• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Svetsko prvenstvo 2010

Started by Truman, 04-06-2010, 13:26:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

pa uvek ekipe koje mrljave prvu utakmicu stignu daleko.
Francuzi imaju realno najlakšu grupu.
Što je najgore, mogu ladno da budu prvi i da izbegnu Argentinu u prvom koraku, a posle već sve postaje neizvesno.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

shrike

...mrljavili su Argentinci u Italiji, Italijani u Americi, Nemci u Japanu, čak su i Nemci u Meksiku izgubili prvu utakmicu. Prerano je otpisati Francuze, oni su sa dva remija započeli prošlo prvenstvo, sem Zidana to je gotovo ista ekipa.
"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

Boban

ali nije, mislim, jebeš fudbal ako ovakvi Francuzi mogu do svetskog trona.

shrike

Slažem se, igra im nije za kriv k...
Ali to davljenje u kup takmičenju zna da donese rezultat.

Boban

Treba proširiti gol na devet metara i tri korne penal, pa da vidimo kako će se isplatiti destrukcija igre.

scallop

Ma, bega je kano soko sivi, a ganjali ga ka crne kukavice. On je izmislio nameštanje rezultata.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Tex Murphy

Ne mogu, zato što će vrlo teško proći grupu sa tri rezultata 0:0.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

Ups, zaboravio sam da citiram originalni post, dakle ovo je odgovor na "Francuzi mogu ovako do finala".
Genetski četnik

Cornelius

Ako Francuzi imaju nameru da idu dalje, moraju da daju golove. Da bi davali golove, moraju da promene igrače i da sačuvaju strateški pristup, ili da sačuvaju igrače, a da promene strategiju. Anelka nikada neće dati gol u ovim uslovima, jer pored sebe nema jednog snažnog napadača sa kojim bi delio posao i prostor.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Paranoid

Nabijem im svima te vuvuzele u šupak! Kako iritiraju...

džin tonik

sretna grcka izvukla se samo sa dva gola...

Boban

Meni stvarno nije jasan sistem po kome Grčka dođe na svetsko prvenstvo; pa Brazil može verovatno da sastavi 150 timova koji su bolji.

Paranoid

Quote from: Boban on 12-06-2010, 17:19:03
Meni stvarno nije jasan sistem po kome Grčka dođe na svetsko prvenstvo; pa Brazil može verovatno da sastavi 150 timova koji su bolji.

Sistem u kojemu su Grčka i npr. Njemačka ili Italija u jednakoj jakosnoj skupini. A jedna Engleska nije.

shrike

...Grci su zalutali na SP. Imali su kredit u kvalifikacijama koji nose još od EP 2004. Kad se pogleda sastav te grupe (Švajcarcka, Letonija, Izrael, Luksemburg i Moldavija) onda i ne čudi da su se plasirali.

Shozo Hirono

Grci su pošteno izbacili Ukrajinu u baražu; najveći šok jesenas napravila je Slovenija, izbacivši Rusiju.

Shozo Hirono

Inače, kao i u slučaju Partizana, Grci iz godine u godinu potvrđuju pravilo da je Balkancima potreban Nemac kao selektor. :lol:

Tex Murphy

Potreban, ali kao što se vidi iz priloženog - ne i dovoljan :-)
Genetski četnik

Shozo Hirono

Pa, milsim, dosta im je što su osvojili Evropsko. Ovo sve posle toga nije više ni bitno.

Shozo Hirono

Posle pobede Koreje, do izražaja dolazi ova prognoza.

SIMERIJANAC

Quote from: Paranoid_Android on 12-06-2010, 14:34:14
Nabijem im svima te vuvuzele u šupak! Kako iritiraju...

Ako se tome dodaju komentatori RTSa, bolje je gledati bez tona.
Kao da nam nije dovoljan onaj hermafrodit Stojanović, nego su čak i Miloša Krivokapića pustili da prenosi Svetsko prvenstvo.  :x
I Vlada Mijaljević se raspustio,samo leleče i smara sa ststistikom ko Šarenac na basketu.Šta reći kad će tu Strajnić najmanje da iritira.

Sad se tek vidi kolko je Andrijašević bio dobar iako ga ja nisam voleo jer nije lupetao pa je samim tim bio dosadan.Da ne govorim o Viškoviću koji je iako specijalista za tenis, bolji fudbalski komentator od sve ove četvorice zajedno.

Shozo Hirono

A šta je sa Viškovićem i Gojkom?

shrike

Jesu naši komentatori u J.Africi ili prenose iz studija?

Eriops

J.Koreja mi je ostavila baš dobar utisak. Brzi, okretni, eto ih za čas u kontranapadu, pametno igraju bez suvišnog davljenja lopte.

Shozo Hirono

Komentatori su na sigurnom, u Africi. Ne plaćamo džabe pretplatu. ;)

Bimbo Sullivan

Ajme, koji užas Argentina - Nigerija.
Pa koje su panjine onaj Veron i Higuian. Stadion ne mogu pogoditi.
Nigerija još gora.
Messi je najmanje loš.
Pa tko bi mogao išta odigrati s takvim invalidima.
Gospodo! Nalazimo se u znamenitoj epohi, u vrenju u kojem je Duh izvršio jedan skok prema naprijed, premašio svoj prethodni konkretan oblik i stekao jedan novi.

