• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

World today (Ni Srbija ni zemlje u okruženju)

Started by Loni, 25-06-2010, 14:43:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

zoskoz

https://youtu.be/8Ff-2uPEh5g?t=1817
https://youtu.be/8Ff-2uPEh5g?t=1433

u ovom videu je docarana sva propast katolicke crkve u nijemaca. jucer mi poslala osoba iz crkve. da me prosvijetli. prosvijetli ne u smislu koji bi ovo bili idioti i propalice, kako indijci pod bilo kojim premazom, pa i crkvenim, poslije britanije sve ucestalije uskacu i u kontinentalnu europu i grade uticaj, vec "kako je to lijepo i produhovljeno". :cry:
inace, bio ovaj guru u obliku katolickog svecenika i u hr. idioti neopjevani sa ili bez orgulja. sta uradise od crkve.

Meho Krljic

Ali hrvatski gastarbajteri u Njemačkoj to vole, vidimo po komentarima:

Quote@janjabajic5434
2 weeks ago
DRAGI OČE JAMES MOLIM VAS PRIKAŽITE MENE MOJU OBITELJ U SVOJIM MOLITVAMA 🙏❤️
2

zoskoz

pa kazem, idioti neopjevani. jos ta neka budala moli za obitelj.
valjda da se sto prije nadje na dnu dna najobespravljenije kaste u kakvom indijskom sustavu.
lako se tebi smijati, poslije tebe ce ostati samo macke. ove budale ocigledno imaju djecu.

Meho Krljic

Moj plan je da sve moje mačke umru pre mene, ali da li je ropstvo hrišćanskim Indusima stvarno gore od, čekajte da se setim, a, da, islamizacije Nemačke na koju nas inače upozoravaš?

zoskoz

gdje ja upozoravam na islamizaciju njemacke? u tvojoj agendi? to je fikcija.
valjda je poznat moj stav da si germani i islamisti odlicno pristaju. otprilike kao tebi vucic, zasluzuju jedni druge i imaju moj blagoslov. :lol:

a ni u prici o indijancima se ne radi o upozoravanju, mislim, tko sam ja da upozoravam otpad, vec o isticanju sta idioti napravise od crkve. kako dozivljavaju ovog indijanca, a sta indijanac zapravo radi. to je prosta biljeska. valja bih se inace obratio idiotima.

usput, ni ti ne znas sta ti macke rade po noci dok ne gledas, samo se nadaj da nece preteci do kakve azijatske kuhinje. :lol: