• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Razmišljate li o tetovaži?

Started by Boban, 24-03-2010, 22:13:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Cornelius

A, ja mislio da ćeš se ipak opredeliti za motiv "crnog cveta", a ne za zmaja.  :(
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Holden Caulfield

Treba  da uradim mrtvacku glavu Misfitsa.Odlucio sam se za sindjel.Kao i BORN TO LOSE LIVE TO WIN moto Motorheada.
Dylan Mckay can kick Jordan Catalanos Ass anytime!!!

Me? The 13th Duke of Wybourne? Here? In a sixth form girl's dormitory? At three o'clock in the morning? With my reputation?

Kunac

"zombi je mali žuti cvet"

HAL

Planiram da istetoviram sebe po celom telu, identičnu kopiju. Ljudi će gledati u mene, a u stvari ne znaju da je sve to samo tetovaža!! HA HA, koji sam vragolan, veći nego ovaj Zmaj od Šipova.

Джон Рейнольдс

Logo Misfitsa nije mrtvačka glava, već je to Crimson Ghost.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Holden Caulfield

ne znam koji je kurac,ali znam da je bolesno dobar.Sem toga zbog Bulleta i treba da se istetovira!Excelsior!

Me? The 13th Duke of Wybourne? Here? In a sixth form girl's dormitory? At three o'clock in the morning? With my reputation?

Джон Рейнольдс

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

RedSonja

QuoteRazmišljate li o tetovaži?
Razmišljamo.
Ja samo o njima mislim ovih dana.

Inače, do suza su smešni bilmezi koji se istetoviraju na ekstra ultra super vidnom mestu, i to obično tribal ili kineska slova, i onda prodaju priču kako im tetovaža mnogo znači. Nije to tek tako nažvrkano mastilom, nego ima dublji smisao.
E oni su zabavni. Treba cirkuzante da prekriju poslovicama na kineskom. Ili samo nečim-bilo-čim al da je na kineskom.

A da. Ovaj, nemam tetovažu. Ali razmišljam, što jes, jes.

mac

Sećam se kad sam išao jednom u Bugarsku, i bile one privremene tetovaže. I ja se kao razmišljam kakvu ja tetovažu hoću, i dosetim se: vatrena krila raširena oko uspravljenog mača. Nekoliko godina kasnije vidim da su se ljudi toga već dosetili - New Jedi Order. Džaba se trudimo da budemo originalni, neko je već stavio trademark na našu ideju.

Loni

Tatoo tela? 
Koji ste vi retromenovi.

Trenutno je IN beonjača tetovaža!

Loni

Uzgred, evo kako ,,Bobanov zmaj'' izgleda i u ,,Beta'' stanju.

RedSonja

Mene taj ''Bobanov zmaj'' tatu podseća na film Paklena noć u Amsterdamu, baš se skoro davao na teveu,Zapravo me podseća na lik iz tog filma, Bili Boj Menson, rok zvezdu i pedofila. On doduše nema zmaja, nego zmiju, a i tetovaža se prostire preko celog torzoa. S tim što! Ako ste mislili da Bili boj nije IN... Pored zmice, imao je i beonjače ko sa slika gore. I to obe.
E sad da l je privremena tetovaža beonjaca ili permanentna ne znam, ukokali su ga pre nego što je stigo da kaže.

Джон Рейнольдс

Добре су тетоваже. Да немам вишка хистамина у крви, сав бих се намалао, али овако немам муда јер могу себи да направим велики пичвајз.

Невезано за то, најсекси тетоважу видео сам на једној Мађарици. Има томе више од десет година, нашао сам се у једној малој будимпештанској продавници плоча и дискова, тада култној, коју сам једва нашао и то на препоруку и прецизне инструкције. Разочаран лошим размештајем, јер иначе волим да све куповине обавим за што краће време јер продавнице мрзим, претурао сам по неким плочама преко једне рибе с обзиром на то да је простор био скучен. Летње време, летње крпице, нервоза ме хвата јер сам предуго у неком продајном објекту, кад... Приметим да на њеним леђима, са десне стране, између лопатице и рамена, постоји нешто. Младеж није. Флека није. Прљавштина није, јер како сам се примакао још ближе, осетих и мирис њеног дезодоранса. Три шестице. И то стилизоване као код Демијана, укруг. Ситне, једва видљиве, мора човек добро да приђе, њој с леђа а мало сдесна да би их приметио. Лака летња одећа није показивала ниједну другу тетоважу, само ту.

#Τζούτσε

Mark

Neko vreme sam se nosio mislju da sebi na podlaktici istetoviram sidro, a ispod njega da pise JNA i 1979. Kao sarkazam neki... Ne znam sta se desilo sa tom idejom ali sam odustao. A pre neki dan sam sreo jednu gospodju u svojim kasnim pedesetim i zena ladno ima tetovazu na ramenu. Na onako starackoj opustenoj kozi ...
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Alexdelarge

sto rece lane gutovic: za trideset godina, grad ce biti pun istetoviranih baba. :lol:
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

morbius

Bah, ovde gde ja živim je tetoviranje žena ušlo u modu mnogo ranije, tako da ima tetoviranih baba koliko voliš. Možda je leptirić u dekolteu delovao privlačno na njima pre 30 godina, ali danas sigurno ne deluje. Klinke se inače rutinski tetoviraju, praktično svaka druga je našarana negde.

Ja sam više puta razmišljao o tetovaži, ali što sam stariji, sve manje mi tako nešto ima smisla. A i stipsa sam, ne daje mi se novac koliko jedna ozbiljna, umetnička tetovaža košta.
Why me?

