• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Fudbal nam je otisao u kurac skroz...

Started by Boban, 19-09-2003, 10:28:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

marlowe

G A Ž E NJ E!!!

Novi Sad ceo crveno-beo!!!
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Josephine

Šta fudbal čini od mirnih novosadskih studenata čudnih master studija...

Anomander Rejk

O, čestitke za sedmicu... ne bih da kvarim veselje, ali ono je tim u rangu Škendije, možda malo bolji... videćemo sledeće kolo, kada dođe ozbiljan rival, iz povlašćenog šešira-danas je žreb.
Btw, sviđa mi se igra Borhe, dobar je bio i Kadu, zna fudbala, šteta što je onako svilen, nedostaje mu energije i čvrstine. Sviđa mi se ta napadačka koncepcija Prosinečkog, igra na gol više. Valjalo bi malo sreće u žrebu, da se ne dobije neko iz Engleske, Španije.
Još sam pod utiskom eliminacije Partizana. Toliko šansi u prvom poluvremenu, i onda ispadnu zbog nekog glupog penala... ma nema šanse da oni papci uđu u LŠ, definitivno se kladim protiv njih sledeće kolo.
Sad šta je tu je, bilo bi dobro kad bi imali dva predstavnika u Ligi Evrope... Palermo je ispao, pa je Partizan nosioc, trebao bi dobiti lakšeg rivala.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Tex Murphy

Pa, mi smo prije duvali i od ovakvih timova, tako da se mora priznati da je Robi donio napredak. Istina, vidjećemo kako to sve izgleda protiv ozbiljne ekipe, ali ovo je prilično ohrabrujuće.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Albedo 0

pokojni Steva

Kome su ono Delije sinoć skandirale 'Spasi Srbiju i ubi se!'. Nikako nisam uspeo da upratim ime.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Truman

Grobari verovatno uzdišu što Robi nije njihov.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

marlowe

Nije Robi Bitan. Sve bi bilo kao i prethodnih godina, ali razliku čini

Tu više nema mesta blamiranju i neozbiljnosti.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Albedo 0

dajte molim vas, ispade zbog pobjede nad litvanskim timom koji nema ni sopstvene tribine na stadionu neko dolazi do zaključka da se Zvezda ''preporodila''. Nekog napretka ima, ali mi u suštini ništa nismo vidjeli. Uostalom, Zvezda je poznata po tome da da 110% u jednoj utakmici, pogotovo derbijima, i poslije igrači ne mogu da potrče sljedeća tri kola, troše se onako ciganski nerazumno.

Ne bih da sudim ovako rano, ali ne bih rekao da će Zvezda nešto učiniti ove sezone, Partizan ponovo osvaja ligu.

Meho Krljic

Quote from: Bata IV Pobednik on 05-08-2011, 12:58:32
dajte molim vas, ispade zbog pobjede nad litvanskim timom

Ipak je u pitanju letonski tim, da ne bude zabune.

Albedo 0

Anomander Rejk

Dobro je, Partizan izvukao najlakšeg protivnika- irski Šamrok  :).
Težak žreb za Zvezdu-francuski Ren. Istina, moglo je i gore ( Sevilja, Šalke ) ali i bolje ( Austrija Beč, AEK, Briž ). Francuzi nam nikad nisu ležali- tvrdi, granitne odbrane, fizički jaki, gomila crnaca u timu.

Tex Murphy

Quote from: Bata IV Pobednik on 05-08-2011, 10:42:12
Harvi, nisi valjda Ciganštura? 8-)

Paaaaa, da, ali ne u onoj mjeri practising kao kad sam bio dijete i kad sam danima patio poslije svakog ispadanja. Sad domaći klupski fudbal pratim samo povremeno, a ovu utakmicu sam gledao zato što mi je nestalo Interneta pa nisam mogao da pratim rezultat na Lajvskoru.
Genetski četnik

Shozo Hirono

Quote from: Harvester on 05-08-2011, 16:50:43
Quote from: Bata IV Pobednik on 05-08-2011, 10:42:12
Harvi, nisi valjda Ciganštura? 8-)
... pratim rezultat na Lajvskoru....

nije valda da još nisi prešao na rezultati.com? ili je to samo posledica tvrdoglavog korišćenja IE...

