• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

laž, stari srbski brand?

Started by džin tonik, 02-03-2010, 21:15:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Eriops

Da odgovorim Perinu  :).
Apsolutno si u pravu. Ono što je meni pogano u svemu ovome, je da čovek koji nije osetio r od rata, ni Slobu, ni Franju, nije bio gladan, nije spavao po rovovima, nije mu porodica bežala pred granatama, dolazi na forum o fantastici i sere o Hrvatskoj i Srbiji, a boli ga mudo i za Hrvatsku i Srbiju, i za Vukovar, i sve ostalo. Onako u stilu Zvone Bobana , dao bi život za Hrvatsku, al kad se ginulo, otišo je igrati nogomet za lovu.
Nažalost takvi iz dijaspore, i jesu najgori predstavnici Srba i Hrvata. Dovoljno je pogledati one primate što se tuku po teniskim terenima u Australiji, i izazivaju zgražanje normalnih ljudi.  :(
Lično, gubim veru i u stare i mlade, mislim daj bože da grešim, da se odgaja generacija koja će opet ratovati za 20, 30, 50 godina. Posetio sam sarajevske portale u vezi Ganića, i to da pročitaš, da ti se život smuči. Kad mlad čovek izjavi da ne može biti zločin kad izvedeš 18-godišnjeg vojnika iz transportera, iako je predsednik tvoje države DAO REČ da im se ništa neće desiti, i saspeš rafal u njega, i da se on pita, da bi sve njih utukao, šta onda očekivati ? Skoro sam diskutovao s jednim mladim Bošnjakom, i onako iako se nismo složili, sve bilo fino, kulturno, ok.
Taman se obradovao, konačno neki normalan sagovornik. Kad slučajno saznam, on učlanjen u grupu- Zaklati Milorada Dodika kurbanskim nožem. E, što takve ljude ne mogu smisliti Perine- znači nek kaže to što misli, ako misli da me treba priklati to je njegov stav, reci to u lice, a ne izigravati nekog multikulturalnog demokratu. Slično je i sa brojnim mladim Srbima i Hrvatima. Dovoljno je otići na razne forume i pogledati izlive mržnje. Mlađe generacije su zatrovane. Nisu svi, nisi ti, ima dosta onih koji nisu, ali je mislim puno onih koji jesu. Tu nema, izgleda, pomoći.

Samo što kad izbije neki novi rat, ovakvi domoljubi kao Zosko, neće ići da ginu, nego će ginuti drugi, a takvi kao on će sedeti u toploj sobi i kuckati za kompjuterom istine o Srbima i Hrvatima.

On ti ide jednostavnom logikom; udarati na ono gde su svi najosetljiviji. U Hrvatskoj i Bosni, gotovo da nema familije kojoj neko nije zaglavio u NDH. Proglasi NDH demokratskom, a Pavelića nefašistom, naravno da će ljudi reagovati. Rugaj se žrtvama i Jasenovcu, ma koliko se suzdržavali, neko će reagovati i iz inata napisati svašta. Pogledaj topike koje otvara. Cilj je dokazati kako su Srbi niža rasa, koljači, neobrazovani, polupismeni, gubitnici, poraženi, lažovi. E onda se ljudi javljaju, ali njemu nije bitno da li ima ili ne argumenata, bitno je da se prdi o tome, i da je on u centru pažnje.

Po meni, treba pod ključ sve topike o politici, pa makar i sam imao 10 000 postova.
Šta će politika na fantazi forumu ? Samo raspaljuje strasti, jer puno ljudi ima nekih rana. Valjda je ovo forum o knjigama, filmu, književnosti..

Ygg

Quote from: Eriops on 06-03-2010, 11:40:53

...Kad slučajno saznam, on učlanjen u grupu- Zaklati Milorada Dodika kurbanskim nožem.

Idem smjesta da potražim tu grupu i da se učlanim!  :|

"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Ygg

Pih... Pa to je grupa nekih Muslija koji mrze Srbe! :?

Zar neko ko mrzi Srbe ne bi trebao da podržava i poštuje lik i djelo Milorada Dodika? Ne razumijem. :o
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Tex Murphy

Quote from: Ygg on 06-03-2010, 11:49:10
Pih... Pa to je grupa nekih Muslija koji mrze Srbe! :?

