• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SRAMOTA! ex-najveci ex-yu strip-sajt 100% komercijaliziran!

Started by džin tonik, 10-02-2010, 19:24:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

markos

Quote from: marlowe on 12-04-2010, 13:06:09
Quote from: marlowe on 12-04-2010, 11:57:18
Bolje nemoj. Bane je izašao posle samo 10 minuta zgrožen saznanjem o duplim tiražima. Kada je nekoliko sati kasnije jedan zagrebački izdavač Banetu i meni pričao kako je u štampariji video palete i palete tih vaših stripova koji se prodaju mimo zvaničnog tiraža, rekao je da je štampano 1000 a ne 500, on je pobegao i odustao od bilo kakve mogućnosti saradnje sa tom vašom štamparijom, koju ste predstavljali kao ne znam šta.
Mislim, ni ja nisam mogao da pretpostavljam koliko duboko sve to ide. Znao sam da smrdi, ali ne toliko. Zgadilo mi se.

Dakle, da ne bi bilo nikakve zabune - "on" = pomenuti zagrebački izdavač.

Hahaha. Koji spomenuti? Pero? Mate? Jovo? Smiješan si u svojim pokušajima podvala. Jer, apsolutno ništa konkretno nisi rekao:
neki zagrebački izdavač (koji?) tvrdi da je vidio palete tih naših (čijih?) stripova (kojih?) koji su štampani u 1000, a ne u 500 (na osnovu čega jeto zaključeno? Na osnovu broja paleta?:) ) itd itd. Samo još jedna u nizu dezinformacija, laži i podvala.

A još je smiješnije što tvrdiš da je Bane izašao s tribine poslije samo 10 minuta zgrožen saznanjem o duplim tiražima, a onda kažeš da vam je to KASNIJE rekao "jedan zagrebački izdavač". Dakle, izašao je zgrožen nečim što još nije saznao. Sjajno :D

mladjo

king - Kong

Ajde prijatelju, pa šta se žiciraš odmah.
Lako te izbaciti iz takta, znaš? Nije ti to dobro za ten xrofl

džin tonik

samo ti gospon el moderatore mladjo izbacuj iz takta ljude koje ne poznajes. partija ce te poslati u boracku pemziju! :)

marlowe

Quote from: markos on 12-04-2010, 13:18:17
[Hahaha. Koji spomenuti? Pero? Mate? Jovo? Smiješan si u svojim pokušajima podvala. Jer, apsolutno ništa konkretno nisi rekao:
neki zagrebački izdavač (koji?) tvrdi da je vidio palete tih naših (čijih?) stripova (kojih?) koji su štampani u 1000, a ne u 500 (na osnovu čega jeto zaključeno? Na osnovu broja paleta?:) ) itd itd. Samo još jedna u nizu dezinformacija, laži i podvala.

A još je smiješnije što tvrdiš da je Bane izašao s tribine poslije samo 10 minuta zgrožen saznanjem o duplim tiražima, a onda kažeš da vam je to KASNIJE rekao "jedan zagrebački izdavač". Dakle, izašao je zgrožen nečim što još nije saznao. Sjajno :D

Da budemo precizni.
Bane je izasao posle 10 minuta. To sam pomenuo samo zato sto si ga ti uvukao kao arbitra, ali on to ne moze biti posto je izasao posle 10 minuta.
Dalje, recimo da ne prejudiciramo zasto je izasao. Ja sam ostao jos 15ak minuta, i izasao sam zgrozen posle izjave coveka koji je sedeo pored Baneta, covek je debeo i celav, i koji je izjavio da se vasa izdanja "prodaju ispod tezge, da se vestacki pravi nestasica a onda nekolicina saradnika na drugim stranama prodaje ta izdanja koja su vestacki proglasena rasprodanim." Takodje je izjavio da se stampa vise nego sto je prikazano.

Nekoliko sati kasnije, meni je zagrebacki izdavac rekao ono sto sam napisao, a za stolom je bio i Bane, bio je Aljinovic, mozda jos neko.
To je gola istina. I gadna je.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Boban

Ovde se brkaju stvari, ne treba procenjivati vrednost jednog izdanja na osnovu tiraža i eventualnog laganja izdavača oko istog.
No, prosta matematika je čudo, ovih 100 Fibrinih izdanja po 500 primeraka je 50000 komada, a kolika je prosečna cena, 15-20 eura... a proizvodna bar 3-400000. I tu više ne može da prolazi priča o zaljubljeniku u strip jer su to izuzetno ozbiljne pare; OK, namaknute na strip aukcijama i ko zna čemu, ali onda to tako treba nazvati.
Stripovi.com su omogućili vlasniku da uloži trećinu miliona evra u strip, dakle, to nije igrarija, a ljudi koji su išutirani zbog pominjanja toga i javnog ukazivanja na detalje, koji su zabranjeni da se obelodanjuju iz ko zna kog razloga... sve je to druga priča.
Markos je naivno očekivao da će to što je pučanstvu ponudio niz sjajnih naslova u odličnoj izvedbi biti dovoljno da svi zažmure na činjenicu da njemu stripovi.com donose OGROMNE pare i da sve one priče o tužnoj sudbini, donacijama, traženju pomoći u prošlosti i takve stvari, postaju groteskne...
Izbor i izvedba stripova s tim nemaju veze.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

markos

Quote from: marlowe on 12-04-2010, 13:28:57
Quote from: markos on 12-04-2010, 13:18:17
[Hahaha. Koji spomenuti? Pero? Mate? Jovo? Smiješan si u svojim pokušajima podvala. Jer, apsolutno ništa konkretno nisi rekao:

