• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radmilo Anđelković: LETOPISI SVEMIRSKIH CIGANA (2010)

Started by sivka, 21-09-2010, 09:54:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sivka

Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

sivka

Zarad ravnoteže u svemiru...

Provela sam nekoliko dana u lenčarenju i divnim razgovorima sa prijateljicom u Sokobanji. Kakve to veze ima sa topikom? Čvrste i duboke. Naime, nisu svi moji prijatelji ljubitelji sf, f i h. Njih nećete naći na forumu ili fb. Oni sa kojima sam se intenzivno družila u poslednje vreme spadaju u grupu izuzetno obrazovanih i načitanih ljudi. Mirjana Detelić je jedna od njih. E, u njenoj kući, dragi Radmilo, razgovaralo se o tvojim književnim nedelima.  Mirjana je oduševljena Svemirskim Ciganima. Citiram: "Nisam se odavno ovako nauživala čitajući... ma, dobro, i Oko za drugi svet mi se dopalo. Ali nisam mogla da pomislim da je napisao i ovako nešto. Pa ovo je divno, Spomenka. Prosto ne znam koja mi se njegova knjiga više dopada... Čarobno je." I tako su sada Radmilove knjige krenule od ruke do ruke. (Odnela sam tovar knjiga, mnogo mi je drago da su našle čitaoce.)
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

scallop

I mene vole žene...

neke me i ne vole...

sve je to tako komplikovano... :(
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Boban

Tebe vole samo vrlo inteligentne žene.
Da stvar bude gore, ne sve, inteligencija je potreban ali ne i dovoljan uslov.
Voleti Radmila je mnogo teže nego voleti Bobana, tako da ne mogu da zamislim kako je tebi, ali ti je sigurno gore nego meni.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

scallop

Mislio sam da ne napišem kako mi pomalo prija kad te Soda momak čuka, ali ti si osoba koju vredi čukati. A njega ćemo kad skine feredžu, ovako je više frustrirani čitalac bez portfelja.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Boban

Došlo vreme da čovek ne može ni pohvalu da ti uputi a da se ti ne uvrediš...

scallop

Kakva je to pohvala kad tvrdiš da je meni gore nego tebi? Samo Čak Norisu sme da bude gore nego tebi.

Boban

Cornelius

Quote from: Boban on 25-08-2011, 17:44:49
Voleti Radmila je mnogo teže nego voleti Bobana

Bobane, samoljublje je smrtni greh.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.