• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radionica 2 - februar - ZADATAK

Started by Boban, 17-01-2011, 04:21:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pokojni Steva

Ma zna taj vse! Ima onaj mali primi/šilji, gleda, bilježi i kopira. Ko Broj1.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Plut

Quote from: Džek svih zanata on 02-02-2011, 15:32:21
A ti ih ko ne gledaš, a? :)

Pratim reklame, tako da...  :oops: Al' imena, nema šanse. A nije da su mi strana.

SuperSynthetic

...Plut...tvoju sam pricu odmah izvalio...prosto si slatka koliko si predvidiva...glasacu te...
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man

Plut

Ne verujem ti!  xfuck5 Al' kako god, ne uveravaj me još... i ovde...

A taman da kažem kako, izgleda, samo nas dvoje-troje ne čita postovane priče. Nigde nikog...

džin tonik

Quote from: Džek svih zanata on 02-02-2011, 15:00:37Ne šaljem u inostranstvo. Ionako će tvoja priča biti poslednja, tako da se ne nadaš.
Ipak, ako kojim slučajem ili magijom ili telepatijom budeš među prvom trojkom, knjigu ćemo ti lično Anomander Rejk i ja uručiti, u nekoj kafani Novog Sada. Verujem da će se Anomander posebno obraadovati susretu! :)

spavas do dvanaest i jos si zbrkan u glavi. slat ces sve ce se prasit kad pobijedim.

Džek

Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

pokojni Steva

E tako, dostojanstveno (i na svojim radnim zadacima)!

Stipan

Uh, malo sam odmakao... Doobreee...
Možda je moglo da bude i malo smešnije, ko zna?

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

angel011

O čemu bi ljudi pričali, kad su zamoljeni da ne komentarišu priče?
We're all mad here.

Josephine

Možda bi malo vređali mene, umišljenu retardiranu kravu sponzorušu u miniću, sa vimenom u, očigledno, dekolteu? :)

pokojni Steva

Sad kad si sve tako slikovito dočarala, ipak hvala ali ne.

angel011

We're all mad here.

Josephine

Ali zakasnila si, Anđela... Već ste mi sve rekli. :)

Stipan

Quote from: D. on 02-02-2011, 18:26:47
umišljenu retardiranu kravu sponzorušu u miniću, sa vimenom u, očigledno, dekolteu? :)
Opis nije loš, mada pomalo preteran.
Jedina nevolja je što ostalima posle ovoga ne ostaje mnogo manevarskog prostora.

Džek

O čemu sad da torokamo kad ne smemo o pričama?

Stipan

O umišljenoj retardiranoj kravi sponzoruši u miniću, sa vimenom.

Džek

Onda je to tračanje, ne torokanje...

Stipan

Jbg...
Da ne poveruješ - Džek brani princezu od mene!
Stvarno si prolupao...

Džek

Dečko, ne branim ja nikoga, svako ima usta (i šake) da se sam brani...

Plut

A šta vi imate protiv krava, moliću lepo?
To su vrlo fine i, nadasve, korisne životinje. I imaju mnogo lepe oke.

Stipan

I dobro se brane...
Džek je, na moju žalost, ovoga puta u pravu.

Plut

Nikada nisam napadala krave tako da ne znam kako se brane. Jedna je htela da me lizne, ali sam izbegla. Kažu, mnogo rapave jezike imaju, oće da ožuljaju.

scallop

Idite i čitajte priče sa radionice. Ja pročitao trećinu i samo se jednom trznuo. Kad omatorite niko neće imati borice u uglovima očiju, samo nabrana čela kao u neandertalaca koji su od ozbiljnosti i izumrli.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Plut

Ihaaaaj, ja to već odradila. To s boricama. Što se čitanja tiče... klasični kampanjci. Boban nam dao toliko dana za čitanje, pa se sve mislimo "ima kade".  :!:

Džek

Ja pročitao sve, ovih dana ću ponovo, pa ću da glasam, iako već imam par favorita.
I na radost naših moralista, rešio sam da sebi ne dajem glas, iako su moje priče mnogo dobre. Da nisu moje, glasao bih za njih. :)

pokojni Steva

Ajd mi prepričaj kakve su, ja opet ko da sam od maćije, jok da mi mobilni faća pripovesti.

scallop

Ma, ajde, Džek! Pola njih je glasalo za sebe, samo su tebe uvatili. A Perin se sam uvalio.  :evil:

Gudeja

Ja ću opet samo jednom da pročitam priče...šta ostane u sećanju - meni je valjalo/nasmejalo me...šta ne ostane...nije to bez razloga. :lol:
Po nekoliko puta čitam samo ono što mi se dopada. :)
"It is myself I have never met whose face is pasted on the underside of my mind."

