• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Bilderi i bilderke...

Started by Boban, 14-11-2010, 03:23:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Petronije

Gle sad, ovaj o umetnosti, onaj o kaučima. Ja sam bio ubeđen da vas privlače seksualno. [emoji85]

Meho Krljic

Sek... sualno?  :? :?  Pa nismo životinje, pobogu!!!!!!!!

Petronije

Quote from: Meho Krljic on 24-10-2017, 06:33:27
Sek... sualno?  :? :?  Pa nismo životinje, pobogu!!!!!!!!
[emoji122] [emoji1]

bilderkoljubac

Quote from: Petronije on 21-10-2017, 22:18:15
Ja sam bio ubeđen da vas privlače seksualno. [emoji85]

Evo, npr. mene seksualno privlače bodibilderke, i to baš-baš.

Vrlo rado bih neku mišićavu djevu-razvijotkinju odvukao ispod ćebeta :) Samo, nema takvih u nas...

Naravno, ako sem u bicepsima ima i u mozgu, to je veliki plus...

Petronije

Svestan sam da ovom tužnom stvorenju i nije mesto na ovom topiku, ali tu je negde. Retard lvl max.

https://youtu.be/l0-qk5CvMPs

tomat

boktetvoj, čime li se špricao.

evo jedna of sizn (ne znam joj ime)

i jedna u jeku sezone (Kim Ji Hyun ili Hyeon, kako gde)

da se isperu oči :lol:
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

tomat

Šta znam, žkoljkaste nekako.

Krsta Klatić Klaja

misliš da se ovaj scooby ne bode?

pojma nemam, ja gledam

ovu dvojicu

https://www.youtube.com/channel/UC68TLK0mAEzUyHx5x5k-S1Q
Jeff Nippard, inače neki lilitin kolega, pa stalno vadi biohemijske aspekte

https://www.youtube.com/user/JDCav24
i ovaj koji izmišlja svakakve vježbe, neke definitivno šljakaju, npr zadnji delt mišić bez bučica, sa kablovima
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

tomat

Pa mislim da ne, ili bar nije do sada dao neki razlog za sumnju. Dobar mi je jer su mu saveti kako da vežbaš on a budget, ono, kuća umesto teretane (koje ne volim, nikad tamo nisam ušao), jeftina oprema, povoljna ishrana. Ima i neke savete mimo toga, kako da investiraš, uštediš, upravljaš vremenom... Savetuje kao kružni trening, bez pauze, i dobra je fora, štedi vreme.

Pogledam i Džefa ponekad, nije loš, samo su mu nazivi videa nekako bombastični (ovo nikako nemojte da radite, ovde sigurno grešite, ...).

Krsta Klatić Klaja

kog Džefa, pretpostavljam ovog drugog... on ima dosta tih bombastičnih, a i dosta se ponavlja, ali je najkonkretniji što se vježbi tiče, čak i za home workout

gledaću sad malo Skubija, al ipak lik sa 60 godina malo prepumpano djeluje. Obično to kad vidim takva ramena i gornji dio grudi krstim u steroid odma.

Ispade ima veća od Džefa.

Krsta Klatić Klaja

inače, kad se već dotičemo kućnog programa, kako radiš noge tako?

ili ih i ne radiš? Jer meni bez šipke čučnjevi ništa ne znače, mora s težinom

ni leđa baš nisu za kuću

Petronije

Bato za godinu dana fotke na sunce ovde.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Krsta Klatić Klaja

takav bih bio poslije 365 injekcija haha

tomat

Uh, nisam ti ja baš toliko ozbiljan vežbač, više ovako opšteg zdravlja radi.

Noge kući, čučanj sa bučicama (imam 50 kila tegova ukupno) ili sa onim gumenim trakama koje mogu biti dobre jer je opterećenje dinamičko, što si ispravljeniji to je teže. Isto onaj izdržaj uza zid, a najčešće trčanje ili šetnja.

Ne gađam pojedine grupe mišića, no jedan dan push, drugi dan pull, treći dan noge, pa dan pauze. Svakog dana core (što ciljano, što kroz neke vežbe sa asimetričnim opterećenjem).

Sad krenuo na bazen, pa ide push/pull/plivanje dva puta, nedelja odmor kao što bog zapoveda :lol:

Te trake koje spominjem su ove

https://www.amazon.com/POWER-GUIDANCE-Pull-Assist-Bands/dp/B018JZZ2J6/ref=mp_s_a_1_8?ie=UTF8&qid=1539458036&sr=8-8&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=resistance+bands&dpPl=1&dpID=41gS4CYgdaL&ref=plSrch

Krsta Klatić Klaja

ozbiljniji si od mene haha mada sam te ja skonto da radiš bodyweight trening a ti imaš pola teretane kod kuće :lol:

ja hoću da dižem testosteron, a ne da se mučim 8-)

uostalom, taj Nippard je našao naučni rad koji dokazuje da uvećani testosteron uvećava mišiće čak i bez vježbanja

tri grupe
prva samo vježba - dobije 2kg mišića
druga samo uzima testosteron a ne vježba - 3kg
treća uzima i vježba - 6kg!

dakle, dileme nema!

al ja imam samo bučice od 6kg kod kuće, to je samo za ramena, sklekovi normalno, i dižem se držeći se ispod stola pull za leđa haha

ozbiljno super vježba za leđa, bar meni, imam i onaj točak al on mi ništa ne vrijedi, ili ja ne znam da radim

generalno, lakše mi sve u teretani, sem core, mada ja to slabo i radim za sada, samo sklekovi (koji rade i core) a donji trbušni posebno ponekad

ma imam stomačne mišiće ispod svega, siguran sam! 8-)

dobre te trake, možda i pazarim, koristile bi za više stvari

mada, stvarno navaljuju da noge nikako da se ne izbacuju, jer je najveći mišić u tijelu i pokreće metabolički proces ponajviše, to jest diže i testosteron i utiče na sveukupnu muskulaturu

a teretana mi odgovara i zbog kardio mašina, ne trčim nego eliptično biciklo ili steper

sve u svemu, kombinujem teretanu i kuću, pogotovo u periodima kad ne mogu ni da stignem u teretanu, onda je kuća zakon, deset sklekova pa post na sagiti o neoliberalizmu pa deset sklekova i tako to :lol:

tomat

Trake možeš za svašta bukvalno, biceps, ramena, triceps, čučanj, zgibovi, ... Ja ih koristim i za leđa, sednem na patos, zakačim za noge i veslam. Imam crnu, ljubičastu i zelenu.

Baci oko na Skubijev kanal, ima interesantnih predloga kako koristiti trake, recimo umesto kablova kući, samo moraš da nađeš nešto čvrsto da ih vežeš. I onda asimetrično grudi, jedna pa druga strana, a radi i core.

Dobar je fazon sa stolom, al je moj malo nestabilan, pa izbegavam.

A više testosterona manje kose na glavi, pa imaj u vidu :lol:

Petronije

Kući - vijača i vratilo majka. Ja sam celo leto preskakao vijaču i radio vratilo i sklekove, nema ništa sala, noge ojačale kao i kičma, mišiči onako al' to i nije bio cilj, više da ostanem u formi pa se zaigrao.

tomat

Pa jeste, sklek, zgib, čučanj, sasvim dovoljno.

Krsta Klatić Klaja

oftopikujete!

ili pumpanje ili ništa!!! 8-)

ne kapiram to za trake, različite su jačine ili šta, jel se računa u kilogramima?

i kako uopšte da računam za sebe

Krsta Klatić Klaja

našo sam sušene godži bobice btw, ladno Dodikovi Laktaši pune

kosa, stani, zar od testosterona ne raste dlaka svuda, čak i u ušima!?!?!  nas-rofl

tomat

Da, različite jačine, može i u kg, imaš ovde kao neki pregled

https://www.ebay.co.uk/itm/Resistance-Bands-Valkyrie-Band-Set-Assisted-Pull-Up-Exercise-Loop-Tube-Heavy/161178252148?hash=item2586f8f374:m:mNLg-0AXneE36uImLzK2J1A

Ja sam od njih kupio, samo direktno sa sajta.

A glede testosterona, kosa svuda sem po glavi :lol:

Petronije

Jebote Bato, što se ne drogiraš testosteronom kao svi normalni bodibilderi, šta pametuješ?!? [emoji16]

Malo će da poraste njonja, malo brada da se izduži, ali šta je to naspram one slike gore?

