• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

A sada nešto sasvim drugačije: Tamni vilajeti 5, 4, 3, 2 i 1 do kraja godine

Started by Boban, 14-09-2010, 21:22:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Imam zadovoljstvo da vam najavim dugoočekivane reprinte: svih pet Tamnih vilajeta u Everest mediji; brojevi 4 i 5 za Sajam knjiga, a preostala tri do Nove godine.
Tiraži 1000 primeraka, lepa, dostojanstvena izdanja za istoriju.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Ygg

"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

PTY

Elem, u komentarima na Art Animi povodom Vilajeta, Skrob pita kako stojiš sa autorskim pravima za one autore koji ne žele da budu u tim izdanjima.

Boban

amanda, ti imaš neki problem sa art-animom te neprekidno prenosiš šta je tamo neko izjavio?

PTY

Quote from: Boban on 16-09-2010, 21:02:17
amanda, ti imaš neki problem sa art-animom te neprekidno prenosiš šta je tamo neko izjavio?

Znaš li ti, jado, da je 'kil d' mesenđer' refleks skroz simptomatičan?   

Boban

Srpska čaršija pamti razne stvari; recimo Oskar Davičo se posvađao sa urednikom neke antologije neposredno pred štampu i uprkos usmenom pristanku, osporio pravo na objavljivanje, pa je knjiga izašla sa pričom najavljenom u sadržaju ali izostalom iz knjige.
Posledica je da posle toga Davičo praktično za života nije bio uvršten ni u kakav izbor jer niko nije hteo da rizikuje zajebanciju ove vrste.

gargamel

Btw, kolika je vrednost Tamnog vilajeta broj 1 sa naslovnom stranom na kojoj je prikazana stranica lista Politika sa naslovima o bombardovanju i napadu a na slici Godzila razbija grad? Primerak odlično očuvan...
Kako se vesla po drvenom moru?

Boban

Tiraž tog predizdanja je bio 102 primerka.
Tiraž regularnog keca je bio 1000 primeraka.

gargamel

Znam, zato i pitam... ovo je primerak pokojnog Tomice Radanova sa tvojom posvetom... sin mu se razmišlja da li da proda a ja ga odgovaram ali videćemo šta će odlučiti...
kad da ti pošaljem Meteore i na koju adresu? javi na pm
Kako se vesla po drvenom moru?

Melkor

Regularan kec se ovih godina na sajmu prodavao za 600-1000 dinara ali ga nije bilo puno u opticaju.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Boban

pa meni je namera da oborim cene svega toga, ne da izrabljujem kolekcionare.