• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Dahmer

Started by Alek, 18-09-2003, 13:45:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alek

Ima li neko film DAHMER o Jeffrey Dahmer-u, serijskom ubici.

Ghoul

ako se ne varam, ima ih barem 2.

na divxu je do skora bio samo 1, i taj je spora i jedva gledljiva drama.
https://ljudska_splacina.com/

Alek

eh, zar dva filma? mene zanima neki koji je izasao mislim 2001. mogu tacno naci i rezisera ali to po dvx spiskovima nema. imas li te sto si spominjao? by the way, moj muz, koji ne voli horror bas, pita da li imas neki film gde se cike tuku a tete skidaju gole?
:-)

pozdrav golemi

Ghoul

taj o kome ti govorim je Dahmer (2002)    Directed by David Jacobson.

misguided mixture of movie-of-the-week and quasy-artsy bore approach.

imas jos 2[!] filma o njemu, i detalje o njima ces naci ako odes na www.us.imdb.com i u search ukucas 'dahmer'.

posto znam da te zanimaju serijske ubice, 2 tips for ya:
1. potrazi medju ranijim topicima [valjda u sekciji 'FILM...'?] 1 koji se zvao 'Sta znate o ovim likovima' ili tako nekako...

2. Gledao sam preneki dan TENDERNESS OF THE WOLVES, odlichan nemachki film o Fritzu Harmanu, inspiraciji za Langov 'M' i jos 300 drugih filmova. Vrlo dobra art-exploatacija. Ubica je celav i izgleda kao Peter Lorre. Creepy.

Alek

OH, DRAGI PRIJATELJU, ZELIM TAJ FILM O CIKA FRICU HARMANU JAKO. MOZE LI TU NESTO DA SE URADI?

U TO IME PRILAZEM JEDAN SMESHAK

:lol:

POZDRAV

Boban

Zensko opsednuto serijskim ubicama¿

Dogod se serijskim ubicama daje ogroman publicitet u javnosti, bice zivotno neuspesnih jadnika koji ce da posezu za takvim metodama radi sticanja toliko zeljene (i medijski forsisrane) popularnosti. Kada se ne bi pisale knjige, snimali filmovi, uzimali intervjui od zlocinaca, nego svakog ko je ubio vise od jedne osobe u dva razlicita dana na elektricnu stolicu da mu se ne zna ni ime ni lik ni grob, i samih zlocina bi bilo manje.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Boban

eh, da... a novinare koji pogrevaju price o serijskim ubicama i silovateljima bih davao na bicevanje.
Onako preventivno i javno...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Ghoul

Quote from: "Boban"eh, da... a novinare koji pogrevaju price o serijskim ubicama i silovateljima bih davao na bicevanje.
Onako preventivno i javno...

Meet Boban: the man for the XXi century :lol:

Tenderness sam gledao na ntsc vhs kaseti [original], i jos nisam nasao mesto gde bih to presnimavao- niti je ovaj film (solidan, ali nista preterano, 3-) vredan tog tretmana. Ali mislim da postoji i na dvdu, ako te bas mnogo zanima...?

Alek

vrlo gresis.
ne bih da ulazim u raspravu ali:

"Dogod se serijskim ubicama daje ogroman publicitet u javnosti, bice zivotno neuspesnih jadnika koji ce da posezu za takvim metodama radi sticanja toliko zeljene (i medijski forsisrane) popularnosti."
ONI TO NE RADE ZARAD MEDIJSKE POPULARNOSTI.

"Kada se ne bi pisale knjige, snimali filmovi, uzimali intervjui od zlocinaca, nego svakog ko je ubio vise od jedne osobe u dva razlicita dana na elektricnu stolicu da mu se ne zna ni ime ni lik ni grob, i samih zlocina bi bilo manje"
I GRESIS DA BI IH BILO MANJE. LJUDI NE BI ZNALI ZA NJIH ALI TO NIKAKO NE ZNACI DA BI IH TO SPRECILO. ONI RADE TO TO RADE DA BI ZADOVOLJILI NEKE SASVIM  DRUGE PORIVE.
a usput, ako te ne zanima ta tema, nemoj da citas to. stvar je jednostavna.

puno pozdrava

Truba

sviđa mi se bobanovo mišljenje
osim u vezi sa novinarima :(

nema električne stolice

injekcija za uspavljivanje u OKO...
i zdravo :twisted:

silovateljima odsjeći ONO
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

eric cartman

Quote from: "Boban"Zensko opsednuto serijskim ubicama¿

Dogod se serijskim ubicama daje ogroman publicitet u javnosti, bice zivotno neuspesnih jadnika koji ce da posezu za takvim metodama radi sticanja toliko zeljene (i medijski forsisrane) popularnosti. Kada se ne bi pisale knjige, snimali filmovi, uzimali intervjui od zlocinaca, nego svakog ko je ubio vise od jedne osobe u dva razlicita dana na elektricnu stolicu da mu se ne zna ni ime ni lik ni grob, i samih zlocina bi bilo manje.

Da nije bilo njih nebi bilo ni :
Halloween
Texsas  CM
Silence of the Lambs
Psycho
etc...
da vise ne nabrajam

Bez njih se ne moze 'bar u polju HoRRRRRRRora
hihihih :evil:
Screw you guys I'm goin' home