• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Dunja Ilić zaslužuje poseban topik

Started by Kunac, 16-04-2010, 14:00:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kunac

Dunjica je malo uvežbala davanje intervjua. Svako dana, u svakom pogledu... Naročito je fascinantna rečenica: "Glupost je što sam upisala fakultet..."
"zombi je mali žuti cvet"

Kunac

:-| Dunja ponovo pravi sr*nje... Nadam se da je neko snimio šta se tačno dogodilo i da će snimak okačiti na YouTube...

Dunja Ilić je u subotu ujutro privedena zbog napada na medicinskog tehničara, koji se dogodio kada je ekipa Hitne pomoći došla da ukaže pomoć njenoj drugarici. Pevačica ih je pozvala u šest časova, posle žurke u njenom penthausu na Novom Beogradu. Pošto joj nisu dozvolili da prisustvuje pregledu, vidno pripita, šutnula je tehničara u koleno. On joj je uzvratio udarcem pesnicom u glavu.

Radnik Hitne pomoći je pozvao policiju i ubrzo je stiglo desetak pripadnika interventne jedinice. Utvrđeno je da je Dunja imala 0,5 promila alkohola u krvi. U pritvoru je provela 12 sati i puštena je iz policije neposredno pre nove godine.

- Možda sam odreagovala impulsivno, ali ne smem da pričam o tome bez advokata. Spremna sam na bilo koju presudu - kazala je Dunja za Kurir.

Kunac

Posle tuče, politički nagažman...

Dunja obznanila:

"Od danas aktivan član LDP-a. Pozivam mlade da se politički osveste i pridruže pravom i jedinom izboru", napisala je Dunja Ilić na svom Fejsbuk profilu i izazvala veliki broj komentara, mahom negativnih.
"Vidim puno negativnih komentara. Zamolila bih ljude koji iza njih stoje da ne dozvole da ih truju i obmanjuju korumpirani mediji", dodala je kontroverzna pevačica, a ekskluzivno za svet.rs objasnila iz kojih se pobuda pridružila Liberalno demokratskoj partiji: "Tačno je da sam pristupila LDP-u. Mislim da mladi treba da se osveste jer pred sobom imaju dobar izbor. U dogovoru sa ostalim članovima partije učestvovaću u predizbornoj kampanji zalaganjem za stranku".

mac

Lepa je to stranka. Kad bi se Čeda ispisao iz nje možda bih i glasao za njih.

Karl Rosman

Ovako govore pravi fanovi:

"Dunja zna sta je show-biz,i zna sta radi... A svi ovi seljaci koji je pljuju,nemaju pojma!
Takodje je jedna od retkih,koja ima harizmu i privlaci paznju.
Jesam fan,i kazem da je Dunja vrh! :) A kome se ne dopada,ne mora da slusa. :)

DenyParis 1 week ago"

Dunja Ilic / NOC JE ZVEZDANA / TEASER
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Karl Rosman

Dunja Ilić pijana bežala od policije i izazvala nesreću

Dvadesetogodišnja kantautorka doživela je saobraćajnu nesreću oko pet sati ujutru i tom prilikom zadobila lakše telesne povrede i nalazi se pod nadzorom u privatnoj bolnici.

Dunja je u petak veče zajedno sa nekoliko prijatelja posetila jedan popularan beogradski restoran i po njihovom ponašanju se nije dalo naslutiti da će nešto krenuti po zlu. Uz večeru i malo alkohola su razmenjivali mišljenja na nekoliko aktuelnih tema, ali u jednom momentu su postali sve glasniji, da bi nakon što se razgovor pretvorio u žučnu raspravu Dunja od vozača uzela ključeve svog auta Audi A6, pobegla i obezbeđenju, i u pripitom stanju sela u automobil, rekao je neimenovani izvor blizak pevačici i dodao:

- Dunja se automobilom zaputila prema Miljakovcu, a samo nekoliko minuta kasnije je za njom krenula policijska patrola. U želji da im pobegne pevačica je izgubila kontrolu nad automobilom i udarila u drvo. Na njenu sreću, prošla je samo sa lakšim povredama i trenutno se nalazi na privatnoj klinici gde je pod nadzorom lekara.

http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/14885/dunja-ilic-pijana-bezala-od-policije-i-izazvala-nesrecu

Nadam se da je Dunja ok.  :(
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Biki

Mogla je da pregazi necije dete, oca, majku, sestru, brata...

Karl Rosman

Kunac

Ovaj komentar mi je super:
ljubo-austrija | Nedelja, 05. 08. 2012. 18:14h
neregistrovan korisnik
Zalosno sto policija odma ide da progoni a neznaju da moze da taj neko da i pogine bjezeci...umjesto da zapisu tablice i naprave prijavu....sramota

Karl Rosman

Karl Rosman

Dunja prekjuce proslavila 21. rodjendan!!!

Zelim joj puno uspeha i srece, i nek' nastavi da nas uveseljava svojim slagerima i koregrafijama!  :-|

Karl Rosman

Dunja uzivo na Pinku! Kolje se sa Aleksandrom Jankovic...

Prajsles.  :-x

Edit: nije uzivo. snimak je, ali... :)

Karl Rosman

Karl Rosman

Quote from: Lord Kufer on 25-09-2012, 15:30:36
Bilo bi lepo kad bi istetovirala bradavice  ;)

Na kom delu tela?   :mrgreen:

Josephine

Mlada je ova Dunja. Ne zna u koji zid udara. Autentičnost se ne dokazuje, jer onda gubi kvalitet... autentičnosti. Čak ni pop-psihološkinji.

