• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

VAMOS!

Started by M.M, 26-01-2011, 20:47:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

M.M

Mislim da ove godine neću dolaziti u Beograd. :)
Nijedan poraz nije konačan.

scallop

Miljane, obrisi suze, nije sve gotovo. Da priznam, kladio sam se drugi set na Rafu i izgubio. Jebes pivo.  :-| :-| :-|       
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

M.M

Obrisane suze. Tugu utapam Vinjakom. 8)

Novaku svaka čast, igrao je sjajno!  xjap

Petronije

Quote"Sa Federerom je saradnja nemoguća"

Ponedeljak 29.4.2013 | 23:35 | Izvor: B92

Direktor ATP turnira u Bazelu Rodžer Brenvald rekao je da Rodžer Federer verovatno neće nastupiti na tom turniru ove godine.

Brenvald je objasnio i zbog čega je došlo do problema sa Federerom za koga kaže da je uvek nedostupan.

,,Rodžer je oduvek bio naš prioritet. Mi smo mu čak dozvolili i da promoviše svoje sponzore što nije uobičajeno. Zahvalni smo mu za vreme koje smo proveli sa njim."

"Stvar je veoma jasna. Mi smo mu poslali ponudu (za nastup na turniru) koju je on odbio. Zatim smo poslali još jednu ponudu, ali odgovor još uvek nismo dobili. Mi za pojavljivanje na turniru u principu ne plaćamo sa sedam cifara", rekao je Brenvald za švajcarske medije.

On se takođe požalio i na činjenicu da sa ostalim zvezdama lično priča, a sa Federerom jedino preko njegovog agenta (Tonija Godsika).

,,Mi govorimo isti jezik, ali kada razgovaram sa Godsikom to nije zabavno. Nikada nisam video tako nešto. Ja mogu da kontaktiram Đokovića ili Marija kada hoću. Pričao sam lično i sa Nadalom. Ali sa Rodžerom to nije moguće."

U ponedeljak je objavljeno i da će Rafael Nadal nakon 2004. prvi put nastupiti na ovom turniru.

B

Smrda.
Arm the Homeless

scallop

Mora čovek da misli na budućnost. Mislim, njegov agent.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Petronije

Neda se Dimitrov.
Arm the Homeless

Alexdelarge

je l' to novak ispao?
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Petronije

Pa izgubio je. Mada nema imperativ osvajanja mastersa koliko ja znam, u velikoj je prednosti. Mozda je to i neka njegova taktika da ne mora da brani bas svaki turnir.
Arm the Homeless

M.M

Mislim da organizatori krenuli od ideje da turnir ponovo osvoji devojčica. Čini se da su kreteni u odnosu na prošlu godinu promenili samo boju terena. Uskoro će i Rafa proći kao Nole.

Petronije

Organizatori turnira u Madridu nameštaju da osvoji Federer???  :P
Arm the Homeless

M.M

Tak'i smo ti mi Srbi, razmišljamo o zaverama.  :!:

Petronije

To razumem, ali i dalje ne verujem da nekome osim Rafe moze da se namesta u Madridu.
Arm the Homeless

M.M

I prošle godine su mu namestili da osvoji...   :)

Petronije

Znam da je bila neka prica prosle godine u vezi one plave sljake ali verovatno nisam ispratio do kraja ili sam zaboravio, 'bem li ga. :)
Arm the Homeless

Petronije

Ispade i plačko.  :| :|
Arm the Homeless

M.M

Rafa juče mal' nije izgubio od Gulbisa, a evo šta kažu na B92.

Gulbis: Bio sam bolji; Nadal: Nisi

Posle poraza od Rafaela Nadala, letonski teniser Ernests Gulbis rekao je da je bio bolji teniser, što je Španca pomalo naljutilo.
"Sve je išlo u moju korist. Bio sam bolji igrač. Bio sam bolji i u drugom setu, mislim da sam bio bolji čak i u trećem. Generalno, bio sam bolji tokom celog meča", izjavio je Gulbis, koji je imao 59 vinera i 50 grešaka, ali je ipak izgubio sa 1:6, 7:5, 6:4.

Uz to, Letonac je ukupno osvojio više poena (97-94), a Nadal je imao 13 direktnih poena i 19 grešaka.

"On je šampion. Njega morate da pobedite, morate da uradite nešto posebno. On nije uradio ništa spektakularno, ja sam grešio, ali njega morate pobediti, Nadal je čovek koji ne poklanja ništa. Nije vaćno kako sam igrao ili koliko je meč bio kvalitetan, nisam pobedio, to se računa", kaže Letonac.

