• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Underwrold

Started by eric cartman, 26-09-2003, 16:12:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

eric cartman

Razmisljam da odem da pogledam Underwrold veceras.Neko vec vidjeo?
Ghoul?
Screw you guys I'm goin' home

Spider Jerusalem

Ghoul

reviews koje sam procitao se toliko uniformno slazu po pitanju toga da je  film dooosadan i gluuup eye candy, da moje simpatije prema goth-leather fetishu verovatno nece biti dovoljne da pljunem pare da bih se dosadjivao u bioskopu.

verovatno cu ga gledati za par meseci na  dvdu.

ali zato sutra gledam DEMONLOVER. :!:
https://ljudska_splacina.com/

Truba

Quote from: "ghoul"

verovatno cu ga gledati za par meseci na  divixu  :evil:

he he

pazi se da te ne protjeraju :twisted:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Ghoul

komi, zar ne znas da je falsifikovanje [tudjih izjava] kaznjivo po zakonu?
https://ljudska_splacina.com/

eric cartman

Ako volite vampire u uskim koznim kombinezonima(posebno vampiruse),vukodlake u trench mantilima sa autmatskim oruzjem , lose kopije akcije iz matrixa, srceparajuce ljubavne price tipa Romeo i Julia , film gdje su svi pozitivnci i negativci , istovremeno , go ahead uradite sto sam ja uradio.7.5 $ po osobi plus kokice , i idite u boskop. Ake ne , sacekajte film na disku , necete mnogo propustiti.
Volio bih da je ovaj film napravljen kad sam bio 12 , vjerovatno bi se nalozi na njega , ovako nekako mi brate tesko da se ukljucim u te vrste price.Ako ocekujete horror , ghotics, gore , u ovom filmu to necete naci Ako ocekujete akciju, jurnjavu , pucnjavu , specijalne efekte , onda ovaj film vjerovatno moze zadovoljiti vas ukus.
Sve u svemu ,film je ocijenjen sa star and a half , sto je nesto izmedju the worst and not the worst , i sasvim zasluzeno.

phuzzy

Quote from: "jackdaniels"Ako ocekujete horror , ghotics, gore , u ovom filmu to necete naci Ako ocekujete akciju, jurnjavu , pucnjavu , specijalne efekte , onda ovaj film vjerovatno moze zadovoljiti vas ukus.

:-D

A sta si ti ocekivao?

Spider Jerusalem

eric cartman

Quote from: "phuzzy"
Quote from: "jackdaniels"Ako ocekujete horror , ghotics, gore , u ovom filmu to necete naci Ako ocekujete akciju, jurnjavu , pucnjavu , specijalne efekte , onda ovaj film vjerovatno moze zadovoljiti vas ukus.

:-D

A sta si ti ocekivao?
Nisam ocekviao nista , ama bas nista od tog filma , tako da nisam ni razocaran a ni odusevljen.