RedSonja

Ma tri polinežanska slova srednje veličine nisu više od sto evra. Pa računaj, ako smanjiš pljuge, recimo, sad je , šta, septembar? dogodine ima biceps da ti bude , ih.. ko šećer. A ako si baš karakter, pa načisto batališ cigare, bogami skupićeš pare i da udariš mačje šapice sa strane il škorpiona(nema veze ako nisi škorpija u horoskopu).

Holden Caulfield

@mac

nemoj,rodjace,da si lud da tetoviras ta Dzedaj govna po sebi,je lti razumes da ces sledeci put karati za Uskrs 2026.Ovo je ubedljivo najgora ideja za tetovazu koju sam cuo.Jednog lika sam bukvalno hteo da prebijem kada sam ga vide sa tetovazom Qui Gonn Jina.Pre bi ti bilo bolje da po celim grudima istetoviras Pussy Gallore ili barem na nadlaktici glavu Jokera(i to verziju iz Killing Joke).Jedino sto bih ja mogao od tih govana da istetoviram je Kurganovu glavu sa tekstom ispod "It is better to burn out than to fade away!"Excelsior!

mac

Ne znam dal' si shvatio, ali meni je ideja za to pala pre nego što sam video džedajski logo. Normalno da neću SAD da ga tetoviram (u stvari, nikad ništa neću tetovirati, kad ne volim ni da se bodem ni da se unakaž... ulepšavam).

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Mariana Dan

Da, razmisljam o malom stilizovanom caduceusu na ramenu, ili tako negde.
Ne da mislim, nego se nadam da ću ga sledećeg leta imati.

Bog voli da dodiruje stvari kroz naše ruke

lilit

joj agota, i meni je on ultra sladak. :)
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Barbarin

Dugo se razmišljalo i konačno se i desilo.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Dybuk

Razmisljam, vec godinama. Ne konstantno :lol: ali "radim" tetovazu za svaki rodjendan. Rodjendani prolaze a od tatua jos nista :cry:

džin tonik

ocigledno se trazi inspiracija, sagita sluzi narodu... :roll:

Dybuk

Ne ne ja bi Bijelog Andjela i Svetog Savu jedan na podlaktici drugi na ledjima. Mozda i Svetog Dordja kako ubiva azdahu na ramenu :roll:

Nemoj da si vulgaran :roll: edituj to gospe ti.

Ukronija

Ova sa prve tetovaže će garant još deset puta da izmeni to ime (ako ime, nemam pojma šta je) koje istetovirala da voli sad i zauvek hehehe :roll: ta kao da ubeđuje sebe da voli.

ostale tetovaže su kul, što da edituje?  :lol:

Dybuk

Ukronija

Dybuk

Ova poslednja bi mogla da bude editovana stilizovanija, n'est pas?

Ukronija

u pravu si, ima ovde ljudi koji to nikad nisu videli il retko viđaju  :|

džin tonik

ok, ok, evo i neke perverzije:

Ukronija

Ukronija

džin tonik

Quote from: Dybuk on 25-10-2015, 18:07:42
Ova poslednja bi mogla da bude editovana stilizovanija, n'est pas?

sto? pa vidis da ima onaj crni pravokutnik kao japanski crtici!

Dybuk

O, naprotiv! Ja evo imam smisla za lepotu :) ali nemam smisla za bol. A ova poslednja...to mora da boli. Uzasno.

džin tonik

nekad su zene vadile po koje rebro, navlacile korzete, sve da bi postale lijepe, a danas... bah, cudna vremena. :roll:

Dybuk

Agota

Quote from: zosko on 25-10-2015, 21:09:11
nekad su zene vadile po koje rebro, navlacile korzete, sve da bi postale lijepe, a danas... bah, cudna vremena. :roll:

nekad su muškarci bili kavaljeri, s cilindrom, a danas... usvinjeni blogeri
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

džin tonik

a? jel se to gul opet zavlacio u neke rupe pa se ne skida s bloga? grozan je.

Dybuk

Quote from: Agotanekad su muškarci bili kavaljeri, s cilindrom, a danas...

....na komentar zene kako razmislja o tetovazi kace slike istetoviranih vagina...

džin tonik

tako mi treba kad mislim i trudim se iznijeti kvalitetne sugestije!
da vidimo:

dibuk: dibuk horor-vampirskog avatara!
carlyle: borbeni lazarus s mac!
agota: nick madjarskog porijekla (asocijacija na ljutu papriku) plus... patike? nekakav knife u potpisu...

gdje su cvjetici, ruze, cipkice, mashnice, leptirici...?! :cry:

džin tonik

Quote from: Dybuk on 25-10-2015, 17:38:09
Razmisljam, vec godinama. Ne konstantno :lol: ali "radim" tetovazu za svaki rodjendan. Rodjendani prolaze a od tatua jos nista :cry:

:lol:
next try bez razmisljanja:

Agota

A joj, nema lepe tetovaže. Žene s tetovažama, gube na putenosti. Drage moje, čuvajte, negujte i volite svoju kožu. OK, na mladoj koži će vam se dojmiti da je to lepo, ali kad žena zađe u izvesne godine, sa istim, izgleda kao hoochie mama

džin tonik

gluposti. zene, tek tetovaze vas cine lijepima i socijalno prihvatljivima. slusajte ovjerenog strucnjaka dimenzije cije percepcije izlaze van normativnog obuhvacanja, dok agota trabunja, a nema blage veze o estetici:

Agota

džin tonik