Nadal se nije saglasio sa procenom da je Gulbis bio bolji teniser.

"Tenis nije kao fudbal, u kojem možete da date gol, a onda da se povučete i da na kraju dobijete meč. U tenisu igramo mnogo poena i obično, ne kažem uvek, pobedi bolji", rekao je Španac i nastavio da obrazlaže svoje mišljenje:

"Ukoliko udarate lopticu iz sve snage i ako to znači da ste bolje igrali, onda je možda on bio bolji. Po mom mišljenju, najbolji je onaj igrač koji nađe rešenje za igru svog protivnika. Kada sam izgubio brejk prednosti u drugom i trećem setu, i dalje sam se borio, pronašao sam rešenja. Najbolji je pobedio".

Nadal, koji nije baš poznat po direktnim izjavama, dodao je da ga je nerviralo što je Gulbis često tražio da sudije siđe i proveri trag nekih sumnjivih loptica.

"Ako kažem da je loptica u autu, to znači da je u autu. Ako nije, ako imam nekih sumnji, uvek pustim sudiju da siđe. Ne dopada mi se njegovo ponašanje na terenu. Mislim da mora da bude malo smireniji. Ako to uspe, može da dođe do vrha jer je neverovatan potencijal", zaključio je Rafael, koji u četvrtfinalu igra sa Davidom Fererom.

http://www.b92.net/sport/tenis/masters/vesti.php?yyyy=2013&mm=05&dd=17&nav_id=714611

Rafa je car!

"He asked the empire too many times to come down and watch my balls"  :-| :-| :-|

scallop

Da Gulbis ima tri miligrama više iskustva, razbio bi ga juče. Pobedio je iskusniji, a ne bolji.

Petronije

Neverovatni Ferer je uzeo set Nadalu :mrgreen:
Arm the Homeless

scallop

I vratio mu ga. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Petronije

Mrzi me da trazim, osecam da Nadal vodi jedno 30:0 u pobedama :mrgreen:
Arm the Homeless

M.M

Mislim da ga je Ferer pobedio dva puta. Jednom na AO kad je Rafa igrao povređen tri seta, tim povodom sam i otvorio ovaj topik, i još jednom na šljaci, mislim pre pet godina, kad je Rafi pukla koža na stopalu...

Petronije

20:3 prema nekom sajtu sumnjivog kredibiliteta. :)
Arm the Homeless

Dzimi Gitara

Quote from: Petronije on 17-05-2013, 21:47:08
20:3 prema nekom sajtu sumnjivog kredibiliteta. :)

Eh sad... ovim postom i prenošenjem neproverenog podatka si učinio i Sagitu sajtom sumnjivog kredibilita.

Kako bismo to ispravili, evo šta kaže zvanična institucija:

http://www.atpworldtour.com/Players/Head-To-Head.aspx?pId=N409&oId=F401

18-4
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Petronije

´Fala džimi, guglao sam sa telefona na brzinu.
Arm the Homeless

Dzimi Gitara

Quote from: Petronije on 18-05-2013, 01:49:02
´Fala džimi, guglao sam sa telefona na brzinu.

Nema rašta. Imaš na njihovom sajtu xy statistika. Ukucaš u Gugl, recimo u ovom slučaju, Nadal Ferrer Head to Head i prvo što dobiješ je statistika sa ATP sajta.

Petronije

Francuzi su najveći šabani u teniskom univerzumu.
Arm the Homeless

Alexdelarge

šta su ti sad vrancezi skrivili?

Petronije

Skrivili su mi što ne znam koji moj oni izigravaju sa ovim njihovim nazovi turnirom, mislim, šta je to, demonstracija sile? Žele da pokažu da sa terenom iz kamenog doba mogu da održe turnir u 2013 -toj godini? Nema krova, nema reflektora, nema hawk eye, šta ima? Krenem da gledam, padne kiša, oni odu na odmor, vrate se, opet kiša, taman krenu da igraju pada mrak, jebiga, nemamo čudo tehnike po imenu reflektori koje čak i Zvezda ima i koristi ih iako su dužni boga oca za struju, i sutra je dan. Bojkotujem RG dokle god ne stave reflektore I krov.
Arm the Homeless

Alexdelarge

kakva đubrad! pridružujem se bojkotu!

Barbarin

Onda mislim da možeš da ugasiš RG for ever.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Anomander Rejk

Vamos Tamos baš i ne blista...
Tajno pišem zbirke po kućama...