Da budemo precizni.
Bane je izasao posle 10 minuta. To sam pomenuo samo zato sto si ga ti uvukao kao arbitra, ali on to ne moze biti posto je izasao posle 10 minuta.
Dalje, recimo da ne prejudiciramo zasto je izasao. Ja sam ostao jos 15ak minuta, i izasao sam zgrozen posle izjave coveka koji je sedeo pored Baneta, covek je debeo i celav, i koji je izjavio da se vasa izdanja "prodaju ispod tezge, da se vestacki pravi nestasica a onda nekolicina saradnika na drugim stranama prodaje ta izdanja koja su vestacki proglasena rasprodanim." Takodje je izjavio da se stampa vise nego sto je prikazano.

Nekoliko sati kasnije, meni je zagrebacki izdavac rekao ono sto sam napisao, a za stolom je bio i Bane, bio je Aljinovic, mozda jos neko.
To je gola istina. I gadna je.
1) Covjek koji je sjedio pored Baneta je Pedja67 sa stripovi.com foruma, strip prodavač, koliko ja znam.
Čak i da on može sa sigurnošću znati te podatke o kojima čemu priča, kakve to veze ima sa mnom?
"prodaju ispod tezge, da se vestacki pravi nestasica a onda nekolicina saradnika na drugim stranama prodaje ta izdanja koja su vestacki proglasena rasprodanim." Pa Fibra ima jedva 5 rasprodanih izdanja:)

2) Bane nije izašao nakon deset minuta, bio je bar pola sata, a i više. Nakon što se većinu vremena prepirao s Pedjom67:)

3) Jedan zagrebački izdavač - dakle može biti samo Krulčić ili Novaković. Ok, možemo i to provjeriti, bilo s Banetom, bilo s Rudijem, bilo s njima dvojicom.

markos

Quote from: Boban on 12-04-2010, 13:32:24
Ovde se brkaju stvari, ne treba procenjivati vrednost jednog izdanja na osnovu tiraža i eventualnog laganja izdavača oko istog.
No, prosta matematika je čudo, ovih 100 Fibrinih izdanja po 500 primeraka je 50000 komada, a kolika je prosečna cena, 15-20 eura... a proizvodna bar 3-400000. I tu više ne može da prolazi priča o zaljubljeniku u strip jer su to izuzetno ozbiljne pare; OK, namaknute na strip aukcijama i ko zna čemu, ali onda to tako treba nazvati.
Stripovi.com su omogućili vlasniku da uloži trećinu miliona evra u strip, dakle, to nije igrarija, a ljudi koji su išutirani zbog pominjanja toga i javnog ukazivanja na detalje, koji su zabranjeni da se obelodanjuju iz ko zna kog razloga... sve je to druga priča.
Markos je naivno očekivao da će to što je pučanstvu ponudio niz sjajnih naslova u odličnoj izvedbi biti dovoljno da svi zažmure na činjenicu da njemu stripovi.com donose OGROMNE pare i da sve one priče o tužnoj sudbini, donacijama, traženju pomoći u prošlosti i takve stvari, postaju groteskne...
Izbor i izvedba stripova s tim nemaju veze.
Naravno da se brkaju stvari, kao što to i ti radiš. Ti izvodiš računicu o uloženom novcu na osnovu cijene proizvodnje objavljenih stripova, a ne računaš da se nešto od toga i prodalo, pa su tim novcem od prodaje plaćena nova izdanja. Stvarni ulog je bar 10 puta manji. A ogromna zarada na stripovi.com je 3% od prodaje na aukcijama. A ti idi pa računaj koliko se stripova proda mjesečno, pa vidi.

džin tonik

proda kojih stripova? "originala" zlatne serije i lunovog magnus stripa ili originala tih izdanja? svasta tiskare danas rade...

