• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radionica 2 - februar - ZADATAK

Started by Boban, 17-01-2011, 04:21:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anomander Rejk

Kada bi sudio na osnovu forumskih postova, teško da bi bilo više od tri, četiri srpska pisca fantastike čija bi dela poželeo da kupim  :). Glupo je suditi na osnovu toga- pogotovo što sam se uverio da su ljudi u RL često totalno suprotni od svojih internet predstavljanja.
Josipoviću- tekst ti nije smešan nego debilan. Da li misliš da ikoga zanima Blajburg, Tito, komunisti i druge stvari kojima si opsednut. Ne znam ni šta tražiš na topiku radionice, kad je tvoj intelektualni maksimum Zagor. Potrudi se da ne prenosiš frustracije sa političkog dela foruma na književni. Ako te knjige i priče ne zanimaju, idi čitaj Zagora, pali sveću za Pavelića i branitelje, a ljude pusti da čitaju.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Džek

D.

Angelina proza je kvalitetna, skoro pa savršena u zanatskom smislu. Ni imaginacije ne fali.
A koliko ću ja da zagrejem dupe i stolicu je moj problem. Možda i problem mog izdavača. Tvoj ne, zasigurno.

Ja percepciram Angeline postove kao "drvenog advokata" edukativne, smislene, doduše lišene zajebancije, ali ne možemo biti svi isti.

A ti, malecka moja, brini više o tome šta je u tvojoj tintari, no u mojoj ili Angelinoj. Jer, ako ti dopustim da uđeš u moju, veruj mi da nikad iz nje nećeš izači.

Prema tome, Boban je dao zadatak, pa eto, stolicu pod dupe, daj gasa da se drvo usije, i 'ajmo... :)

A?
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Josephine

Dzek, duso, ja upravo i tvrdim da je zagrevanje stolice tvoj problem. :) Pustio si ti mene vec u svoju glavu, hteo to ili ne. A Angelini postovi su sve samo ne edukativni ili savetodavni. U stvari,  najveca neistina je da su ti postovi liseni zajebancije/vanja. Uzivaj, radujem se tvojoj prici vise nego bilo kojoj drugoj.

Džek

D, dušo, ja zagrejem stolicu za 5 min, naročito kad popapam pasulja... a da imam podstanara u tintari, ne znam, al' znam da je vreme naplate kirije.

Drugo, ja sam napisao po zadatom. A stolica hladna.

Da li si ti, dušo?

Josephine

Dzek, sto me diras kad ti se nece dopasti ono sto cu ti reci? :) Ali, sam si trazio pa evo ti. Prvo, pisac mora da ima integritet. Ljubljenje dupeta koja se deklarisu kao strucnjaci nece ti pomoci da budes bolji. Drugo, ako kazes da stolicu grejes za 5min, a da je posle napisane price hladna, vracam se na ono sto sam ti rekla u prethodnim postovima. Napisala sam i ja nesto, ali ja svoju fotelju podgrevam svakog dana, ne zurim, ne srljam, ako ne budem zadovoljna necu ni poslati pricu u ovaj krug.. Ne budi slep, stvarno mislim da imas fascinantnu mastu. Ali sta ti ona vredi kada nemas integritet? Mrzi me sad, bar sam ti dala razlog. Ali i moje iskreno misljenje. 

pokojni Steva

Auu, Đek. Utrlja li ti ga snajka...
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Džek

Ja tebe nisam dirao, "dušo", nego si ti si mene. Ipak, VR diranje možemo preneti u Rl diranje, samo kaži.

Kad već tvrdiš kako ja divno ljubim dupe.
Joj, samo zamisli scenu. Soba, baldahin, Džek, dupe, ti i ja. I raketa plastike Jelena... a kruška se u frizu 'ladi.
Ruska salata sa astala mami za mazanje oko pupka, dupe je tu, Karl Jenkins svirka kroz zvučnike a Džekonja raspoložen da objasni neke stvari. Oko dupeta.

Onda ti serviraš, a ja papam, kašikom. Onda ja tebi serviram, ti papaš, a dupe razvali svoje žvalje.

Skinem kravatu, pošaljem trupe na dupe a ti i ja live prenos bitke oko same rupe.

Ujutro, Mister Proper dolazi da sredi sve.

Šta veliš? A? :)

Boban

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Džek

Boban

Josephine

Sad je jasno zasto si razvio bujnu mastu, Dzek. Nastavi da sanjas, u ovom (mom) slucaju to ce ti ostati jedini uzitak.
I pisi...
Cmok.

Džek

Da, razvio sam maštu zbog tebe, ti si mi u snovima, srce moje...

Ovako.
Mojne me više "Džekirati", mojne me hvaliti bez argumenata, mojne majketi više dosado jedna forumska zapinjati za moj nik.

Ne znam te i neču da te znam. Ti mene znaš ko da si mi sestra.

Sestro moja, zaobiđi me ubuduće. OK?

Josephine

Reakcija svakog muskarca povredjene sujete. :) Pogresno si shvatio, nisam te hvalila. Procitaj postove opet. Naravno da cu te zaobici, ako tako zelis.

