• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

NE KLIKĆI NA SEXY CAVE GIRL!

Started by mac, 20-03-2010, 12:41:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mac

Avast mi javlja da je slika koja je stavljena u poruci koju je postavio Mofenetuittiz nekakav security threat, i blokirao je, ali ko nema Avast ne može da blokira sliku. Admine, ovo je već drugi upad u sajt, šta se zbiva?

Melkor

Sad mi to kazes  :x jel sec threat samo videti sliku ili ipak moras kliknuti?
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

mac

Sve što znam je da je meni Avast blokirao sliku, i ja sam sad uskraćen za to kako izgleda kad je cave girl sexy. Moguće da je samo link opasan. S druge strane moguće je i da je čitav ovaj svemir samo proizvod mašte jedne sexy cave girl...

zakk

Ko će ga znati.

A botovi sve pametniji, mamu im nji'ovu.

Ono što nikako ne mogu da skontam je kako postuju uvek i samo u DOMAĆA OSTVARENJA, LOW-FI VIDEO... mora da ima neka glupost koju sam prevideo, ali mi ne uspeva da nađem šta...

Velika preporuka: AdBlock Plus addon za Firefox – ogromnu većinu ovakvih gluposti satre u startu. Ko koristi IE, obavezno apdejt na osmicu (slobodno, radi i na pirackim vindovsima)
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Melkor

bice da je ipak potrebno da se klikne ako je verovati mom antivirusu, a verujem mu vec 3 godine.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Ghoul

Quote from: zakk on 20-03-2010, 12:49:56A botovi sve pametniji, mamu im nji'ovu.

Ono što nikako ne mogu da skontam je kako postuju uvek i samo u DOMAĆA OSTVARENJA, LOW-FI VIDEO...

znaju botovi da tu ima najviše sranja, prevara i gluposti - tu im je prirodno mesto.
https://ljudska_splacina.com/