• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Animirani filmovi

Started by Kler_Vojant, 21-01-2010, 05:28:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Alex

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Agota

Quote from: Harvester on 26-01-2011, 22:14:07
Ama udaviste...
"I didn't do it! I was... I wasn't...I was dead at the time! I was on the Moon! With Steve! ...

@Alex gde nadje kiss the girl -to je tako gay
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Alex

Quote from: agota on 26-01-2011, 22:53:34
@Alex gde nadje kiss the girl -to je tako gay

Ako si žensko. ;)
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Vampirella

Satan my master.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

zakk

Agota

Father Jape

Kenji Kawai, kol'ko znam.

Agota

hvala, sad cu guglam da vidim sta je sve radio ...........

Savajat Erp

Quote from: zakk on 27-01-2011, 14:08:27
Ghost in the Shell Soundtrack Making of Cyborg

Ovo je jedna od najboljih stvari ikada na filmu.

вала баш...бије да убије!
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

godclone

Zakk, za ovo imas pivo cim stignem!!!

Epik lozenje!!!!!

zakk

Kako ste GHOST IN THE SHELL omašili  :P  :?

Savajat Erp

који то ми? додуше, ја сам гледао само два комада...а у једном је било баш ово.

Savajat Erp

сад одгледах Toy Story 3...бољи од двојке, али прича је у суштини иста-перипетије око повратка, бекства, детињства, бла, бла, бла...ценим да су овим заокружили причу до краја, стварно не видим шта би могли да смисле у следећем делу, али ако се искешира довољно, смислиће већ нешто...плус, не баш духовит део,ал` опет није ни други део баш врцао од провала.

malishan

Quote from: Savajat Erp on 28-01-2011, 20:51:57
сад одгледах Toy Story 3...бољи од двојке, али прича је у суштини иста-перипетије око повратка, бекства, детињства, бла, бла, бла...ценим да су овим заокружили причу до краја, стварно не видим шта би могли да смисле у следећем делу, али ако се искешира довољно, смислиће већ нешто...плус, не баш духовит део,ал` опет није ни други део баш врцао од провала.

Ni meni se nesto ne svidja, nije bas neki boom, kao sto se prica...
Meni je Despicable me crtac godine...
Everybody lies!

Agota

toy story nisam gledala ni jedan deo  a svi su ludi za agnes

godclone

Skinuo citav album pre par meseci.
Mozda i najbolji soundtrack za crtac ikad...:)

Dale Schacker - Saber's Heroic Theme (Good Bye Theme)

Savajat Erp

"Saber Rider And The Star Sheriffs will be back after these messages!"  :lol: :|

Father Jape

Nema tu mozda. Ja taj Dejl Shakerov album znam vrteti na repeat do besvjesti.

Mislim, da se ne lazemo, soundtrack je daleko bolji od ostatka crtaca (koji mi jeste, ruku na srce, od trece to seste godine bio najbolja stvar koju sam ikad video ikad ikad, ali covek odraste, takva je surovost zivota  :().

Dale Schacker - Colt (Saber Rider and the Star Sheriffs OST)

Alex

Eto, pogledah i ja (tek sad) Princess Mononoke (Mononoke-hime (1997)). Verziju koja je sinhronizovana na engleski (nisu se baš proslavili sa tim) i nažalost na lošem divx-u (dvd ili neki još bolji format neophodan mi je za sledeće gledanje).

I mada mi ovo nije najomiljeniji film Hayao Miyazakija, nema nedoumice oko ocene
10/10

zakk

Kako se nisu proslavili? JESU! Gejmen je radio adaptaciju, i Japanci su se tolko primili da su radili novi dab na japanskom po Gejmenovom tekstu (koji je uzeo prilično slobode u odnosu na original).

Ali složiću se da se izvedbi može zameriti :)

Alex

Quote from: zakk on 29-01-2011, 02:53:30
Ali složiću se da se izvedbi može zameriti :)

Pa da, na glasovnu glumu sam mislio.

Tex Murphy

Dobra je Princeza, svakako bolja od Spirited Away, ali meni je Mijazakijev apsolutni i bespogovorni šampion onaj ludi Dvorac na nebu ili kako li se već zove.
Genetski četnik

zakk

Dvorac? Really? Kako?  :?
Simpatičan je i raskošan ali nezaokružen.