Džek

Naravno da želim, a mušku sujetu lovi i dalje... :)

Cmok i tebi, seko.

mac

Beš'te ljudi, stižu Džekovi!

Džek

Quote from: mac on 20-01-2011, 01:00:15
Beš'te ljudi, stižu Džekovi!

I to Džekovi svih zanata!

Mica Milovanovic

Kad zadaš zadatak ne treba da dopustiš da ljudi svašta pišu po tom topiku, jer ubrzo zadatak ubrzo ode na drugu... treću.... ntu stranicu, što je prilično glupo...
Mica

Džek

Zadatak je dat, Mićo... u prvom postu teme.
Ko ga se uhvatio, uhvatio...

Daljni tok teme je nebitan.

Ygg

Quote from: Džek svih zanata on 20-01-2011, 01:11:25

Daljni tok teme je nebitan.

...pa bi se shodno tome mogao odfikariti i baciti na deponiju.
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Mica Milovanovic

Džekče, mi stariji smo sporiji. Budi parlamentaran.
Mica

Boban

Vidiš da je Džek Rz Brzotrz...

Džek

Mislio sam nebitan za sam zadatak, a za palamuđenje neka je.

Džek

Quote from: Boban on 20-01-2011, 01:43:57
Vidiš da je Džek Rz Brzotrz...

Vidim po tvom avataru... :)

angel011

Quote from: Mica Milovanovic on 20-01-2011, 01:04:19
Kad zadaš zadatak ne treba da dopustiš da ljudi svašta pišu po tom topiku, jer ubrzo zadatak ubrzo ode na drugu... treću.... ntu stranicu, što je prilično glupo...

Možda da se, jednom kad je zadatak dat, topik zaključa?
We're all mad here.

scallop

Ne zaključavati, ali odrezati.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Stipan

Quote from: Džek svih zanata on 20-01-2011, 00:19:56
Džekonja raspoložen da objasni neke stvari. Oko dupeta.
Paaa... To sa odrezivanjem mi daje neke ideje... :lol:

Plut

Šta vam ne valja preskočite. Problem rešen.

mac

Ne može to baš uvek tako. Ako pametniji uvek popušta onaj drugi će zavladati svetom.

Plut

Hm...da, sreća pa ovde nije upitan opstanak sveta.

M.M

Quote from: mac on 20-01-2011, 12:16:35
Ne može to baš uvek tako. Ako pametniji uvek popušta onaj drugi će zavladati svetom.

A "drugi" kao ne vladaju svetom?
Nijedan poraz nije konačan.

mac

Ovim delom sveta još uvek ne, nadam se. A pod "ovim delom" naravno mislim na ZS.

Džek

Ne kontam o čemu raspravljate. Zadat je skuvan, sve je servirano, pa nećemo valjda u tišini jesti? Ako je tako, bolje da sam u manastir na ručak išao... :)

Elem, ako nije top secret, voleo bih da znam ko sve učestvuje u ovom krugu?
Ja svoj (ne)rad danas šaljem.

M.M

Džek

Josephine

I ja. Jos uvek skupljam znoj sa tastature.

Stipan

HA! Stigla si...
Nešto si mi nedostajala. :)

Boban

jesi li se ti okupio ovde da juriš sojke ili da pokušaš da napišeš nekoliko suvislih rečenica u nizu?

Stipan

E. znao sam!
Ko me tero da lupetam... :cry:

SuperSynthetic

...ne jebe me niko 5 %...pitao sam...da li se i satire racunaju u humoreske koje treba da napisemo?...alooo...
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man

Mica Milovanovic

Pa, valjda se računaju. Ako su smešne...  xrofl
Mica

SuperSynthetic

...hvala Mico na nicemu...jel to Gospodja Ministarka npr?...to vise pecka nego li je smesno...

Mica Milovanovic

Pa, meni je "Gospođa ministarka" smešna. Mislim da je to to...
Mica

Boban

Humoreska uvek nešto ismeva... retko kada je to samo humor radi humora.
Zapravo, taj prazan humor se svodi na gegove i viceve, od toga se prave dobri skečevi, ali slaba literatura.
Čak bismo mogli reći da su humorističke stvari rezervisane za TV nastupe, a satira za literaturu.
Ali ne lutajte previše, traži se smešna priča, svejedno je šta je još uz to; komedija, tragedija, satira, western...

SuperSynthetic

...i ja sam to izvalio...pa stoga pitam sta treba da pisemo?...satira...DA...NE...

...ahaa...Boban se malo modifikovao...sorry...evo i ja sam...

Mouchette

Quote from: Džek svih zanata on 20-01-2011, 15:37:20

Elem, ako nije top secret, voleo bih da znam ko sve učestvuje u ovom krugu?

I ja.
Mislim, nema lepšeg od toga da se vratiš, predaš i oprostiš  xrofl
http://mouchetteblog.blogspot.com/
''Ma jock, ona, u stvari, želi nasmejan svet. Ili lud.''

ivica

Šaljem i ja priču za ovaj krug.

M.M

Ja bih voleo da Steva učestvuje u ovom krugu. :!:

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?