• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Pajčinova i Kapisoda nađeni mrtvi

Started by Mark, 16-03-2010, 23:15:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

džin tonik

hvala, procitao sam vise puta i mozda uhvatio blagi nagovjestaj rezona.
znaci ta pjesma je nesto lose, nesto vrijedno prezira, on to nije cuo za ozbiljno, vec rabi samo da bi meni uputio neku, kakvu god, poruku, a istovremeno ugradjivanjem greske tipa "skocimo u vodu da se osusimo" podcrtava svoje nepoznavanje prezira vrijedne materije. da se ne bi posumnjalo u dobar ukus.

Loni

Vala, od kako čuh da je Keba tužio neke novinare što su mu iskopali romsko poreklo i na sudu rekao da je doživeo duševni bol zbog toga (!) i zaslužuje prezir svog lika i dela.  
   Pesme su mu najgore od sve dece.

Tesha Teshanovic

Quote from: Josipovitch Broznjev on 02-04-2010, 21:24:07
hvala, procitao sam vise puta i mozda uhvatio blagi nagovjestaj rezona.
znaci ta pjesma je nesto lose, nesto vrijedno prezira, on to nije cuo za ozbiljno, vec rabi samo da bi meni uputio neku, kakvu god, poruku, a istovremeno ugradjivanjem greske tipa "skocimo u vodu da se osusimo" podcrtava svoje nepoznavanje prezira vrijedne materije. da se ne bi posumnjalo u dobar ukus.

evo stize tesa tesanovic kao sto je obecao.slusaj bre problem je u tome sto ti si ti tatin sin.a sto se tice kenija pa sta ako su je roknuli.jbg zivot ide dalje

Kunac

Quote from: Tesha Teshanovic on 05-04-2010, 00:31:12a sto se tice kenija pa sta ako su je roknuli.jbg zivot ide dalje
Kog Kenija? Onog iz South Parka? Pa njega roknu u svakoj bogovetnoj epizodi.
"zombi je mali žuti cvet"

Alex

Quote from: Tesha Teshanovic on 05-04-2010, 00:31:12
.a sto se tice kenija pa sta ako su je roknuli.jbg zivot ide dalje

Kako za koga. Za Kenija da.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

džin tonik

Quote from: Tesha Teshanovic on 05-04-2010, 00:31:12evo stize tesa tesanovic kao sto je obecao.slusaj bre problem je u tome sto ti si ti tatin sin.a sto se tice kenija pa sta ako su je roknuli.jbg zivot ide dalje

cuj stakmene, ili stakmene drugi, nije bitno, ne da mi se pretjerivati sa nemastovitom djecurlijom. sto da se ja sa svojih 19 godina natezem sa vama djecjom djecom?
nemamo mi dodirne tocke. ti tek otkrivas alkohol, cigarete i masturbaciju, i sad odma hoces da se intelektualno uzdignes iznad odraslih. a to ne ide tako, ne mozes preskakati stepenista.

stakmen

nisam ja tesha  ,to ti je on pisao,i necu u vas sukob da ulazim,,

stakmen

i nemoj me spominjati  domobrane jedan

mac

Quote from: Josipovitch Broznjev on 05-04-2010, 15:02:23a to ne ide tako, ne mozes preskakati stepenista.

Možeš, ako ideš nizbrdo.

džin tonik

ah, mac, ja uvijek gledam dobro u djeci. srbi su, pa valjda proporcionalno godinama napreduju.

stakmen

džin tonik

bar se nadam, jasno da postoje i iznimke.

stakmen

stakmen

crko mi je bojler sad cu da te maltretiram

stakmen

,hteo sam da te  lazno optuzim za to pa da kazes ko si,no vidim cuvas identitet,nije  bitno...

