• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Autoput sunca — Baru

Started by zakk, 07-09-2010, 13:11:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zakk

Autoput sunca / Baru ; [preveo sa francuskog Goran Kostrović]. - Beograd : Besna kobila, 2010 (Novi Sad : Offset print). - 430 str. : ilustr. ; 24 cm. - (Edicija Stripčine ; no. 1)

Prevod dela: L'Autoroute du soleil. - Pravo ime autora: Hervé Barulea. - Tiraž 1.000.
ISBN 978-86-88389-00-6

741.5
COBISS.SR-ID 176812300

Ko su, dođavola, Besna kobila? :D
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Boban

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Fidel

http://besnakobila.co.rs/
A ima li gde taj strip da se kupi, znam za Fibrino izdanje, ovo nisam jos video?

zakk

Tek što je izašlo. Biće u "Tardisu" za koji dan. 450+ strana... lele... :)

goksi

Na ovakvo ime izdavačke kuće edicija bi mogla da se zove Radosno ždrebe.

DušMan

Imao sam priliku da upoznam urednika i prevodioca i da prvi nabavim ovo izdanje (bravo ja!).
Lepo izgleda. Tehnički kvalitet izdanja je vrlo dobar. Meke korice. Deo tiraža je rađen u mat, a deo u sjajnoj plastifikaciji. Strip smo već čitali u Fibrinom izdanju...  :)
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Le Samourai

Chekaj, ovo je u manga formatu?

marlowe

Tako je originalno i nacrtano i objavljeno. Kasnije je pretabano na A4 format za francusko tržište.
U svakom slučaju odlična vest.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

zakk

Bio Goran danas do TARDISa i doneo strip, tako da možete izvoleti :)

Le Samourai

Quote from: marlowe on 08-09-2010, 22:05:01Tako je originalno i nacrtano i objavljeno. Kasnije je pretabano na A4 format za francusko tržište.
Znam, zapravo mi je bash drago shto je izdato u ovom formatu, albumski A4 mi je najmanje omiljen od svih formata. A i uvek volim da chitam delo onako kako je originalno koncipirano.

Alex

1300 dinara!
To nije skupo za 430 strana.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Papovac

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Papovac

hvala za info. nesta mi nije najjasnije, ovo izdanje je kod fibre, cini mi se, imalo duplo manje strana.

Dobrotvor

Quote from: Papovac on 10-09-2010, 14:46:56
hvala za info. nesta mi nije najjasnije, ovo izdanje je kod fibre, cini mi se, imalo duplo manje strana.

Fibrino izdanje je u albumskom formatu, a ovo u manga formatu, otud razlika u broju strana.
Razum mora pobediti.

DušMan

Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

marlowe

Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Boban

Ц nije dobro, a Л i Љ su pogrešni.

Ljudi, ako boga znate, nemojte praviti Л od A izbrisavši prečku. To nije srpsko Л.
Srpsko Л (pa i Љ) imaju DVE uspravne gotovo paralelne linije i izgledaju kao u ovom postu, bez obzira koji font se koristi.

mac

Da, stvarno. Trebaće nam taj znak za nemušto A kada se bude pravila reforma pisma. To je onaj potmuli glas koji tupavo ispuštamo kad ne možemo da formulišemo misao.

zakk

Ali ja sam citiran na plakatu, tako da je genijalan.  xnerd

Boban

goksi

Kažu polovinom jula da ovo ide.

Savajat Erp

Одлична насловница!
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Savajat Erp

Добар је овај Аутопут сунца...пун фул. :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!