• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Bojenje i impregniranje vijetnamke

Started by dylan_dog, 27-09-2010, 12:17:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dylan_dog

Na elit sikjuriti forumu sam naišao na ovu temu i neki lik je ostavio link ka google pretrazi u kojoj je bila neka praonica ili šta već u BG-u. Link ne vraća željene rezultate, čak ni sa drugim kombinacijama reči.

Zanima me da li je neko imao iskustvo sa bojenjem i impregniranjem vijetnamke, gde bi se to moglo uraditi i koliko košta?

Ako neko zna da u NS postoji radnja koja to radi, bio bih veoma zahvalan na informaciji. :)

stale

Ne znam za vijetnamke, al znam da ona perionica u merkatoru boji farmerice. Moguce je da rade i vijetnamke. Najboje je da odes i pitas.

dylan_dog

stale

u NS. Nije untar merkatora nego tamo sa strane.

дејан

а ја сам име топика сасвим погрешно разумео...
xrotaeye  :P

ах те Вијетнамке
...barcode never lies
FLA

HAL

Kada smo kod Vijetnamki, jel se kod nas prodaju negde šivene u SAD-u, ne u Kini ? Takođe, koja još marka jakni je dobra slična njima, jako platno ?

Alexdelarge

jaka i nepromociva platna imaju satorska krila. nadjes neku snajderku da ti sasije vindjaknu i ima bog da te vidi. :idea:
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

HAL

Daj malo ozbiljnosti, ipak dolazi zima a moram nešto uzeti :S

Alexdelarge

razmatram kupnju ove jakne...

http://www.alphajacketsonline.com/proddetail.php?prod=MJN3121C1

Alpha's ultimate cold weather parka is waiting for you with a slimmer silhouette, hood lined with synthetic mouton and trimmed with removable3B synthetic coyote fur.  This jacket is also water repellent with nylong flight satin outer shell.  It has polyester batting interlining, elbow reinforced patches, inset knit cuffs, adjustable hood with take-up strap and tunneled drawstrings, front storm flap and signatre Alpha zippered utility/pencil pocket.

if you are in cold country and are looking for a jacket that will keep you warm during the worst weather then you really want to consider this one.  It isn't as bulky as the regular N-3B because of it's slimmer design but is still warm!  This jacket is a N3B tight fit, N3B, Slim fit cold weather jacket, Alpha N-3B, Alpha Industries N-3B and an Alpha N-3B tight fit.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

HAL

Uglavnom tražim jaknu što prostiju, dobrog platna sa super krojom. Sem vijetnamke, šta se u Beogradu može slično pazariti ?