Tex Murphy

Ekstremisto, jesi li imao kojim slučajem priliku da čuješ nekog bosanskog komentatora?
Genetski četnik

Tex Murphy

Inače, kad smo već kod komentatora, nije se pojavilo na Enciklopediji mrtvih, ali prije nekoliko dana je umro legendarni radio komentator Jordan Ivanović. E njegovi TV prenosi su bili zakon.
"Prilika za Kamerun! I još je... i još je... i još je... i još je... i više nije."
Genetski četnik

shrike

Bog da mu dušu prosti, ali zbog njega mi se zgadilo prvenstvo u Americi '94.

Shozo Hirono

Quote from: Harvester on 12-06-2010, 20:10:09
Ekstremisto, jesi li imao kojim slučajem priliku da čuješ nekog bosanskog komentatora?

Skini nešto pikantno sa YT po svom izboru. :lol:

SIMERIJANAC

Svojevremeno sam slušao nekog muju na TV BIH što je prenosio Evropsko i pokido se od smeja.
Dajte nešto reprezentativno ako ima na YT.

SIMERIJANAC

Quote from: Shozo Hirono on 12-06-2010, 19:25:09
A šta je sa Viškovićem i Gojkom?

Pa Viška je znojavi debeljko šutnuo zbog Srđana Đokovića,to je bar poznato, a za Gojka stvarno ne znam,već par godina otkad je odvratni Stojanović stigao na RTS,ništa nije prenosio.

Nisam čuo za Jordana,baš mi žao.Čovek je stvarno bio legenda,ostaju nezaboravni njegovi radio prenosi.

Tex Murphy

By popular demand, evo nekoliko klipova bosanskih komentatora:

Marjan Mijajlović: Bosna - Belgija
Belgija - BiH - Komentator u transu ( Balkan viewers ) * OVOjeDEDA *

Sabahudin Topalbečirević: Bosna - Norveška
bih norveska 1 0
Genetski četnik

Tex Murphy

Nažalost, nema klipova legendarnog Dragiše Ćo(r)sovića, koji tokom prenosa izbacuje bisere tipa "Lopta za reprezentaciju Afrike".
Genetski četnik

SIMERIJANAC

Pa ne radi valjda ovaj ludi Marjan za državnu televiziju?

Jedan od ovih majstora je možda radio prenos Jadranske lige kad je Bosna dobila Partizan u Sarajevu na nekoj nevažnoj utakmici.Lik se ložio kao da je BIH osvojila prvenstvo sveta u košarci ili da im je rahmetli Alija ustao iz groba.

Inače,ovi sa RTSa nisu zaboravili ni Šarenca,eno ga vodi specijale sa Kilibardom.

Tex Murphy

Da, ludi Marjan radi za državnu TV :-) Nije doduše uvijek ovako lud.
Genetski četnik

Truba

englezi tarabe... SAD konstantno u usponu
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Loni

I... dođe nam dan D...
Ako je verovati žutoj štampi naši timci najavljuju potpuno rasturanje Ganaca. Sve u 16.00!

Tex Murphy

I ja očekujem da ih rutinski razbijemo... 1:0, golom iz prekida.
Genetski četnik

Eriops

Ni na jednoj utakmici nije bilo tri ili više golova, nema nekih lepih poteza, majstora..
Fudbal je sve dekadentniji. Nekad su najveće zvezde bili igrači, danas su najveće zvezde treneri. Kad pomisliš na osvajača LŠ, njihova najveća zvezda je Murinjo, a ne recimo Milito. Sve se svelo na taktiku, ko šahovski plan, bunkeri ispred gola, a u napadu ako se šta uradi..

scallop

Quote from: Lomljavina on 13-06-2010, 05:16:41
I... dođe nam dan D...
Ako je verovati žutoj štampi naši timci najavljuju potpuno rasturanje Ganaca. Sve u 16.00!

Eh, kod mene sve u 17.00!

Old Surehand vs. Old Shakyhand 1:1. :lol:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Boban

Ekipa koja briljira u prvoj utakmici, obično ne dogura do drugog kruga ili odmah ispadne u doigravanju. Uvek je tako bilo.
Pogledajte malo liste utakmica svetskih prvenstava.
Elem, bilo bi važno pobediti ih ali jedva, nešto tipa 3:2, nikako 5:0 ne bih voleo, jer to stvori lažni optimizam kod igrača + upozori sve ostale da nas shvate ozbiljnije.

Tex Murphy

Mislim da je od 3:2 mnogo bolje 1:0, nekim pacerskim golom. Tako bi naša odbrana stekla samopozdanje, a i ona nesreća od golmana.
Genetski četnik

džin tonik

mislim da bi bilo najbolje da izgubite 0:2

scallop

Jebiga, mi to tebi ne možemo da poželimo. xrofl xrofl xrofl

džin tonik

pih, prije ce srbija postati kosovo, nego treca na nogometnom sp-u.

džin tonik

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
bravo ghana!!!!!!!!!!!!!! haha, opet rukometas iz srbije!

kladio sam se na 0:2, ali sta se moze, ne moze se sve imati. nije puno falilo.

Truba

jeb ga više sreće sljedeći put
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

hvala. 0:3 protiv nijemaca bi moralo igrati kad ovo nije.

Vampirella

LALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

:evil: :| :mrgreen: xyxy
Satan my master.