Franz Xaver von Baader

dopuzao je i mali crv - mladjo. baš me veseli, jer uvijek volim posrati morona u lice, a ne iza leđa (kako je to uobičajeno na s.comu; zaključati topic-izbaciti protivnika-onda nesmetano kenjati i vrijeđati)

druga dobra stvar je što se pojavio kiky.

treća što se valja jedan val. val koji polako počinje raskrinkavati onog licemjera markosa, njegovo mešetarenje, lihvarenje i laganje.
topic je i pokrenut iz ZGRAŽANJA što je jedan takav podlac pokrao sve male ljude, prostodušne ljude koji su mu iz entuzijazma podigli sajt - ovaj izrod je sve to prisvojio, sav njihov trud. = to dovoljno govori o kakvom se čovjeku radi

da se vratim na onog morona mladju
taj je toliko bedast i naivan, da je uletio na ovaj SLOBODARSKI forum, gdje ljudi misle svojom glavom i pišu vlastite stavove BEZ USTEZANJA (i fašističkih pravila; administratorske cenzure i kontrole). i sada si on bedast kakv već jest, umišlja da ga ovdje ekipa podržava. ta se seljačina obraća ostatku patronizerski, a nije mu jasno da nije na onom dupeuvlakačkom s.comu.

e mali, pa ovdje ti ne prolaze ti standardni štosevi sa "nejebicom" i "kompleksašima". to je otrcano, tako jeftino, tako obično.
uostalom, svatko tko je vidio kako izgledaš instantno zaključuje zašto si toliko opsjednut "kompleksima" i "ševom" - pa tebi ne bi djevojke dale ni da prošetaš drugom stranom ulice kad su vani!
tebe su svi ostavili, a baka te se odrekla, prvo uživo, u lice, a onda preko javnih medija (uključivši Narodne novine).

evo mali, ako već pokušavaš vrijeđati sa standardnim forama, onda ih bar uobliči donekle maštovito. ovako kako sam ti upravo pokazao.
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

Franz Xaver von Baader

naravno da markos živi kamatarski.
zbog toga i primjenjuje dvostruka mjerila: tipu koji mu puni kasu je dozvoljeno vrijeđanje drugih.
one koji ne puše njegove trikove, njegovu maglu, odmah izbacuje - tj, ČIM NAMIRIŠI DA SE NE MOŽE PREKO NJIH OKORISTITI.

Stonky

Quote from: PingvinPatuljak on 11-04-2010, 13:57:14
ma kakvi
ovdje sam jer i tu ima nepravde. recimo, ti počesto sereš drugima, a igraš na dernjavu i halabuku pa se oni koji nisu previše hrabri, povuku i progutaju knedlu.
ali, DEČKO, napokon si sreo svog UČITELJA.
Zašto je stinky osjećao zebnju oko srca gledajući Avatara?
Jer se radi o velikom filmu, a svaki veliki film kazuje univerzalnu priču: sukobu između Zla i Dobra, moćnika i potlačenih, pravde i nepravde.

Nije li znak sagite upravo poprište prastare bitke, ovjekovječeno nanovo, eto u Avataru? Zla Korporacija (stinky i sateliti) pomoću Globalnih Financija (nametanjem visokoproduciranih mamećih izdanja) eksploatira blago taloženo generacijama u ljudskim srcima.
Baš je taj momenat eksploatacije ostavštine presudan: da bi nahranila svoju zjapeću prazninu (u duši) Zla Korporacija na čelu s stinkyjem mora razoriti tradiciju, drago, toplo i dječačko uživanje u bajkovitim pričama, kako bi na mjesto toga stupilo jedno suhoparno i aseptično obožavanje predmeta – najkraće idolatrija.
U tu svrhu, Zla Korporacija ne preže ni od čega, igra po zatvorskim pravilima: uspostavlja jednoumlje, suzbija kritičko i svako ljudsko djelovanje, opskrbljuje svoje, ne ljudske osobe nego eksponente njene nakaradne ideologije čarobnim ključićima te ovi bjesomučno sprovode politiku straha i terora (na strateškim mjestima njihovi ljudi).

Ali nisu računali na Nepokoreni Grad. Male oaze ljudskih bića, gdje Mrtvi još uvijek nisu pobijedili. Ta avangarda čovječanstva ne da se zaplašiti fašističkim metodama, a niti kupiti Judinim škudama. Svako malo izbije negdje njihov glas koji onda čvršće vezuje uzajamnu pripadnost tih plemenitih.

Ovoga je puta glas plemenitih odjeknuo silovito. Još kako se čuo. Avatar je vezao ljude diljem svijeta. Cameron kao da je ispričao tužnu stinkyjeve price: razaranje svetih mjesta strip-kulture poradi najbezobzirnije sebičnosti i gramzivosti. Stinky nikada nije mogao doseći srž stripaštva – jednu kulturu koju samo na površini čine lijepe korice, sjajni otisak i sustavna pedantnost. Ono iza toga, ono što podupire čitavu stvar stoji u nevidljivosti – tradicija neobaveznog čavrljanja, na-trenutak-dječačkog radovanja jednom bajkovitom svijetu, neobvezujuć odnos prema predmetu na kome je taj bajkoviti svijet dan, rasprostranjenost toga među najrazličitije, ukratko jedan folklor zbog koje je strip-kultura prešla u mit. A ovo je nasljeđe predaka Sveto Mjesto stripa; bez toga je izgubljen smisao i čar.

