredi na prirodan način, da treba da se suočim sa samim sobom, a ne sebi da stalno povlađujem tako što ću uzimati antidepresive, ma bre to ko ona scena iz Trainspotinga, kad Franko Begbi dođe Rentonu u halucinaciju izazvanu zikrom i krene da mu preti kako treba da istera to sranje iz sebe inače će da ga prebije. Pa onda kao svi psihijatri su isti, oni te samo navlače na lekove, farmaceutska mafija, nek izleče prvo sebe kad su tako pametni, treba skroz da ukineš sve lekove, da izdržiš tu krizu na suvo, da doživiš katarzu, da izađeš na sunce da malo džogiraš, da treniraš, da se družiš sa živim ljudima a ne ovim virtuelnim, batali taj jbni komp and get a life, nađi curu to je najbitnije, živi život punim plućima, zajebi to smaranje na gajbi, dobar si dečko šteta da se skroz sjebeš, razmišljaj pozitivno, kaži sebi JA TO MOGU, bori se jer život je večita borba, život je lep a ti ga propuštaš, mnogo si razmažen pa se prepuštaš tom užasu, vidi kako ja mogu bez lekova a imam 10 dijagnoza i 100 puta sam hospitalizovana, sve je u stavu, samo treba da prelomiš, da budeš hrabar, jer ti lekovi te samo sjebavaju, vidi kako si debeo, znojiš se od tih lekova, to što se tako ponašaš to ti je sve od tih lekova, prestani da se vraćaš u prošlost, koga zanima da čita šta si radio '96, treba živeti u sadašnjosti, zajebi bedake iz prošlosti, okreni se budućnosti, ako se stalno budeš vraćao na ta sranja nikad nećeš moći da nastaviš dalje, piši za promenu o nečem lepom, think positive, smršaj, nađi poso, kreći se međ ljudima, živi taj život ako ti ga je već bog podario, imaš 40 godina - kad ćeš ako ne sad, batali te priče o ludnicama, zatvorima, drogama, nasilju i svim negativnim tripovima, vidi kako je napolju lep dan, izađi iz kuće, idi u Košutnjak da šetaš, hrani se zdravo, to nisi ti, to iz tebe govore lekovi koje piješ, vrati se sebi, budi ono što jesi, budi jak, spoznaj sebe i sav taj užas će nestati...i tako u nedogled, ma ko da su botovi a ne ljudi, svi pričaju jednu te istu priču ko da su svo znanje ovog sveta popili, ko da su skroz produhovljene osobe (indijski sanjasi) koje su sve to prošle pa sad mogu da propovedaju svoje učenje svima drugima koji su još na materijalnom nivou u iluziji (maji) Kali Yuge.

Ma bre stani bre, slušaj me sad, slušaj amo. Pod jedan moj trip nije život, ja se ne ložim na život, moj trip je smrt, kraj, okončanje ovozemaljskog postojanja, a ne tamo nekakav život, žurke, ludila, uspesi, napredovanje, žena, deca, gajba, biznis, letovanja, roštiljanja, okupljanja, prijatelji, ma gomila prijatelja, krediti, izbori, odlazak u inostranstvo, povratak u rodnu grudu, penzija, unuci, kurci palci. Ja definitivno nisam iz te priče, mene ne zanima buka gradskog asfalta, ja u grad idem samo kad baš moram, znači provereno ne znam ni tog i tog, ni tu i tu, kao ni ta mesta gde se sada skupljate po gradu, nit me zanima da pratim muzičku scenu, nit da idem na koncerte, performanse, izložbe, instalacije, bioskope, pozorišta i sve druge akcije. Mene nećeš videti na protestima bilo kog tipa, ni na bilo kakvim bitnim događanjima, nema me ni na tribinama, ni na promocijama, ne pohađam stadione, ma bre ne idem uopšte do grada alooo, ja živim na Vidikovcu care, znaš li ti gde je to? Pa bre pola sata od grada busom, pa kolko lud čovek treba da bude da se tolko iscima samo da bi popio pivo ili kafu s bilo kim pa da je i bogotac, a sve to već imam ovde u radijusu od 500 metara oko moje zgrade?

