• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Fudbal nam je otisao u kurac skroz...

Started by Boban, 19-09-2003, 10:28:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 15 Guests are viewing this topic.

Albedo 0

Albedo 0

Petronije

Ovo kao one BlicZ parodije sto sam kacio ranije.

Truman

kakav retardiran tekst> http://www.kurir-info.rs/uefa-kaznila-zvezdu-zbog-srpskog-stava-prema-ratu-u-ukrajini-clanak-1414379

Zanimljivo da su komentari ispod mnogo razumniji. Izgleda da su citaoci Kurira ipak normalniji od novinara.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

-_-

Quote from: Truman on 11-06-2014, 14:37:23
Izgleda da su citaoci Kurira ipak normalniji od novinara.

Sto i nije toliko tesko.

Albedo 0

u odbranu Kurirovih novinara, nije rijetkost da imate potpuno nenormalne naslove a sasvim korektan tekst

pošto urednici određuju naslov, i onda naravno uvijek to bude kršteno kao ''Ministar policije obrisao nos!'' i slično

Truman

Pa u ovom slučaju je i tekst RETARDIRAN, zato sam i postavio link.

Albedo 0

da, ali u ovom slučaju je autor ''Sportska rubrika'', dakle urednički je tekst

Truman

Još gore, znači uredništvo je u celini retardirano ( ili urednik ako ga je on pisao ).

Albedo 0

dobro, i ti bi, kad bi bio urednik, a Boris još više, kad bi znao da će naslovnica ''Ispala joj sisa!'' sa propratnom slikom podstići prodaju tiraža, postao bi možda i gori od Kurirovih urednika

publika traži sisosevanje, tržište uređuje novine

Truman

Petronije

Nije samo tiraz u pitanju, ovo je delo nekog bolesnika.

Albedo 0

mora da se nađe žrtveni jarac, u početku su komentari spominjali Toleta, kao da on ima veze sa njihovim malverzacijama

Petronije

Tole ih je prijavio za evropu a nije smeo, pojeo je govno zbog njih.

Albedo 0

najbolji zvezdaš ikada konačno poludio baš kakao treba!

https://twitter.com/DAndjus

Petronije

Andjus je potvrdio moje reci, da je uzvratio Coravom spakovali bi ga i osudili a svedocili bi posteni prolaznici i navijaci.

Albedo 0

http://www.butasport.rs/2014/07/navijaci-dinama-sada-nam-dajte-treci.html

ovi su nešto pobrkali, valjda je opštepoznato da je Partizan najveći hrvatski klub! 8-)

Anomander Rejk

Vojvodina i Čuka popili po 4 komada...
Jagodina izdržala protiv Kluža, ali sumnjam da mogu pobediti i pred svojom publikom.
Izgleda će opet slovo spasti na crno bele.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Truman

Anomander Rejk

Kažu u vestima da nam je od prvog avgusta novi selektor-Dik Advokat?

Albedo 0

jeste, van Gal za siromašne, al bolje nego neki Sliniša da se vrati

Truman

Konačno i Tole da obavi neki posao kako valja. Samo mi nije jasno kako će sada gurati menadžerske igrače?!

Petronije

Tako sto je Dick poznat po tome sto je gurao neke svoje igrace u timovima koje je trenirao i na tome su mu drugi igraci zamerali i javno ga prozivali. Nije Tole slucajno njega odabrao, ne brini.

Tex Murphy

Оу џој, значи весеље се наставља... :-(
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Truman

Quote from: Petronije on 23-07-2014, 08:32:40
Tako sto je Dick poznat po tome sto je gurao neke svoje igrace u timovima koje je trenirao i na tome su mu drugi igraci zamerali i javno ga prozivali. Nije Tole slucajno njega odabrao, ne brini.

Možda je propaganda, al za Dika u medijima svi kažu da je jako dobar čovek. Čak mu je i Putin kućni prijatelj!

Petronije

Jel moguće naći neki logičan razlog Trajkovićevog poteza osim da je to namerno uradio, sa ciljem da se utakmica NE dobije ???

Mica Milovanovic

Možda to što igra u Partizanu, danas...
Mica

Tex Murphy

Quote from: Petronije on 06-08-2014, 23:50:13
Jel moguće naći neki logičan razlog Trajkovićevog poteza osim da je to namerno uradio, sa ciljem da se utakmica NE dobije ???

Нема потребе приписивати малициозности оно што може да се припише екстремном случају менталне ретардације.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Petronije

Haha, sad sam se setio da mi je kolega pre 3 - 4 godine pricao kako je video Marka Pantelu usred bg kako mrtav pijan cetvoronoske zavija i laje za nekom starijom gospodjom. Nedelja ujutru, on isao na posao :mrgreen:

Anomander Rejk

Ništaa se nije promenilo. Spori smo, mlitavi, nemamo napada, nemamo vođu na sredini terena,
Stojke nas spašava bruke. Ne miriše na dobro.