M.M

Sa'će padne gaženje.  8)

M.M

Spremni smo i "nemamo strah" :evil:  ... T-5

Dzimi Gitara

Evo i ja da se upišem. Šanse su veće negoli ikad!

scallop

Džimi, Miljan je disident koji navija protiv Novaka, a za Rafu.

Dzimi Gitara

Quote from: scallop on 07-06-2013, 13:42:32
Džimi, Miljan je disident koji navija protiv Novaka, a za Rafu.

Ma ok je Miljan, pa nek je i njihov.

Uostalom polufinale je dobar rezultat. Nakon povrede Rafa "nije ni očekivao da može da stigne ovako daleko...".

Petronije

Pogazio sam rec i odgledao polufinale a bolje da nisam.
Arm the Homeless

Anomander Rejk

Nadam se barem Congi u finalu, ako bude Ferer finalista nema svrhe trošiti dva, dva i po sata na gledanje nečeg čiji se ishod unapred zna. Ferer kad vidi Nadala, poražen je i pre nego što izađe na teren.

Petronije

Ne nadaj se nicemu u finalu, ko god da dobije.
Arm the Homeless

M.M

Rafa je znao za jadac. Ćisku je ostavio kući a sa sobom poveo Mariju, Paskala.  :evil:
Sjajan meč!!! Svaka im čast!!!  xjap

Petronije

Ceo mec sam imao utisak da Novak samo pruza otpor Nadalu, a da ce ovaj svakako pobediti.
Arm the Homeless

Palmer

Australiju je obeležilo perce, RG mreža i pecanje. Šta je sledeće? Posle lova i ribolova i epizoda Jovana  Memedovića na gren slemovima, na Vimbldonu će verovatno neka ptica sa lošim varenjem da odradi posao u odsudnom trenutku. :)

scallop

Ovi komentari su karakterističan sagitaški pljuvački manir. Zato je jedan izuzetan meč obeležen sa dva propusta sudija i iznenađujuće loše odigranim poslednjim gemom. Zapravo, bilo je sasvim svejedno ko će pobediti ako smo dobili pet sati ispunjenih adrenalinom, zar ne?

Petronije

Naravno da je bitno ko ce pobediti. A i ne vidim da neko pljuje, Novak je bio odlican ali Nadal je opet bio bolji, prakticno nepobediv, kad je izgledalo da je gotov bunario je neke neverovatne bekhende . Da ne spominjem koliko je uporan u odbrani, jadni Novak je svaki dobro izgradjen poen morao vise puta da potvrdi. Ja sam ludeo ispred tv-a, mogu da zamislim koliko je njemu bilo tesko na terenu.
Arm the Homeless

M.M

Nije muka što je Rafa izgubio nego što će Federer ponovo da osvoji Vimbldon.  :cry:

scallop

:cry: :cry: :cry:  Саучешће.

Alexdelarge

nemojte da širite defetizam; smazaće ih novak ko panta pitu.

M.M

Mekinro: Zaboravite ovaj poraz od Darsisa, Nadal je najbolji teniser svih vremena!

"Do juče sam govorio da je Rodžer Federer najkvalitetniji i najbolji teniser svih vremena, pravi teniski umetnik, ali od danas više nije tako - Rafael Nadal je i pored poraza na startu Vimbldona bez premca u istoriji ovog sporta", gotovo je povikao Džon Mekinro u jednom od improvizovanih studija na turniru.
Senzacionalni poraz španskog tenisera od Belgijanca Stiva Darsisa i 24 časa kasnije je tema broj jedan u svetu sporta, a jedan od onih koji se trudi da ga što pre zaboravi je i Mekinro.
"Rafa je za mene, možete mi odmah izneti kontra-argument, najbolji teniser svih vremena. Ako samo pogledate njegov međusobni skor sa Endijem Marejem, Rodžerom Federerom i Novakom Đokovićem, biće vam sve jasno. Osvojio je olimpijski turnir, ima titulu u Dejvis kupu, koju Rodžer recimo, nema. Oduvek sam govorio da je Federer najbolji igrač koji je ikada hodao ovom planetom, ali od ovog trenutka sve moje simpatije idu u pravcu Nadala", rekao je Mekinro.

http://sport.blic.rs/Tenis/235484/Mekinro-Zaboravite-ovaj-poraz-od-Darsisa-Nadal-je-najbolji-teniser-svih-vremena

Anomander Rejk

A sutra će već reći da je najbolji Nole, ili Marej...Mekinro... :mrgreen:
Šta je s Anom, već problemi...

Petronije

Taj Mekinro nikad nije ni bio normalan.
Arm the Homeless