Boban

ne shvatam zašto se kačite sa zoskom kada mu niste dorasli.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Tesha Teshanovic

Quote from: Josipovitch Broznjev on 05-04-2010, 15:02:23
Quote from: Tesha Teshanovic on 05-04-2010, 00:31:12evo stize tesa tesanovic kao sto je obecao.slusaj bre problem je u tome sto ti si ti tatin sin.a sto se tice kenija pa sta ako su je roknuli.jbg zivot ide dalje

cuj stakmene, ili stakmene drugi, nije bitno, ne da mi se pretjerivati sa nemastovitom djecurlijom. sto da se ja sa svojih 19 godina natezem sa vama djecjom djecom?
nemamo mi dodirne tocke. ti tek otkrivas alkohol, cigarete i masturbaciju, i sad odma hoces da se intelektualno uzdignes iznad odraslih. a to ne ide tako, ne mozes preskakati stepenista.

kao prvo ja ne pusim ne pije ne drogiram se.to svi znaju.a kao drugo ja nisam stakmen ja sam tesa tesanovic.a da se izdignem iznad tebe to nije tesko jer ti si razmazeno deriste sin tate komunjare i majke partijske radodajke.i zao mi je ako moji stavovi vredjaju tvog decka krmka miljana i pedju kvira i ostale ortake.i upravu si nemamo dodirne tacke jer ti si jedna drukara koja je drukala ceo zivot

DušMan

Najbliži prijatelji Ksenije Pajčin uz pomoć njenih fanova sakupljaju potpise za pokretanje inicijative da se jedna od beogradskih ulica nazove po njoj.

Pre desetak dana objavljena je informacija da će jedna od vikendica u Lisovioćima biti pretvorena u muzej tragično nastradale pevačice Ksenije Pajčin, a sada postoji mogućnost i da jedna od beogradskih ulica dobije naziv po njoj.

Naime, njeni bliski prijatelji su došli na tu ideju i krenuli da sakupljaju potpise u čemu im pomažu pevačicini fanovi.

- Nakon četrdesetodnevnog pomena predaćemo potpise za inicijativu da se našoj Ksendži dodeli jedna ulica u Beogradu! Bila je najlepša Srpkinja, a sada predstavlja i svojevrstan simbol borbe protiv nasilja nad ženama. Nastradala je boreći se za pravo na život i njena žrtva treba da opominje da se sličan zločin više nikada ne ponovi – otkriva anonimni izvor dnevnog lista "Kurir".

Informaciju je potvrdio Goran Stojićević Karamela koji je za pomenuti list rekao:

- Tačno je da će inicijativa biti pokrenuta, i ne samo to! Organizovaćemo izložbu slika, objaviti DVD izdanje i sav prihod će otići u humanitarne svrhe. Želimo da sačuvamo Kseniju od zaborava i da uradimo sve ono što je ona želela, a nije imala priliku. Ona je bila žena koja zaista zaslužuje da se ne zaboravi - naglašava Goran Stojičević Karamela, a isto je rekao i Bane Dević, Ksenijin kum i stilista:

- Uradićemo mnogo više od pokretanja inicijative. Ksenija je to zaslužila i zadužila sve nas koji smo ostali da čuvamo uspomenu na nju.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Ghoul

kakva budalaština.

i sve to samo zato što je jedna nebitna, ali sexy, 'pevaljka' imala vanredan talenat da se sliže s idiotom od momka.

sad će prave memorijalni centar, spomen-dom, spomenik u centru grada, će imenuju neku sigurnu kuću po njoj i ko zna šta sve ne.

kladio bih se da kripl već piše scenario za njen biopic.
https://ljudska_splacina.com/

DušMan

VIC:

Sutradan se nađu Ksenija i Kapisoda, i Kapisoda kaže: U jebote, al' smo se ubili sinoć!
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Ygg

"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Son of Man

Ghoul

Odavno se nije pisalo o emisiji ,,Balkanskom ulicom" Vesne Dedić, kao danas. Povod ni malo prijatan – izjava Vuka Kostića koja je šokirala sve gledaoce koji su juče gledali ovu emisiju na prvom programu RTS-a.

Na pitanje Dedićeve šta bi uradio ukoliko u novinama izađe slika njegove devojke sa drugim muškarcem, Kostić je kao iz topa odgovorio: ,,Pucao bih na nju!"

:!: :!: :!:

džin tonik

da to nije neki stari/novi modni trend? mozda bi se dalo izvesti.

mac

Ma zezao se čovek. Intervju je rađen pre tragedije, a Vuk se malo zaneo u zafrkanciji.

Tex Murphy

Any man who does less is less than a man.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

Quote from: Harvester on 13-04-2010, 12:02:23

evo ga opet ovaj bible-thumper! :(

džin tonik

Ghoul

svejedno, nisu to ni mačke, pa ne znači da ih treba tek tako ubijati.

angel011

Da li hoćeš da kažeš da mačke treba tek tako ubijati? xtwak
We're all mad here.

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!