• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ILEGALNE EMOCIJE - ALBUM U PRODAJI!

Started by sandjama, 10-11-2010, 14:15:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sandjama

u prodaji je
"ILEGALNE EMOCIJE"
duuugo obećavani debitantski long-plej album
istoimenog elektropank dueta iz daleke srbije.

profi CDr sa klizavo-plastificiranim 'triptih' bukletom u koloru
15 hitova za sado-mazo-hedonizam ritmom, melodijom, poezijom i strujom,
do sad nikada objavljenih [izuzev klasika sa kompilacije 'nebriga']
das ist schlimmer als schmerz | the only thing | into freak | my true feelings | schizo | always on decay | čiviluk | superklaber [live at flexipop dva] | lola | summer breeze | tell me your dreams | giburn majne hant | hell on xtc | no exception | we will punk you

četiri pesme sa albuma možete čuti na http://www.myspace.com/illegalemotions

album traje preko 56 minuta. malo li je?
izdavač je nacionalna asocijacija za umetnost i kulturu.

album možete naručiti putem mejla "info et nebriga tačka com" po ceni od 450 dinara [u cenu je uključena poštarina unutar srbije]
ili ga kupiti u beogradskim prodavnicama beopolis i utopia.

isečak iz izdavačeve zvanične najave albuma:
" [...] Ovaj Magnum Opus je objavljen "u zadnji čas", i može se posmatrati ne samo kao hronika stvaralaštva Tamare i Nitkova, već i kao trofej opšte decenijske erozije elektronskih žanrova. Poput izgladnelih beskućnika na deponiji, Ilegalne Emocije su u svoj "kotao srama" trpale sve - od power-pop melodija, preko agresivnijih rešenja iz novotalasne i klupske muzike, do sebe samih."
pa, ako ovo kaže Nacionalna Asocijacija za Umetnost i Kulturu, ko smo mi da se ne slažemo?  :)

p.s.
veliko hvala borisu posavecu [mastering albuma], antitelu [mix na pesmi #8] i kvltnom blekmetal projektv sanđama [gitara na pesmi #1]

p.p.s.
uskoro još novih izdanja. do tada, ugodna kupovina, slušanje i prepričavanje albuma.
ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Plottz

HEh  heh kupovina he he he,KUPOVINA hahahahahahah
subota 14