• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Legija Nepromočivih, Željko Pahek

Started by sivka, 23-11-2010, 19:45:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sivka

Legija Nepromočivih osvojila Knjižaru Tardis!
Stig'o strip. Počinje odbrojavanje. Cena za meki povez, prava sitnica  :lol: 670,00 din za prvih 100 kupaca!
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

scallop

A, tvrdi? Za mene dva komada od sredine.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Nightflier

Ovaj strip čekam u integralnoj verziji od tamo neke devedeset pete. Sačekaću tvrdi povez. Zna li se cena?
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

JasonBezArgonauta

A jel ostaje ono da tvrdi povez radite tek kad se proda ovaj prvi tiraž?
Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

angel011

Bila promocija, Željko potpisivao. Ja dobila leteću škrombiju. :!:
We're all mad here.

Džek

Moje treče oko mi javlja da će bidne promocija i u NS?
Onda nastupiše smetnje, ubaci se lepa Cica sa Granda i ja prekinuh vezu sa astralnom ravni.

A taman tražio tamo datum. Sad moram ovde da pitam:
Kada i gde u NS?
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

JasonBezArgonauta

Svakom putniku namerniku koji se sutra od 18 do 20 zatekne u knjižari Tardis,  komadant (strog ali pravedan) Legije nepromočivih Ž. Pahek udeliće potpis, škrombiju, a možda i neku toplu ljucku reč.

Ko ne dođe, taj je pogrešio.
Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

Mr. Hyde

Da li se zna kada stižu albumi sa tvrdim koricama?

zakk

Nekoliko dana još, ništa detaljnije ne izjavljujem dok ne budem držao u rukama.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

sivka

Ja sam dobila lepu, obojenu škrombiju. Ne mog' da je se nagledam.
Neko je pitao za tvrde korice? Pa ne znam da li ću da ih prodajem ili samo da naslažem u magacin i konstatujem da sam najbogatiji kolekcionar Pahekovih stripova. ;)

Alex

Znači Tardis izdaje stripove. Nadam se da Pahek neće biti izuzetak, nego samo prvi u nizu.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Nightflier

Stigoše li ti tvrdi povezi? Zna li se cena?
First 666

zakk

Posle silnog natezanja i gluvih telefona sa štamparem, konačni skor je da za sada nema tvrdog poveza:x
Nismo odustali od toga, ali videćemo šta i kako će se izdešavati...

Pročitajte intervju sa Pahekom na Popboksu, koji je vodio Aleksandar Arežina:

ŽELJKO PAHEK (1) — Snaga crno-bijelog stripa

ŽELJKO PAHEK (2) — Bajaga kao srebrni letač

Nightflier

O džebote... Ajde, kupiću meki čim mi prođe krkljanac oko slave i legnu neke pare...  :x
First 666

JasonBezArgonauta

U četvrtak sam u Novom Sadu, pa ako nekog zanima Legija ili bilo šta iz Tardisove knjižare... javnite se na pp

Nightflier

Da li ima ikakve nade da će se pojaviti izdanje u tvrdom povezu?
First 666

sivka

Quote from: zakk on 16-01-2011, 22:26:22
Posle silnog natezanja i gluvih telefona sa štamparem, konačni skor je da za sada nema tvrdog poveza:x
Nismo odustali od toga, ali videćemo šta i kako će se izdešavati...

Ništa novo