Gudeja

Quote from: scallop on 02-02-2011, 20:47:23
Ma, ajde, Džek! Pola njih je glasalo za sebe, samo su tebe uvatili. A Perin se sam uvalio.  :evil:

xrofl
"It is myself I have never met whose face is pasted on the underside of my mind."

Džek

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 02-02-2011, 20:46:26
Ajd mi prepričaj kakve su, ja opet ko da sam od maćije, jok da mi mobilni faća pripovesti.

Odlične!
Prva liga... :)

Džek

Quote from: scallop on 02-02-2011, 20:47:23
Ma, ajde, Džek! Pola njih je glasalo za sebe, samo su tebe uvatili. A Perin se sam uvalio.  :evil:

A šta bi sa drugom polovinom? Lobirali da se glasa za njih?  :evil:

Savajat Erp

прочитао првих 12 прича и замантало ми се...има их пар које су изгледа занемариле хумор, а добро су написане...једну или две нисам ни сконтао баш најбоље, можда их и спичим све до краја дана, али се плашим да не буде оно system overload. :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

boki77

Pitanje za bobana - kada se priče budu komentarisale (ponedeljak), pretpostavljam da autori neće komentarisati svoju priču. A onda će se metodom eliminacije znati šta su napisali, čime će nestati anonimnosti. Zar ne?

Boban

Bilo bi neprirodno da svi sve shvate i da se svima sve dopadne.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

boki77

To da, ali pitao sam nešto drugo - ako recimo ti, daš komentar svih priča osim svoje (dakle 20 priča komentarišeš), eliminacijom znamo koju si napisao.

Ili, komentarišemo samo 5 za kojih smo glasali?

Plut

A što mora i kod komentarisanja da postoji pravilo? Komentariši, brate, kako i šta želiš! Kao da je bitno šta će ko da skonta.

Boban

A šta ako daš pet priča i glasaš za svih pet?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Džek

Ne znam za ostale, ali meni bi bilo mnogo da komentarišem sve priče.

Savajat Erp

било би, али нека коментарише ко шта хоће и колико хоће....ја ћу да се ограничим на немо гласање. :) ионако не знам ништа к`о вран коњ! ;)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Perin

Ja sam na 13toj priči. Boban je bio u pravu; ipak treba dosta iskustva u davanju sudova na osnovu prvog pasusa...

Savajat Erp je lepo primetio da neke priče uopšte nisu smešne...Iskreno, većina u prvih 13 (meni) nije smešna. A od tih 13, nasjmešnija i najbolje zanatski odrađena je... jedna priča :D

pokojni Steva

Di sam ono zaturio kocke šećera...

angel011

Quote from: Džek svih zanata on 02-02-2011, 21:51:25
Ne znam za ostale, ali meni bi bilo mnogo da komentarišem sve priče.

Zamisli da je svako od učesnika poslao nekoliko priča...
We're all mad here.

Джон Рейнольдс

Meni "Guliverovo putovanje" iskače krajcovano.

I smeju li se priče komentarisati generalno, ne detaljišući o svakoj posebno? Znam da će me to učiniti još manje popularnim, ali nije to ništa spram nepopularnosti koju ću možda steći kad istekne rok za glasanje.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Mica Milovanovic

Ne mogu. Meni se i ova jedna jedva porodila...
Mica

Hiperhik

Pa, majku mu, nisu valjda 'Fools and Horses' jedini vid humora na ovoj sarenoj kugli!?
Ja mislim da nisu.

angel011

Quote from: Mica Milovanovic on 02-02-2011, 22:04:42

Ne mogu. Meni se i ova jedna jedva porodila...

Džek je pominjao da je poslao nekoliko priča (nemam pojma da li je u pitanju bila šala), a sad se žali da mu je mnogo da sve komentariše.
We're all mad here.

Mica Milovanovic

QuoteMeni "Guliverovo putovanje" iskače krajcovano.

I meni. Da li je to autorova namera ili bobanova greška?
Mica

Plut

Quote from: Hiperhik on 02-02-2011, 22:06:31
Pa, majku mu, nisu valjda 'Fools and Horses' jedini vid humora na ovoj sarenoj kugli!?
Ja mislim da nisu.
Men Behaving Badly, Monty Python...

Pitanje: šta znači "krajcovano"? Kod mene sve ok.

Джон Рейнольдс

Nije celo, skraćeno. Verujem da je greška jer se prekida na kraju druge strane. Možda zbog fusnota.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε