• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ČUDNA KNJIŽARA - svakog dana novi naslov

Started by Boban, 07-10-2010, 12:22:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Mica Milovanovic

Ti si baš dokon...
Quotereci im niste vi to dobro lijepile jer se sve raspada 

Ne diraj mi u ženu i kumu.  xtwak .
Ništa nisi razumeo. Nisu one lepile knjigu, to obično rade knjigovesci, one su lepile koverte u kojima se knjiga slala!!!  :x :x :x   :)

Quote[size=0px]u mojoj bogatoj i plodnoj višedecenijskom potragom i skupljanjem SF-a Tamni vilajet nikad nisam vidio osim na slikama... mora da je bio mikrotiraž  [/size][/size][size=0px] ili svi čuvaju svoje primjerke kao oči u glavi[/size]
[size=0px]

Tamni vilajeti nisu uopšte nikakva retkost, osim originalnog izdanja Tamnog vilajeta 4 koji je odštampan u 60-tak primeraka. Ostali su išli u mnogo većim tiražima i mogu se nabaviti bez ikakvog problema...

Na Kupindu trenutno imaju sva četiri da se nađu, sad kad je Boban doštampao tiraže... [/size]
Mica

Boban

nisu u pitanju mikrotiraži (1000 primeraka) nego ekstremna potražnja.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Truba

dajem onoliko para koliko sam platio knjigu koju dajem u razmjenu
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

cakikid

Pouzdano znam čoveka koji poseduje 3 primerka Tamnog vilajeta 1

Boban

Truba

čitam zs vremedrom
kako on kotira među poklonicima čudne knjižare?

benfordov vremenski pejzaž je fenomenalan upravo ga završio
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truba

Vremedrom je loš
zapravo nije ni dobar ni loš
ambivalentan sam
ide na bubanj

lilit

gde ste locirani na sajmu i šta se novo može naći?
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Boban

Na istom mestu kao prošle godine.

Što se novih stvari tiče, od domaćih malo toga sem Radmila; od stranih svašta...

Truba

ne radi ova registracija na čudnoj knjižari...

Boban

Svima radi osim tebi... 1900 ljudi se registrovalo, samo ti ne umeš.

Truba

vjerojatno je riječ o nekom internet algoritmu protiv stipsi koje kupuju 1 knjigu mjesečno a ne 12 knjiga odjednom u godini

Boban

I konačno reprint Desetke: ovog puta u mekom povezu.

Boban

Većina (a možda i sve, a verovatno i više od toga) knjiga sa Čudne knjižare biće prebačeno u Dućan Znak sagite na Kupindu...

http://znak_sagite_knjizara.kupindo.com/kupindo

Elem, postoji magnetić u ponudi: https://www.kupindo.com/Ukrasi/52930217_Ktulu-magnet-za-frizider?utm_source=Ducan&utm_medium=ListaPredmeta&utm_campaign=Kupindo
Svako ko ga klikne na kupindu, udeli pozitivnu ocenu i dođe lično po njega u knjižaru, dobiće ga bez plaćanja. Nije neka prišteda (50 dinara) ali mi pravite uslugu da što brže sakupim što više pozitivnih ocena. Realno, ne morate ni doći po njega...

Boban

Ček, bre, ovu istu poruku je moja žena okačila na nekom roditeljskom forumu i devet njih se javilo i "kupilo" magnetić... a odavde, vi moji, fantastičari i SFičari samo jedan.
Bruka i sramota...

Truba

Boban

Dve vesti za danas:
1. Stigao je Monolit 1, reprint posle 33 godine od drugog izdanja i 35 od prvog. Konačno je moguće kupiti sveih 10 Monolita u Čudnoj knjižari.

2. Sledećeg vikenda Čudna knjižara u Zagrebu. Prilika da ljudi odande požele nešto da im se donese odavde www.znaksagite.com/knjizara i ljudi odavde takođe da odaberu iz velike hangar7 ponude.. https://www.agentcash.com/shops/inverzija. Ako iskrolujete dovoljno pojaviće se knjige.

john connor

Boban

Truba

Lijep im je shop i radi mastercard
Kupio sam dosta sirius b
A i medjunarodna postarina je ok za 2 primjerka
Titane i nebule ostavljam za kraj kad budem nekad u zg...ipak pakuju u obicne koverte s baloncicima...riskantno

Gaylord Fagballs

Bobane hoce li mi se neko javiti na kupindu?

