• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Zemlje Iz Okruzenja TODAY

Started by Alexdelarge, 10-01-2010, 17:41:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Truman

Quote from: Meho Krljic on 17-04-2026, 15:29:41Želite da možete neometano da poričete genocid, opravdavate ratne zločine, i veličate osobe osuđene prvosnažnom presudom za ova dela, a živite u Bosni i Hecegovini? Imate sreće!

Vlada Republike Srpske inicirat će izmjene Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine u cilju ukidanja odredbe kojom se zabranjuje poricanje, opravdavanje, umanjivanje zločina genocida, ratnih zločina i zločina protiv čovječnosti, te zabranjuje veličanje osoba osuđenih pravosnažnom presudom za iste zločine.

OK, inicirnje nije isto što i gotova stvar, ali ako se svi pomolimo Svetom Savi i Isusu Hristu možda i prođe!!!!!

I, OK, ja razumem da postoje apsolutisti slobode govora, ali ovo je baš, ono, loša optika.

Odlično. To znači da će i preostale dve strane moći da poriču zločine učinjene s njihove strane iz bilo kog perioda istorije 20. veka.  xcheers
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Truman

https://www.index.hr/vijesti/clanak/prijavljen-bivsi-glavni-tajnik-sahovskog-saveza-steta-oko-190-tisuca-eura/2784147.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0

Velemajstor Alojzije me je duboko razočarao, bio mi je simpatičan kao šahovski komentator. Zar je moguće da ovde/tamo i velemajstori kradu??!
Ja da valjam ne bih bio ovde.

zoskoz

Što donosi summit Inicijative triju mora u Dubrovniku?

Quote(...)

Ja sam osobno iznenađena jer smo mi očekivali da će on biti u okviru onih koji su bili prije toga – oko 800, 900 ljudi. Spremali smo se za više, ali smo očekivali da bi to bilo realno. I onda nam se dogodilo da smo morali registraciju prekinuti na oko 1400 prijavljenih, kazala je Romana Vlahutin, nacionalna koordinatorica za Inicijativu triju mora.

donosi dobru zaradu ugostiteljima i kurvama? :)
i onda se nadju neki koji se jos bore protiv prodaje glasa na izborima. kao, nemojte povuci bar nesto i za sebe, "uzivajte" u mogucnosti da birate uhljebe kojima ce se posreciti bez trunke naknade. :cry:

zoskoz

Politički potres u Mađarskoj: Orban na korak od odlaska?

QuoteViktor Orban ponudio je ostavku na čelo Fidesa nakon izbornog poraza, dok će stranački kongres u junu odlučiti o njegovoj političkoj sudbini.

Mađarski premijer u odlasku Viktor Orban ponudio je ostavku na mesto šefa svoje desničarske stranke Fides u utorak, a stranačka skupština u junu će odlučiti da li će je prihvatiti, rekao je poslanik stranke za lokalne medije.

(...)

Orban nije razgovarao s medijima nakon stranačkog sastanka u utorak i bega u Moskvu niti je išta objavio na svom nalogu na Fejsbuku.

zoskoz

Albanija i Amerika sklopili sporazum na 20 godina

QuoteAlbanija i Sjedinjene Američke Države potpisali su sporazum na 20 godina o snabdevanju tečnim prirodnim gasom (LNG), u poslu vrednom oko šest milijardi dolara (oko 5,12 milijardi evra), javlja Rojters.

Sporazum između američke kompanije Venture Global i firme Aktor LNG USA predviđa dugoročan izvoz američkog gasa u Albaniju, Kosovo i Srbiju, navodi Rojters.

Dogovor je deo šire strategije SAD za povećanje prisustva u energetskom sektoru jugoistočne Evrope.

zoskoz

Inicijativa triju mora: Nastanak, uloga i značaj za Hrvatsku

Dalekovidnost Grabar Kitarović: Inicijativa triju mora i LNG terminal na Krku

Plenković o Inicijativi triju mora: Hrvatska postaje energetsko i tehnološko čvorište regije

Summit Inicijative triju mora: Potpisano 10 važnih sporazuma

ali koliki retard moras biti da pored cokolinde das glas onoj stetocini rusoturskoj od milanovica, sve poslije raznih mesica, racana i slicnih bitangi. to je nemjerljivo. u biti, realno bi drustvo koje tako bira zasluzilo jos jedan krug srboturske okupacije, tiranije i terora, umjesto ovih inicijativa. prosto da se procisti od previse gamadi. to je razina gamadi pored koje cestite inicijative nemaju prevelikog izgleda.

zoskoz

Christian Schmidt podnosi ostavku na mjesto visokog predstavnika u BiH

gradzani na aparatima, propo visoki prectavnik za islamizacija.
ali ono kad se nijemac zove kristijan. dodje kao hrvoje u hrvata, u 99% slucajeva odmah znas da je neki zesci propuh. 😂

Petronije

Arm the Homeless

mac

Nemoj samo posle da ispadne da je ovo neki polu-Srbin...

Petronije

Teško, čak i polu-Srbin bi znao kako se koristi košarkaški obruč. Ovaj je 100% Hrvat.
Arm the Homeless

zoskoz

Izraelska TV ismijala hrvatske predstavnice, Lelekice im oštro uzvratile: 'Uznemirujuće i bez empatije'

Quote"Uznemirile su nas komentari izraelske javne televizije KAN, u kojima su ismijane naša kultura i žrtve potlačenih katoličkih žena. Posebno je uznemirujuće ismijavati žene koje pjevaju o ženskoj boli i patnji, pritom pokazujući potpuni nedostatak empatije i poštovanja prema patnji drugih", poručile su članice grupe, jasno dajući do znanja da komentar nisu doživjele kao bezazlenu šalu, već kao duboko nepoštovanje.

(...)

bah. mislim, cemu rijeci i natezanje. ako su srbi mogli kupiti jude da uz holokaust vezu i reklamiraju srboturske izmisljotine i mitove, mogli su i hrvati odvojiti koji cvonjak i kupiti hvalospjev za izvedbu, sitnicu poput pjesme. ali to sve skrto.

Truba

židokomunisti nemaju empatije kad su poklali 20 000 djece a mi nista nismo ucinili za te 2 godine niti sada cinimo kada siluju libanon i gazu

pa španjolska je procvjetala kad su ih protjerali s apeninskog poluotoka ali oni se uvijek vrate

zlatno doba svijeta je nastalo kad su ih protjerali u rekonkvisti
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

zoskoz

We apologize

QuoteKAN immediately removed the post. It was never our intention to offend the Croatian delegation or the Croatian public. We apologize for the publication and will also convey this apology to the Head of the Croatian delegation.

rekao bih da se to ne broji. bar meni nisu vjerodostojni. kao nije namjerno, a kupili ih srbi za dva cvonjka, propalice propale. i hitleru osobno bi se uvukli u dupe da im netko plati. nanjusili su se sa istima.