Tex Murphy

Genetski četnik

Petronije

Na tom vasem rezultati.com nema comjuniti shild, dok na livescore uredno ide.
Arm the Homeless

Mica Milovanovic

Mica

Shozo Hirono

Quote from: Petronije on 07-08-2011, 18:23:05
Na tom vasem rezultati.com nema comjuniti shild, dok na livescore uredno ide.

a šta će mi to kad ima uživo na sport klubu? ;)

Petronije

Arm the Homeless

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Anomander Rejk

Ren-Zvezda 2-0, 18.minut  :x.
Biće ovo izgleda, pravo tlačenje.

Anomander Rejk

Boban

Nije se ni Partizan proslavio, sa mnogo slabijim protivnikom.
Jadni smo...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Anomander Rejk

Vaistinu, jad i beda. Dno srpskog klupskog fudbala. Jo[ kad se setim Vojvodine i Vaduza... jedino je Rad muški odigro.
:x

pokojni Steva

U ovom svečanom trenutku, čestitao bih ponosnim vlasnicima kupa još jedan plasman u materinu. Kakva smehotresna olimpijada! Jebote onaj Kikinđan čega se god dohvati crkne iz mesta!

Alexdelarge

Prozivka u Samroku pred put za Beograd:
Pekar-tu
Mlekar-tu
Klesar-tu
Konjusar-tu
Postar-tu
Sumar-tu
Ribar-tu...
Kuda idemo? - U Beograd!
Sta cemo da radimo? - Gazicemo boraniju,oooo!

xrofl
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Boban

Svojevremeno, kada je neki naš tim igrao s Norvežanima, možda čak i reprezentacija, a oni amateri, neki su radili u hotelu kao kelneri gde su naši odseli; služili ih uveče, a razbili sutradan.

Petronije

Cak su i fore sa fejsa smesnije al ajde, kad vec ne mozete da se radujete svojim uspesima onda bar tudjim neuspesima mozete. Sto se tice utakmice, Partizana i svega, kao zadrti grobar uopste se nisam iznenadio ni iznervirao, jos posle prve utakmice sa Genkom sam shvatio da ovakva ekipa nema sta da trazi u evropi. Da klub funkcionise kako treba, u sredini bi igrali Moreira i Fejsa, u odbrani Savic, u napadu Kleo. Tu se jos doda malo Lola smiljanic da trci, eventualno Tomic i Babovic koji i pored svih gafova kod mene zasluzuje respekt jer trci celu utakmicu i ne boji se da drzi loptu u nogama i stalno ide ka golu iako realno nije neki igrac. U napadu jos onaj mali Markovic, bekovi odlicni Aksentijevic i fenomenalni Volkov, i jos jedan stoper jer Ivanov nema pojma i tek tada mozemo da razmisljamo o nekim evropskim utakmicama. Naravno to su puste zelje, pare su vec u dzepovima funkcionera koji vladaju fudbalom i drzavom a propali igraci poput Rnica se dovode za kusur. Gledacu basket makar nas trpali i sa 30 razlike, tamo bar nema ovoliko sljama, politike i pranja para, a igraci ginu na terenu.

EDIT: ovo se NE odnosi na Bobanov post.
Arm the Homeless

M.M

Nijedan poraz nije konačan.

Boban

ah... brod je potonuo, voda prodira, a mi se natežemo čiji je veći umesto da bar pokušamo da se spasemo... tako srpski.

Mađari su nekada bili veličina u fudbalu pa ih sada nigde nema; Bugari manji ali ipak relevantan tim, ali sada su tek nikakvi. Da li i nas čeka zaborav ili će se naći snage da se stvari poprave? Možda ne znate, ali Jugoslavija ima najviše datih golova na Olimpijskim igrama, ako se gleda ukupan zbir. Nije to mala stvar.

Petronije

Arm the Homeless

Boban

čiji je manje velik možda je najtačniji opis.

