• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Dokazano - žene su pametnije od muškaraca!? PRC!!!

Started by Ghoul, 05-03-2010, 22:40:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Loni

Hvala Mac...

Inače ako neko hoće da ga ne napadaju po sajtovima, najbolje je nikad ništa da i ne piše.
To je jedini način.
Svako može da postuje par viceva i fora, malo karikatura, nikom se ne zamera i bude omiljen, ali zar je to poenta?
Ja sam za polemiku pa makar grešili.

Slažem se da je ličnost najvažnija, ali ja mislim da su u praksi muškarci skoro uvek nešto gori.
Zla duša ipak ima više šansi da tu svoju zlobu ostvari u muškom telu (ukoliko je zdravo i snažno).

Biti muško daje ti priliku da budeš i krimos, fajter, možda čak i silovatelj il' ubica.
Zla psiha u muškom telu ima veću šansu da to svoje zlo unapredi.

Muška đubrad može se podeliti na OSMIŠLJIVAČE zla (zlotvori na daljinu) i na direktne IZVRŠIOCE.
Đubretare su uglavnom samo OSMIŠLJIVAČICE zla (Ledi Magbet, Elena Čaušesku), ali ne i izvršiteljke na licu mesta. Ili su ti slučajevi jako retki.

A kad od detinjstva znaš da moraš zlo da uradiš posredno (Ne možeš sama da se tučeš već moraš da nađeš nekoga, ko će to da radi umesto tebe) onda ćesto i odustaneš od akcije. Čemu smaranje? :-)

mac

Zla žena može da te zavadi sa prijateljem i bratom, može da te nahvata na bebu pa abortira, može da te ubije u pojam svojim psiho igrama. Ako moram da biram bolje da me muško prebije, pa da idem kući.

A kad od detinjstva znaš da si rođena u muškom svetu, a bez muške snage, i one stvari dole, onda počneš da vežbaš druge veštine u kojima si bolja. Srećom, pa nisu sve žene zle, inače jao si ga nama!

Loni

Le Samourai

Girls think they are cleverer than boys from age four, study finds

Teachers' expectations may reinforce gender gap in school performance

http://www.guardian.co.uk/education/2010/sep/01/girls-boys-schools-gender-gap

Boban

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Plut

Midoto

Quote from: mac on 03-09-2010, 00:57:54
A kad bih pod pretnjom smrću morao da uperim prstom na pol koji više veruje horoskopima, morao bih ovako na slepo ipak da odaberem žene.

Meni je samo čudno: zašto onda među horoskopskim znacima nisu - krava, koza, ovca, bliznakinje...

Da li je pametnije gatanje po sazvežđima od onoga - u pasulj ili soc od kafe (potpisujem da su ovome žene sklonije)?

I znam da je ovo opšte mesto, ali ako se u poređenju muške i ženske inteligencije postavlja pitanje: koliko genijalnih žena ima, treba se zamisliti i koliko ima Nerona, Hitlera, inkvizitora (itd.) među njima.

Mislim da je srednja mera vrlo slična.

A najviše mi smeta što se, na samom početku, pamet meri količinom informacija. Da su pitanja bila poput onog: zašto je otvor na šahtu okrugao - bilo bi mi lakše da stvorim neku sliku.

mac