Stinky nikada nije došao do toga, ali je osoba te ćelavosti u stanju skužiti da jednoobraznost pomaže prihvaćanju idiosinkrazije: a njegova je idiosinkrazija besprijekorno proizvedeno izdanje, diže sam sebi spomenik. Za ostvarenje tog cilja potrebna mu je sekta Mrtvaca, gutači što im se servira (som ide na žgance). Dakako da je prepreden taj stinky: perfidno visokim glasom zapušit će usta svojim neprijateljima! U pitanju je naopaka psihologija – kada citalac iskrca silne pare za predmet, ne preostaje mu ništa drugo doli na sva usta hvaliti taj predmet kako bi se opravdao samome sebi a u očima drugih ne bi ispao glup. I ta je igra odigrala svoju rolu: danas faktično svjedočimo ovakvim fenomenima; citaoci stinkijevih predmeta fanatično obožavaju vođu, dok istovremeno u jednoj kakofoniji neukusa krešte na sve kritizere.
Druga stvar koju je odigrao je izgon, proganjanje i protjerivanje svih nepodobnih. stinky danas liči na groblje ili u najboljem slučaju na koloniziranu banana-državu u kojoj se tobože slavi ideologija Zle Korporacije, a ta ideologija je lansirana odozgo, od samog Zlog Šefa.

No, Nepokoreni Grad se ne da. Još cvjetaju zelene šume, još se gaje prave vrijednosti i posvuda se ustaje za sveta mjesta predaka (čitaj, strip-kulturu kakvu su generacije iznjedrile, odgojile) a protiv tehnokratsko-birokratske Zvijeri (čitaj, jednoumlja koje servira visokoproducirana aseptična izdanja). Jednako kao u Avataru – lukom i strijelom istinskih ratnika protiv fensi opreme i tehnologije. Dobri stari zgužvani stripovi protiv nakaradnih tvrdih korica umjetnoga sjaja.

Cameron je stao za Ispravnu Stvar. Zašto ne bi i ti?

Franz Xaver von Baader

fino da je došao i stonky
mislim, odmah sam rekao da će ovo biti tema desetljeća, epohe. da će ljudi doktorirati na tome.

naravno,
novopridošla markosova ulizica nije u stanju nista reći već je osuđena postati tuđe tekstove (legendarne još legendarnijeg izvjesnog stinkyja)

ali drago mi je da je otpočeo konačni obračun: ljudi protiv simulatora

Stonky

Quote from: Cpt. Dickhead on 10-04-2010, 16:08:13
Haha, izbacilo opet pingvina, bez napomene, bez razloga, of course. Ako bi se igrao pogađanja, rekao bih da je to Kingovo djelo; njegov mozak je ipak najskučeniji. I to majka priroda rađa? Potpuna nevjerica, bez riječi sam (kao i ostali), preostaje nam samo da promatrmo jedan takav fenomen, kretenizam koji je toliko jedinstven na ovom svijetu da ga znanstveni krugovi još uvijek nisu uspjeli kategorizirati.

Izbacilo i onoga Inza, naravno, bez razloga. Onda pokušavaju navesti te razloge, pa na kraju samo potvrde da razloga za izbacivanje nije bilo. I kao da su bitna pravila i razlozi... Stvar je samo u tome da je Inzovo izbacivanje nepotrebno, pogrešno i zločesto kako god okreneš. Nikakvo dokazivanje ne može pobiti tu jednostavnu istinu. Osim toga, dokazuju i to da je Inz televizor u boji naspram njih.

Najjače je to što je novoformirana ekipa galamđija umislila podršku prešutne mase i da je ono što rade dobro i poželjno za forumsku zajednicu. Ne samo da ih ostali MRZE iz dna duše, već svojim ponašanjem samo još više dokazuju koliko su karakterne nule s promašenim pogledima na svijet i međuljudske odnose. Toliko su promašeni da nisu svjesni ovoga, a svjesni ne bi postali ni da im se stvari silom utuve u njihove glave. Da ovo nije istina, pazi li bi što trabunjaju, odnosno ne bi drugima, onako nesigurno i arogantno, spočitavali egocentrizam i tiraniju, karakteristike koje zapravo sami oni prezentiraju u svojim nastupima.

Po kojoj logici su tri najinferiornija forumaša stekla vlast, možemo nagađati. Činjenica je samo ta da je taj forum u kratkom vremenskom intervalu unakažen do neizdržljivosti i da svaki normalan čovjek neće trpjeti da s njime upravlja netko inferioran. Tu i tamo, letimično bacim pogled na forum. Potpuno šašavao, veštaćko i nezdravo okruženje. Kaj se može. :(