A zašto nije branio Stojković, to mi je promaklo?

Petronije

Nisam uspeo da iskopam informaciju mada se nisam nesto ni trudio, Stanoje je izjavio da su "imali problema" sto sam ja shvatio "posvadjali smo se". Mozda Stojko sad predje u Voshu :mrgreen:
Arm the Homeless

Boban

Stojko je od onih iritirajućih golmana koji brane nemoguće a primaju smešno; treneri ih ne vole, jer nikad ne znaš kada će te upropastiti.

pokojni Steva

Ako je Stanoje trener onda je Stojko golman. Ako, onda.

Petronije

Quote from: SPORTALČaršijom je, na dan meča sa Šamrokom, kružila priča da je Vladimir Stojković odstranjen iz tima zbog narušavanja discipline. Da li zbog toga, ili iz nekog drugog razloga, na golu je došlo do rokade, pa je Radiša Ilić dobio priliku da brani.

- Stojković nije branio iz više razloga, prvo zato što nije u formi. Ali to nije jedini razlog. Sve sam vam rekao. Ako pričamo o Stojkoviću, da li možemo da analiziramo neke njegove golove koje je primao? Da li možemo da pričamo o golmanu koga ni selektor Petrović ne zove? – obrazložio je Stanojević izostanak do juče nezamenljivog čuvara mreže.

Interesantno je da je upravo Stojković, uoči utakmice, na pitanje novinara zašto ne brani, odgovorio: - Pitajte trenera.
Arm the Homeless

Tex Murphy

Hm, možda mu Stanojević nije oprostio RUŽNU PROŠLOST???

Genetski četnik

Джон Рейнольдс

Partizanu je golman jedan od manjih problema. To što nema ko da da gol je najveći, a onda sve ostalo po redu.

Inače, naslov teme nikad bolje nije oslikavao trenutak.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Albedo 0

Otpušten Stanojević, Krstajić dao ostavku, Đurić jaše neokrznut... e tek sad nam je fudbal otišao u kurac.

Petronije

Ocekivano. Stanoje je puk'o i javno rekao ono sto svi vec odavno znaju, tako da privatnicima na celu drzavne firme nije ostalo nista drugo nego da najure kera koji laje i talasa. Da Djura i njegovi poslodavci ne misle nista dobro Partizanu vec samo sebi pokazuje i ovaj potez :

:mrgreen:

Moze Djura u nekom scenariju i da bude smenjen ali ni on se tu ne pita mnogo tako da se politika kluba nece menjati.
Arm the Homeless

Albedo 0

Problem sa Milinkovićem za mene nije ono što je radio prošle sezone, već što ima sasvim drugo shvatanje fudbala od Stanojevića, ja ne znam kako može to da se uklopi sa trenutnim Partizanovim igračima.

Inače, budući da je čovjek iznenada podnio ostavku u Vojvodini, izgleda kao da se čekalo da se skine skalp Stanojeviću.

Boban

Koliko ja vidim, trenutno je Partizan u kurcu... jadnici su verovali da će u ligu šampiona, ili bar u ligu Evrope, a ovako, šta raditi sa tako koncipiranim timom u domaćem prvenstvu?

Boban

Šteta da baš sad razum prevlada...

Petronije

Steta, mogli ste mozda kup da uzmete :mrgreen:
Arm the Homeless

Anomander Rejk

Boban

Quote from: Petronije on 02-09-2011, 20:44:48
Steta, mogli ste mozda kup da uzmete :mrgreen:

Međutim, ispostavlja se da će Partizan morati da se liši nekolicine stranaca, jer su preskupi za sezonu bez Evrope; e, to već obećava.

Petronije

Samo nama debeli Rnic da ostane i za vas nema zime :)
Arm the Homeless

Tex Murphy

Zar nekog stvarno zanima koja od te dvije gomile invalida i nesposobnjakovića će da bude "šampion"?
Genetski četnik

Petronije

Ne. Ali opet bolje Partizan nego zvezda, jer ja navijam za Partizan.
Arm the Homeless