Zar neko ko mrzi Srbe ne bi trebao da podržava i poštuje lik i djelo Milorada Dodika? Ne razumijem. :o

Naravno da bi. Ali na televiziji su rekli da je Dodik srpski nacionalista, pa ljudi promijenili mišljenje.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

David

Quote from: Ygg on 06-03-2010, 11:45:18

...Kad slučajno saznam, on učlanjen u grupu- Zaklati Milorada Dodika kurbanskim nožem.

:mrgreen:

I ja cu, vjerovatno, ali prvo da vidim da li ce mi majci isplatiti penziju za slijedeci mjesec (za ovaj vec kasni)...
Quote from: Ygg on 06-03-2010, 11:45:18

:mrgreen:
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

džin tonik

tihi, ti mora da si posebna kombinacija babe gatare i srbstva. daj sad malo opisi svoje dozivljaje sa terena. koliko janjadi si okrenio?

Franz Xaver von Baader

Quote from: yalgr on 05-03-2010, 23:06:37

2.provokacija i konflikt,i
3.to sto se na netu mogu naci sve nepotrebne gluposti na jednom mestu.

ajd pa našao se i jedan okej lik (među hrpom net-surfera koji su posljednji stupanj prije ništavila u simulakru, najezda štakora gdje god se okrenem)
slažem se s ova dva viđenja, s tim da bih "provokaciju i konflikt" preimenovao u filozofski eros, u jednu poticajnu strast za sučeljavanjem, ne nazadni konflikt, još u majeutiku (ni sam ne znam koliko sam duša oplemenio diljem neta, a nitko da mi podigne spomenik)
izbacujem prvu točku o frustracijama, kada uvijek polazim od sebe, a tako sam lišen te malodušnosti (makar priznajem pogled da net kao terapija dobro dođe mnogima umjesto ispovijedi kod svećenika)

@eriopse vodo tiha,
kako si se srozao u posljednjem postu. dušebrižniče, pa za tebe je s.com: tamo se učlani pa neće biti politike, oni ključaju svaku temu gdje se spomene npr. tito.
vrlo bedasto moraliziranje; što si ostao bez daha, gubiš snagu, što li? strast jedina vrijedi, tako u filmu, književnosti i seksu...
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

Eriops

Ma daj, Pingvine, o kakvoj strasti ti govoriš ? Ovo je vrćenje jednog te istog, on izvali neku generalizaciju o Srbima, i mi onda dokazujemo da nije tako .. i tako se može do sudnjeg dana.. ne vredi rasipati strast na  takve bedastoće..strast je za bitne stvari.. a ne trošiti je na nekog sumanutog gastarbajtera koji opravdava ubicu dece, nacionalnošću ubice i žrtve..

džin tonik

pih, nasao se tko ce braniti srbstvo, tihi, siguran sam da si se spustio sa nekog brda i pobjegao u srbiju pa sad srbujes, a tko zna sto si.
neki turcin ili tko zna.
a svi pravi srbi priznaju da su prvaci svijeta u laganju.

yalgr

Quote from: Eriops on 06-03-2010, 15:30:05
Ma daj, Pingvine, o kakvoj strasti ti govoriš ? Ovo je vrćenje jednog te istog, on izvali neku generalizaciju o Srbima, i mi onda dokazujemo da nije tako .. i tako se može do sudnjeg dana.. ne vredi rasipati strast na  takve bedastoće..strast je za bitne stvari.. a ne trošiti je na nekog sumanutog gastarbajtera koji opravdava ubicu dece, nacionalnošću ubice i žrtve..

Ne znam gde si ti procitao da JA opravdavam nekakvog ubicu dece "na osnovu nacionalnosti ubice i zrtve" kao sto su npr.:Staljin,Hitler,Pavelic,Milosevic,Mladic,Staljin,Karadzic,Pol Pot i slicne podvrste homo sapiensa.

Ovo je tehnika laganja pod nazivom ucitavanje sadrzaja.

Ne znam na osnovu cega si zakljucio da sam gastarbajter(sumanuti,ajde de,da ti priznam) kada nemas matematicki dokaz da jesam.

Ovo je tehnika laganja pod nazivom:"diskvalifikacija po kratkom postupku imaginarnim putem".
Drugim recima masta moze svasta.Trecim recima "Cim ovaj ne voli GROBARA,SIZOFRENICARA i slicne srpske politicke degenerike,mora da je gastarbajter.Hajde da ga tako okvalifikujem u javnosti,pa kada dobijem javnu podrsku od drugara,onda mu je isto ko i da jeste gastarbajter STVARNO."

Znaci prakticno si odbranio Zoskovu tezu.

Kad smo kod politickih degenerika vide li neko onog polupismenog automehanicara Janukovica u Kremlju kao predsednika Ukrajine.Sta ucini komunisticka partija od coveka~predsednika najvece Evropske zemlje Ukrajine(ne racunajuci evroazijsku Rusiju).Moram da se uclanim u DSS da bih napredovao u karijeri mozda bude nesto od mene.

P.S. Nemojte me cinkariti kod predsednika stranke da primecujem njegovu ociglednu SIZOFRENIJU. 8-)

yalgr

Jebote ovaj automehanicar Janukovic u Kremlju kod Medvedeva stvarno ponizava svoju zemlju.Gde moze jedno takvo govedo da bude predsednik sem u zlocinackom komunistickom pravoslavlju koje ignorise NAUCNI METOD SAZNANJA,mi smo gori od Inkvizicije,kad govoris istinu ili te spale na lomaci ili te pojede mrak. 8-)

Tex Murphy

QuoteNe znam na osnovu cega si zakljucio da sam gastarbajter(sumanuti,ajde de,da ti priznam) kada nemas matematicki dokaz da jesam.

Kad smo već kod matematičkih dokaza, čisto zabave radi - imaš li ti matematički dokaz da je Hitler bio ratni zločinac?
Genetski četnik

angel011

@yalgr: to o gastarbajteru koji opravdava ubicu dece se ne odnosi na tebe, ngo na zoska.
We're all mad here.

Melkor

mozda su yalgru opravdavajuci gastarbajteri slaba tacka, ubo ga Tihi slucajno  :!:

PS Eriopse, vrati nik, vidis da nije zaziveo  xfrog
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

džin tonik

Quote from: angel011 on 06-03-2010, 22:49:28@yalgr: to o gastarbajteru koji opravdava ubicu dece se ne odnosi na tebe, ngo na zoska.

znaci ispravno je kao da se odnosi na bilo koga na ovom topicu.

od kad se tihi pojavio na forumu vec je copy-pejsto milion puta isto sranje, gastarbeiteri bla, (ne)placanje poreza blabla, ubijanje nejaci trabunj, opravdavanje zlocina kenjkenj, pa onda ono bitno: zahtjev za baniranjem, restrikcijama, cizmom na vrat, stegovima.
mislim da je on zapravo neki satelit scoma i centralnog komiteta. mazohista neki.

hoce samo da propagira srbstvo bez konkurencije.

yalgr

Quote from: Harvester on 06-03-2010, 22:46:44
QuoteNe znam na osnovu cega si zakljucio da sam gastarbajter(sumanuti,ajde de,da ti priznam) kada nemas matematicki dokaz da jesam.

Kad smo već kod matematičkih dokaza, čisto zabave radi - imaš li ti matematički dokaz da je Hitler bio ratni zločinac?

Nemam.Imas li ti matematicki dokaz da postojis?

Odoh na index.hr da izigravam cetnika.  8-)

Tex Murphy

Naravno da ne. Ja uopšte ne negiram činjenicu da ništa ne može da postoji.
Ali ti si prvi potegao matematičke dokaze.

Btw, to sa izigravanjem četnika bi mogao da probaš i na sarajevo-x forumu, ali bojim se da su oni prilično netolerantni i da dosta brzo banuju :-( Ne znam kakvi su na indexu što se toga tiče?
Genetski četnik

yalgr

Na indeksu su ekstra,tamo su prave cetnicke orgije.Samo,dok sam cetnikovao naveliko nisu me banovali.Ali kad sam se zakacio sa nekim forumskim starosedeocem(ne bih da ga reklamiram) koji ima neke veze kod moderatora odmah sam banovan.Samo zato sto sam trijumfovao,tj. pokazao realnu retoricku nadmoc(a kako bi se i drugacije zavrsio okrsaj). 8-)

Franz Xaver von Baader

pa ak se ti čudiš toj okolnosti svijeta, onda si naivan. sada ću ti reći, poslušaj: gdje god bio i u bilo kom vremenu, ako pokažeš neku nadmoć među ljudima, da si bolji od drugih (što god to značilo), ovi će redovito nastojati da te unize, spletkariti, glumatati, zavidjeti, mrziti, a kada su to u stanju onda će te i banirati.

