• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

_________Hajka na Sala

Started by Boban, 27-07-2010, 04:57:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Plut

Čovek se uči dok je živ.

Boban

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Plut

Čovek = muškarac, žena. Ne?

Džek

Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Boban

Quote from: Plut on 31-07-2010, 01:33:22
Čovek = muškarac, žena. Ne?

Ne. Jovan Dučić je govorio čovek i žena, nikad nije pomenuo da su žene ljudi.

Plut

Sećam se jedne tzv. reklame u izlogu radnje (davno je to bilo) "Sve za ljude, žene i decu".

Dučić je čudo, toliko traga je ostavio...

Džek

Sa aspekta ksenofobizma?
Mislim, ljudi, kao rasa, isključuju slabije pripadnike vrste.

Plut

E sad, jesu rasa ili vrsta?

Džek

Definiši razliku, pa da ti ogovorim.

Inaće, istiće rok glasanja za moj trajni ban... na sft -u.

Plut

Ne mogu ja da ti definišem nešto što ti raščlanjuješ i pominješ.

Jel' se treseš?

Džek

Evo na Telepu zemljotres..

Ma znam razliku, nego, lupetam, ono trema... hahaha!

PTY

Quote from: Meho Krljic on 29-07-2010, 15:50:45
Ma, Libeat, ja sam razumeo da si to rekla sa simpatijama, nije to nikakva izjava koju ja pamtim namršten i maštajući o osveti. Ispravi me ako grešim pa da korigujem stavove.  :lol:

Simpatije, a? hm. Pa jeste bilo nešto malo miksd filingz, tu i zeru simpatije valjda.  :mrgreen: Uostalom, mislila sam da smo sve to raspravili još onomad, pe-peom; sve nabrojano stoji, osim što sad smatram da nisi maliciozan, a onomad sam verovala da jesi.

@Lilit: wow, prijatno sam iznenađena, stvarno. Nisam te smatrala Spinradovim poklonikom, on se danas malo ferma u ovom fentezi okruženju. (Mada, opet, i ti si fizički odmaknuta od istog, pa valjda zato... )
enivejz, s nestrpljenjem čekam na tvoje utiske.  :)

Meho Krljic

Ja nikad nisam maliciozan. Najčešće sam samo zbunjen i ne znam šta radim.

BTW i mene je ono tvoje pisanije o Spinradu dosta zainteresovalo, sasvim je moguće da ću ovu knjigu kupiti putem Interneta.

lilit

Quote from: Amanda Robin on 31-07-2010, 12:59:34

Nisam te smatrala Spinradovim poklonikom, on se danas malo ferma u ovom fentezi okruženju. (Mada, opet, i ti si fizički odmaknuta od istog, pa valjda zato... )
enivejz, s nestrpljenjem čekam na tvoje utiske.  :)

Mozda zato sto ja i nisam neki poklonik fentezija. A tek nikako ovog koji se valja poslednjih godina.
Utisci, nadam se uskoro, imam previse ometajucih faktora.  :cry:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Džek

Izveštaj sa terena br 3 (finalni)

Završi se i onaj cirkus od mog trajnog banovanja na sftim sajtu. Šerif propisao trajni ban, a to poturio kao volju sftima, iako se mnogi nisu ni izjasnili. Naravno, ostali članovi se i ne pitaju ništa (šerifova demokratija)
3 naprema 2.

Glavni adut za svoju samovolju mu je svađa od pre dva meseca, ili koliko već... A i što sam citirao Bobana sa onim ,,fundamentalnim pacifistima"... mislim, normalan um tu ne vidi ništa loše, al ajd... šerifu svaka dlaka smeta.
Tamo trabunja o nekakvom pravilniku, a implementira ga samo na mene. A uz sve to se krije iza ,,sftim je odlučio" (dva člana i on, a oba ta člana vise ovde u izviđačkoj misiji)
Zar Tanjicino tračanje i nazivanje članova gde oni to ne vide ,,beskičmenjacima" nije kršenje pravilnika šerifa? A? Pravilnik važi za sve? Moram citirat njen post ovde?

I za ta dva mesece ili koliko već, sedeo je sa mnom, a i ona Tanjica (ovde reg pod Tralala) koja nije samo mene tamo napljuvala,  nego i Eriopsa i Wg-a (nazivala ih beskičmenjacima) gledali me i kezili mi se, hvalili moj pokušaj pisanja, jeli i pili sa mom. A  niko da zucne o tome.

Ipak, drago mi je da sam završio sa tim licemernim osobama. Šerifu poručujem da skine te ljubičaste cvikere sa nosa, i sagleda svet onakav kakav jeste, sa svim njegovim različitostima, Ne možemo biti svi biti perfektni i savršeni kao NJ.V: Šerif. Doduše, licemerni možemo, jel... krši svoj pravilnik da bi mene banovao na ličnoj osnovi, pa članstvu servirao drugu priču...

Tanjici, aka Tralala poručujem da ukroti svoju zavist i ljubomoru, mane se dodvoravanja i da prione na pisanje. Možda, samo možda, nekada, je neko i uzme u razmatranje.

I da ne ispadne da kukumačem,  jebga, ipak mi je krivo. Ne zbog onog patetičnog hipi " peace-brother" ostatka sftima, nego ostalih članova. Da i moju reč čuju, a ne da čitaju Šerifova pravdanja.