Super je to što vi volite vaš grad u kom ste rođeni, al' mene ama baš ništa ne vezuje za tu arhitekturu i kaldrmu, ja se bre ne sećam ni kako izgledaju Terazije a ne tamo nekakve Savamale, ciganmale i pizdematerine. Drago mi je što ste tolko urbani al' dozvolite i meni da budem suburban jbga. Okanite me se sa tim savetima, a ako vam se ne sviđaju moji tekstovi, ako vas nerviraju, pa jbte ne čitajte ih, ima gomila drugog sranja da se čita na netu, jer danas svako nešto piše, a i treba da bude tako, nismo svi isti pobogu. I ako si već navalio da dođeš čak na Vidikovac prihvati jbnu činjenicu da ovde više nisi u gradu. Ne znam kako ovo da nazovem al' grad definitivno nije, jer grad je Vračar, Dorćol, Voždovac a ne Vidikovac sve vas nabijem na kurac. Dakle odjebi od mene, bac da fuc up, jer nit sam cool nit sam mnogo cool, nit sam dobar, nit sam loš, uglavnom sam ološ jer za druženje nisam...sa vama bar ne, a u gradu nikako, znači nisam deo ni te ni one tamo ekipe, niti bilo koga bitnog tu poznajem. Ljudi me al' uopšte ne zanimaju, barem ne takvi ljudi iz vašeg grada, žešće zajebanog stada. Nemojte mi se ni šlihtati niti me hvaliti, a posebno ne tapšati po ramenu, jer ja od toga nemam apsolutno ništa. Niti sam za to plaćen, nit preplaćen. Sve što pišem pišem isključivo zbog sebe, da napucam svoj ego, da izbacim te misli što se roje, kad nadrkam se iza monitora da svi se mene boje. Volim Vidžastan, Bitolu i Trampa, mrzim selo zvano Rampa. End of story. Die ende das ende.

Pozorisna Jesen

E, jebiga sad, you make it sound kao da je izbor samo između života (u smislu porodice, kredita, putovanja, posla, kola) ili smrti (neizlazak, mrak, odjebi i pusti me da živim kako ja hoću).

Foliraš sa tom smrću. Kako se tačno živi smrt:roll:

I ponašaš se kao bubuljičavi tinejdžer sa tim pljuvanjem svega i svačega i tim stavom - odjebite svi umišljeni, urbani, hipsteri i sponzoruše, ja sam poseban. Ako bi da odjebemo, što nam pišeš? Ili smo ti ipak potrebni kao publika? Ipak su ti potrebni naši komentari? Ipak bi... naše živote? Što? Pa živi svoj. A mi ćemo da te čitamo, jer si zanimljiv i jer, gle, ti kroz književnost živiš. Ako nisi ukapirao dosad.

A Gulu poručuje da se osvesti. :roll: Daj, bre, sine... Nas ne foliraj. Bar.

Edit: a psihijatrija i jeste bullshit. Bar ona mejnstrim. To je dobro razvijena industrija. I ti si u sistemu. Sistemski čovek. Na lekovima. Gde je tu posebnost?

Son of Man

Napisao sam ovaj tekst baš takvima kao što si ti, što vole da pametuju i dele savete, da odjebu, i evo pročitala si, pronašla si se, a i dalje ne odjebavaš, šta ti nije jasno?

I batali moj topik, ako opet budeš spamovala ko prošli put srediću da se ukloniš. Na mom topiku neš smarati.

Pozorisna Jesen

Hahaha, kakav si ti prevarant, sine. :)

Čuj, onda nemoj da mi šalješ poruke i tražiš pomoć u blaćenju Gula (ja u tome neću da učestvujem). I nemoj da me citiraš na blogu. Ja u tome vidim da je pomoć potrebna samo tebi i da je tražiš od mene. Jer što bi me smarao? Onda se pogledaj u ogledalo. I sebe okrivi za sve za šta kriviš Gula.

I razmisli što si mi posvetio tekst. Btw, hvala ti. Polaskana sam.

Scordisk

Quote from: Son of Man on 16-06-2016, 19:12:01
Ako nešto trebam e ja baš ne trebam
nađi poso

Ne slušaj ih šta ti kažu za pos'o.

Dybuk

QuoteNajjači su mi ovi što se javljaju pa se čak i zapute ovde čak na jbni Vidikovac da se vide sa mnom da kao porazgovaramo ko ljudi.