Kunac

Dunja je potpuno prsla. Nije to više to.

Josephine

Pa naravno, premlada je. Brzo se zapali, brzo sagori.

Kunac

Mnogo je prosta i lupeta. A i nije baš toliko mlada. Ima 21.

Josephine

Kunac

Imao sam. Naravno. Ali 21 nije tako malo. Naročito ne za Dunju koja verovatno punim plućima živi od svoje četrnaeste.

Josephine

šta znam, meni se iz perspektive 10 godina starije to čini veoma mlado. nevezano za "puna pluća". govori se o zrelosti ličnosti i, pre svega, fizioloških i psiholoških kapaciteta da se iskustvo obradi i implementira po principu "učenja na greškama". ja sam tek sad počela da aktivno učim na svojim.  :lol:

Kunac

Kapiram šta parlaš, ali... Dunja je pre dve-tri godine, kada se pojavila, bila mnogo, mnogo zanimljivija i hrabrija nego sada. Umesto da napreduje, retardirala je.

Karl Rosman

Ccccc... Vi kao da ste zaboravili kako je to imati 21 godinu u svetu koji vas ne razume!  :roll:

Danas nam Dunja poklanja odlomak iz njenog(?) romana.

'I nije mogla vise prepoznati sebe. Nije se mogla setiti sebe poletne. Davno je to bilo. Mislila je da vise nikada nece biti ta. Posle svakog poraza, plakala je danima u svojoj sobi. I prosle su godine. Milion poraza, milion pobeda. U drugom gradu, u nekoj sobi, u nekom ogledalu - videla je sebe staru. Sitnica. Posle poraza, nasminkala se i doterala i otisla samouverena na rucak. Samo toliko. Nije lezala, nije plakala. I tada je znala, najveca zelja joj se ispunila. Ona je ponovo bila ona. Ambiciozna, gazila je sto je vecim koracima mogla, branila se od proslosti i zaboravila je. Ponovo je bila zeljna svega. Ponovo.'

By: Dunja Ilic
Roman: Miraz

Ruckom protiv poraza!   :twisted:

Truman

Iz Dunjinih redova odise teska povrsnost...steta...A mislio sam da ima kapaciteta. xremyb
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Truman

pokojni Steva

Quote from: Truman on 28-09-2012, 23:09:04
Quote from: Lord Kufer on 28-09-2012, 21:41:21
Ja bi nju na Radionicu da se desenzitizuje prvo. :-|

može?

Mogao bi i ti, pratitelju PTC filmskog programa.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Truman

Šta fali RTS filmskom programu? :mrgreen: Zar njega ne vodi Ivan Karl.  xremyb

Kunac

Najnovije: Dunja Ilić primila islam!

Kontroverzna pevačica ne prestaje da šokira: preselila se u Sarajevo, ali je promenila i veru, a njeni prijatelji kažu da to nije uradila zbog dečka, koji je muslimanske veroispovesti, već da bi se konačno rešila poroka.

Meho Krljic

Shozo Hirono

tako je meho - tipično ljudska glupost.  :wink:

Truman

Ja je podržavam, da smo svi na vreme primili muhamedansku veru ovde ne bi bilo religijskih ratova...

ginger toxiqo 2 gafotas

... u samp par dana Nenad Prokić i Dunja Ilić - Čedomir Jovanović u epizodi Izdaja konvertita... eto još jedne zgodne tačke za dnevnik red sednice glavnog odbora LDP-a zakazanog za sutra...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Джон Рейнольдс

Quote from: Truman on 01-11-2012, 12:24:14
Ja je podržavam, da smo svi na vreme primili muhamedansku veru ovde ne bi bilo religijskih ratova...

И сад би био на обуци за бомбаша-самоубицу.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Truman

Turci nisu bombaši samoubice, to su oni malo istočnije. Mi bismo bili najcivilizovaniji deo islamskog sveta...

Meho Krljic

Truman kazuje istinu. Islam je ipak najnaprednija i najdemokratičnija mojsijevska vera, njegove prednosti nad judaizmom i hrišćanstvom su očigledne.

Stipan

Šta? Neće više biti Dunjinih seksi spotova!? Izem ti prednost!!!

Meho Krljic

Pa, da, tebi je bitnije da imaš na šta da drkaš nego da žena spase svoju besmrtnu dušu.  :cry:

Stipan

Istina, ali ako ćemo iskreno telo joj je mnogo vrednije od tog tvog besmrtnog... kako-se-ono-zvaše...

Meho Krljic

Pa, ne znam baš... telo dođe i prođe, duh ostaje. Dunjin ili bilo čiji.

дејан

ако дуња има духа (q.e.d.)
...barcode never lies
FLA

Meho Krljic

Da nema duha ne bi imala poseban topik!!!!!!!!!!!!

A, mislio sam da se QED koristi u smislu "što je trebalo dokazati", dakle, kad se izvede dokazni postupak, ne u smislu "što tek treba dokazati". Ali ja ipak nikada nisam učio Latinski.

Karl Rosman

Ne budalite. Nju je Sejtan na vreme udao za flajku.  xdrinka

Kunac

Quote from: Stipan on 01-11-2012, 13:43:43
Jeste pevala gotovo gola... Ali sa feredžom! Može tako i sad.

Dunja Ilic - Euforija (Official artwork)

Truman

Quote from: Stipan on 01-11-2012, 13:43:43

uuuuuuuuuups, ovo sam prevideo. :cry:

дејан

у праву си мехо...требало је: дуња нема духа (q.e.d.)  :evil:
...barcode never lies
FLA