• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

requiem for a dream

Started by eric cartman, 20-10-2003, 18:08:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

eric cartman

Mozda sam malo outdated . al tek neku noc , na nagovor moje bolje polovine , pogledah ovaj film i ...woooow...dobar, brate , dobar.
Surov, istinit , disturbing , bez milosti , tacno u vugla pokazuje propast drustva , propast jedne grupe ljudi .
Kamera , muzika , radnja sve je superiorno odradjeno.Starno mi je zao sto nisam ovaj film prije pogledao.Darren Aronofsky je svoj uzor potrazio u Kubrick-u, i mogu vam reci da ga je nasao.
Sta ostali misle?
Screw you guys I'm goin' home

Truba

jedan mi od najboljih filmova

koja je ono muzika na kraju
ona violina brrr :roll:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

iNCUBUs

fucking masterpiece..

Mada osecam da ce neko sada da se javi i da kaze nesto tipa "pretenciozno sranje" ili slicno :)
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

crippled_avenger

pretenciozno sranje ili slicno
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

iNCUBUs

tja, znao sam...
e sad da li je to i iskreno misljenje, pitanje je.. :)
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Lurd

Odličan je zaista. Ali, jackie, nikakav uzor kjubrika tu ne postoji. Batali tu drtinu i ne mešaj ga u ovo remek-delo.
My trees...They have withered and died just like me.

eric cartman

Quote from: "Monsinjor Lurdusami"Odličan je zaista. Ali, jackie, nikakav uzor kjubrika tu ne postoji. Batali tu drtinu i ne mešaj ga u ovo remek-delo.
Nisam ja to rekao to je Darren negdje izjavio u nekom interveiw-u.Kad se bolje pogleda ,ima a slicnosti , ima,...
Screw you guys I'm goin' home