Krsta Klatić Klaja

sad me već trolate, kakav nos, kakvo ćelavljenje, kakva brada!?!?!?

ne vjerujem ništa dok lilit ne potvrdi

Petronije

Ne trolujem, ozbiljan sam, ali to navodno važi za ove sportiste što se dugo bockaju. Eno ti Lebrona Džejmsa, oćelavio, vilica k'o u Konana a njuška k'o u Lignjoslava Pipka. Uslikaj se, kreni polako, pa ćemo da uporedimo za par godina. [emoji16]

Krsta Klatić Klaja

jel to znači da se i Bata bockao!?!?

de je Lilit u ovim ključnim trenucima

Krsta Klatić Klaja

sutra radim leđa

ima li ko neku vježbu da predloži, sem ovih uobičajenih, jelte

edit
tj radim pull, mada skoro isti đavo

samo što radim i vježbu za zadnji delt

lilit

Quote from: Pizzobatto on 14-10-2018, 00:07:51
našo sam sušene godži bobice btw, ladno Dodikovi Laktaši pune

kosa, stani, zar od testosterona ne raste dlaka svuda, čak i u ušima!?!?!  nas-rofl

dodik rulz!  nas-rofl

lebron je možda počeo da ćelavi, pa je krenuo da se drogira testosteronom, al meni bi glavni problem na tvom mesto bio što će i sise da ti porastu. i šta onda? džaba mišići na stomaku, ženama sise na muškarcima definitivno nisu previše privlačne. statistički potvrđeno.  :lol:

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Krsta Klatić Klaja

lilit umjesto da bude stručna podrška ona ušla u kolo!

elem, našao sam da je to za steroidaše bodibildee (koji onda piju neke antiestrogene), neće valjda od godži bobica da raste sve sem najbitnijeg! 8-)

Petronije

Ova zajebancija me je podsetila na "Do I have potential?" [emoji16]

https://knowyourmeme.com/memes/badboy2-im-18-do-i-have-potential

Krsta Klatić Klaja

hahaha, a jest to bio kultni topik :lol:

na sreću, što bi rekao Truman, nećete me pokolebati!

lilit

mi smo tu da pomognemo, a ne da te nateramo da se preispituješ. i još navijamo za tebe!

sad je krucijalno da staviš fotku trenutnog stanja (u foto album, daće ti boban pristup ako ga lepo zamoliš :lol: ), i onda na svakih mesec dana: da bismo mogli da pratimo napredak.

kao i da konačno povežemo facu sa (ne)delom.  :lol: :lol: :lol: 
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Petronije

Pa to, da vidimo ima li potencijala [emoji48]

Krsta Klatić Klaja

poslije 100 kila godži bobica!

Krsta Klatić Klaja

kako te ne mrzi da slušaš Skubija haha

kao neka učiteljica

jest koristan doduše

al i dalje mislim da se bode. Ili bar taj čuveni TRT

Krsta Klatić Klaja

tomat

pa šta znam, nekako su mu saveti konkretni i prizemni, znaš šta hoće da ti kaže, nema tu mnogo filozofiranja. ranije je imao više videa vezanih baš za vežbanje, u poslednje vreme se malo više bavi ishranom, a ima i kojekakvih drugih klipova, na primer sa njegovih biciklističkih tura po belom svetu. plus je jedan od prvih fitnes gurua sa jućuba. jebiga, čim toliko traje valjda nešto i vredi.

u glavnom, rekao čovek da ti za vežbanje treba patos, set korišćenih ručnih tegova, vratilo (to nemam) i set ovih rastegljivih guma, i ja se toga držim. sa pomosom mogu da kažem da u teretani nisam podigao ni kilogram tereta :lol:

Krsta Klatić Klaja

još nisam došao do kuvanja, mada to je bitno ako spominje testosteron! 8-)

ono jest da je teretana u stvari neoliberalno svetilište, ali meni zbog visine je problem dosta vježbi da radim kod kuće, npr sklek s podignutim nogama, kičma mi ne voli ništa što zaliči na to. U teretani sam u tom pogledu zaštićeniji na klupi

ali ove gume bi možda mogle da poprave stvari, će razmislim

može i fokusirana vježba baš za ramena, nisam još našao vježbu s gumom za upper peck, ali ima vremena

tomat

Quote from: Pizzobatto on 16-10-2018, 17:03:31
može i fokusirana vježba baš za ramena, nisam još našao vježbu s gumom za upper peck, ali ima vremena

pa pominjao sam ti vežbu za aper pek. pričvrstiš gumu negde nisko, blizu poda, i onda rastežeš jednom rukom koja se kreće onako, otprilike pod uglom od 45 stepeni u odnosu na patos. sličan je pokret kao kod letenja sa bučicama, samo se ruka kreće (desna, recimo, ako vežbaš desnu sisu) od dole desno ka gore levo, kao po nekoj zamišljenoj dijagonali.

