• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GREYSTORM

Started by Alexdelarge, 04-04-2010, 13:41:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alexdelarge

Kani li neko ovo kod nas da objavi?

End of the XIX century. Robert Greystorm is the only son of a rich English lord. Keen on mechanics and engineering since a young age, Robert, stubborn and proud, exploits to the last penny the money he was left by his father, to try and complete his futuristic projects. During his college years, he meets Jason Howard, scion of a family even richer than Robert's. It's the beginning of a strong friendship between the two men, that will allow Robert to use Jason's almost unlimited wealth to achieve an extraordinary feat, ahead of their time: the conquering of the South Pole, by means of a fantastic flying ship, inspired by the novels of the great French writer, Jules Verne. This experience will bring Robert to discover things that will change his life forever, pushing him towards extreme choices. Radical decisions that will make him a dangerous enemy for Jason and for all humankind...

http://www-en.sergiobonellieditore.it/greystorm/servizi/personaggi.html
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Dobrotvor

Pa jedino VČ (mada teško), ali se plašim da bi Blaža unakazio prelepe naslovnice.
Razum mora pobediti.

zakk

Protivim se stavu da je ovo prelepo, ali se slažem da bi Blaž(in)a ovo unakazio.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

džin tonik

ako im se isplatio dragonero, ne vidim zasto ne bi mogli izdati i ovo u slicnoj opremi. 3-4 tpb-a. samo da se ne natrpa u hc.

BornToRun

Moguce ali ne VC vec nova kuca Fenix pres. Za sada cemo morati da se zadovoljimo Medinim Karavanom. Prva 3 broja vec izasla.

džin tonik

krasno, jos samo da nadju nekog normalnog distributera u hrvatskoj. vc-ov standardni bonelli od 190 din dodje 25 kn u bivsem more comicsu, 18 kn u libellusu. sto nije malo.
ne da mi se ni pomisliti koliko ce nabiti na caravan koji je u srbji izgleda 350 din, a italiji 2,70 eur.

vc mm od 280 din je 30 kn u libellusu, 35 kn u ex more comicsu. ovaj caravan od 350 din bi mogao biti najmanje 40 kn sto je oko 6 eura (!)
ludost.

apetiti su pozamasni, 190 din = 14 kn, 280 din = 20 kn, 350 din = 26 kn
mislim da bi se izdavacu isplatilo uzeti u obzir ovu cinjenicu. dosta nas ce strip procitati, a postena distribucija odredit ce u kojoj formi.

Dobrotvor

Ovaj strip nećeš moću da kupiš u Libellusu.
Razum mora pobediti.

džin tonik

ako ce mo iskreno, cudi me da srbski izdavaci obcenito nemaju jednog cestitog distributera u hrvatskoj. relacija srbija - hrvatski srbi ocigledno dobro funkcionira samo kad su gluposti u pitanju.

Dobrotvor

Pa ne može ni u Darkwoodu i strip knjižari Mister No u Podgorici da se kupi. Samo u Alan Fordu. Čovek koji se oglasio na stripovi.com kaže da su odbili da distribuiraju ovo izdanje, mada nije rekao zašto.
Razum mora pobediti.

džin tonik

svasta, boze sacuvaj sto se sve uhvatilo stripova. naslo se nekoliko gastarbajtera spremnih da plate nevjerovatne novce za stari papir, i sad svi frikovi sa zivotnom skolom sa rubnih standova pijaca i buvljaka postali sveznajuca gospoda, trgovci i izdavaci.

džin tonik

o boze, vidim drugdje se diskutira kako je cijena u srbiji preracunata u kune 25 kn, a distributeri se moraju ugraditi pa bi to bilo 35 kn u rh. kao da distributeri kupuju po maloprodajnoj cijeni.
ugrade se sa 100%
sto je van svake pameti i samo mogu ruinirati izdavaca jer svako normalan skine sken. dobro se zaradi i na identicnoj maloprodajnoj cijeni, srbija 350 din, hrvatska 25 kn.

Alexdelarge

u italiji izasao i br.7

džin tonik

eno, caravan po 39 kuna u hrvatskoj. vec se veselim skenu.

kikec

Uh, kakva neugodna cijena Caravana...
A baš sam se bio veselio tom stripu.
signature

džin tonik

mozda mu u hrvatskoj moraju toliko napuhati cijenu da ostale napuhane cijene ne djeluju jos eksorbitantnije. ipak je ovo jos dosta jeftinije od kena parkera. razlika je dati 39 kuna za epizodu caravana ili 79 kuna za epizodu kena parkera.
mislim, sve je to ludost, u pitanju su samo nijanse.

Guy Buttersnaps

SNK uvijek napuhava cijene tako da ovo i nije neko čudo. Po ovoj paprenoj cijeni neću sigurno nabavljati, čekati ću povoljniju opciju (ako takve uopće i bude).

džin tonik

kad usporedim sa standardnim bonellijem na kiosku po 18 kuna caravan mi je 117 % skuplji ili ken cak 339 %. :(

Alexdelarge

Phoenix press!