na tom tragu je i tihi eriops kada propovijeda o "ključanju topika jer tobože raspaljuju strasti" te ih on vidi kao "sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrasnjim sagorijevanjem"
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

stakmen

banujte  tog  provokatora sa foruma,nek ide na ustashke forume, pa nek siri svoje ideje tamo,moderatore  preseci ga,ustasho jes  se uvrijedio,i treba,osecaj se bedno

mac

Nenene, mi ovde podržavamo svaki pokušaj konstruktivnog dijaloga. Dozvoljavamo mogućnost da nismo u pravu, ali to treba da nam se dokaže. Zosko ništa do sada nije dokazao, ali duga je noć, a mi smo mladi...

džin tonik

mace, sto bih ja tu isto nanovo dokazivao? i kome? stakmanu? pa taj nije u stanju razumjeti slozenu recenicu.

yalgr

Quote from: PingvinPatuljak on 07-03-2010, 11:30:21
pa ak se ti čudiš toj okolnosti svijeta, onda si naivan. sada ću ti reći, poslušaj: gdje god bio i u bilo kom vremenu, ako pokažeš neku nadmoć među ljudima, da si bolji od drugih (što god to značilo), ovi će redovito nastojati da te unize, spletkariti, glumatati, zavidjeti, mrziti, a kada su to u stanju onda će te i banirati.

na tom tragu je i tihi eriops kada propovijeda o "ključanju topika jer tobože raspaljuju strasti" te ih on vidi kao "sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrasnjim sagorijevanjem"

Eto,ja ovde pokusavam da skrenem paznju na lobotomiziranje srpske javnosti od strane onih ljudi koji imaju pristupa pravoslavno~komunistickim centrima moci.I odmah cim se diskutanti ne slazu sa mojim misljenjem koje je potkrepljeno naucnim cinjenicama~BAN.Ja se recimo ne slazem sa njihovim misljenjem da je Kostunica normalan covek,a to da je nenormalan i potencijalno KATASTROFALAN PO SRBIJU se vidi iz aviona.Ali  nije Voja K. problem sam po sebi,vec cinjenica da u komunisticko~pravoslavnim dzamahirijama BRANIOCI MENTALNIH DISCIPLINA KOJE DOKAZUJU DA JE ZEMLJA RAVNA PLOCA uvek dobijaju podrsku komunisticko~pravoslavnih centara moci i onda izigravaju OCA NACIJE,sto narod koji ima ovakvog "taticu" dovodi do katastrofe.Primer ovakve katastrofe je frontalna konfrontacija sa Austro~Ugarskom i nazi~Nemackom,u situaciji kada bi RACIONALNA TAKTIKA bila:Potpisivanje sporazuma sa njima i podmetanje noge u najzgodnijoj prilici,tj. kad pocnu da gube rat i kada ne budu u poziciji da ovakvu verolomnost sankcionisu,jer su im trupe zauzete na drugoj strani.Jos primera KATASTROFE:Milosevicevo odbijanje saradnje sa USA i ulazak u mitoloske ratnicke vode 90.~tih usituaciji kada je zemlja SRBIJA trebala da udje u NATO i EU,i postane jedna od jacih Evropskih zemalja,umesto toga je odabrana ZLOUPOTREBA SRPSKOG NARODA IZ HRVATSKE I BIH u cilju ucvrscivanja licne vlasti u BEOGRADU kroz ratnu samopromociju Milosevica u ZASTUPNIKA INTERESA SRBA,SVIH I SVUDA/.

Ljude koji se ne slazu sa mojim misljenjem ne bih banovao,jer je za dobrobit drustva u celini potrebna razmena ideja.Te ideje maraju biti dobijene NAUCNIM METODOM,tj. 2+2=4.U pravoslavnim zemljama je razvijena disciplina PORAVNAVANJA ZEMLJINE KUGLE koja je na kraju dovela do pobede najvecih lazova,dogmata i polupismenih automehanicara KOMUNISTA na vlast.

Naravno uvek mogu da me diskvalifikuju nazivajuci me iskompleksiranim nejebicarem i budalom,sto nije daleko od istine. 8-)

mac

Quote from: yalgr on 07-03-2010, 21:58:49Primer ovakve katastrofe je frontalna konfrontacija sa Austro~Ugarskom i nazi~Nemackom,u situaciji kada bi RACIONALNA TAKTIKA bila:Potpisivanje sporazuma sa njima i podmetanje noge u najzgodnijoj prilici,tj. kad pocnu da gube rat i kada ne budu u poziciji da ovakvu verolomnost sankcionisu,jer su im trupe zauzete na drugoj strani.