Boban

Stiglo nešto malo robe iz Zagreba... svi Titani i sve Nebule u ponudi, najnoviji SiriusB i Ubiq brojevi 22 i 23.
Ima antikvarnih, a verovatno je najzanimljivija zbirka priča Vijetnamke Aliete, Dikova zbirka, Lafertijev roman...

Mica Milovanovic

A najlepse je bilo druzenje.

Btw ako nekome nesto treba iz Cro samo neka javi
Mica

Truba

Kimura

Mica Milovanovic

Ovo su sve projekti koji nikako ne mogu da se isplate, tako da kad nestane para splasne i entuzijazam.
I ovo je čudo da je objavljeno!

Mica

john connor

Ako se ide na Sferakon hoće li biti ponovo Nebula i Titana? Konkretno Titan 1 i Nebula 2.

Boban

Biće ako ih bude u nabavci... Mislim da je Titan 1 bio problematičan i prošli put, otprilike je ostalo nekoliko komada.

john connor

Šteta, valjda će se pojaviti neki.

Truba

kupujem ja knjige al ne na stotine kila odjednom ko dijasporci niti na sajmunego lagano gerilskom taktikom da svi u nizu zarade...evo ove je knjige dirao Boban a sad su kod mene i svi sretni

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Mica Milovanovic

Hvala. Postujem iz svedske sa mobilnog
Mica

Boban

Truba

OneHerz

Lijep pozdrav svima! Zanima me na koji način mogu naručiti iz Hrvatske? Kako ide plaćanje? Hvala unaprijed.  :)

Boban

Odabereš knjige koje hoćeš, cenu u dinarima podeliš sa 15 da bi dobio cenu u kunama, dodaš na sve to 30 kuna na ime troškova slanja... javiš mi se na mejl znaksagite@yahoo.com i dobiješ instrukcije za plaćanje u kunama (račun je u Hrvatskoj). Knjige se šalju najmanje jednom mesečno, takođe iz Hrvatske, tako da sve to u nekom razumnom roku bude završeno.

OneHerz

Boban

Rešio sam da nešto promenim u radu knjižare ZNAK SAGITE, svakog dana kada dođem u knjižaru, napravim novu postavku naslova u izlogu i plus fotkam delić ponude kao podsetnik koliko lepih stvari tamo ima...Evo ponuda od juče i danas:

Accuphase

"Čika" Bobane, koliki su troškovi dostave unutar teritorije Srbije, kojom kurirskom službom šaljete te postoje li popusti ukoliko se plaća karticom kao kod Heliksa?

Accuphase

Hvala puno!!!

Samo još jedno pitanjce, nadam se da nije problem što je ovde a ne privatno na mejl.
Elem, kako stoje stvari sa slanjem na Kosovo?
U linku piše da je "pokriven ceo svet" a Kosovo je tu blizu na dohvat ruke...
Pitam zato što većina ostalih naših izdavača se mršti & buni na takvo pitanje a siguran sam da i dole ima ljudi koji bi rado čitali SF, možda i među članovima foruma.

Boban

slanje na Kosovo ima samo jedan problem. Niko ne garantuje da će pošiljke stići. tj. pošta hoće da uzme paket i da ga naplati ali ne znaju kako će reagovati Albanci, oni nekad puste, a nekad sve oduzmu i pobacaju.

Accuphase

Hmmm... a strane kurirske službe nisu u opticaju?

Boban

Na fejsu sam uveo da svaki dan dođem u knjižaru, poređam neke knjige po podu, na karton formata 70x100cm, fotkam ih i to okačim, kao podsetnik da Čudna knjižara postoji i da možda ima stvari koje vas mogu zanimati. Pa ove ovde tih prvih deset instalacija:

Boban

Truba

Poštovani,

budući da diler moga dilera ne radi izravno sa ZS-om
moram naručiti minimum 300 maraka robe (kako bi cijene bile normalne)
da bih dobio 2 knjige koje me zanimaju plus 4 stara i 2 nova Znaka sagite :D

može li to biti ispravljeno ili stvarno moram naruciti kvintal knjiga i to na rate da plaćam mjesecima

Hvala