I takođe mi je žao mog vremena kojeg sam posvetio izgradnji tog sajta, jer, neskromno govoreći, moj doprinos istom je bio najveći, i radi mojih postova, prikaza, članaka, priča i ostaloga... što se ne može reči za prvu tračaru sftima. I sad je sve to šerif sebi prigrabio.

I još nešto, na svako okupljanje sftima dolazim (kad god mognem). Da se vidim sa ekipom. Onom pravom, kojima nisam smetao iz nekih niskih pobuda. Kome to bude smetalo, moje prisustvo, šta ću mu ja, nek ide kući... a može me i sudu tužiti, kao što mi je zaprečeno...

Umesto pozdrava i Farewell-a ću reči samo:

Talk to the hand, Sheriff Mc Pink

pokojni Steva

Znači od sad ti se obraćamo sa 'Ban Sal'! :-)
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Džek

Ne zvuči loše, al izaziva asocijaciju ka totalitarističkom jednoumlju.

pokojni Steva

Ej,Ban je pola od demokratije,nemaš jedova!Sam' da odabereš i ono,nešto da vuče i na retro,tipa 'od Noćaja',Telepović,tako nekako.

Boban

Dobro si prošao; ljudi plaćaju i životom simpatije prema Znaku sagite.

Džek

Ne verujem da šerif može "Tigru koji tamnim stazama hodi" išta, sem da preda tužbu policiji i sudu,kao što je zaprečeno Tigru...  :!:

Plut

Dučić, Dan555 i Boban dele isto mišljenje.  :!:

SF tim uređuje grupa ljudi i žena! Tako tamo piše.

Džek

Plut

Džek

pokojni Steva

Potpuno mi je ajasan taj manjak takta.Da su čoveka ostavili sad na miru,pa da se 'bari' u članstvu i dalje,da mu čekaju pravi loš dan a ren nabrušen vazda pripreman nad  prknom mu landara.Ts, ne,jok!,natmurili mrki oblaci i prlje munjama guz'ce!Sad nek uživaju u podeljenim grbama.Nekažem da ZSu manjka samoprozvanih polubogova i nižih bogova te njihovih satrapa,al SFt je sad pokazao da je azil projekt reda veličine čemera od patosa.Pozdrav Tralalalalaličkoj,postoje PP,Epi i ja tako sklopili primirje.Tolko.

Džek

Nikad se neču prestati diviti WG-ovim naratorskim akrobacijama, koje mi uvek izmame osmeh na lice. Ovo ne pišem radi sadržaja, teme, nego čisto zarad forme...

pokojni Steva

Jooooj!,nemoj tako...E,jebi
ga...samo ćeš prizvati Čiču sa džinovskim špricom,ima da nam gratis odradi analnu lobotomiju,očas posla...

Džek

Sad mi se tamo osporava i pravo da iznosim moje mišljenje ovde, i još mi se cinički nabacuje da "ako imam šta da kažem, da to uradim". A kako kad ne mogu da pristupim forumu? I to koriste da promene "demokratski" mišljenje dugih članova.

Imam osećaj da će se baviti mojim slučajem još jako, jako dugo, jer nemaju šta drugo...

scallop

Onda, prestani da se baviš... Pomalo je postalo... ponavljanje.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Džek

Pa bi ja rado to batalio, al kad počnu tamo praviti nekakve konstrukcije, izmišljati i izokretati, i nikako da popuste... ipak, nemam ja dušu od kamena.

A ovde mogu koliko toliko da se odbranim, da ljudi tamo vide i rugu stranu medalje.
Lako je udarati vezanog čoveka. Najlakši metod da mali, u svojim očima, poraste.

Mica Milovanovic

Da li ti je jasno sto se amanda zacudila sto imas dvoje dece?
Mica

Džek

Što se bavim glupostima?

Mica Milovanovic

Mica

Džek

Jel' nagradno pitanje?

Mica Milovanovic

Mica

Džek

Dobro onda, neću više.  xcheers

Džek

Al ćeš mi jednom morat reči... :)

Mica Milovanovic

Yok. Nije ti ovo milioner pa da imaš svu silu pomoći... I ovo je mnogo... :)
Mica

Džek

Neka bude volja tvoja....  xcheers

mac

Evo ja ću da pomognem, kao mali sam baš voleo kvizove. Do sada se ovde slabo koristila forma postiranja u kojoj ljudi zapravo ćeretaju sa po jednom rečenicom po postu. Učestanost nevažnih postova se povećala. Efekat je isti kao kad se na televiziji poveća udeo reklama. Ljude to smara, jer moraju da ulože više vremena da razdvoje bitno od nebitnog. Naravno, kao i uvek, "bitno" i "nebitno" su u oku posmatrača. Neko pravilo kojeg se ja pridržavam je da je svaka moja bogovetna poruka samim svojim postojanjem doprinosi zagađivanju informatičkog prostora, i zato se trudim da to kompenzujem time što misao u poruci možda nekome donese neku korist. Možda samo osmeh, ali da ima bar neke koristi.

PTY

Quote from: mac on 01-08-2010, 02:12:01
Možda samo osmeh, ali da ima bar neke koristi.
:)