U istoriji koju sam ja učio vlada je i potpisala pakt s Nemcima, ali onda se desiše demonstracije (za koje se ispostavlja da su organizovali Englezi) i Nemci zaključiše da nema s nama dogovora.

džin tonik

znaci, srbija je engleska kolonija?!  :idea:

mac

yalgr

Quote from: mac on 07-03-2010, 22:13:16
Quote from: yalgr on 07-03-2010, 21:58:49Primer ovakve katastrofe je frontalna konfrontacija sa Austro~Ugarskom i nazi~Nemackom,u situaciji kada bi RACIONALNA TAKTIKA bila:Potpisivanje sporazuma sa njima i podmetanje noge u najzgodnijoj prilici,tj. kad pocnu da gube rat i kada ne budu u poziciji da ovakvu verolomnost sankcionisu,jer su im trupe zauzete na drugoj strani.

U istoriji koju sam ja učio vlada je i potpisala pakt s Nemcima, ali onda se desiše demonstracije (za koje se ispostavlja da su organizovali Englezi) i Nemci zaključiše da nema s nama dogovora.

Naravno poznato je da je Simovic organizovao demonstracije po nalogu Londona.U RACIONALNOJ i SNAZNOJ drzavi bi bio uhapsen jos prilikom pokusaja deljenja letaka.Sluzba bezbednosti se zbog toga i zove Sluzba BEZBEDNOSTI,da bi obezbedjivala sigurnost NOSIOCA DRZAVNOG SUBJEKTIVITETA NARODA(U OVOM SLUCAJU KRALJEVINE SHS).Ali Sluzba Bezbednosti je bila korumpirana sto je idanas slucaj,tj. pripadnici Sluzbe Bezbednosti su obezbedjivali SOPSTVENU NOVCANU SIGURNOST.

Bobby Peru

:D Dokle ste vi stigli :D Ave Brožnjev!~

angel011

Quote from: Josipovich Broznjev on 07-03-2010, 22:50:14
znaci, srbija je engleska kolonija?!  :idea:

Kamo sreće... I kao nemačka kolonija bismo verovatno bolje prošli nego pod našim idiotima.
We're all mad here.

Hobit

Quote from: scallop on 05-03-2010, 15:59:39
Quote from: Hobit on 05-03-2010, 10:15:42
Eto. A tek kada se scallop vrati iz Amerike, pa kada krene srbovanje... xcheers

Evo meni moga hobita! De si, bre? Čučiš tamo negde i virneš taman kad te zaboravimo. Jel' si zaboravio da si me u prošloj turi turio u komunjare i ja priznao? Kako to ide zajedno komunjara i srbovanje? Da nisi skrenuo tamo u tu rupu?

Tu sam ja scallope, pratim... 
A srbovanje i komunjare...?
Scallope, ovo je zemlja Srbija, ovde je to trajalo od osme sednice pa do oktobra 2000-te.
Ma, traje i idanas
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

scallop

To tako ide u tvoju rupu. I bez piva. Komunizam ide s internacionalizam, a srbovanje s nacionalizam. Mi s pivom. Ili s surutkom.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Alexdelarge

Quote from: scallop on 08-03-2010, 16:03:06
To tako ide u tvoju rupu. I bez piva. Komunizam ide s internacionalizam, a srbovanje s nacionalizam. Mi s pivom. Ili s surutkom.

mali ot. kog djavla se surutka zove surutka? hocu reci, ako surutka nastaje u nekoj fazi proizvodnje sira, zasto se onda ne zove sirutka. :idea:
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Ghoul

Quote from: Alexdelarge on 08-03-2010, 18:05:22kog djavla se surutka zove surutka? hocu reci, ako surutka nastaje u nekoj fazi proizvodnje sira, zasto se onda ne zove sirutka. :idea:

u mom kraju se zaista i zove sirutka.
ali, po beogradski, to je surutka.
možda zato što belgrađani imaju slabu predstavu o tome kako nastaje sir ili bilo šta drugo što kupuju u dragstoru ili na pijaci.
https://ljudska_splacina.com/

angel011

Ja sam čula i za jedan i za drugi izraz.

U školi smo učili da se kaže "surutka", a van škole sam čula i "sirutka".
We're all mad here.

scallop

Alexdelarge, ostavio si me bez reči. Ima jedan teži problem. Ako se na rukama nose rukavice, zašto se na nogama ne nose - nogavice, već čarape? A, što se tiče sira, što južnije to tužnije. Grci su još tupaviji - oni sir imentuju tiri.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

džin tonik

hrvatski sirutka, turski surutka.

Ghoul

Quote from: Josipovich Broznjev on 08-03-2010, 18:38:20
hrvatski sirutka, turski surutka.

hm, ko bi reko da je u niškom kraju hrvatski utjecaj bio jači od turskog uticaja!

džin tonik

nisam siguran, cuo sam da srbi za bezalkoholne tekucine kazu patoka.
sve sto je tekuce ima samo dva naziva, rakija ili patoka t.j. sinonime za pitko i nepitko.

vilja

Quote from: Josipovich Broznjev on 08-03-2010, 19:19:58
nisam siguran, cuo sam da srbi za bezalkoholne tekucine kazu patoka.
sve sto je tekuce ima samo dva naziva, rakija ili patoka t.j. sinonime za pitko i nepitko.

xrofl
Ti si Zosko fenomen. Nikad se ne umoriš, a?  :lol:

džin tonik

ne, od kad sam bio kod jednog srbina u gostima. kaze rakija da nazdravimo, kad ono, e, antifriz! kaze nikad ne ostane bez vozacke kad pije, uhvate ga, a on jos potegne pred njima i malo se zatrese od uzbudjenja, pa ga u bolnicu, pa na psihijatriju zbog pokusaja suicida. glupani, a on samo pijan.

Alexdelarge

Quote from: scallop on 08-03-2010, 18:34:40
Ako se na rukama nose rukavice, zašto se na nogama ne nose - nogavice, već čarape?

zbog krusevljana, tj.carapana. :mrgreen:
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

stakmen

kako moderator moze  drzati ovog ustashu na  forumu,razumem prosirenu recenicu,objasnila mi je  tvoja sestra kad sam je  rastochio

angel011

Nazivati nekog ustašom se na većini foruma smatra govorom mržnje. Ako može da drži tebe na forumu, može i zoska.

Uzgred, o rastakanju nečije sestre pričaju samo oni koje nijedna neće. :evil:
We're all mad here.

džin tonik

stakmene, nista ti ne razumijes. da citas malo vise sto sam pisao, znao bi da sam ja jugoslaven kao i ti i uporno ponavljam kako su ustase ubili 1,5 miliona srba i da ih zato treba zatvoriti u zatvore. a svi mi se smiju.

Vampirella

Quote from: stakmen on 09-03-2010, 17:11:16objasnila mi je  tvoja sestra kad sam je  rastochio

A kad je to bilo? Nesto te se ne sjecam... Bit ce da nisi ostavio neki utisak.  :(
Satan my master.

mac

Quote from: Josipovich Broznjev on 09-03-2010, 18:09:47
stakmene, nista ti ne razumijes. da citas malo vise sto sam pisao, znao bi da sam ja jugoslaven kao i ti i uporno ponavljam kako su ustase ubili 1,5 miliona srba i da ih zato treba zatvoriti u zatvore. a svi mi se smiju.

Mislim da su kovaljice presudile. Ja i ne znam šta ti je to, ali mora da je nešto smešno, čim podseća na pituljice.

Boban

Quote from: stakmen on 09-03-2010, 17:11:16
kako moderator moze  drzati ovog ustashu na  forumu,razumem prosirenu recenicu,objasnila mi je  tvoja sestra kad sam je  rastochio

Mi se ovako ne izražavamo na forumu, niti se delimo na četnike i ustaše, niti se delimo bilo kako... Možeš mrzeti hrvate i možeš im to reći, ali nema potrebe za ovakvim navijačkim izražavanjem.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Ghoul

da li je tužibaba-kunac, borac za čistotu forumskog izražavanja, reagovao na ovaj govor mržnje i uskliknuo za (crvenim) banom povodom ovog blatantnog kršenja najelementarnijih pravila forumaškog diskursa?!

yalgr

Ova rasprava je krenula neozbiljnim tokom,i jako sam razocaran zbog toga,jer moji pokusaji prosvecivanja nisu naisli na podrsku.Nadam se da jos ima onih dobrotvora covecanstva koji su spremni da gore na lomaci zarad istine kao sto su Djordano Bruno i moja tastatura.

Hobit

Quote from: scallop on 08-03-2010, 16:03:06

Jes, đavola, kod tebe, i takvih kao što si ti, ide s koka kolu....
Ko ćoto, ja odo...
A to dovodi do raznoraznih poremećaja u ponašanju... i šire...   xrofl
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!