Ne znam. To treba ceniti, mislim, jbn Vidikovac, ipak, nije to mala stvar. :lol:

inace, slazem se s tobom oko tih dobronamernih saveta glede zdravlja, lekova, sunca i "treba ti fizicka aktivnost", altrenativni nacini ovo ono. uopste, to su smor price.

ali, ne treba odbacivati iskrene pokusaje ljudi da ti se nadju i pomognu, cak iako to smara. ;)

Pozorisna Jesen

Hej, bre, ja u Dubaiju nisam bila ni jedan jedini dan melanholična, tužna ili depresivna (dobro, njoj i nisam sklona). Počeo je da mi nedostaje osećaj.  :lol: Sve zbog sunca. Svakog dana. Godinu i po dana. Bez greške. Jedina izvesnost je sunčan dan. Dobro, i plaža je doprinela veselju.

Očekivala sam ja ovo. Nema frke. ;)

Dybuk

Eh, i ja na (od)moru i sunce pocinje da me ozbiljno smara :p salim se, vise vrucina.

sunce ne odmaze, ali ne leci ozbiljne probleme. okej, nije na odmet  :)

Pozorisna Jesen

Pa da nije na odmet to je sve o čemu smo i pričali. :) Osim što nedostatak sunčeve svetlosti može da prouzrokuje ozbiljne probleme.

Agota

sunce me probudilo a u glavi ludilo... :)
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Aco Popara Zver

Начи сунчање, опуштање и лијепе емоције... колико кошта 7 дана у Нишкој Бањи? :)

Agota

kako stići?  :)

Niška Banja leči:
- bolesti lokomotornog aparata: zapaljenski, vanzglobni, degenerativni i metabolički reumatizam, sistemske bolesti vezivnog tkiva i osteoporozu,
- kardiovaskularne bolesti: koronarna bolest, arterijska hipertenzija, srčane mane, bolesti perifernih krvnih sudova,
- posttraumatska stanja,
- zapaljenski i funkcionalni sterilitet,
- bolesti respiratornih organa,
- stanja posle hirurške revaskularizacije miokarda,
- stanja nakon operacije na otvorenom srcu,
- rehabilitacija bolesnika posle ugrađivanja endoproteze kuka i kolena. :-D

Dybuk

^ Ko beli luk, jbt!!  :shock:

ne treba preterivati s tim banjama :twisted:

Son of Man

Opa, i ja ladno postadoh filmski kritičar i to bre priznat čak u SAD? :shock:

P.S. ovo je naravno samo uter (mothaphuckin muter) onom guljavom kompleksašu da se ne kurči više kako samo njega citiraju svuda po svetu...mada ko da će ga ovo ili bilo šta omesti, jer može biti samo jedan (MBS) a to je naravno ON. Vaistinu je gadno to kad jedan čova s kompleksom više vrednosti istripuje celu ovu priču kao nekakvo takmičenje, umesto kao pisanje. Ko ono: ako kaniš pobediti ne smeš izgubiti, a ovaj nesrećni gnom to očigledno isuviše ozbiljno shvatio, pa kreno da gazi sve pred sobom, da uništava svu konkurenciju: JA, JA, JA, moj blog, mojih soma postova na blogu, moja posećenost najjača u Srbiji, moje knjige, mojih 10 genijalnih knjiga, moja kolekcija postera, knjiga i filmova je bre najveća u ex-yu, alooo, samo ja, ja, JAAAAAAA!  :cry:

Son of Man

Nego kad smo već kod te posećenosti kojom je malac tolko opterećen, daj da vidimo kako stoje stvari u posledjih 8 godina i kusur. 8)

O, ne, samo to ne. :cry:
O zašto, o zašto bože je njemu ovako VELIK a meni tolko mali? :(

Veeeliki CULT OF GHOUL:

I moje malo, ništavno sranje :oops: :

Odo odma sad da obrišem blog i da bacim tastaturu kroz prozor , proklinjem i taj dan kad sam se prifatio pisanja i blogovanja, ma jebo me onaj ko me naložio! :-x

Ali ček, ček, stan der malo...kako u njega 2.9K skroz gore visoko a u mene 2.6K skroz nisko, skoro pa pri dnu? Nekaj mi je ovde sumnjivo. Sad tek ništa ne kapiram. :idea:

Truman

Zaboga, zašto se opterećuješ time. Veličina nije bitna.

Scordisk

Truman

Bitno je uživati u životu i ne opterećivati se takvim banalnostima. Šta te briga što je Gulu veći!

Son of Man

Nisi skonto, il' me zajebavaš. Aj ponovo pogledaj statistiku, i izvali gde se nalazi mojih 2.6K a gde njegovih 2.9K. :)

Truman

Pa svejedno, veći mu je 2.9 > 2.6

a i samo te zajebavam.