Mislim, ono... čitati postove cpt.Dickheada je valjda gore i od zubobolje. To je NEPODNOŠLJIVO. Pa koji je tebi, čovječe, kurac? Pa, jebote, koji je tebi kurac? Koji kurac ti za sebe misliš da ti jesi? Tko si ti ovdje da nas sve redom tretiraš kao balavce i govoriš nam svima naše probleme? A koji je tvoj problem? Koji je tvoj jebeni problem, ti prenapuhani kretenu? Pa ti si sasvim izgubljen! Pa ti si sasvim odlepio u tom svom egocentrizmu i paranoji da već svaki post percipiraš kao nemir, spam i provokaciju... napad na svoju vlastitu veličinu! Sjajno ti je markos govorio; pa ti nebi prepoznao kvalitetan topik ili post niti da ti sjedne na kurac! E pravi se našao da komentira kome su prstići na tipkovnici brži od pameti... pravi se našao da govori drugima o veličini njihovog ega. Ti, koji si tako ispodprosječan, pogrešan i promašen u svakom slučaju... ti, čiji bezvrijedni postovi dovoljno govore, koliko pojma o pojmu nemaš, ti koji naivno vjeruješ da je tvoja ruka pravde od ovog foruma ponovno učinila mjesto vrijedno bivanja! Pa ti si presmiješan! S kojeg si ti planeta? Iz koje si ti niže dimenzije? Ti si loš vic, čovječe! Killing joke!
Što misliš da si bog zato jer si napisao ovaj post, te time smatraš da bilo što napraviš ili izgovoriš ima neko značenje, da je vrijedno, štoviše da je relevantno? Pa ja tebe nebi niti pitao koliko je sati, a kamo da bi ti dao bilo kakvu važniju funkciju na forumu (ili, nedaj bože, u društvu)... ali to je tvoj način, Nači pravog mutavca, koji će bespogovorno i ponizno, bez preispitivanja vlastitih postupaka, izvršavati njegova pravila, i još gore, sam dopisivati vlastita! Jebote, fakat je istina; daj čovjeku vlast pa češ vidjeti kakav je!
Pa sama činjenica što je jedan markos jednostavno pukao zbog tebe dovoljno govori koliko si ti, a i sva tvoja pravila i politika jedno najobičnije sranje! I Zamisli ti jedne uobraženosti i ljudske ograničenosti koja sve to mrtva-hladna doživljava čisto kao  nepotrebnu provokaciju!
Koji je kreten tebe ustoličio clana ovoga foruma? Ma tebi dat clansko mjesto? Tebe treba zaustaviti! Pod hitno! Hoće li netko ovog naduvanka zaustaviti? Ako imaš imalo dostojanstva i pameti, daj se makni! Daj se, jebote, sam makni sa ovog foruma! I nestani! Jednostavno nestani! Uništavaš sve oko sebe! Ti si NEMOGUĆ!

Franz Xaver von Baader

ajmo još par opaski. same činjenice:

1.markos je ridikul na svim stranama strip-scene (uključivši i njegov vlastiti forum)
2.na UPPS-u ga ismijavaju, pa i mrze
3.marlowe, još jedan strip-fanatik i djelatnik, ga - mrzi (i ismijava)
4.na sajtu starijeg kolege po strip-izdavaštvu je često predmet kolumni - naravno, negativno intoniranih, ili ga se ismijava ili mrzi
5.cyber institucija, stinky-pingvin-patuljak ga jedini ne mrzi: on samo misli da se radi o neviđenom ljigavcu i ridikulu
6.na znaku sagite su indiferentni prema njemu, ali je znakovito to da Boban koji je praktički jedini ovdje upućen u strip-problematiku ga a)raskrinkava b)ismijava c)kritizira

ali ta bebica, to nevinašce zanemaruje sve ovo: on i dalje fura svoju priču o mučeništvu, o teškoj situaciji, o tolerantnosti. a to priču gutaju još jedino mladjo, kingkong warrior i nekolicina zbunjenih spamera sa s.coma

džin tonik

Quote from: PingvinPatuljak on 12-04-2010, 14:43:01fino da je došao i stonky ...

i meni se svidja. evo jos jednog moderatora sa fibrinog foruma. mladjo, stonki, tko je sljedeci?
jedno se mladji mora priznati, dosao je, napisao ko covjek poruku-dvije svojom glavom, napravio budalu od sebe, te otisao.
a ovaj stonki je neki prefidan. nece on da mi vidimo koja je budala konkretno.

Franz Xaver von Baader

javlja mi se da će markos ubrzo opozvati ovog plagijatora stonkyja: naime, gadno mu srozava bodove činjenica što je jedna takva budala koja samo kopira tuđe postove - na njegovoj strani.