Nego, ček, jesi odgledao Nausikaju?

http://en.wikipedia.org/wiki/Nausica%C3%A4_of_the_Valley_of_the_Wind_%28film%29

Nausicaa of the Valley of the Wind

дејан

наусика је одлична, а добар је и хаулов дворац а и лапута дворац (питам се на који је харви мислио)....мада за мене мононке рула.
...barcode never lies
FLA

zakk

Jaoj, da  :x
Mislio je na Laputu, a ja pisao za Haulov.

Izvini Harvi! :D

Tex Murphy

Jes, jes, mislio sam na http://www.imdb.com/title/tt0092067/

Nisam gledo Nausiku, od Mijazakija sam pogledo samo ova tri pomenuta.
Genetski četnik

namsey

FANTASTIC MR. FOX - Official Theatrical Trailer

Dosao red i na Vesa Andersona.
Fantasticno kao i njegov lisac!

nenartus

Da li neko od vas zna nešto o filmu Kaša? Bilo šta.

Agota

Savajat Erp

Rango - одличан по мени, посебно због вестерн миљеа, јелте...иако у питању класична прича, лик који се издаје за нешто што није и сл. одлично ми је легао, чак иако сам одгледао неку шугаву верзију.

Добар је и Despicable me, главни лик урађен очигледно по узору на Dr.Evila, бар што се физичких карактеристика тиче.

tomat

Quote from: zakk on 22-03-2010, 17:52:12
Samo trejler, ali je odličan:

Kuky se vrací - Trailer

ovaj animirani film se pojavio prošle godine, ali uspevam, da nađem samo BlueRay verziju. zna li neko da li se negde može naći i neki DVD rip?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

tomat

odlični su! omiljena epizoda mi je bila ona u kojoj lepe tapete.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Mme Chauchat

Jeste, ta je divna, uz onaj tragični završetak sa gulašom po svežim tapetama!

NGboo

Odgledah češki rotoskopski film Alois Nebel - s obzirom na to da je reditelj Tomáš Luňák do sada radio samo animirane muzičke spotove i reklame, ovo je više nego impresivan dugometražni prvenac. 9/10 :)

Mme Chauchat

Agota

http://www.imdb.com/title/tt1695360/

jel gledo neko ovo  ?

gledala neki preview  za ovogodisnji comic con i po  komentarima  bih rekla  da je popularno  8)

Ugly MF

Ja sam!
Odgledaj prvu seriju Avatar;The Last Airbender,
odusevices se,
a onda naravno i ovu!

Extra su crtaci!

Agota

Quote from: SVAROG on 12-07-2012, 20:33:17
Ja sam!
odusevices se,
a onda naravno i ovu!

Extra su crtaci!

Ahaaa,znaci,mora prvo ovo. OK.

Ugly MF

Quote from: Agota on 12-07-2012, 20:42:25
Quote from: SVAROG on 12-07-2012, 20:33:17
Ja sam!
odusevices se,
a onda naravno i ovu!

Extra su crtaci!

Ahaaa,znaci,mora prvo ovo. OK.

Da, to t ije kad Ameri urade Mangu!
Iz epizode u epizodu sve je bolje i bolje,
prava sreca je sto ima se skine pa se moze gleda u cugu!

To je jedina serija koju sam morao klinji svaku rec da prevodim... xfoht od prezvakavanja i objasnjavanja...
a morali smo 5-6 dnevno da gledamo....

zakk

tomat

prati li ko Cartoon Network?

u jednom momentu sam pomislio kako CN nikada neće biti što je nekad bio, međutim ima nekoliko crtaća u poslednje vreme koji mi vraćaju veru, kao što su Regular Show, Adventure Time i pre toga Chowder i Flapjack. vidim da su počeli da repriziraju Dextera, nadam se da će u nekom momentu ponovo pustiti i meni omiljne Ed, Edd n Eddy i The Grim Adventures of Billy & Mandy.

Melkor

Od kada imam decu ne pratim CN :-(
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

tomat

Quote from: Melkor on 27-07-2012, 17:15:11
Od kada imam decu ne pratim CN :-(

da, moja koleginica ima dječarca predškolskog uzrasta, i jednom prilikom sam ga pitao koji mu je omiljeni crtać na CN, a on kaže "a šta je to Cartoon Network?".