Albedo 0

užas, primaju gol na istu akciju kao protiv Francuske, nači ni to nisu uigrali

plus 3 zadnja vezna, dokle više

stavi jednog i izgubi 5:0 ko čovjek, samo nemoj više da stavljaš trojicu jbt...

jedino, ali jedino što bi objasnilo stvari je da malo kriju karte protiv Albanije

koja izgleda puca na vrh, dobili Portugalce, sada vode protiv Danske

Dzimi Gitara

Na svetu ima 7-8, a u Evropi 3-4 ekipe koje su timovi. Ostalo su sve kilave grupe dobrih pojedinaca koje uopšte ne funkcionišu zajedno. I fudbal je bre mnogo dosadan. Portugal, Jermenija, Albanija, Danska, Srbija, svi su na isti kalup, teško primaju, ali još teže daju golove.
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Anomander Rejk

Bogami, Albanija 4 boda iz utakmica sa Portugalom i Danskom. S obzirom na dosadašnje rezultate, ovaj remi u Jermeniji nije ništa tragično niti ćemo zbog toga nešto zaostati rezultatski u grupi. Tragična je igra koju smo prikazali. U stvari, mi nemamo igru.

Anomander Rejk

Truman

Očekivano loša igra, naši igrači izgleda u reprezentaciji ne žele da igraju presing na protivničku odbranu. Formacija 4-5-1 ima smisla jedino kada igramo protiv jačih protivnika ( tako smo Nemce pobedili na pretpošlom svetskom prvenstvu ), a protiv svih ostalih treba igrati 4-4-2, jer je jedan napadač odsečen. U ovoj postavi karakter i znanje su pokazali jedino Ivanović i Matić. Bambi Tošić je dao gol, a da je kojim slučajem promašio dobio bi nisku ocenu kao i drugi naši ofanzivci. Potpuno mi je nehsvatljivo da Dušan Tadić koji razbija s asistencijama u svom klubu ovde džoka loptu, čini mi se da koji god naš ofanzivac da je dobio jedva čeka samo da je se otrese tako što će da je ubaci u protivnički šesnaesterac, a nebitno do koga će da dođe. Iskreno bih voleo da izgubimo protiv Albanije i da selektor jednostavno krene da primenjuje neki vid šok-terapije jer ovako više ne ide...
A da ne spominjem drskog Kolarova kome su gledaoci krivi što on igra loše...

Petronije

Kolarov je klasicna dzukela. Gledao sam nekih 20 minuta, osim Matica koji jos uvek izgleda nije shvatio neke stvari svi ostali su bili standardni - "boli me bas paja da trcim, dos'o sam ovde sto moram, odoh veceras da smrknem malo koksa i karam neke kurve na splavu. Imam jos par dana da se zajebavam a posle nazad u UK/RUS/GER na sljaku."

Truman

Petronije

Kako nas siptari iskusno namestise. Kerovi su morali da reaguju i odbrane nase igrace i ljude na tribinama od potencijalne opasnosti. Jos jednom smo pokazali kakva smo slepacka nacija.

Ghoul

gde su sad svi ti vajni 'navijači' da ih sačekaju na izlasku i daju im lepu uspomenu za dugo sećanje na boravak u beogradu?
https://ljudska_splacina.com/

scallop

Treba zabraniti naš fudbal u međunarodnim utakmicama. Neka pikaju loptu na poljančetu.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Petronije

Dok sam kucao poruku celavi sa pozdravom za Vucica je bacio potpuno novo svetlo na situaciju i od potpunog debakla napravio cistu pobedu :mrgreen: :mrgreen:

Ghoul

Quote from: Petronije on 14-10-2014, 22:52:08
Dok sam kucao poruku celavi sa pozdravom za Vucica je bacio potpuno novo svetlo na situaciju i od potpunog debakla napravio cistu pobedu :mrgreen: :mrgreen:

istina! :)

http://youtu.be/MN-fSdEvjMM

tomat

bolje da se prekine, u suprotnom će nas arbanasi pobediti u sred Beograda.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Albedo 0

dva puta upao tip, drugi put još bolje

utakmica ludilo, daljinski upravljači, letjelice, zmajevi, zastave

fenomenalno

Petronije

Oni da znaju da igraju fudbal igrali bi ga, ne bi se služili ovakvim trikovima. Kriva je organizacija i policija što odmah nije reagovala. Trebali su da ulete na stadion i sruše letelicu a ove šiptarske dilere i teroriste što sebe nazivaju fudbalerima spakuju u neku buvaru i tuku ih dok se ne useru. Pičke smo najgore. Makar da je ovaj narod utrčao i najebo se mile majke i kerovima i šiptarima pa da makar znamo zašto nam uzimaju bodove.

Ghoul

Джон Рейнольдс

Јбг, ова пиздарија је пре свега последица вишегодишњег некажњеног аутошовинизма и букаџијског грађаноидног празилука. И онда шиптарска субхуманоидна гамад усред Београда може да маше заставом и насрће на нашег играча док хиљаде људи статира у кукурузу.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Albedo 0

a Slina šalje policiju tek nakon 41. minuta....