Franz Xaver von Baader

Quote from: Kong Warrior on 12-04-2010, 14:56:13
Quote from: PingvinPatuljak on 12-04-2010, 14:43:01fino da je došao i stonky ...

i meni se svidja. evo jos jednog moderatora sa fibrinog foruma. mladjo, stonki, tko je sljedeci?
jedno se mladji mora priznati, dosao je, napisao ko covjek poruku-dvije svojom glavom, napravio budalu od sebe, te otisao.
a ovaj stonki je neki prefidan. nece on da mi vidimo koja je budala konkretno.

pa znaš tko je: king ili pak treći dupelizac - ultras
a ne bih se previše začudi ni da je manhunter, otkrivši ovako jadno lice

Stonky

Quote from: PingvinPatuljak on 12-04-2010, 14:53:23
ajmo još par opaski. same činjenice:

1.markos je ridikul na svim stranama strip-scene (uključivši i njegov vlastiti forum)
2.na UPPS-u ga ismijavaju, pa i mrze LJUBOMORA
3.marlowe, još jedan strip-fanatik i djelatnik, ga - mrzi (i ismijava) LJUBOMORA
4.na sajtu starijeg kolege po strip-izdavaštvu je često predmet kolumni - naravno, negativno intoniranih, ili ga se ismijava ili mrzi LJUBOMORA
5.cyber institucija, stinky-pingvin-patuljak ga jedini ne mrzi: on samo misli da se radi o neviđenom ljigavcu i ridikulu LJUBOMORA
6.na znaku sagite su indiferentni prema njemu, ali je znakovito to da Boban koji je praktički jedini ovdje upućen u strip-problematiku ga a)raskrinkava b)ismijava c)kritizira LJUBOMORA

manhunter

Quote from: PingvinPatuljak on 12-04-2010, 15:00:00

Eh, stinky, stinky.... xpft

Nemam komentar.

džin tonik

Quote from: PingvinPatuljak on 12-04-2010, 15:00:00pa znaš tko je: king ili pak treći dupelizac - ultras

mora da su se bez uplitanja prvog ovna dogovorili da krenu u jedan juris. pa kud puklo. mozda im kao i svim pravim narodnim herojima podignu spomenik na fibri.
manhunter vice naprijed, on ce svjedociti o njihovoj nadljudskoj borbi i napisati knjigu (naklada 500 komada, markos uvodna rijec, potpis, slika za ram).

džin tonik

Quote from: PingvinPatuljak on 12-04-2010, 15:00:00pa znaš tko je: king ili pak treći dupelizac - ultras

ma nije manhuter kriv, on samo izvrsava naredjenja. sta on zna...

manhunter

Quote from: Kong Warrior on 12-04-2010, 15:10:31

manhunter vice naprijed, on ce svjedociti o njihovoj nadljudskoj borbi i napisati knjigu (naklada 500 komada, markos uvodna rijec, potpis, slika za ram).

Ma jok, ja sam pičkica, stojim po strani i gledam.xyxy
Iza svog jedinog nicka na bilo kom forumu ovog sveta.

manhunter

Quote from: Kong Warrior on 12-04-2010, 15:12:37

ma nije manhuter kriv, on samo izvrsava naredjenja. sta on zna...

Eto vidiš zašto sam rekao da volim da čitam vaše postove!!!!xremyb xremyb xremyb
Ovo je bolje od Pajtonovaca.:!: :!: :!:

kikec

Quote from: manhunter on 12-04-2010, 15:06:20

Quote from: PingvinPatuljak on 12-04-2010, 15:00:00

Eh, stinky, stinky.... xpft

Nemam komentar.

Ajde, ne izvlači se... nebi ti niti znao napisat komentar.
Jer to podrazumijeva mišljenje, od kojega si ti poodavno cijepljen.
Pokušaj nam, ako možeš, svoje dojmove dočarati brojkama od 1 do 10, kao u svome propalom stripovi.com topiku "ocjenite strip"...

Zadatak moderatora stripovi.com je ionako da ne misli i da samo uništava!
A taj su zadatak do sada redom svi moderatori izvršavali besprijekorno!
signature

Franz Xaver von Baader

Quote from: manhunter on 12-04-2010, 15:14:48

Ma jok, ja sam pičkica, stojim po strani i gledam.xyxy
Iza svog jedinog nicka na bilo kom forumu ovog sveta.

pa dobro, onda budi pička i dalje
ako si čovjek, znaš da se radi o neviđenoj NEPRAVDI. forum na kome se ti tobože zabavljaš, je leglo najgnjusnijeg dupelizanja i diskriminacije
ti si tamo još k tome moderator. ej! daj se probudi čovječe

naravno da u tom kontekstu postoji mogućnost da si ti kadar biti ovako nisko inferiorno biće - biti stonky

uostalom,
sada se lijepo i kristalno jasno vidi tko je kakav; tko su ljudi a tko dječica i oponašatelji
ti jadnici su dopuzali ovamo, pazi ovdje provocirati i svađati se, A NA SVOM TERENU NISU IMALI MUDA ZA TAKVO ŠTO. tamo se kosi s pravilima (koja si ti tako mudro postavio; baš si laf)

džin tonik

dobro gospodo drugovi moderatori. zaspamali ste cijeli topic. dajmo i ljudima sansu da dodju do rijeci.

