• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Bobane, reaguj!

Started by Alexdelarge, 10-01-2011, 20:03:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alexdelarge

Beogradski Lauda kod Zagreba razvio 244 km/h

Četrdesetogodišnji državljanin Srbije jurio je autoputem Zagreb - Lipovac "mercedesom" beogradske registracije. Kazna za prebrzu vožnju 406 evra i zabrana vožnje u Hrvatskoj..

Presretači su jutros u 9.30 časova zaustavili ovog državljanina Srbije zbog prebrze vožnje i uručili mu prekršajni nalog kojim mu je izrečena novčana kazna od 3.000 kuna ( 406 evra), javili su hrvatski mediji.

Najveća dozvoljena brzina na ovom autoputu u Hrvatskoj je 130 kilometara na čas.

Ovom državljaninu Srbije izrečena je zaštitna mera zabrane korištenja inostrane vozačke dozvole na području Hrvatske u trajanju od 12 meseci.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Nightflier

Quote from: Alexdelarge on 10-01-2011, 20:03:05
Beogradski Lauda kod Zagreba razvio 244 km/h

Četrdesetogodišnji državljanin Srbije jurio je autoputem Zagreb - Lipovac "mercedesom" beogradske registracije. Kazna za prebrzu vožnju 406 evra i zabrana vožnje u Hrvatskoj..

Presretači su jutros u 9.30 časova zaustavili ovog državljanina Srbije zbog prebrze vožnje i uručili mu prekršajni nalog kojim mu je izrečena novčana kazna od 3.000 kuna ( 406 evra), javili su hrvatski mediji.

Najveća dozvoljena brzina na ovom autoputu u Hrvatskoj je 130 kilometara na čas.

Ovom državljaninu Srbije izrečena je zaštitna mera zabrane korištenja inostrane vozačke dozvole na području Hrvatske u trajanju od 12 meseci.

Deset godina mlađi od Bobana. Boban ne može preko 220... :P
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Джон Рейнольдс

Može Boban sigurno, nego "aksent" ne može...  :cry:
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Boban

ne može... 215 je maksimum koji sam izvukao iz njega...

Putevi po Nemačkoj su zakon; nema putarine i nema ograničenja brzine.

Inače, imam nestvaran poriv da se u dobrom autu preganjam sa presretačima po autoputu.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Джон Рейнольдс

Koliko je "aksentu" ugravirano? 220?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Alexdelarge

I am the Nightrider. I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!

Fuel injected Suicide Machine
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.