uostalom, evo, sve Skubi objasnio :lol:

http://youtu.be/WYYSMurEzeE

Krsta Klatić Klaja

al nije puš vježba

ovdje mi je srušio snove

https://www.youtube.com/watch?v=0ueN6HNR5YE

doduše, možda bih i mogo

tomat

pa nije, ali on nekoliko puta govori (a sretao sam i druge koji se slažu) da su za peks bolje squeeze vežbe nego push. dakle, letenje i kablovi bogotac. a radiš je na push dan.

edit: ovo sa trakama (i kablovima) je interesantno jer ti je pozicija maksimalnog opterećenja suprotna od, recimo, letenja, dakle kada je ruka ispred grudi.

Krsta Klatić Klaja

oanj Jeff Athlean kritikuje flaj da se lako povređuješ, navodno i Šrafciger podero mišić 2-3 puta

kablove doduše podržava, al imam utisak da je više za push

onaj biohemičar tvrdi da su istraživanja pokazala korelaciju između bench pressa i rasta mišića

sve ostalo može biti definicija i slično

e sad jbg, ko je u pravu, ponekad je to i lična stvar, svaki organizam je drugačiji, neko prdne i raste mu gluteus

ja imam utisak da je meni push bitan, nešto osjećam tu što mi kablovi ne rade

da ne pričam da mi je jopet problem visina i da je možda on na mnogo kasnijem stadijumu prešao na gume, a šta je radio osamdesetih i devedesetih

sklekovi su meni lično keva

tomat

Ček da vidim jel sam dobro skontao, visok si pa ti je to problem?

Skubi je visok :lol: Ja sam 195, jačaj core samo i nema frke.

A glede letenja, radi na podu, to ti ograničava raspon pokreta i smanjuje šanse za povredu.

Krsta Klatić Klaja

202cm

da, pod, Jeff predlaže i pod s bučicama, ali push haha

inače je mislim jednom analizirao workout nekog lika iz novog Baywatcha i taj je imao push s poda ali ne flaj

a bem ih, izgleda da treba sve raditi

Krsta Klatić Klaja

tomat

Ovi uski više gađaju triceps.

Gledao neki militari program, prvo dajmond kolko možeš, onda normalni kolko možeš, onda široki, pa ultraširoki, sve do otkaza. Pa posle od širokih ka dajmond, isti princip.

Ima i neki Džefov klip o letenju sa poda, gde kaže da je dobar jer može polu rep kad si iscrpljen, raširiš dok laktovi ne dodirnu pod, a onda vratiš kao push.

tomat

Evo ti i Džef kaže da su letenja sa poda zakon :lol:

https://youtu.be/S0ZAPSKhWRM

Krsta Klatić Klaja

Džef mislim da jednom kaže da su uski diamond sklekovi ta full chest contraction jer približava ruke jednu drugoj, što inače rade kablovi (hand across the body)

to je praktično skviz unutar puša

i inače insistira na tome da i za pul i za puš vježbe u određenom momentu vježbe "skvizneš" mišić

tako da ne treba ni pul ni puš bez skviza

al imam osjećaj da je hand across the body fokusiranije s bučicama nego kablovima, inače me nešto mnogo zamaraju kablovi, vjerovatno jer nije izolovan mišić toliko

Al Skubija ću da vidim šta ždere

Krsta Klatić Klaja

al eto i on nahvali flaj, samo na njegov način

Nipard predlaže flaj s kablovima i benčom, dakle svakako ne klasičan Švarcenegerov

Od Šrafcigera bih doduše pohvalio njegove dvije vježbe za ramena, lateral raise ležeći, to ni džefovi ni skubi ne rade. I naravno sam šrafciger.