Franz Xaver von Baader

Quote from: manhunter on 12-04-2010, 15:25:30

Uživam u svom neznanju!

tja
to je moto s.coma

zabiti glavu u pijesak i naguziti se

kikec

Koji potez očajnika = manhuntera! Zašečeriti post bedastim smajlijima u nedostatku bilo kakve suvisle misli/rečenice... toga sam se nagledao na mnogim forumima! I na svima to izgleda jednako jadno!
signature

Franz Xaver von Baader

Quote from: kikeron on 12-04-2010, 15:31:24
... toga sam se nagledao na mnogim forumima

misliš, toga si se nagledao na fibrinom forumu
svi smo, pa nam se smučilo

mladjo

evo, svi su tu xrofl xrofl xrofl
stinky, kiky, Zoško, Marlowe xyxy xyxy
sad fino možete baciti on - line poker :|
Ali ne u skidanje, nego u - izbacivanje.
Tko izgubi - sam sebe izbaci sa foruma :lol:
A ostali ga časte finim riječima xnerd
Dečki, dečki...
dakle svi vaši postovi potvrđuju koliko ste slabi u svim poljima i da je to što vam se ljudi smiju čista istina :!:
fakat ste predmet sprdnje :|
Ova rasprava je toliko smiješna, a vi momci toliko naivni, da o vama treba snimiti film.
ne znam samo tko bi vas htio glumiti, ali našao bi se fveć netko xrofl
samo vi pišite i dalje. Davno me nečiji manjak intelekta i zavist nisu ovako nasmijali xrofl
Ajd živili xcheers

manhunter

Quote from: kikeron on 12-04-2010, 15:31:24
Koji potez očajnika = manhuntera! Zašečeriti post bedastim smajlijima u nedostatku bilo kakve suvisle misli/rečenice... toga sam se nagledao na mnogim forumima! I na svima to izgleda jednako jadno!

Ja se neizmerno zabavljam, valjda nemaš ništa protiv???? xukliam xukliam xukliam

A da li su smajliji bedasti ili ne, ne znam...nisam ih ja pravio.
Žali se kod vlasnika foruma. :!:

Boban

Quote from: markos on 12-04-2010, 13:49:27
Naravno da se brkaju stvari, kao što to i ti radiš. Ti izvodiš računicu o uloženom novcu na osnovu cijene proizvodnje objavljenih stripova, a ne računaš da se nešto od toga i prodalo, pa su tim novcem od prodaje plaćena nova izdanja. Stvarni ulog je bar 10 puta manji. A ogromna zarada na stripovi.com je 3% od prodaje na aukcijama. A ti idi pa računaj koliko se stripova proda mjesečno, pa vidi.

pa ajde da računamo. Uzimaš 5 kuna za svaki ponuđeni predmet. Plus 1 kunu za uokvirenost + jednu kiunu za ofarbanost oglasa.
A prosečno imaš 15-17000 ponuđenih predmeta; dakle, osamdesetak hiljada kuna bez da se išta proda. Koliko to ispadne u evrima?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

kikec

Eto, i mladjo krenuo manhunterovim šareno-očajničkim stopama... kako su samo predvidljivi i jednaki! Ko bi reko, a? A dobro, barem imaju priliku isprobati kako izgledaju animirani smajliji u postovima, jer toga nemaju na stripovi.com... i gle kako se tome beskrajno vesele!
signature

markos

Quote from: Boban on 12-04-2010, 15:38:18
Quote from: markos on 12-04-2010, 13:49:27

pa ajde da računamo. Uzimaš 5 kuna za svaki ponuđeni predmet. Plus 1 kunu za uokvirenost + jednu kiunu za ofarbanost oglasa.
A prosečno imaš 15-17000 ponuđenih predmeta; dakle, osamdesetak hiljada kuna bez da se išta proda. Koliko to ispadne u evrima?
Ma daj Bobane, ne budi smiješan. Postavljanje predmeta je besplatno. Naplaćuju se samo oni predmeti koji se prodaju, a naknada je 3% od prodane cijene.

Franz Xaver von Baader

ovo nema ni u osveti šmokljana
ovo je... ovo je za posrati se od smijeha. da pukneš.
hrpa moderatora sa fibrinog foruma javno prikazuje intelektualnu ograničenost koristeći smajlije - sve to i još više u novom filmu Veljka Bulajića: Pajaci iz Bulevara revolucije

Franz Xaver von Baader

Quote from: markos on 12-04-2010, 15:42:08
Postavljanje predmeta je besplatno.

ništa na fibrinom forumu nije besplatno
ako nešto još uvijek je, smislit ćeš ti već načina da izvučeš ljudima i posljednji cvonjak

mladjo

joj joj Kikachu, kaj, da nema kompjutora i dalje bi se igrao sa svojom omiljenom barbikom? xrofl
trebao si upisat psihologiju i doktorirat sam na sebi :lol: :lol: :lol:
Ovo što pišeš samo dokazuje koliko si inferioran i da ne zaslužuješ biti na stripovi.com forumu.
Baš si slatki.  xnerd
Sramotiš se kao zadnji shashavac i još misliš da si zanimljiv.
samo nastavi, navečer će par nas sa foruma lagano cugati i smijati se tvojim postovima xcheers xjump
ajde, možeš i ti doći na tulum, tak i tak nisi do sada bio ni na jednom xyxy

džin tonik

Quote from: PingvinPatuljak on 12-04-2010, 15:42:52ovo nema ni u osveti šmokljana
hrpa moderatora sa fibrinog foruma javno prikazuje intelektualnu ograničenost koristeći smajlije - sve to i još više u novom filmu Veljka Bulajića: Pajaci iz Bulevara revolucije

meni pomalo postaju naporni. unistili su svaku normalnu diskusiju tim sranjima. samo da prikriju mahinacije svoga gazde.

Franz Xaver von Baader

Quote from: Kong Warrior on 12-04-2010, 15:48:14
meni pomalo postaju naporni. unistili su svaku normalnu diskusiju tim sranjima. samo da prikriju mahinacije svoga gazde.

pa oni su toliko glupi da ne kuže kako ih je onaj gnjus markos instalirao na pozicije baš za ovakve situacije: kada ga ljudi raskrinkaju, kadu ispliva prljavština (vidi što marlowe priča o tribinu u Osijeku), kada mu Boban spomene kako kamatari na aukcijama (ne znam što se ovoga toliko stidi; mislim, nije ljudski tako derati strip-zaljubljenike, ali nije ni protuzakonito... valjda),
dakle, kada sav taj kužan zadah koji ga okružuje ispliva, onda njegovi potrčki sabotiraju temu svojom ograničenošću. i još misle da su zabavni i duhoviti. e to je tek vic!

manhunter

Quote from: Kong Warrior on 12-04-2010, 15:48:14
Quote from: PingvinPatuljak on 12-04-2010, 15:42:52ovo nema ni u osveti šmokljana

Ma jok. Ja samo ne volim da me neko proziva bez razloga.
Pogotovo što znam neke stvari koje vi ne znate (mislim na tebe i kikyja), pa se neobično zabavljam dok ovde prosipate svu pamet ovog sveta.

mladjo

oh oh Konge, pa nije valjda da nas želiš spriječiti da govorimo što mislimo?
Pa zar ovo nije mjesto gdje je sloboda govora dopuštena?
Zar se niste za to borili? :?
joooj, jooj...king - Konge, razočarao si me xrotaeye
Da nije jadno bilo bi smiješno xrofl
Al samo ti nastavi, ovako se dugo nisam smijal xjump xjump

džin tonik

Quote from: manhunter on 12-04-2010, 15:54:44... znam neke stvari koje vi ne znate (mislim na tebe i kikyja), pa se neobično zabavljam dok ovde prosipate svu pamet ovog sveta

hm, i ja znam neke stvari koje vi ne znate (mislim na mirka i slavka), pa se nimalo ne zabavljam sto ste zaspamali ovaj topic.
uputi nas u tajne (mene i kikya), pa se mozda i mi neobicno zabavimo.

Stonky

Quote from: Kong Warrior on 12-04-2010, 15:28:52
dobro gospodo drugovi moderatori. zaspamali ste cijeli topic. dajmo i ljudima sansu da dodju do rijeci.
Originalni King ti poručuje da je polaskan i oduševljen sa parodijom njegovog imena, mada misli da si ti hteo napraviti kontraefekat od postignutog.
Također poručuje da bi ti rado zahvalio na ovoj temi, ali kaže da je ovaj forum ispod njegovog nivoa.

manhunter

Quote from: Kong Warrior on 12-04-2010, 16:00:04
Quote from: manhunter on 12-04-2010, 15:54:44... znam neke stvari koje vi ne znate (mislim na tebe i kikyja), pa se neobično zabavljam dok ovde prosipate svu pamet ovog sveta

hm, i ja znam neke stvari koje vi ne znate (mislim na mirka i slavka), pa se nimalo ne zabavljam sto ste zaspamali ovaj topic.
uputi nas u tajne (mene i kikya), pa se mozda i mi neobicno zabavimo.

A ne, ovako je lepše. Jednog dana možda, zašto da ne?

džin tonik

Quote from: manhunter on 12-04-2010, 16:03:19A ne, ovako je lepše. Jednog dana možda, zašto da ne?

hm, a da se igramo pogadjanja? sto to ja i kiky ne znamo, a, recimo, stinky zna? hm.

mladjo

Franz Xaver von Baader

mladjo, ti si jedna obična pička.
znaš li i ovo?

mladjo

Ne, ne znam xrofl
al zanimljivo je kako tvoj pravi intelekt i odgoj upravo dolazi do izražaja xremyb
džabe sve knjige koje si pročitao kad si tako...limitiran xjump
pusa i mah - mah xyxy

džin tonik

Quote from: mladjo on 12-04-2010, 16:16:16Ja znam sve o vama. Užasno je to kakvi ste...

evo ti mladjo koja slika. pogledaj ti ove misice, pogledaj ovu glavu junaka, taj muzevan izraz kontroverznog bizmismena, pa razmisli s kim se ti tu salis.